Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τελικα καστορια μας βλεπω...
ή τιποτα σκόπια , αλλα τι να κανουμε εκει; καζινο δε παμε και δεν εχει και τίποτα να δουμε.
σας χαιρετω για σημερα.
μετα απο ενα ακυρο που εφαγα καθως οχι μονο δεν εμφανιστηκε αλλα δεν πηρε καν τηλεφωνο, παω σπιτακι να κανω τσαι γτ ο λαιμος δεν...

Δημοσίευση

κοριτσια μου τι κανετε??? εχω πελαγωσει με τη μικρη.. κανει συνεχεια λάθη...ξερει τους κανονες στη γλωσσα αλλα δν τους εφαρμοζει.. τα διορθωνουμε μαζι τα λαθη της κ την αλλη μερα παλι τα ιδια... τι να κανω??? να τη στειλω με τα λάθη σχολειο??? σκεφτομαι να μιλησω στο δασκαλο αυριο..

Δημοσίευση

το κακο με εμας ειναι οτι εχουμε γυρισει τα περισσοτερα μερη :(
το μετσοβο το εχουμε φαει με το κουταλι.
Λουτρα ποζαρ ειναι παντα μια καλη ιδεα, αλλα δε ξερω. στις εγκυες απαγορευονται τα ζεστα λουτρα. σε αυτες που προσπαθουν?:p

Κοριτσάκι μου ξέρω ότι κάνει καλό σε αυτές που προσπαθουν  αρκεί να είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης 

Δημοσίευση

σε αυτες που προσπαθουν ισως κανει καλο ! αχαχαχαχ δεν εχω ιδεα, παντως και εμεις θα παμε μεσα στο χειμωνα! γιαννενα??? ζαγοροχωρια και παπιγκο

Cybele μου μικρό παπιγκο στο ξενοδοχείο 1700 θα σου αρέσει πολύ 

Δημοσίευση

Cybele μου μικρό παπιγκο στο ξενοδοχείο 1700 θα σου αρέσει πολύ 

1700 τι χαππυ μου??? αυτο που καταλαβα ?:shock:

κυριακη μου, βασικα το τι γνωριζουμε σε μια γλωσσα δεν αντανακλαται παντα στην "εκτελεση" της, ισως να θελει καιρο να συνηθισει τους κανονες, αλλα οπως ειπες και εσυ ο δασκαλος της, ειναι ο μονος που μπορει να βοηθησει, που γνωριζει την περιπτωση....

Δημοσίευση

κυριακη μου, βασικα το τι γνωριζουμε σε μια γλωσσα δεν αντανακλαται παντα στην "εκτελεση" της, ισως να θελει καιρο να συνηθισει τους κανονες, αλλα οπως ειπες και εσυ ο δασκαλος της, ειναι ο μονος που μπορει να βοηθησει, που γνωριζει την περιπτωση....

αυριο το πρωι θα παώ σχολειο να μιλησω μαζι του...

Δημοσίευση

1700 και κάτι λέγεται το ξενοδοχείο. Στο μικρό παπιγκο 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι καινούρια στο φορουμ και θα με βοηθούσαν πολύ οι συμβουλές σας.

Προσπαθώ με τον σύντροφο μου να αποκτήσουμε παιδάκι έχουμε κλίσει 11,5 μήνες προσπάθειας εννοείται χωρίς προφύλαξη.

Τον Ιούλιο είχα πάθει μια ουρολοίμωξη και είχα αρκετά μικρόβια αλλά με κάποια φάρμακα πίστευα πως καταπολεμήθηκαν περίοδος είχε να μου έρθει από 16 Ιουνίου και μου ήρθε 4 Σεμτεμβρίου και τώρα πάλι έχω καθυστέρηση δυο εβδομάδων έκανα και δυο τεστ και βγήκαν αρνητθκά το ένα το ε΄κανα όμως με λίγα ούρα και το άλλο το έκανα βράδυ. Έχω πάλι όμως ουρολοίμωξη γιατί έκανα εξετάσεις και ξανά έχω και λεω μηπως καθυστερεί γι αυτό το λόγο.

Πραγματικά κορίτσια δεν ξερω τι να κάνω όμως έχω αγχωθεί και φοβάμαι μηπως δεν μπορώ να τεκνοποιήσω.

Όσο για ηλικία μην ρωτήσετε δεν έχω πατήσει καν τα 22 χρόνια (χμ ναι μπορεί να με πείτε και μικρή αλλά το ρολόι βαράει καμπάνες)

Οποιαδήποτε λύση ξέρετε ή κάτι που μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ!!

Α και από συμπτώματα έχω πρησμένο στήθος έντονοι πόνοι περιόδου λιγούρες πονοκεφάλοι στα καλά του καθουμένου ζαλάδες πρησμένη κοιλιά και πολύ βλέννα.

Δημοσίευση

Ελενα να σε καλωσορισω και εγω στη παρεα μας!! Μακαρι να ειναι το εποθυμητο κοριτσι μου!! Δεν εχω ακουσει ξανα οτι η ουρολοιμωξη προκαλει καθυστερηση...παντως μια χοριακη σε αυτο το σημειο μπορει να βοηθησει, ουτως ωστε αν εισαι οντως εγκυος να ξερεις και τι θεραπεια πρεπει να ακολουθησεις...τωρα αν σκεφτεις οτι αναμεσα στις προσπαθειες σας παρεμβληθηκαν και οι ουρολοιμωξεις, νομιζω εχεις περιθωριο ακομη!!!

