Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου εγω εβαλα την πητ βασει της πραγματικης "πιθανης" ημερομηνιας τοκετου.. Εννοειται περιμενω τα σχολια σας γ τις δικες σας επικαιροποιημενες ημερομηνιες!!💗
    • Υποδεχόμαστε τα κουκούνια μας 👶🤗🎊🎈🎈✨️🧿🙏 @Elenaki_ ΠΗΤ 24/01 💗 @Antonia2  ΠΗΤ 08/02 💗💗 @ΛΕΥΚΗ ΠΗΤ 11/02 💗 @annitakianna ΠΗΤ 13/02 💙 @elenitsa2.  ΠΗΤ 13/02 💙 @Xrisa95 ΠΗΤ 15/02 💙 @Mickie ΠΗΤ 24/02 💙
    • Επισης τωρα π φτασαμε τελικη ευθεια, να επαναφερω το πινακακι μας ωστε να ξερουμε ποια εχει σειρα;;  Τι λετε;;
    • Το θεμα ειναι Λευκη μου ν μην αγχωθεις γτ το μυαλο παιζει παιχνιδια καμια φορα... ειδικα σ εμας τις πρωτοτοκες π εχουμε μια εννοια παραπανω κι εσυ ειδικα π εχεις την αποσταση, ειναι ευκολο ισως να παρερμηνευσουμε τα σημαδια... Εγω κοριτσια δε ρωτησα γ σημαδια καθολου!!!😅😅😅😇 Φανταζομαι θ σπασουν τα νερα κ θ το καταλαβω!!😜 Θελετε ν με βοηθησετε εσεις;;
    • Τεραστια συγκινηση...🥹🥹🥹 νομιζω τωρα εχω αρχισει κ το πιστευω γ τα καλα!!! Παω κ ανοιγω την ντουλαπα των κοριτσιων κ τρελαινομαι!!! Μυριζω ολη αυτη τη μωρουδιλα των απορρυπαντικων κ ανυπομονω!!!! Εν τω μεταξυ ο αντρας μου καμια σχεση... κοσμαρα τελειως... θ μου πεις εμας μεγαλωνουν μεσα μας!!!! Δε λεω, ερχεται τους μιλαει, χαιδευει κοιλιτσα αλλα του λεω ελα να δεις μεσα στ δωματιο πχ τις κουβερτουλες, τα πραγματακια τους κ ερχεται βαριεστημενα...😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...