Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγω ειμαι,28, ο αντρας μου 33, ουτε καπνιζουμε, ουτε πινουμε και αθλουμαστε και οι δυο...τωρα μονο οι εξετασεις θα δειξουν, οταν με το καλο τις κανουμε...

ειστε κ εσεις μικροί  όπως κ εμείς... ευχομαι να μην χρειαστεί να μπείτε σε αυτη τη διαδικασία.. 

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια! πως ειστε? σας διαβασα γρηγορα γιατι περιμενω μαστορους και ελπιζω να τελειωσουν νωρις να μπω στην παρεα σας!

γελασα πολυ με τα ονοματα που δωσατε στην ακατονομαστη! ειπε η κελλυ red lady  και θυμηθηκα το τραγουδι lady in red:lol:

κελλυ αυτο που περιεγραψες δε μου εχει τυχει ευχομαι εσενα να ειναι για καλο!

χαπακι- ευτυχια να τον ασπαζεσαι τον αντρα σου (οπως εγραψε το κινητο) και οχι να σπαζεσαι :) πετα τα τεστ, αστα, καλα σου λεει η εμμα, μπορει να εχασες την ωρα που ηταν στα πανω της η LH λιγες ωρες ειναι πανω! ολα θα γινουν ευτυχια μου θα βρουμε την ακρη

κυριακη χαιρομαι που εισαι καλυτερα και πηρες δυναμη απο την κουκλα σου! και εσυ τωρα στις νοεμβριστριες ! πιστευω και εγω εκει μαζι σας θα ειμαι, 15η και 16η μερα δυστυχως δεν προλαβαμε επαφες οποτε την περιμενω την κυρια με τα κοκκινα στις 20-22 του μηνα!

εμμα μου εχουμε κοινο την ηλικια και το οτι καηκαμε πολλες φορες και η φιλοσοφια μας πλεον ειναι ιδια νομιζω στο θεμα παιδιου :lol: τωρα για τη μητρα δε μου ειπε ποτε κανεις οτι εχω οπισθια, θα ρωτησω τον ντοκ, οποτε υπολογιζω να ειναι κανονικη

Δημοσίευση

καλημερα Νίκη μου! περαστικούλια...κάτσε στο κρεβατι..δν πειράζει ;-) εγω κοριτσια θα σας αφησω για λίγο να πάω να φτιαξω ψωμακι..μαφις(παραγγελια της μικρης μου) και φαγητουλι. σηκώθηκε ο συζυγος να πάει να παρει μοσχαρακι να φτιαξω γιουβετσι.. χτες εφτιαξα γιοβαρελακια υποτίθεται για σημερα..αλλα τα εφαγαν!! αχαχαχαχα θα εχω το νου μου να δω αν μου μιλησετε.. φιλακια προς το παρον..!

Δημοσίευση

ευτυχια μου θελει σταση στα τεσσερα...σορυ κοριτσια ντρεπομαι...με καθε αλλη σταση δεν περναει το σπερμα...ειναι,σιγουρη σταση παντως και το,εχω διαβασει και σε αλλα φορουμ...κυριακη μου σημερα μου τελειωσε η περιοδος οποτε παμε παλι με ορεξη απο την αρχη... :-)ΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩ δεν το ήξερα!!!! ΕΕΕ από δω και πέρα στα τέσσερα!!!!:oops::shock: 

Δημοσίευση

Ναι Κυριακη μου. Κ εμενα μου ειπε ο γιατρος για μιση ωρα ξαπλωμενη και καθε φορα,το,εχω εφαρμοσει για να δωσουμε χρονο στους κολυμβητες τα περασουν τα στενα του γιβραλταρ...χαχαχα...

χαχαχαχα μιση ωρα λοιπον. οκ!!!! ;-)

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!!!!

