Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια !!!τι κανετε;εγω αυριο περιμενω την κυρια κ ενω τόσες μερες δεν ειχα κανενα σύμπτωμα σημερα το στήθος μου εχει πρηστει κ εχω κατι φουντωματα.οποτε μαλλον θα κανει την εμφάνιση της αυριο 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε?? 

Εγώ δουλειά, χαλαρά βέβαια πάλι καλά...

Cybele το σπίτι μου δεν είναι τελειωμένο, φαντάσου ότι χθες κρέμασα κουρτίνες στο δωμάτιο μου... Και γενικά θέλει αρκετά ακόμα, μπήκα τον Μάρτιο 25η για την ακρίβεια και δεν είχα ούτε καρέκλα..χαχα ότι δώρα μου έκαναν στο γάμο, μόνο κρεβατοκάμαρα που μου την πήρε η πεθερά μου.Άσε κάναμε ανακαίνιση το σπίτι τη μαμάς μου..εεε δε φτιάχναμε καινούριο... μέχρι πλακάκια ξηλώσαμε.. Και μη φανταστείς κανένα παλιό, 7 ετών ήταν αλλά θέλαμε να το κάνουμε όπως μας αρέσει... Τεσ πα..

Κορίτσια σκεφτείτε ότι έρχονται Χριστούγεννα αχχχχ πόσο μου αρέσουν... Τζάκι, ζεστή σοκολάτα  μμμμμ το σπίτι στολισμένοοοο.... Τώρα που το λέω ούτε δέντρο δε θα έχω φέτος.....

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια! Πως πανε τα κέφια; Happy μου και εγω απο το πρωι τα Χριστούγεννα σκέφτομαι και λεω φαντάζεσαι να εχω κ μωράκι στην κοιλιτσα; Το εύχομαι σε ολες μας! Κατα τα αλλα ο καιρος γύρισε σημερα και εχει συννεφιά και κρύο. Το καλο ειναι οτι με την αργία κόπηκε η βδομάδα στη μέση και έρχεται κ το ΣΚ! Μια χαρα!

Δημοσίευση

Καλώς τες...

Μακάρι twinkl να είμαστε όλες με ένα σποράκι στη κοιλίτσα μας....[smilie=icon_santa.: Veloydenia μου εγώ πρώτη χρονιά φέτος σπιτάκι μου και δεν έχω τίποτα χριστουγεννιάτικο και δεν ξέρω τι μπορώ να διαθέσω για να πάρω έστω τα πιο σημαντικά. Βέβαια η πεθερά μου έχει έκθεση χριστουγεννιάτικη στο σπίτι της και στολίζει κάθε χρόνο της Αγιάς Αικατερίνης, τουλάχιστον αρχίζει γιατί θέλει και τρεις μέρες μέχρι να τελειώσει.. ΕΕΕ φέτος λέω να την ξεκουράσω και να της πάρω λίγα μπας και γεμίσει λίγο το σπιτάκι μου χαχαχα... 

Δημοσίευση

Ναι στο σπιτάκι μας... Δεν είναι κανένα τεράστιο 85τμ αλλά το κάναμε με αγάπη και έτσι όπως το θέλαμε.. ένα μωράκι λείπει για να γεμίσει, δε με νοιάζει για τα υπόλοιπα... Αντε να δω τι θα μου πει την Τετάρτη ο γιατρός μου... από τι θα ξεκινήσω... Ουφφφφ

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια σημερα μηλαγα με τη μαμα μου για τα χριστουγεννα ειναι τελειατελεια!!!! και εγω μεχρι 4  Δεκεμβριου στολιζω μου αρεσει και το κανουμε μαζι με τον αντρουλι μου !!!??

kalispera koritsia

Love k ego theoro to xristougeniatiko stoliama oikogeniaki ipothesi:) k emis panta stolizoume mazi.

Δημοσίευση

Love mas vlepis apo kapou k den to xerw???:)opos ta les ginonte ta pragmata!!!!!

Ναι και εσεις εεε χαχα ετσι κανουμε μονο που μας λειπει το τζακι κοιταξαμε να κανουμε αλλα δεν εχει η οικοδομη υποδοχη και θελουμεεεεε αλλα δεν πηραζει!!!αν ηξερα πως δεν θα εχει δεν θα το περναμε χαχαχα?????

