Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Θα παω αυριο για χοριακη για να μαθω σιγουρα :) αλλο τεστακι δεν εχω οποτε υπομονη μεχρι αυριο . Ελπιζω να μην τα εχει παιξει ο κυκλος μου γιατι μεχρι τωρα ηταν σταθεροτατος

Επεξεργάστηκε από Veloudenia
Δημοσίευση

Θα παω αυριο για χοριακη για να μαθω σιγουρα :) αλλο τεστακι δεν εχω οποτε υπομονη μεχρι αυριο . Ελπιζω να μην τα εχει παιξει ο κυκλος μου γιατι μεχρι τωρα ηταν σταθεροτατος

οπότε περμενουμε νέα σου αυριο. Εγω θα παω στις 8 το πρωι κ κανει 1.30 ώρα να βγει 

Δημοσίευση

κοριτσια στις 5/12 περιμενω περιοδο. γνωριζει καποια ποσεσ μερες νωριτερα πριν την καθυστερηση μπορω να κανω το τεστ?

Καλο θα ειναι να περιμενεις τη μερα που θα έρθει η περίοδος. Εγώ τη μερα της αναμενόμενης περιόδου κ ίσα που έδειξε. Αν δν ήξερα το αχνό θετικό θα το περνούσα αρνητικο... 

Δημοσίευση

Καλο θα ειναι να περιμενεις τη μερα που θα έρθει η περίοδος. Εγώ τη μερα της αναμενόμενης περιόδου κ ίσα που έδειξε. Αν δν ήξερα το αχνό θετικό θα το περνούσα αρνητικο... 

οταν ειχα την παλινρομη το ειχα κανει 2 μερεσ νωριτερα κ εδειξε αλλα τωρα ειναι κ πολυ νωρις..δεν εχω υπομονη ομως

Δημοσίευση

οταν ειχα την παλινρομη το ειχα κανει 2 μερεσ νωριτερα κ εδειξε αλλα τωρα ειναι κ πολυ νωρις..δεν εχω υπομονη ομως

σε καταλαβαινω.. εγω πριν την αποβολη το ειχα κανει 4 μερες νωριτερα κ ηταν θετικο απο το πρωτο δευτερολεπτο.. με στηθος πρησμενο  κτλ.. Κ Τελικά έφυγε.. Κ τώρα ασυμπτωματικη  Χωρίς ίχνος πρηξίματος... κ αχνό θετικό.. είχα μεγαλύτερη χοριακη απο πριν. Το Σεπτέμβρη 133  Κ τώρα 376. Μεγάλη  διαφορά.. 

Δημοσίευση

Απλά αν κάνεις τεστ κ βγει αρνητικο θα απογοητευτείς.. συν του το ότι δν ξέρεις αν προχωράει.. Ενώ αν περιμενεις.. Κ θα δεις πως προχωράει κ θα είναι πιο σταθερή η χοριακη κτλ. Εμένα ο μικροβιολόγος μου είπε να μην φοβάμαι γτ έχει δέσει λεει αυτό. Ενώ το προηγούμενο ήταν νωρίς... Δν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό.. Όσο πιο αργά δλδ τόσο καλύτερα γτ η τιμή της χοριακης θα δείξει αν προχωράει καλά..

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο εμενα κοριτσακια.... ο προηγουμενος μηνας μας τελικα δεν μας εφερε το αγγελακι μας... χθες ξεκινησαμε παλι προσπαθειες... 3/12 εχω ωορρηξια... και λεω να εχω επαφη ξανα αυριο στις 2 στις 3 και στις 5 καλα δεν ειναι???? 

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο εμενα κοριτσακια.... ο προηγουμενος μηνας μας τελικα δεν μας εφερε το αγγελακι μας... χθες ξεκινησαμε παλι προσπαθειες... 3/12 εχω ωορρηξια... και λεω να εχω επαφη ξανα αυριο στις 2 στις 3 και στις 5 καλα δεν ειναι???? 

το μονο πουμπορω να σου πω με σιγουριά ειναι ότι εμένα έβγαινε ωορρηξία  Πέμπτη κ τελικά έκανα Κυριακή.. 4 μερες πιο νωρίς...

Δημοσίευση

Απλά αν κάνεις τεστ κ βγει αρνητικο θα απογοητευτείς.. συν του το ότι δν ξέρεις αν προχωράει.. Ενώ αν περιμενεις.. Κ θα δεις πως προχωράει κ θα είναι πιο σταθερή η χοριακη κτλ. Εμένα ο μικροβιολόγος μου είπε να μην φοβάμαι γτ έχει δέσει λεει αυτό. Ενώ το προηγούμενο ήταν νωρίς... Δν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό.. Όσο πιο αργά δλδ τόσο καλύτερα γτ η τιμή της χοριακης θα δείξει αν προχωράει καλά..

εχεισ δικιο!! ευχαριστω!!

Δημοσίευση

Καλησπερα πως ειναι οι εγκυουλες μας???τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??

καλησπέρα!! Εγώ εειμαι  πολυ καλά!! Η χοριακη είναι 2375.Κ είπε ο γιατρός ότι είναι πολύ καλή! Αύριο θα πάω κ να τον δω μου είπε! Επειδή είμαστε φίλοι κ περναω πάντα για ένα γειά.. Μου είπε να κλείσω ραντεβού.. οπότε θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε υπερηχο..Αυτά! Είμαι ενθουσιασμένη άλλα κ εχω αγωνια να είναι όλα καλά!!! Εσύ τι κανεις;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...