Εμμα μου με κάνεις και γελάω. Θα το ψάξω, και στη δουλειά δεν έχω θέμα αν είμαι στο γραφείο, το θέμα είναι ότι αυτές τις  μέρες είμαι αρχείο και μπαίνω μόνο για να τσεκάρω μειλ

Δημοσίευση

ααα καλα σπιτι σου τοτε Ευτυχια μου...καλο ειναι να εχεις και εικονα γιατι κ εγω οταν ειδα στο ιντερνετ καταλαβα ποια η ιδιαιτεροτητα της μητρας κ του κολπου...πανε πακετο αυτα :-) ρωτα και τη γυναικολογο σοη εννοειται...αλλα αν επιασες παιδι και χωρις να ησουν σε αυτη τη σταση εχουμε ελπιδες ολες

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια νεα και παλια!Σας εχασα αυτες τις μερες ειχα την μικρη της αδερφης μου και μολις τωρα εφυγε και εμενα με πειραν τα ζουμια.θελω και εγω ενα μωρακι και νομιζω οτι και αυτο το μηνα τζιφος την αλλα Πεμπτη περιμενω την κακια και νομιζω οτι απο τωρα εχει πρηστει το στηθος μου.βαλτε με και εμενα στο κλαμπ του νοεμβριου.:cry:

Δημοσίευση

τετ εγω ειμαι η πορτιερης του κλαμπ και απο το φεις κοντρολ περασες ανετα :-) αλλα μακαρι να σε βαλω στο κλαμπ του οκτωβριου...ολα καλα θα πανε τετ μου...αντε μη μας παιρνει απο κατω!! Εξαλλου ο,τι εχει γινει εγινε, και το οτι σε ποναει το στηθος σου ειναι σημαδι οτι ολα λειτουργουν φυσιολογικα...

Δημοσίευση

κορίτσια ήρθα πάλι... πονάει λίγο η κοιλιά μου εδώ κ καμιά ώρα.. μην αγχώνεσαι τετ μου. κ εμένα πρησμένο ήταν..κ ήμουν..αλλά το έχασα..μην απογοητευεσαι.. μεχρι κ την τελευταια στιγμη να εχεις ελπίδες... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επισης τωρα π φτασαμε τελικη ευθεια, να επαναφερω το πινακακι μας ωστε να ξερουμε ποια εχει σειρα;;  Τι λετε;;
    • Το θεμα ειναι Λευκη μου ν μην αγχωθεις γτ το μυαλο παιζει παιχνιδια καμια φορα... ειδικα σ εμας τις πρωτοτοκες π εχουμε μια εννοια παραπανω κι εσυ ειδικα π εχεις την αποσταση, ειναι ευκολο ισως να παρερμηνευσουμε τα σημαδια... Εγω κοριτσια δε ρωτησα γ σημαδια καθολου!!!😅😅😅😇 Φανταζομαι θ σπασουν τα νερα κ θ το καταλαβω!!😜 Θελετε ν με βοηθησετε εσεις;;
    • Τεραστια συγκινηση...🥹🥹🥹 νομιζω τωρα εχω αρχισει κ το πιστευω γ τα καλα!!! Παω κ ανοιγω την ντουλαπα των κοριτσιων κ τρελαινομαι!!! Μυριζω ολη αυτη τη μωρουδιλα των απορρυπαντικων κ ανυπομονω!!!! Εν τω μεταξυ ο αντρας μου καμια σχεση... κοσμαρα τελειως... θ μου πεις εμας μεγαλωνουν μεσα μας!!!! Δε λεω, ερχεται τους μιλαει, χαιδευει κοιλιτσα αλλα του λεω ελα να δεις μεσα στ δωματιο πχ τις κουβερτουλες, τα πραγματακια τους κ ερχεται βαριεστημενα...😅
    • Σ ευχαριστω για την απαντηση! Μωρε ναι το φανταζομαι αυτο για το γαλα απλα μου φανηκε περιργο που μας ειπε για ενα μηνα να τρωει μονο μεσημεριανο και τα φρουτα να μπουν απ τον επομενο. Περιμενα δλδ αυτο που λες οτι θα ξεκινουσαμε με λαχανικα κτλ για κανα δυο βδομαδες και μετα σιγα σιγα θα βαζαμε και τα φρουτα. 
    • Με μπρόκολο, πατατουλα βραστή και κολοκυθάκι βραστό πατημένο. Μιλάμε για ποσότητα ελάχιστη στην αρχή. Μετά την πρώτη εβδομάδα μπήκαν και φρούτα πχ μήλα και ακτινίδια αλεσμένα. Ένα μήλο και ένα ακτινίδιο ανά 2 μέρες. Το γάλα είναι η βασική τους τροφή μέχρι το έτος, στην πράξη θα δεις ότι το γάλα παραμένει η βασική τους τροφή πολλά έτη. Εμένα είναι 2.5 και πίνει 3 μπουκάλια γάλα των 210ml την ημέρα. Καλή αρχή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...