Δημοσίευση

Ναι και εσεις εεε χαχα ετσι κανουμε μονο που μας λειπει το τζακι κοιταξαμε να κανουμε αλλα δεν εχει η οικοδομη υποδοχη και θελουμεεεεε αλλα δεν πηραζει!!!αν ηξερα πως δεν θα εχει δεν θα το περναμε χαχαχα?????

love mou kai ta tzakia vioaithanolis ine poli orea.ean den iparxi pronia gia kanoniko tzaki nomizw ine orea lisi

Δημοσίευση

ναι αυτα που κρεμουν στον τοιχο

αααα!!! Ωραια ειναι και αυτα που καινε πελετ ουτε καμιναδα ουτε τιποτα και υπαρχει ενα μηχανημα που το βαζεις και το λιγο καπνο του πελετ το κανει υδρατμους!!!!!αυτο μπωρεις να το επενδησεις!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με μπρόκολο, πατατουλα βραστή και κολοκυθάκι βραστό πατημένο. Μιλάμε για ποσότητα ελάχιστη στην αρχή. Μετά την πρώτη εβδομάδα μπήκαν και φρούτα πχ μήλα και ακτινίδια αλεσμένα. Ένα μήλο και ένα ακτινίδιο ανά 2 μέρες. Το γάλα είναι η βασική τους τροφή μέχρι το έτος, στην πράξη θα δεις ότι το γάλα παραμένει η βασική τους τροφή πολλά έτη. Εμένα είναι 2.5 και πίνει 3 μπουκάλια γάλα των 210ml την ημέρα. Καλή αρχή. 
    • Καλησπέρα Μαρία!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!! Εμείς πήραμε cybex το balios s κ είναι τέλειο!! Δεν πήραμε την καλαθουνα... πήραμε το κάθισμα αυτοκινήτου το cloud G κ βγάζουμε το καρότσι από το αυτοκίνητο κ το κουμπωνουμε πάνω. Στο μικρό αυτοκίνητο που είναι Hyundai atos χωράει στο πορτμπαγκάζ! Αν θα άλλαζα κάτι αντί για το G θα έπαιρνα το Τ. Έχει μεγαλύτερη επέκταση κ το μωρό είναι πιο ξαπλωμένο! Όσο για τα παρελκόμενα ποδοσακο, ποτηροθηκη κ νάυλον για βροχή πήρα πιο οικονομικά!! Επίσης μένουμε σε παλιά πολυκατοικία με τα μικρά στενά ασανσέρ...μπαινει άνετα μέσα παρόλο τις δύο μεγάλες ροδες. Ό,τι χρειαστείς μπορείς να μου στείλεις μήνυμα! 
    • Καλησπερα σας! Εχω εναν μικρουλη 6 μηνων και απο Δευτερα ξεκιναμε τις στερεες τροφες. Ειναι το πρωτο μου παιδακι βοηθεια δεν εχουμε και ειμαι αρκετα πελαγωμενη. Η παιδιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε με το μεσημεριανο λαχανικα και αργοτερα κρεας οσπρια δημητριακα. Βασικα θα ηθελα μανουλες που εχετε εμπεορια να μου πειτε καποια tips ισως για να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη καθως φυσικα εχω και τα δικα μας μαγειρεματα συν ολες τις αλλες δουλειες και επιπλεον να ρωτησω εσεις πως ξεκινησατε καθως η παιδιατρος μας ειπε οτι απ τον επομενο μηνα π θα μας δει παλι θα εισαγουμε φρουτα. Δεν ειναι λιγο αργα μεχρι τον 7ο να τρωει μονο μεσημεριανο και ολα τα υπολοιπα γευματα γαλα; 
    • Ναι μου το είπε και ο γιατρός αλλά επειδή είμαστε μακριά νομίζω μου το τόνισε, ώστε να προλάβουμε να πάμε Αθήνα. Σκέψου πως χρειαζόμαστε 4 ώρες για να πάμε, όποτε όσο νωρίτερα το καταλάβω τόσο το καλύτερο.  Εύχομαι βέβαια να έρθουν όλα στην ώρα τους. 🙏❤️
    • Cybex balios s έχουμε εμείς. Είναι μεγάλο καρότσι αλλά εμείς έχουμε και μεγάλο αυτοκίνητο 4*4. Ανοίγει με ένα χέρι το καρότσι με το κάθισμα. Η καλαθουνα είναι άνετη για να κοιμάται έως 4 μηνών. Έχει μεγάλες ροδες και τρομερές αναρτήσεις και πάει παντού, το έχω καταευχαριστηθει. Ακόμα και σε πλακόστρωτο κυλάει άνετα και το μωρό δεν καταλαβαίνει τίποτα, κοιμάται του καλού καιρού. Το καλοκαίρι ήταν 3-4 μηνών ο δικός μου και κυκλοφορουσα σαν διαφήμιση της cybex, κούμπωνα το ένα, ξεκουμπωνα το άλλο, ο άντρας μου δεν είχε ιδέα τι θα κουμπώσω την κάθε φορά! 😂 Η τιμή τσουχτερή αλλά αξίζει τα λεφτά του θεωρώ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...