Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γιατι κορίτσι μου;;εγώ είμαι στην δουλεια και δεν την παλευω καθόλου!δουλεύω και αύριο πρωι..

εγω οταν δουλευα ελεγα νυσταζω καθε μεσυμερι που πηγενα για δουλεια οταν σταματησα δεν κοιμηθηκα ουτε μια φορα χαχα αναποδα!!!!

Δημοσίευση

εγω οταν δουλευα ελεγα νυσταζω καθε μεσυμερι που πηγενα για δουλεια οταν σταματησα δεν κοιμηθηκα ουτε μια φορα χαχα αναποδα!!!!

κι εγώ το ίδιο είχα παθει πριν 2 χρόνια που είχα σταματήσει αυτή τη δουλειά. 

Δημοσίευση

Θα σας πω και εγώ λίγο λέω θα πάει ο αντρας μου αλλά διάβασα ότι σου τιν στέλνουν δωρεάν και την φοράς συνέχεια μέχρι να γενισεις  και μόλις γενισεις  τιν κόβεις και βάζεις λίγο στο παιδί μέχρι να σαραναριση  έτσι διάβασα 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γεια σας!

Τα κατάφερα ήρθα σπίτι..

Νίκη μου δεν το έχω ξανακουσει για το αγ.όρος μονο για την αγια ειρήνη χρυσοβαλαντου..

Την προηγούμενη εβδομαδα συγκεκριμένα εψαχνα για την αγ.ειρήνη χρυσοβαλαντου.

Αλλά δεν το κοίταξα παραπανω.με έχουν πιάσει τώρα κ τα ψάχνω όλα.αλλά νομίζω πως πρεπει να ηρεμησω λίγο.. 

Ας πάω πρωτα στη γυναικολόγο να δω τι θα μου πει..και βλέπουμε.. βέβαια τώρα λέει έτσι σε ένα μήνα μπορεί να έχω παει και στην αγ.ειρήνη χρυσοβαλαντου,κοντά είμαι κιόλας.. ???

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γεια σας!

Τα κατάφερα ήρθα σπίτι..

Νίκη μου δεν το έχω ξανακουσει για το αγ.όρος μονο για την αγια ειρήνη χρυσοβαλαντου..

Την προηγούμενη εβδομαδα συγκεκριμένα εψαχνα για την αγ.ειρήνη χρυσοβαλαντου.

Αλλά δεν το κοίταξα παραπανω.με έχουν πιάσει τώρα κ τα ψάχνω όλα.αλλά νομίζω πως πρεπει να ηρεμησω λίγο.. 

Ας πάω πρωτα στη γυναικολόγο να δω τι θα μου πει..και βλέπουμε.. βέβαια τώρα λέει έτσι σε ένα μήνα μπορεί να έχω παει και στην αγ.ειρήνη χρυσοβαλαντου,κοντά είμαι κιόλας.. ???

και εγώ δεν το ήξερα μου το είπαν και το έψαξα. Θα μάθω και από τον ξαδελφο μου που είναι στην εκκλησία και δουλεύει και θα μου πει 

Δημοσίευση

Εχω ακουσει αλλα δεν ηξερα οτι σου την στελνουνε εγω φοραω παντα απο την αγια ειρηνη!!!!

Καλημέρα κορίτσια. 

