-
Απαντήσεις
-
Από flowerv · Δημοσίευση
Εε ναι ήμαρτον, έχουμε τον πονο μας γινόμαστε και γιατροι ! -
Από Naty_ · Δημοσίευση
Κορίτσι μου με τις εξετάσεις του συντρόφου όλα οκ; -
Από pennaki · Δημοσίευση
Εγω βλεπω δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ ειδικοτήτων και ταλαιπωρούν τις ασθενείς. Αντε μην πω καμιά κουβέντα. Παίζουμε με τα φάρμακα. -
Από flowerv · Δημοσίευση
Αυτο ακριβως πήγα και σε αιματολόγο, 6 +3 καναμε εξετασεις βγήκαν πολυ καλες και μου ειπε μη πάρεις αντιπηκτικα, μεχρι να σταματησουν τα καφε ! Η γυναικολόγος μου λεει εγω θεωρώ οτι έπρεπε να κανεις τις ενεσεις.. αντε βγάλε άκρη! Και είμαστε εμείς στην μεση να διαχειριστουμε ολο αυτο το κομματι ! Πραγματικά δεν ξερω απο που να το πιάσω! -
Από pennaki · Δημοσίευση
Εγω ειχα δει κόκκινο αιμα 4+5, μου έκοψαν τοτε το salospir αν και δεν εχω θρομβοφιλια. Μηπως εσυ με θρομβοφιλια δεν έπρεπε να στο κόψουν; Πήγαινε κι σε έναν αιματολογο. Εμένα μου έκοψαν και το glucoghage (η ενδοκρινολογος, ο εξωσωματικος ελεγε οχι ακομα). Δεν ήξερα τι να κανω. Ο νέος ενδοκρινολογος ειπε δεν έπρεπε να κοπεί γιατι ρυθμίζει το σάκχαρο και την ισουλινη που ειναι ασταθείς στις πολυκυστικες. Θα μπορούσα να το παιρνω μεχρι και το 2ο τριμηνο. Δεν ξερω τι ισχύει. Ειναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Δεν ξερεις απο που να το πιάσεις. Το dostinex για την προλακτινη που μου έδωσαν δεν εκανε καποιο κακό. Ισα ισα καλο κανει. Αρα ειχα δικιο που το ζητησα η ιδια πριν την εμβρυομεταφορα. Έπρεπε βεβαια να δοθεί πριν την ωοληψια για καλύτερη ποιοτητα ωαριων. Αυτά απο τον ενδοκρινολογο.
-