Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kathy1982 λυπαμαι κοριτσι μου, ολα αυτα που περασες και περνας ειναι ψυχοφθορα, οτι και να σου πω θα ειναι λιγο μπροστα στον αγωνα σου, αλλα να ξερεις οτι ο επιμενων νικα, ευχομαι να ανασυνταχθεις συντομα και να συνεχισεις να αγωνιζεσαι και γρηγορα να ρθει το ευχαριστο χωρις προβληματα 

Δημοσίευση

Cybele μακάρι... Μου ειναι τοσο δύσκολο...έχω έναν άντρα που με λατρεύει αλλά νιώθει υπεύθυνος για όσα περνάω κ το απόγευμα ειναι να μην μπορώ να του πω πως νιώθω γιατι κάθε φορά που έχει γινει κάτι τέτοιο γίνετε κομμάτια κ πονάω ακόμα πιο πολύ... Σας ευχαριστω πολύ .. Ειναι τοσο δύσκολο όλο αυτό.. Εύχομαι σε καμία κοπέλα να μην συμβεί κάτι τέτοιο... Ετςι μου είπε κ ο γιατρός στην Αθήνα... Ειναι δύσκολο κούκλα μου αλλά θέλει υπομονή κ επιμονή... Μόνο που δεν ξέρω πόση δύναμη έχω ακόμα...

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστω τόσο πολύ.. Αυτή η μικρή συζήτηση με έκανε κ νιώθω πιο ήρεμη.. Ξέρω ότι ειναι πάλι οι πρώτες μερες που με πιάνει κατάθλιψη μετά ως δια μαγείας αποκτάς τόση δύναμη κ πείσμα τα την επόμενη φορά...

Δημοσίευση

Cybele μακάρι... Μου ειναι τοσο δύσκολο...έχω έναν άντρα που με λατρεύει αλλά νιώθει υπεύθυνος για όσα περνάω κ το απόγευμα ειναι να μην μπορώ να του πω πως νιώθω γιατι κάθε φορά που έχει γινει κάτι τέτοιο γίνετε κομμάτια κ πονάω ακόμα πιο πολύ... Σας ευχαριστω πολύ .. Ειναι τοσο δύσκολο όλο αυτό.. Εύχομαι σε καμία κοπέλα να μην συμβεί κάτι τέτοιο... Ετςι μου είπε κ ο γιατρός στην Αθήνα... Ειναι δύσκολο κούκλα μου αλλά θέλει υπομονή κ επιμονή... Μόνο που δεν ξέρω πόση δύναμη έχω ακόμα...

κοριτσάρα μου, επειδη εχω περάσει δυσκολες καταστασεις στο παρελθον(καμια σχεση με εγκυμοσυνες )
ξερεις που κατεληξα;

“You never know how strong you are, until being strong is your only choice.”

Βεβαια δεν ειναι δικο μου το τσιτατο, αλλα ταυτιζομαι με τον bob marley

Δημοσίευση

Kathy μου όντως...μόνο να φανταστούμε μπορούμε τον πόνο σου, αλλά πρέπει αυτός ο πόνος σου να γίνει μεγαλύτερη δύναμη και όχι απελπισία..ο Θεός είναι μεγάλος και έχει φυλάξει και για σένα το θαύμα του... μην το βάζεις κάτω, μην λες δεν μπορώ άλλο γιατί όταν κρατήσεις στην αγκαλιά το μωρό σου, θα γεμίσεις με συναισθήματα που θα κάνουν όλα αυτά να δείχνουν ασήμαντα... έχε πίστη, δύναμη και επιμονή...αφού τα εμβρυάκια σου εμφυτεύτηκαν, υπάρχει πολλή ελπίδα και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλά νέα όσο πιο σύντομα!!!

Δημοσίευση

Emma μου μακάρι.. Τα έμβρυα μου εμφυτεύτηκαν αλλά του ποτελεσμα ήταν αρνητικό...προσπάθεια ξανά μετά τον Δεκέμβρη...έχω πίστη πολύ... Αλλά ειναι κ στιγμές που κλονίζεται ... Κ θυμώνω... Κ μετά πάλι το μετανιώνω... Κ πάλι απο την αρχή...

Δημοσίευση

Emma μου μακάρι.. Τα έμβρυα μου εμφυτεύτηκαν αλλά του ποτελεσμα ήταν αρνητικό...προσπάθεια ξανά μετά τον Δεκέμβρη...έχω πίστη πολύ... Αλλά ειναι κ στιγμές που κλονίζεται ... Κ θυμώνω... Κ μετά πάλι το μετανιώνω... Κ πάλι απο την αρχή...

Αυτη η φορα σου ευχομαι να ειναι η τυχερη σου!! Φερνω τυχη εγω, οποτε σου στελνω μπολικη!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια αύριο για αρμους με κόβω :( :(

Πήγα τουαλέτα και έχω καφέ με βλενα. 

Αρα αύριο θα έρθει 

"'::¥ππ®\}>_£¤•~>@@$( ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ. 

