Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ti Kanoume Amesws Meta???

Stavroula!!!

Recommended Posts

Xaxaxa!! Dikio exeis stratia!! Eimai molis Stin 4i mera meta tin eleftheri epafi kai prospathw apo twra na vrw simadia... Alitheia mporei na iparxoun simadia apo toso nwris??? Iparxei kapoia kopela pou ontws eixe???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!

Όλες έτσι είμαστε στην αρχή! Βρίσκουμε συμπτώματα απ' το πουθενά. 

Σου εύχομαι να έχεις μείνει εγκυούλα, αλλά και να μην έμεινες, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ!!! 

Χαχα, δεν το λέω επειδή μας πρήζεις!

Το λέω επειδή όλες έτσι αρχίζουμε, και τον πρώτο μήνα προσπαθειών τρελαινόμαστε και βλέπουμε παντού συμπτώματα! 

Συμφωνώ και με την άλλη κοπέλα, αν είναι να σου κάτσει... :)

Εγώ στο πρώτο μου παιδί, υποτίθεται  ... πρόσεχα (!!), κι εκείνο το μήνα είχαμε θεατρική παράσταση στο σχολείο, κουβαλούσα έπιπλα, έτρεχα πάνω-κάτω, δεν καθόμουν λεπτό, έπινα ζιβανίες (κάτι σαν τσίπουρο), και έμεινα έγκυος μέσα σ' όλα αυτά!!! Ενώ άλλους μήνες που το ήθελα και τρελαινόμουν και καθόμουν με τα πόδια ψηλά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν είχα καμία επιτυχία...

Xaxaxa!! Mpravo!! Komando to micro sou!! Na to xaireste kopela mou!! Exeis ki allo twra?? Ma den ginetai na min iparxei Ena tooooso da simadaki estw ki apo toso nwris... Na kseroume ki exeis ti mas ginetai... Xaxa!!

Ναι, έχω δύο παιδάκια, τριών χρονών και τριών μηνών!

Δεν υπάρχει κανένα σημαδάκι από τόσο νωρίς! Αν έχεις συμπτώματα, ή θα είναι κάτι άσχετο ή φανταστικά! Και μετά, θα δεις ότι τα συμπτώματα της περιόδου και της εγκυμοσύνης είναι σχεδόν τα ίδια. Οπότε, μην κάθεσαι να τρελαίνεσαι, μην τρέχεις κάθε λίγο στην τουαλέτα, βάλε τα θερμόμετρα στο συρτάρι, μην αναρωτιέσαι αν σου μυρίζει κάτι, κι αν είναι να έρθει, θα έρθει!

Na sou zisoun kopela mou!!! Kai na ta ziseis ki esi oso pio poli mporeis!!! Na eisai gEri kai dinati gia na ta frontizeis!!! Egw na soy pw tin Alitheia, eimai anisixi pio poli giati den kserw an itan poli gonimi I mera mou... Itan I 18i!! Vevaia twra teleftaia o kiklos mou einai arketa megalos,30-33 meres, opote tha fanei... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...