Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βασίλιτσα τέλεια για τρία χρόνια πήγαινα δύο φορές το μήνα. Όνειρο ζωής. Καϊμακτσαλάν εχω παει δεν τρελάθηκα, βέβαια είχε πολύ ομίχλη κ δεν το χάρηκα. Φαλακρό είναι στη Δράμα αν δεν κάνω λάθος έχω ακούσει ότι είναι ωραία. 

Μου αρέσειτο χιονι .Θα ήθελα να μενωαλλου

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε???

Εγώ σήμερα σηκώθηκα και νιώθω ότι με πάτησε τρένο.... Πονάω παντού... Έχω και τους πόνους της κυρίας που με ειδοποιεί ότι είναι στο δρόμο και έρχεται... Έχω και το έντερο μου σήμερα, ως δυσκοίλια.. Ουφ αντε να περάσει η μέρα..

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!! πως ειστε? εμεις παλι ξυπνησαμε με κρυο

τετ μου το πολυ μεχρι την τριτη ερχεται η μυλαιδη χχαχαχαχαχ οποτε μαζι την περιμενουμε, να περασετε τελεια να χαλαρωσετε και να μας γυρισεις ανανεωμενη και γιατι οχι και διπλη 

εμεις αυριο απογευμα θα φυγουμε 

χαπακι μου καλημερα! και εγω νιωθω καπως, με ποναει η κοιλια εχει απο το σαββατο, ευτυχως οχι συνεχομενα γιατι δε θα την παλευα!

Δημοσίευση
Κορίτσια μου καλημέρα!!! 
χτες είχα κοσμο κ αργησαν να φυγουν... τελικα προσπαθειες απο την αλλη βδομαδα..που θα περιμενω κ εγω τη μυλειδη..Οπότε δν θα γλιτωσω να τη δω.. εχω έρθει κομμωτήριο να βαψω τα μαλλια μου...οταν επιστρεψω θα σας ξαναστειλω.. kisses...
Δημοσίευση

Αραχοβα δεν μου αρέσει προτιμώ κάπου που να έχει αρκετό πράσινο κ χιόνι, για Γενάρη ψάχνω. Έλεγα για περτουλι αλλα θελω κάποιος να έχει πάει για να μου προτείνει μέρος καλό να μείνουμε

Μονεμβασια μου ειπανε πως ειναι πολη γραφικα!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!!λοιπον ημουν τυχερη κ στο τριτο τεστ ωορρηξιας βρηκα την ωορρηξια μου.πηγα εκανα την ενεση κ τωρα σε 38 ωρες επαφη,!!!!βεβαια θα το ξενυχτησουμε λιγο γιατι πεφτει στις 2΄30 το βραδυ!!!αλλα θα αντεξω!!!!!

Δημοσίευση

Ερώτηση..οταν έχεις ωορρηξία..και σε ενοχλεί σε συγκεκριμένη μερια πχ στην δεξια ωοθήκη....σημαίνει οτι απο εκείνη την πλευρά έχεις ωορρηξία ;;

αυτο το εχω παρατηρησει και εγω και μαλλον ετσι μπωρει να ειναι θα μας πουνε και αλλα κοριτσια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνωμη που πετάγομαι, σχετικα με το σπασιμο των νερων, στη δικη μου περιπτωση εσπασε ο σακος και αρχισαν να πεφτουν μικρες σταγονιτσες με νερο και αιμα στις 6 το πρωι. Ζω στο εξωτερικό και η γιατρος μου ηταν διακοπες, η μαια μου δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ειχε σπασει ο σακος ή οχι (υπαρχει μια ειδικη εξεταση), τελικα πηγα στο νοσοκομειο στις 8 το βραδυ την ιδια μερα και με μαλωσαν που δεν ειχα παει νωρίτερα. Ξεκινησα αμεσως ενδοφλεβια αντιβιωση και ορο, μου ειπαν πως πρεπει να ξεκινησει η αντιβίωση εντος 12 ωρων απ οταν σπασει ο σακος. Οποτε σε μια τετοια περίπτωση καλυτερα να επικοινωνήσετε αμεσα με το γιατρο σας, μη σκεφτειτε σιγά λιγες σταγονες ειναι κτλ.
    • Αντωνία μου τα είπες τέλεια κ πολύ όμορφα κ συγκινητικά ❤️❤️❤️ έχεις δίκιο κ η υπογονιμότητα είναι μεγάλο τεστ.  Όμως το πως νιώθουμε ο ένας για τον άλλον μέσα στις δοκιμασίες που μας έρχονται είναι κ το κλειδί ❤️❤️❤️   hint: ο άντρας μου είναι ερωτευμένος με την κόρη μας κ της έχει μεγάλη αδυναμία σε σχέση με το γιο μας αρααααααα κρατήσου κ περίμενε να γεννηθούν τα κορίτσια κ να μας πεις σε λίγο καιρό πως θα είναι ο άντρας σου 🤭🤭🤭🤭🩷   σε όλους όσους μου λένε ότι θα ήθελαν οι άντρες αγόρι τους λέω πάντα το ίδιο κ πέφτω μέσα… στο τέλος η κόρη κερδίζει την καρδιά του μπαμπά 1000000000000%. Το βλέπω καθημερινά στο σπίτι 🥰 🤣
    • Χρυσα μου ευχαριστουμε τοσο πολυ γ οοοολες τις τοσο πολυτιμες πληροφοριες!!!! 🫶🥰 εισαι κινητη εγκυκλοπαιδεια!!!🤩👏
    • Η μεγάλη είναι τρελαμένη μαζί της ! Η αδερφούλα μου και η μικρούλα μου λέει όλη την ώρα!! Αγκαλιές κ φιλιά με το που ξυπνήσει!!! Δόξα τω θεώ πάνε πολύ καλά τα πράγματα μεταξύ τους .. ακόμα δεν έχει εκδηλώσει κάποια ζήλια.. και κλείνουμε μήνα!
    • Πιστευω ειναι κ το φυλο π παιζει το ρολο του.. αν ειχαμε αγορακι θα παθιαζοταν αλλιως, θα ειχε παρει ηδη φορμακια ολυμπιακου κλπ κλπ.. οχι οτι θα ασχολιοταν παλι μ ρουχα, δωματιο κ τα σχετικα... αλλα μ τα κοριτσια μπλοκαρουν λιγο καποιοι αντρες... Τωρα γ τη σχεση μας, κι εγω φανταζομαι οτι αλλαζουν τελειως οι ισορροπιες.. θεωρητικα συζητωντας πανω σε θεματα ανατροφης παιδιων με παραδειγματα απ φιλους η τα αδερφια μας, συμφωνουμε.. στην πραξη τωρα θα φανει...😅 Εμεις τον απριλιο κλεινουμε 10 χρονια σχεσης κ πραγματικα νιωθω πολυ ερωτευμενη μαζι του!! Βεβαια οπως καθε ζευγαρι εχουμε τα πανω μας κ τα κατω μας.. κ φσκ μια σημαντικη προκληση εινσι κ το ν παλευεις μ την υπογονιμοτητα τοσα χρονια.. δοκιμαζεται πολυ η σχεση κ το ζευγαρι.. κ η σε απομακρυνει ή δυναμωνει τη σχεση!! Κ το βασικο ειναι οτι ξερουμε οτι κ τα παιδια π θα ερθουν στη ζωη μας, καποια στιγμη θ μεγαλωσουν μ το καλο κ θα παρουν το δρομο τους. παλι οι 2 μας θα καταληξουμε καποια στιγμη! 💞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...