δεν ξαναδίνω σημασία σε συμπτώματα, δεν ξαναδίνω σημασία σε συμπτώματα, δε ξαναδίνω σημασία σε συμπτώματα 

Γκρρρρρ 

Σε 10 μέρες θα πάω στο γιατρό να δούμε μήπως έχω κάτι :(

Δημοσίευση

Rakoun απο εμπειρία σου λέω μην απογοητεύεσε μπορεί να σημαίνει πολλα αλλά μπορεί κ τίποτα... Να κανείς μια χοριακη ... Κ θα μάθουμε... Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να ειναι όλα καλα κ να μας ανακοινώσεις εγκυμοσύνη στο επόμενο μήνυμα... Μόνο μην σκέφτεσαι αρνητικά!!!!

Δημοσίευση

αν δεις ροη ρακουν θα ανασυνταχθεις και εσυ και βουρ για την επομενη προσπαθεια!!! ελα να μη μας πιανει οι απαισιοδοξια και δεν κανει (τα λεω να τα ακουω και εγω), θυμησου τι ειπε ο bob!!!!! 

το μπεμπακι θα ρθει για ολες!!! το ποτε δε ξερουμε

Δημοσίευση

Δεν θα δεις !,,!!! Τουλάχιστον εσυ να εχεις θετικά αποτελέσματα να παρηγωρηθ ω λίγο.... Μην κατεβάζεις μούτρα.... ( εγω έχω κατεβάσει τα μάτια μου απο το κλάμα...) θα κάνουμε κ εμείς μπεμπακι που θα παει? (σου τα λέω αυτα για να τα ακούω κ εγω κ να περνώ δύναμη..) καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις... 

Δημοσίευση

Kathy Καλησπέρα.

Πραγματικά δυσκολο ολο αυτο που περνάς. Εύχομαι να μην τα παρατήσεις κ να αντλήσεις δύναμη από τους ανθρώπους που σε αγαπούν. Μην απογοητεύσαι η κολλητη της αδερφης μου στην 8η φορά πέτυχε κ δε σκέφτηκε στιγμή να τα παρατήσει. Ξέρω είναι δύσκολο αλλά πραγματικά όταν τα καταφέρεις όλα αυτά θα μείνουν ως ένα κακό όνειρο. 

Καλως ηρθες στην παρέα μας εύχομαι να σε ανεβάσουμε έστω κ λιγο. 

Rakoun αυριο άσχετα με τα αποτελέσματα περιμένουμε νέα σου, ευελπιστώ για τα καλύτερα. Σήμερα έχω δουλειά???? αύριο ρεπο. Το τεστ αρνητικό κ σημερα?? για να δούμε αύριο.

Δημοσίευση

13 μέρες άργησε 

Αλλά....  Εχω ξυπνήσει απο τις 3+  ,πονάω, κρυώνω και άρχισαν τα όργανα.  Θα κλείσω ραντεβού στο γιατρό κατά τις δεκα του μήνα και δε σας κρύβω πως φοβάμαι για το τι μπορεί να πει 

Δημοσίευση

καλημερα riami και εγω ετσι νομιζα πολλα χρονια αλλα τελικα ο αντρας μου εχει θεματακι..

τελικά είναι καλό το σπερμοδιαγραμμα... Με πιανει άγχος για μένα γιατί γενικά έχω περάσει μια πιελικη φλεγμονη κ γενικά είμαι ευαίσθητη στα γυναικπλογικα... Φοβάμαι ότι έχουν επειρεαστει οι σαλπιγγες.. Θα δούμε..

Δημοσίευση

Αυτη η φορα σου ευχομαι να ειναι η τυχερη σου!! Φερνω τυχη εγω, οποτε σου στελνω μπολικη!!!

Ευχαριστω παρα πολύ.... Αν ειναι στην επόμενη προσπάθεια θέλω σε φιλοξενήσω κανένα δυο εβδομάδες μπάς κ μας έρθουν όλα καλα...!!!:)

