Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα κοιμηθηκα λιγο εως πολυ νιωθω κουρασμενη δεν ξερω γιατι.αχ Κυριακη μου εγω το πρωτο το επιασα με μια και μοναδικκη φορα.ουτε αγχος ειχα ουτε τιποτα ηταν αποφαση της στιγμης με ρωτησε  ο αντρας μου λες να δοκιμασουμε;και λεω και εγω ας δοκιμασουμε δεν πιστευα με τιποτα οτι θα μεινω εγκυος με την πρωτη ελεγα σιγα μην εγινε,και τωρα που προσπαθουμε σε γονιμες κτλ τιποτα και παω να σκασω οταν το σκεφτομαι!αρα μαλλον σε εμενα το αγχος παιζει ρολο.Α την πρωτη φορα μαλλον δεν ηταν και γονιμες!θα τρελλαθω!πως γινεται αυτο μου λετε;

Δημοσίευση

Νικη μου πως νιωθεις τωρα? Ελπιζω να εισαι καλυτερα...Κυριακη μου και παθος βαζουμε και απο ολα...αλλα που θα παει...θα το πιασουμε καποτε..βρε κοριτσια επειδη ενιωθα το κεφαλι μου καπως...μπορει και λογω διαβασματος, εβαλα θερμομετρο κατω απο τη γλωσσα και λεει 37. Ειναι ψηφιακο βεβαια. Εσυ Κυριακη μου που ξεμπερδεψες με περιοδο οπως εγω, τι θερμοκρασια βγαζεις?δεν την εχω ξαναμετρησει πριν την ωορρηξια...

Δημοσίευση

Τετ μου η θερμοκρασια ειναι καλος τροπος παρακολουθησης...καλα οχι και ο πιο αξιπιστος βεβαια... Τωρα οι πονοι ειναι η το σπορακι που προσπαθει να γαντζωθει πανω σου η οι συσπασεις μητρας επειδη ετοιμαζεται για περιοδο

Δημοσίευση

μαλλον το δευτερο ειναι δυστιχως μετα την αποξεση τους εχω αυτους τους πονου οχι καθε φορα ομως.μου την δινει που εχω συμπτωματα περιοδου 7 μερες πριν ερθει το εχω ξαναπαθει.νομιζω οτι αυτο με την θερμοκρασια θα με αγχωσει περισσοτερο.

Δημοσίευση

καλα εχω αλλοτε εχω συμπτωματα 10 μερες πριν τη περιοδο καινομιζω οτι γινεται η εμφυτευση, αλλοτε εχω συμπτωματα 5 μερες πριν...εχω προσεξει οτι οταν κανω ωορρηξια απο την αριστερη σαλπιγγα εχω πολυ εντονα συμπτωματα και ενοχλησεις, ενω οταν κανω απο την δεξια ειμαι μια χαρα και υποφερω ελαχιστα...παντως ποτε δεν ξερεις και οντως το θερμομετρο αγχωνει...εγω το εβαλα γιατι νιωθω οπως οταν μας ξεκιναει πυρετος,..

Δημοσίευση

όλα καλά θα πάνε... πέσε να ξεκουραστείς σημερα.. κοιμήσου νωρίς.. ξέρεις πόσες φορές τις έχω καπουλάρει από ίωση επειδή κοιμηθηκα πολλές ώρες???? αν είναι εφικτό πέσε κ απο τώρα... Την τελευταία φορά που ένιωθα κάπως... έπεσα στις 21 μαζί με την κόρη μου κ ξυπνησα στις 7,15 μαζί της..!!! αχαχαχα κ την πήγα σχολείο κ γύρισα κ ξανακοιμήθηκα εως τις 14 που σχολούσε!!! μετά περδίκι!!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

αχ κορίτσια αχ... έχουμε ένα δάσκαλο..που τους βάζει πάρα πολλά σπίτι... δν λέω..καλό αυτό γτ τα παιδιά θα μάθουν...αλλά ρε γμτ... δν προλαβαίνει με τις δραστηριότητες... και το άλλο???? τεστ???ακόμα δεν αρχίσανε... προχτές τεστ στα θρησκευτικα..τεστ στην ιστορία (3 κεφάλαια το καθένα) κ αυριο τεστ στη γλώσσα...!! σειρά βεβαίως έχουν τα μαθηματικά....! τα κακόμοιρα τα παιδάκια... και ευτυχως η δική μου.. τα πέρνει μπαμ μπαμ...για σκεφτείτε άλλα παιδάκια που δν το έχουν τόσο πολύ....:?

Δημοσίευση

..καλα εκανες που κοιμηθηκες Νικη μου...δεν ξερω εμενα το,37 μου φαινεται οτι με φερνει κοντα σε ιωση βρε Κυριακη μου...ναι οντως τα ταλαιπωρουν τα παιδακια...ελεος...σε αλλες χωρες δεν κανουν καν τεστ αξιολογησης...

