Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κορίτσια! Love 30 σε ευχαριστω και το εύχομαι για ολες! Το πρωτο τεστ ωορηξιας έδειξε αρνητικό οπως και περίμενα μιας και σημερα ειναι η 11η μερα του κύκλου. Θα κανω και αυριο να δουμε...

Δημοσίευση

Τα test ωορεξιας ειναι σαν αυτα τα test εγκυμοσινης περιπου?δεν πηρα ποτε ειχα παει να παρω και μου ειπε η φαρμακοποιος πως παλι πρεπει να τα κανω με συνενοηση γιατρου και κατι τετοια χαζα και εφοσον εχω και μια σαλπιγγα πηγενα ουτος η αλλος στο γιατρο και δεν πηρα λετε να παρω τωρα ποτε δεν ειναι αργα εεε!!!!!?

Δημοσίευση

Τα τεστ ωορηξιας μοιάζουν με αυτα της εγκυμοσύνης. Ανιχνεύουν μια ορμόνη στα ουρά που ειναι υπεύθυνη για την ωορηξια και σου προσδιορίζουν τις δυο πιο γόνιμες μερες. Εγω εχω σταθερό κύκλο γενικά αλλα λεω γιατι να μην τα δοκιμάσω; Ο γιατρός μου ειναι σύμφωνος εφόσον δεν επηρεάζουν κάπου. Λειτουργούν ακριβως σαν τα τεστ εγκυμοσύνης δηλαδή με τα ουρά. Το μονο απαγορευτικό ειναι το κόστος τους αν πάρεις ψηφιακό απο φαρμακείο αλλα υπάρχουν και στο Ίντερνετ φθηνά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εγώ αυτό έκανα, πήρα ξεχωριστά κάθισμα. Κ καρότσι πήρα το απλό κάθισμα, χωρίς καλαθουνα δηλαδή κ αβγό. Και να σου πω την αλήθεια δεν το μετάνιωσα. Ξέρω ότι η καλαθουνα βολεύει πάρα πολλές μαμάδες αλλά εγώ προτίμησα να μη γεμίσω ένα σωρό διαφορετικά εξαρτήματα και το απλό καρότσι μας βόλεψε μια χαρά.
    • @Maria98 εγω κορίτσι μου ειχα μοντέλο της peg perego  και θα σ πω ότι βγήκε σκυλι μαυρο. 2 παιδια τ δικά, ένα της αδερφής μου κ τώρα πάλι για τη μπουμπου. Το αβγό εμενα δ κάθισαν καθόλου οσο κ να το παλεψα. Πήρα ένα τελη ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου από 0 μηνων π λεει κ σώθηκα. Ευτυχώς εκατσε ο ανιψιός μ μέχρι τ έτος στο αυτοκίνητο κ δ τ εκλαψα χαχα. Η καλαθουνα μας βολεψε πολθ μέχρι κ τον 3ο μήνα. Πολλές βολτες κ πολύς ανετος υπνος. Και διακοπες π πηγαμε κ ηταν 3 μηνων τ μωρο εκεί τ κοιμησα. Αν επαιρνα τώρα θα διάλεγα τ cybex balios s νομιζω λέγεται. Πολύ όμορφο, πολύ ελαφρύ, από αντοχή δ ξέρω γτ προσωπικα δ τ έχω δουλέψει. Αυτό π σου βάλανε πιο πάνω είναι για πιο μεγάλα παιδακια κ το παίρνουν συνηθως σαν δεύτερο. Αλλα είναι πανάκριβο για τη χρήση του σαν δεύτερο. Διάλεξε ένα ελαφρύ κ σχετικά στενό καροτσι, σκελετό δηλαδη από ρόδα σε ρόδα για να χωράει παντού. Στο αυτοκίνητο, σε στενά ασανσερ, σε στενά πεζοδρόμια.
    • Σίγουρα πάντα το άγνωστο σε τρομάζει κ είναι λογικό όλοι έτσι είμαστε! Αλλά στο λέω με σιγουριά θα τα πας εξαιρετικά ❤️ κ στον τοκετό κ όταν έρθει το μωράκι! ❤️  εννοείται να έχεις το νου σου για σημάδια τοκετού αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο ειδικά σε πρωτότοκη να ξεκινήσει ο τοκετός πριν τις 37-38 εβδ!  μπορεί να συμβεί αλλά είναι σπάνιο. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι σ αυτό το μικρό ποσοστό γ αυτό εννοείται να έχεις το νου σου 🙏🏼😍 🤣
    • Καλησπέρα Μαρία!! Με το καλό το μωράκι σου! Η συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να είναι σχετικά ελαφρύ, να χωράει στο ασανσέρ και στο πορτ μπαγκαζ, να πάρεις την τριλογία (αυγό, καλαθουνα και το κανονικό καρότσι.). Η καλαθουνα είναι αυτή που θα χρησιμοποιηθεί λιγότερο (ανάλογα το μωρό) αλλά θα σε βοηθήσει πολύ στους πρώτους μήνες! Τώρα για συγκεκριμένο καρότσι, με μια έρευνα αγοράς θα δεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις στις τιμές! Υπάρχουν τα πιο οικονομικά και φτάνουν κάποια τα οποία πραγματικά είναι πανάκριβα! Δες ποιο σου αρέσει, ψάξε κριτικές στο ίντερνετ, ρώτα διαφορές με άλλα στους πωλητές και στο τέλος κάνε την αγορά σου είτε από φυσικό κατάστημα είτε από το ίντερνετ!!
    • Φτάσαμε μαζί στο τέλος Χρυσά μου!!!❤️ Λίγο έμεινε να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και αισιόδοξη αλλά η κουβέντα μου με τον γιατρό με τάραξε εχθές. Κατάλαβα πως πλησιάζουμε και ψιλό φρίκαρα. Είναι λίγο τρομακτικό το άγνωστο αλλά ελπίζω πως εκείνη την στιγμή θα βρω το θάρρος που χρειάζεται.  Μου είπε πως γενικά από την άλλη εβδομάδα να εχω τον νου μου για τυχόν σημάδια τοκετού. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...