Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλα εμενα ο κυκλος δεν ειναι απλα ρολοι, αλλα ελβετικο ρολοι, και πριν παρω τα κιλα και οταν τα πηρα και τωρα...τι να πω...οταν τρωγεσαι με το δερμα σου και δεν ξερεις τι στο καλο συμβαινει αρχιζουν τα σεναρια αλλα σπιλμπεργκ...κουραγιο στην διαιτα κοριτσαρα μου!! Εγω την εκανα καθαρα για μενα, με πολλη ορεξη και για αυτο ειχα πολυ καλα αποτελεσματα..ουτε πεινουσα, ουτε στερηθηκα, ουτε τιποτα...τωρα συντηρηση και μια χαρα παει κ αυτη...κουραγιο κ παλι cybele μου!!!

Δημοσίευση

μπραβο νικη!!!!! τετοια λεγε μου να χαιρομαι! ασε εγω ειχα θεμα πανω απο 8 χρονια μου ειπε ο γιατρος, και δεν το ξερα.... απο τοτε που εκοψα το καπνισμα εβαλα 20 μεσα σε ενα χρονο, μετα ξεκινησα να τα χασω και αντι να τα χασω εβαζα!!!! οποτε αναγκαστηκα πηγα ενδοκρινολογο

Δημοσίευση

ααα καταλαβα cybele μου...οχι εγω τα πηρα γιατι,ειμαι καλοφαγας χαχαχα και λεω εδεσα τον γαιδαπο μου...πλακα κανω απλα δεν προσεχα οσο επρεπε και δεν σκεφτομουν οτι ο οργανισμος μας οσο παει επιβραδυνει τον μεταβολισμο...εσυ κανε ο,τι σου λεει ο γιατρος σου cybele μου και ολα θα πανε κατ'ευχην...

Δημοσίευση

Κοριτσια χωρις διατροφη ετσι και αλιος δεν τρωω μαι πολλά. Εγω και το φαγιτο ειμαστε τσακομενει χρονιαα αλλα οτι ετρογα εβαζα απο τοτεβππυ περνω τα φαρμακα οσο και να φαω χάνω

Δημοσίευση

ευχαριστω εμμα μου!!!! και εγω καλοφαγας ειμαι!!! αχαχαχαχ εκοψα το καπνισμα, δεν ηξερα για το θυρεοειδη και την πατησα! μεσογειακη διατροφη μου δωσε και μου ειπε αυστηρα να μην παρω κανενα συμπληρωμα για αδυνατισμα γιατι δεν κανει λογω θυρεοειδη 

νικη με τις σοκολατες ειμαι τσακωμενη εγω, σπανια να φαω, εκτος απο την υγειας που μου αρεσει πολυ!!!

Δημοσίευση
Γεια  Σας  κοριτσια μου!!! Καταρχας συγχαρητήρια στην κελλυ μας!!! όλα θα πάνε καλά!! Κατα δεύτερον.. ερωτηθηκα για εξετάσεις.. κανω καθε χρονο γενική αιματος θυροειδη κτλ γενικο ξεσκονισμα κ ειμαι μια χαρα. Ειμαι κ αιμοδοτρια. Τα μαλλια μου δν πεφτουν..αλλα πυκνώσαν απο την εγκυμοσύνη κ οι ορμονες δν εχουν πέσει ακομα. Κ μάλλον θα αργήσουν μου ειπαν. Αυτα. Πολυ χαρηκα για την κελλυ!!! Ποσες μερες καθυστέρηση ειχε? Να ξερω σε περίπτωση που ξανά μείνω να μην την πατησω πάλι..να περιμένω περισσότερες μερες...
Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας διαβάζω όλη μέρα απλά έμεινα λίγο πίσω στη δουλειά και έπρεπε να ισιώσω:?..

Εγώ που λέτε μόλις τα βρήκα με τον άντρα μου πήρα στο σύνολο 15κιλά και να πω ότι είμαι δυο μέτρα ψέμματα θα πω, οπότε καταλαβαίνεται ... Έκανα μία διατροφή από τον Μάιο αλλά στις διακοπές τα πήρα πάλι εεε λέω από Νοέμβρη να πάω γυμναστήριο, δεν μπορώ να πω ότι τώρα τρώω πολύ αλλά η δουλειά μου είναι καθιστική οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά..