Aμε :) 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @evaioan εμενα η μεγαλη μ εγινε 2 τον Αύγουστο κ την έστειλα το Σεπτεμβρίο. Η μικρη ειχε γεννηθει Μάιο κ ηταν 3 μηνων μολις. Πρώτη φορά μ αρρωστησε τ μικρο 6 μηνων αλλά τ περασε πολυ ηπια. Γενικά δ ζησαμε αυτό τ παεο μια βδομάδα σχολειο κ 2 καθεται σπίτι γτ είναι αρρωστα. Αρρωσταιναν σε νορμαλ βαθμό πιστεύω. Κρατούσε 3 μερες μαξ κ μετά όλα καλά. Και ελάχιστες φορές κολλησε η μία από την άλλη.
    • Καλημέρα Λευκή μας ❤️ θέλω να καρδουλωσω κορίτσια αλλά δεν με αφήνει το άτιμο το φόρουμ 🤣   μια χαρά τα πάει η μπουμπού🩷 όταν είσαι έτοιμη εννοείται συζητάς με τον/την γιατρό σου κ αποφασίζετε από κοινού! 😊 οπως λες η τρυπούλα κλείνει συνήθως δεν μας ανησυχούσε αυτό αλλά η ιδιαιτερότητα κατασκευαστικά του αορτικού τόξου της καρδιάς. Αφού αυτό αν κ ιδιαίτερο είναι λειτουργικό αυτό μετράει  μας είπε η καρδιολόγος άρα πάει κ αυτό το άγχος ❤️  Όσο να ναι θέλουμε κ ηρεμία κορίτσια όταν μπαίνουμε στο μήνα μας, όχι άγχη, για να ξεκινήσει κ ο τοκετός! Όσο είμαστε στρεσαρισμένες αυτό λειτουργεί ως τροχοπέδη.    τώρα πάμε για τα καλά, για τα γεννητούρια της ομάδας 🥰🥰🥰🥰🙏🏼  
    • Καλημέρα... Συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει για να περάσεις την επιτροπή για τα φάρμακα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι είναι δημόσιο και σε ιδιωτικό να πας το ίδιο είναι.... Γενικά η διαδικασία είτε δημοσιο είτε ιδιωτικό είναι ίδια απλά στο δημόσιο δεν πληρώνεις τουλάχιστον στο Αλέξανδρας που είμαι εγώ στα υπόλοιπα απ όσο ξέρω κάτι πληρώνεις αλλά είναι πολύ λιγότερα από το ιδιωτικό
    • Καλημέρα!! Κι εγώ της έβαζα τηλεόραση με τραγουδάκια ή Πέππα (γιατί αυτή της άρεσε τότε). Διαφορετικά παίζαμε παιχνίδια που μου επέτρεπαν να είμαι καθιστή. Δλδ την έβαζα να μου "μαγειρεύει" στην κουζίνα της που πολύ της άρεσε. Ή καθόμουν κάτω στο χαλί και κάναμε παζλ. Λίγο πιο μετά έπαιρνε κι αυτή την κούκλα της και τη θήλαζε 😵‍💫😵‍💫 στην αρχή μου φάνηκε πολύ παράξενο αλλά ο,τι έβλεπε έκανε!!! Γενικά παιχνιδάκια που της άρεσαν χωρίς να έχουν έντονους θορύβους να μην ταράζουν το μωρό. Επίσης σε κάποια γεύματα του μωρού έπρεπε να φάει κ η μεγάλη. Οπότε κι εκεί είχαμε ηρεμία. Αλλά γενικά δεν αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα. Σίγουρα είχαμε μέρες δύσκολες κ μέρες που ήθελε την προσοχή μου 100% ενώ αυτό δεν γινόταν. Αλλά με ηρεμία κ υπομονή τα ξεπερνουσαμε!
    • Εγώ κορίτσι μου όταν γέννησα η μεγάλη ήταν 2 ετών βρεφικό δεν πάει γιατί εδώ στο χωριό τα παίρνουν παιδικό 2,5 ετών  τώρα η μεγάλη γίνεται 2,5 ετών τέλη Φεβρουαρίου οπότε αρχές Μαρτίου θα μπορώ να στείλω παιδικό, η μπέμπα αρχές Μαρτίου θα είναι 6,5 μηνών και δεν ξέρω τι να κάνω να στην στείλω ή όχι ; Η παιδίατρος δεν ειναι πολύ θετική να πάει τώρα τον Μάρτιο παιδικό ,εγώ πάλι βλέπω πως το παιδάκι το εγκλωβίζω στο σπίτι γιατί είναι πολύ κοινωνική τα θέλει τα παιδάκια μόλις βλέπει παιδάκια παει αμέσως να παίξει μαζί τους χωρίς καν να τα ξέρει.. νιώθω πως κάνω «κακό» την μεγάλη τώρα που την κρατάω σπίτι  θηλάζω αποκλειστικά την μπέμπα ευτυχώς είναι ήσυχο μωρό , η μεγάλη πάλι πολύ ζωηρή και με φουλ ενέργεια για παιχνίδι και φαντάζομαι είναι λογικό λόγο της ηλιακής της .. βοήθεια δεν έχω σχεδόν καθόλου οπότε δεν έχω και δουλειά ώστε να πεις πρέπει να επιστρέψω  για εμένα κάνε λίγη υπομονή και άσε να κάνει κανένα εμβόλιο το μωράκι σου όπως είπε και η diwni γιατί εμένα η παιδίατρος μου είχε πει χωρίς να θέλω να σε αγχώσω ότι αν κάνει το μωράκι και ανεβάσει πυρετό δεν μπορώ να σου δώσω ούτε ντεπόν θα φύγεις αμέσως στο Παίδων,  εδώ η δικιά μου παιδίατρος που το μωρό θα είναι 6,5 μηνών πάλι την βλέπω κολλάει να μου δώσει το οκ για να στειλω την μεγάλη παιδικό..τώρα εγώ τι θα κάνω δεν ξέρω 🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...