Δημοσίευση

αστα... τα λυπάμαι τα κακόμοιρα... Τρίτη δημοτικου...τεστ!! αν ειναι δυνατόν.. λες κ αυτα΄ που μαθαινουν θα τα θυμούνται μετα... ελεος!!! εγω στην κόρη μου της εχω πει.... μην κοιτας το Α ή το Β, να κοιτάς να μαθαινεις για σενα και οχι για το βαθμο.. η ουσια ειναι να τα θυμασαι κ μετα κ να καταλαβαινεις τι διαβαζεις...το να τα γραψεις στο δασκαλο κ μετα να τα ξεχασεις... δν εχει νοημα...χανεις το χρονο σου κ μετα δν αναπληρωνεται...

Δημοσίευση

emma.. μήπως αν δεις κ ανεβαινουν τα δεκατα να πάρεις κανα ντεπον??κ εγκυος να εισαι επιτρεπεται απο οσο ξερω... μην το αφησεις να σε ρίξει...γτ θα συμβάλλει αρνητικά στην προσπαθεια σου να μεινεις εγκυος...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Aυτό λέει συνέχεια και ο δικός μου γιατρός οταν μου κακοφαίνεται που δεν βγαίνει πολύ ψηλά στις καμπύλες... ότι όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο για μας στη γέννα... και μετά θα πάρει ότι είναι να πάρει. Τέλειος βγήκε ο μπέμπης σας...😊 Χθες είχα κι εγώ ραντεβού. Μου έκαναν πρώτη φορά αυτή την εξέταση από κάτω που πολύ θα ΄ηθελα να αποφύγω... Ευτυχώς μου την έκανε η μαία και όχι ο γιατρός. Πιο άνετα νιώθω με αυτή!🤣 Το συμπέρασμα ήταν ότι ο τράχηλος καλά κρατεί και ότι είναι ακόμα "ανώριμος" όπως τον χαρακτήρισε και ότι το μωρ΄ό είναι ακόμα ψηλά. Από ότι φαίνεται έχω δρόμο μπροστά μου... 38+1 σήμερα και στο καρδιοτοκογράφημα δεν έκανα καμία σύσπαση.. 
    • Εγώ το έκανα ναι, γιατί ήταν και καλοκαίρι και διακοπές και βόλευε για δύο μέρες κρεατοσουπα. Φρούτα βάλαμε μετά δύο εβδομάδες (κρέας είχα βάλει μόνο μοσχάρι τότε). Ζυμαρικά και δημητριακά επτά μηνών. Ανά τρίτη ημέρα έβαζα κάτι καινούριο ασχέτως αν θεωρείται αλλεργιογόνο ή όχι, για παν ενδεχόμενο.
    • Ευχαριστω πολυ!! Τα φρουτα περιπου μετα απο ποσο καιρο αφοτου ξεκινησατε τροφες τα εισαγαγατε; οποτε μπορω να βραζω για 2 μερες και τα βαζω ψυγειο ωστε την επομενη μερα να τα αλεσω και να του τα δωσω σωστα; αυτο μπορω να το κανω και με το κρεας; 
    • Αχ αυτο το κουραστηκα μεσα μου χτυπαει συνεχεια... θα ρθει οποτε εκεινο θελει ετσι μ ειπε ο γυναικολογος. Οτι και να κανουμε καποια πραγματα δεν ειναι στο χερι μας.μακαρι να ερχοταν με μια επαφη μακαρι να ερχοταν ευκολα σε ολες...απλα παμε χαλαρα κανουμε σεξ για να περναμε καλα και θα ρθει. Ειμαι 38ημερα κυκλου κ περιοδο δεν εχω δει ακομη απτο αγχος μου και καθομαι κ ξεσπαω ολη την ωρα .μη το κανεις στον ευατοβσου αυτο μη ψαχνεις γ συμπτωματα και αφεσου στις στιγμες....σου στελνω αγκαλια γτ ξερω πως τη θες κ δεν ειμαι εκει να στη δωσω. Θα ρθει το θαυμα μας θα ρθειιιι❤️❤️❤️
    • Κορίτσια μου πως είστε όσες είστε σε φάση αναμονής περιόδου ή ωορρηξίας;  Εγώ σε αυτόν τον κύκλο έχω να δηλώσω πως δεν έχω όρεξη για τσεκάρισμα ωορρηξίας και σεξ με το ρολόι. Οκ έκανα δύο τεστ μέχρι στιγμής ακόμα δεν τη βρήκα αλλά υπολογιζω πως τις επόμενες 3 μέρες το πολύ θα γινει. Και στους προηγούμενους 2 κύκλους που το έκανα πιο προσεκτικά δεν έγινε τελικά σύλληψη. Νιώθω πως αφέθηκα λίγο πιο χαλαρή από άποψη ότι οκ εχω επαφές αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. Ούτε μου λέει κανείς με σιγουριά ότι αν έχω κάθε μέρα επαφή θα μείνω έγκυος. Άλλες κοπέλες είχαν μόνο μια επαφή πριν την ωορρηξία και ήρθε το μπεμπέ. Βιώνω την καθημερινότητα μου χωρίς να έχω εμμονή με αυτό. Θα ρθει το ξέρω. Δε θα σκάσω για το πότε. Αν δω ότι αργεί πολύ θα πάω πάλι για τσεκ, αλλά υγιέστατοι είμαστε τώρα. Κουράστηκα να ψάχνω συμπτώματα και τα συναφή.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...