Δημοσίευση

:-) καλα εκανες Κελλυ μου!! Βρε Κελλυ μου για προσπαθησε να μετρησεις αυριο τη θερμοκρασια σου μολις ξυπνησεις και πριν σηκωθεις απο το κρεβατι με θερμομετρο κατω απο τη γλωσσα...θελω να δω αν οντως ισχυει οτι στις εγκυες ειναι 37 με το που ξυπνανε...

Δημοσίευση

Σχετικά με τα κιλά έχω διαβάσει ότι επηρεάζει μόνο αν είσαι υπερβαρη ή λιποβαρη. 

Η διατροφή βοήθεια στην γονιμότητα. 

Εγώ μετά τον γάμο πήρα πολλά κιλά. Τους τελευταίους 5 μήνες άλλαξα διατροφικές συνήθειες και έχασα αρκετά κιλά και μπήκα επιτέλους στα ρούχα μου και νοιώθω πάλι καλά με το σώμα μου! 

Δημοσίευση

από τη ια θέλω να κάνω δουλειές..από την άλλη βαριέμαι...απο τη μια νυστάζω..νιώθω κουρασμένη απο την άλλη θα θελα να βγω μια βόλτα εξω να πιω ενα καφε ενα ποτο κατι τελοσπαντων...αχ ρε κοριτσια...εγω τετοια πραγματα εχω οταν περιμενω περιοδο...τι μου συμβαινει..???!!!.πφφφ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είτε θα σπάσουν τα νερά είτε θα αρχίσουν οι συσπάσεις 😊  Οι συσπάσεις είναι πόνοι που μπορεί να έχεις κ κατά τη διάρκεια που είσαι στο μήνα σου αλλά δεν θα είναι συγχρονισμένες (δλδ με μοτίβο όπως λέμε.)  όταν γεννάς όμως θα έρθουν συγχρονισμένα (πίστεψέ με θα το καταλάβεις γιατί ο πόνος θα κλιμακώνεται κ δεν θα μπορείς να το αγνοήσεις 😆 το σώμα μας είναι σοφό κ μας ξεκινάει σιγά σιγά πχ ανά 5 ή 7 λεπτά η σύσπαση κ όχι τόσο δυνατή… όμως αυτό εξελίσσεται σιγά σιγά.. στις πρωτότοκες είναι αναμενόμενο κ φυσιολογικό να πάρει πάνω από 12 ώρες ειδικά όταν δεν υπάρχουν παρεμβάσεις!)  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ 🤣🤣🤣🤣🤣    τα νερά μπορούν να σπάσουν κ να είναι η αίσθηση όπως όταν ανοίγεις σαμπάνια 🍾 εγώ έτσι το ένιωσα 🤣 αλλά υπάρχει περίπτωση κ να υπάρχει διαρροή υγρών σιγά σιγά αλλά θα το δει ο γιατρός στον υπέρηχο καθώς θα μετράει τα αμνιακα σας υγρά σε κάθε επίσκεψη. Όμως κ ν σπάσουν τα νερά δεν σημαίνει ότι θα αρχίσει ο τοκετός κατευθείαν. Σε αρκετές γυναίκες μπορεί να αρχίσει ο τοκετός κ μετά από μια ή και δυο μέρες. Σε αυτήν την περίπτωση (στην Ελλάδα σε βάζουν εισαγωγή σπάνια να σε αφήσουν) αλλά σε υπόλοιπες χώρες του κόσμου κ σε τοκετούς στο σπίτι στην Ελλάδα/σπάνια με γυναικολόγο θα σε παρακολουθεί ο γιατρός/μαία στενά κ θα χορηγήσουν αντιβίωση για να αποκλείσουν ενδεχόμενο μόλυνσης λόγω του ότι έχει ανοίξει ο σάκος κ σου κάνουν εισαγωγή αν δν έχει ξεκινήσει ο τοκετός Μετά από 48 ώρες. Αυτά τα γράφω ενημερωτικά γιατί αποκλείεται να σας τα πει γιατρός 🤷🏼‍♀️😄   συνήθως οι τοκετοί ξεκινάνε προς το βράδυ κ μετά που το σώμα χαλαρώνει.    