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Έτσι δημη μου...η ουρολοιμωξη νομίζω εηρεάζει το ουροποιητικό σύστημα, αρα δεν συνδέεται με μήτρα, σάλπιγγες κλπ...οπότε η νέα φιλενάδα μας πρέπει να ψάξει λίγο τι συμβαίνει...εσύ δήμη μου πως είσαι?

Επεξεργάστηκε από Emma2015
Δημοσίευση

εγω ειμαι μια χαρα!!!!!πηγα την δευτερα εκανα την χοριακη μου και βγηκε 50.90 και χτες την ξαναεπαναλαβα και βγηκε 290.80 μ ειπε ο γιατρος οτι παμε πολυ καλα απλα περιμενω να παω την τριτη να ξανακανω μεχρι να παει 1000 μοναδες για να αρχισοθμε τουσ υπερυχους..εσυ τι κανεις?

Δημοσίευση

εμενα με βοηθησε ....παρα πολυ....και το ανχος παιζει ρολο να ξερεις...θα μου πεις ποια μιλαει για ανχος εσυ?

που εχω παθει και κρισεις πανικου απλα να ξερεις τον 1 μηνα ειχα πολυ ανχος παροολο οτι ηταν νωρις τον 2 μηνα λεω αφου δεν επιασα με την 1 αστο και ειχα χαλαρωσει κ ηρθε....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αντωνία μου τα είπες τέλεια κ πολύ όμορφα κ συγκινητικά ❤️❤️❤️ έχεις δίκιο κ η υπογονιμότητα είναι μεγάλο τεστ.  Όμως το πως νιώθουμε ο ένας για τον άλλον μέσα στις δοκιμασίες που μας έρχονται είναι κ το κλειδί ❤️❤️❤️   hint: ο άντρας μου είναι ερωτευμένος με την κόρη μας κ της έχει μεγάλη αδυναμία σε σχέση με το γιο μας αρααααααα κρατήσου κ περίμενε να γεννηθούν τα κορίτσια κ να μας πεις σε λίγο καιρό πως θα είναι ο άντρας σου 🤭🤭🤭🤭🩷   σε όλους όσους μου λένε ότι θα ήθελαν οι άντρες αγόρι τους λέω πάντα το ίδιο κ πέφτω μέσα… στο τέλος η κόρη κερδίζει την καρδιά του μπαμπά 1000000000000%. Το βλέπω καθημερινά στο σπίτι 🥰 🤣
    • Χρυσα μου ευχαριστουμε τοσο πολυ γ οοοολες τις τοσο πολυτιμες πληροφοριες!!!! 🫶🥰 εισαι κινητη εγκυκλοπαιδεια!!!🤩👏
    • Η μεγάλη είναι τρελαμένη μαζί της ! Η αδερφούλα μου και η μικρούλα μου λέει όλη την ώρα!! Αγκαλιές κ φιλιά με το που ξυπνήσει!!! Δόξα τω θεώ πάνε πολύ καλά τα πράγματα μεταξύ τους .. ακόμα δεν έχει εκδηλώσει κάποια ζήλια.. και κλείνουμε μήνα!
    • Πιστευω ειναι κ το φυλο π παιζει το ρολο του.. αν ειχαμε αγορακι θα παθιαζοταν αλλιως, θα ειχε παρει ηδη φορμακια ολυμπιακου κλπ κλπ.. οχι οτι θα ασχολιοταν παλι μ ρουχα, δωματιο κ τα σχετικα... αλλα μ τα κοριτσια μπλοκαρουν λιγο καποιοι αντρες... Τωρα γ τη σχεση μας, κι εγω φανταζομαι οτι αλλαζουν τελειως οι ισορροπιες.. θεωρητικα συζητωντας πανω σε θεματα ανατροφης παιδιων με παραδειγματα απ φιλους η τα αδερφια μας, συμφωνουμε.. στην πραξη τωρα θα φανει...😅 Εμεις τον απριλιο κλεινουμε 10 χρονια σχεσης κ πραγματικα νιωθω πολυ ερωτευμενη μαζι του!! Βεβαια οπως καθε ζευγαρι εχουμε τα πανω μας κ τα κατω μας.. κ φσκ μια σημαντικη προκληση εινσι κ το ν παλευεις μ την υπογονιμοτητα τοσα χρονια.. δοκιμαζεται πολυ η σχεση κ το ζευγαρι.. κ η σε απομακρυνει ή δυναμωνει τη σχεση!! Κ το βασικο ειναι οτι ξερουμε οτι κ τα παιδια π θα ερθουν στη ζωη μας, καποια στιγμη θ μεγαλωσουν μ το καλο κ θα παρουν το δρομο τους. παλι οι 2 μας θα καταληξουμε καποια στιγμη! 💞
    • Νωρίς είσαι ακόμα,  όλα αλλάζουν γρήγορα,  μη σε αγχώνει 🥰🥰🥰🥰  Είδατε κ βάρος κλπ? 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...