Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις γιατί είναι πολύ κουραστικό με το παιδί, πόσο μάλλον με 2 🥴
    • χαχα! Αυτό εννοούσα. Παιδικό ποδήλατο, καροτσάκι, ό,τι βολεύει το κάθε παιδί. Κι εμείς τώρα της έχουμε αυτό το ποδήλατο που το κρατάμε με λαβή από πάνω ή το πατίνι της. Καλές βόλτες!
    • Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο αν μου επιτρέπεις; Επειδή είμαι στην ίδια ακριβώς φάση που αποθηλαζω (14 μηνών η μικρή) και έχω κόψει όλους τους ημερήσιους... Πώς έκοψες τους θηλασμούς στις αφυπνίσεις; Γιατί εγώ αν δεν την θηλάσω σηκώνει την πολυκατοικία στο ποδι τη νύχτα. Δεν ηρεμεί με τίποτα όσο και να την παίρνει ο μπαμπάς της αγκαλιά, όσο και να την κουνάει πάνω κάτω...  Εμένα οι θηλές μου με πονάνε πολύ αλλά είμαι όντως έγκυος, οπότε μήπως να κάνεις κανενα τεστ;;
    • Σας ευχαριστω πάρα πολύ για την θετική σας ενέργεια και την χαρά που μοιράζεστε μαζί μου για το μωράκι μου ♥️ Είστε όλες υπέροχες και εκτός από την αδερφή μου, μόνο εσείς γνωρίζετε για την εγκυμοσύνη αυτή.. @annie! Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου, να είναι πάντα υγιή, τυχερά, ευλογημένα και χαρούμενα στη ζωή τους και εσείς γέροι να τα καμαρώνετε!! @Rena92 κορίτσι μου αναμένουμε τη χοριακη σου σήμερα. Στέλνω άπειρη μπεμπεδοσκονη ✨✨✨🙏. Νομίζω ότι όση διάφορα έχουν τα πρώτα μας παιδάκια, τόση -πρωτα ο Θεός - περίπου θα έχουν και τα δεύτερα (η κόρη μου γεννήθηκε 22/10 και αν δεν κάνω λάθος η δική σου αρχές Δεκεμβρη;) Τώρα εγώ είμαι 10+1, άρα πάνω κάτω στα ίδια 🥰)  Για το θέμα που διάβασα με τους άντρες εγώ θέλω να αναφέρω το εξής... Με τον δικό μου δεν θέλαμε γάμους και πανηγύρια,το είχαμε συμφωνήσει από κοινού αυτό. Εγώ ήμουν της άποψης ότι θα ήθελα να παντρευτούμε (σύμφωνο συμβίωσης επιλέξαμε), όταν θα αποφασιζαμε να κάνουμε παιδί. Τελικά ο καλός μου για κάτι μόρια που θα έπαιρνε στη δουλειά συν μία μικρή αύξηση μου είπε κάποια στιγμή "ας το κάνουμε τώρα να τελειώνουμε". Μου ακούστηκε τόσο άσχημα αυτό το να τελειώνουμε που φυσικά το συζήτησα μαζί του. Γιατί οκ, είπαμε όχι γάμους και νυφικά και άστρα άλογα, αλλά ας κρατήσουμε και έναν ρομαντισμό στη σχέση μας άσχετα με το ψυχρό κλίμα του συμφώνου συμβίωσης σε έναν συμβολαιογράφο. Το μυστικό εδώ είναι η συζήτηση. Εμείς από την αρχή συζητούσαμε τα πάντα, όλες μας τις σκέψεις και τα συναισθήματα και αυτό μας έχει σώσει άπειρες φορές από μεγάλες κρίσεις. Μου εξήγησε φυσικά ότι το εννοούσε σαν διαδικασία, απλά για τα μόρια και ότι ναι ακούστηκε όντως λάθος.  Μην τα πολυλογω, λίγο καιρό μετά επειδή έδινα κάτι μαθήματα στο Πανεπιστήμιο και είχα πεθάνει από την κούραση, όταν τελείωσα μου έκανε έκπληξη ένα διήμερο σε ένα αρχοντικό κοντά στο Πήλιο. Πετούσα εγώ από τη χαρά μου αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ ότι το διήμερο αυτό ήταν για να μου κανει πρόταση γάμου 🥹🥹. Στο ίδιο αρχοντικό πήγαμε με την μικρούλα μας όταν ήταν μωράκι για ένα 3ημερο. Και εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με τη συζήτηση μόνο μπορούν και αυτοί να καταλάβουν πως νιώθουμε και ενδεχομένως να το σκεφτούν αλλιώς, σε πολλά θέματα. Εμείς οι γυναίκες σκεφτόμαστε λίγο πιο σύνθετα, εκείνοι λίγο πιο φλατ και πονοεπιπεδα, καλώς ή κακώς.. Επικοινωνία .. το α και το Ω ειδικά όταν έρθει το παιδί στην εξίσωση που όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αλλάζουν όλες μα όλες οι ισορροπίες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...