Ο πρώτος τοκετός μου (χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς ορό με φάρμακο-τεχνητή ωκυτοκίνη- που βάζουν συνήθως για να πάει πιο γρήγορα ο τοκετός) κράτησε 14 ώρες.   Ο δεύτερος ήταν φουλ παρεμβατικός κ οξύς λόγω των παρεμβάσεων κ κράτησε 3.5 ώρες.     Τώρα για σημάδια . Οι διάρροιες είναι ένα σημάδι, το πώμα-τραχηλικό βύσμα που φεύγει είτε σταδιακά είτε με μιας (πάτησε στο ίντερνετ κ θα σου βγάλει φωτό πως είναι) κ το nesting είναι κάποια σημάδια (πέραν των παραπάνω). Όμως αυτά τα σημάδια μπορεί ν έρθουν λίγες μέρες πριν τον τοκετό ή λίγες ώρες. Αλλά κ μόνο που θα τα δείτε θα ξέρετε ότι είστε πολύ πολύ κοντά.         
    • Ναι κορίτσια, το σώμα ξέρει και εμπιστεύομαι και την σωστή στιγμή! Ολα για κάποιο λόγο γίνονται. Καλά εγώ από το άγχος που είχα για άλλο θέμα που σας έλεγα και για την καθυστέρηση, αλλά και με την παρούσα κατάσταση, «ξύπνησα» ένα μικροπρόβλημα υγείας που εμφανίζω πάντα σε περιόδους άγχους και θέλει επεμβατικές διαδικασίες, δεν φεύγει μόνο…και λέω όλα μαζί έπρεπε; Αλλά οκ ας είναι αυτά τα προβλήματα και όχι μεγαλύτερα. 
    • Κ μένα ο άντρας μου έτσι είναι… καλά ειδικά τώρα στο τρίτο ασεεεε 🤣🤣 βέβαια ανέκαθεν έτσι ήταν! Ξέρεις δεν είναι εκφραστικοί όλοι οι άνθρωποι κ σίγουρα οι άντρες στην πλειοψηφία λειτουργούν πιο πολύ με βάση αυτό που βλέπουν παρά αυτό πχ που εμείς φανταζόμαστε (πχ εσύ κ η κάθε μανούλα βλέπει τα ρούχα κ ονειρεύεται κτλ. Ενώ θα δεις ότι ο άντρας σου θα το συνειδητοποιήσει κ θα εκφραστεί όταν δει τα μωράκια κ πιο μετά μεγαλώνοντας τα παιδάκια σας 🩷).    Σημασία έχει να είναι δίπλα σου κ δίπλα στα παιδιά του κ ο άντρας σου κ ο κάθε άντρας φυσικά ακόμα κ αν δν τον νοιάζει τόσο πχ τι κουβερτούλα θα διαλέξετε ☺️ τα παιδιά «δοκιμάζουν» το ζευγάρι αυτό  σας το λέω με σιγουριά! 🤭🥂  Κ σκεφτόμουν σήμερα (επειδή σε λιγες μερες γίνομαι 30 οπότε ξερεις κάθε δεκαετία νιώθω ότι κάνω απολογισμό 😆) ότι είμαι αρραβωνιασμένη από τα 22, παντρεύτηκα στα 23 που έμεινα έγκυος αλλά είμαι με τον άντρα μου ζευγάρι εδώ και 9 χρόνια είμαστε γονείς εδώ και 5μιση χρόνια αλλά εμένα μου φαίνεται ότι χθες παντρευτήκαμε. Νομίζω αυτό βοηθάει στο να αντισταθμιστεί η κούραση κ η όποια αντιξοότητα της γονεϊκοτητας.    ανυπομονώ να μου πείτε κ εσείς σε λίγο καιρό ή σε λίγα χρόνια πως το παιδί έχει δώσει νέα τροπή στην σχέση σας με τον άντρα/συντροφό σας ❤️❤️❤️
    • Ναι ναι δόξα τον Θεό βγήκαν καθαρές αυτές!! Απλά εντάξει δεν ήταν και η καλύτερη μου τώρα με την αγωγή!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...