Love έμενα όταν μου την έδωσαν μου είπαν να τη βάλω μόνο όταν είμαι σίγουρη ότι είμαι έγκυος και να τη φοράω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όχι πριν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια τωρα π το λετε, δε με ρωτησε η παιδιατρος χθες αν καναμε τα εμβολια αλλα ο γυναικολογος μου προτεινε ν τα κανω, αφηνοντας βεβαια σ εμενα την επιλογη.. εγω τα εκανα κ τα 2 (αντιγριπικο κ κοκκυτη-διφθεριτιδα) κ εκανε κ ο αντρας μου το αντιγριπικο προληπτικα γτ ερχεται σ επαφη με πολυ κοσμο καθημερινα.. Αννιτα μου θ δεις π δν θ βιαστει ο μικρος!! Ολα θ πανε τελεια!!💙🥰
    • @ditaki μου εσένα σε τι φάση είναι η μικρή?  Τι πρόγραμμα έχετε στον ύπνο; Πόσο γάλα πίνει; Ψυχοκινητική τί έχει κατακτήσει; Ρωτάω εσένα γτ είναι  ακριβώς ίσα , κ βλέπω βρεφακια με 1,2 βδομάδες διάφορα να έχουν αποκλείσεις. 
    • Ευχαριστω Χρυσα μου γλυκια!!!😊🥰 Ναι οπως τα λες!! Γερα να ειναι πανω απ ολα κ θα τα βρουμε τα υπολοιπα!!!  Εμεις χθες ειδαμε μια παιδιατρο κ μας εκανε πολυ καλη εντυπωση!!! Μας εδωσε βασικες οδηγιες του τι χρειαζεται να εχουμε στ σπιτι, τη ρωτησα καποια πραγματα γ το πακετο εξετασεων του ιασω, τα βλαστοκυτταρα, τις εξετασεις κληρονομικων νοσηματων κλπ κ μου φανηκε πολυ καλη! Ειπε να την ενημερωσουμε γ τη γεννα απ οταν ειμαστε στ μαιευτηριο κ θα ερθει στ σπιτι ν δει τις μικρες οταν επιστρεψουμε μ το καλο! Δν ξερω κοριτσια μου αν θελετε να θηλασετε, εγω επειδη το θελω πολυ μπηκα σε μια ομαδα στ φβ για το μητρικο θηλασμο κ ανα νομο/περιοχη εχει κι αλλη ομαδα συνηθως.. διαβασα πολυ χρησιμα πραγματα εκει, αρχεια, αρθρα κλπ. Επισης στην ομαδα του φβ, εκανα ποστ κ μου προτειναν βασει της περιοχης π μενουμε παιδιατρο ωστε ν εχω καποιες συστασεις. Επιπλεον, ηθελα ο/η παιδιατρος να ειναι υπερ του θηλασμου, γτ πιστευω οτι πολυ ευκολα μπορει να σε αποθαρρυνει ενας παιδιατρος στ κομματι του θηλασμου. Ειδικα τον πρωτο καιρο πιστευω θα ειμαι πολυ ευαλωτη σε αυτο το θεμα.. κ δεδομενου οτι εχω διδυμα, ισως δυσκολευτω παραπανω... βημα βημα κ με σωστες οδηγιες θα προσπαθησουμε γ το καλυτερο π επιλεγει η καθε μαμα γ το μωρο της κ την ιδια κ οπως βγει...❤️
    • Μεγάλη ανακούφιση γιατί έχω κ 2 παιδιά σπίτι κ σκεφτόμουν τι θα κάνω με το τρέξιμο μ ένα μωράκι με πρόβλημα. Ουφ ευτυχώς όλα πάνε καλά. 😊 πέρασε κ αυτή η λαχτάρα!    τώρα κορίτσια αυτό ήταν ξεκινάμε τα πλυσίματα κ τις προετοιμασίες….  τα έχω στοιβάξει τα μισά στο δωμάτιό μου κ τα άλλα μισά στην αποθηκούλα  κ από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω να φτιάχνω, στήνω, πλένω κ τακτοποιώ.  Εσείς τα έχετε ετοιμάσει όλα; Θυμάμαι κάποια κορίτσια κάτι έχουν ετοιμάσει. Κάποια άλλα όχι… με το καλό να μπούμε σε μια σειρά!   
    • Απ' την άλλη, αναφορικά με το βάρος και το μήκος του μωρού, ο γιατρός μου είπε ότι, εκτός ότι είναι μια χαρά φυσιολογικά, αυτό περίπου είναι ένα "καλό" μέγεθος/βάρος για φ.τ. - ίσως γι'αυτό δεν είχα και μεγάλη φθορά εκεί κάτω. Καθώς ο γιατρός με εξέταζε αμέσως μετά τη γέννα, στην αρχή μου είπε μάλλον ούτε ένα ράμμα χρειάζεται. Μετά κοίταξε καλύτερα και μου έκανε 1-2 είπε για να αποφευχθεί περαιτέρω τραυματισμός. Ουσιαστικά η ρήξη πρώτου βαθμού σημαίνει ότι "σχίστηκε" μέρος του δέρματος, από δευτέρου βαθμού κι έπειτα είναι όταν υπάρχει φθορά και στο επίπεδο του μυ. Αν κατάλαβα σωστά δλδ απ' τα λεγόμενά του.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...