Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τι ωραία νέα που ανέκτησε το βάρος της τόσο γρήγορα!!! Άρα πάει πολύ καλά ο θηλασμός!! Μπράβο κορίτσι μου 💗 Το σκυλάκι γιατί έτσι;; Ένιωσε παραμέληση;; Τι σας είπε ο κτηνίατρος να κάνετε... Να σου πω το έχω κι εγώ ένα άγχος με τα δικά μας...
    • Aυτό λέει συνέχεια και ο δικός μου γιατρός οταν μου κακοφαίνεται που δεν βγαίνει πολύ ψηλά στις καμπύλες... ότι όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο για μας στη γέννα... και μετά θα πάρει ότι είναι να πάρει. Τέλειος βγήκε ο μπέμπης σας...😊 Χθες είχα κι εγώ ραντεβού. Μου έκαναν πρώτη φορά αυτή την εξέταση από κάτω που πολύ θα ΄ηθελα να αποφύγω... Ευτυχώς μου την έκανε η μαία και όχι ο γιατρός. Πιο άνετα νιώθω με αυτή!🤣 Το συμπέρασμα ήταν ότι ο τράχηλος καλά κρατεί και ότι είναι ακόμα "ανώριμος" όπως τον χαρακτήρισε και ότι το μωρ΄ό είναι ακόμα ψηλά. Από ότι φαίνεται έχω δρόμο μπροστά μου... 38+1 σήμερα και στο καρδιοτοκογράφημα δεν έκανα καμία σύσπαση.. 
    • Εγώ το έκανα ναι, γιατί ήταν και καλοκαίρι και διακοπές και βόλευε για δύο μέρες κρεατοσουπα. Φρούτα βάλαμε μετά δύο εβδομάδες (κρέας είχα βάλει μόνο μοσχάρι τότε). Ζυμαρικά και δημητριακά επτά μηνών. Ανά τρίτη ημέρα έβαζα κάτι καινούριο ασχέτως αν θεωρείται αλλεργιογόνο ή όχι, για παν ενδεχόμενο.
    • Ευχαριστω πολυ!! Τα φρουτα περιπου μετα απο ποσο καιρο αφοτου ξεκινησατε τροφες τα εισαγαγατε; οποτε μπορω να βραζω για 2 μερες και τα βαζω ψυγειο ωστε την επομενη μερα να τα αλεσω και να του τα δωσω σωστα; αυτο μπορω να το κανω και με το κρεας; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...