Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, είμαι απόφοιτη νηπιαγωγός του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω πέντε χρόνια εμπειρία στη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση βρεφών και νηπίων. Ασχολούμαι κυρίως με δραστηριότητες που αφορούν το μουσικοκινητικό σύστημα Orff αλλά και με το καλλιτεχνικό κομμάτι όπως είναι διάφορες κατασκευές μαζί με τα παιδιά, ζωγραφική χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές. Είμαι πιστοποιημένη στις πρώτες βοήθειες για βρέφη και για νήπια και επίσης κάνω Αγγλικά και Γερμανικά σε νήπια μέσω δημιουργικού παιχνιδιού. Αν κάποια μαμά ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο 6973350311 και στο mail μου prosxolika@yahoo.gr. Μένω στα Βριλήσσια, χρεώνω με 5 ευρώ την ώρα και με βολεύουν κυρίως πρωινές ώρες .Σας ευχαριστώ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστώ΄ πάρα πολύ για την όλη βοήθεια .Μήπως γνωρίζει κάποια το κόστος , γιατί προς το παρόν μου είπαν για σύνολο 5000,00 και ότι δίνουμε 2900 στην αρχή με την ωοληψία ?
    • Γεια σου @marinaP ! Να προσεχείς πολύ τον εαυτό σου και όλα με το καλό, να περάσετε ωραία στον γάμο! Να σε ρωτήσω, διάβαζα σε ένα θεματάκι ότι κι εσυ προσπαθούσες με Φεμαρα… Ειχαν αποτέλεσμα; Έχω κι εγώ ΣΠΩ και άστατο κύκλο κάποιες φορές…  Σε βοηθησαν; Έκανες κι ένεση μετά;
    • @Rena92 νομίζω μόνο εσυ ειχες θετικό αυτόν τον μήνα, άνοιξε το πρώτο καλοκαιρινό θεματάκι και στείλε μας θετικη ενέργεια!  
    • Α!! @_piripiri_ μου είδα ένα φορμακι χθες και σε σκέφτηκα.. εγώ το ψήνω.. εσύ τι λες;!! Έχει διάφορα χρώματα.. 🤪🤣🤣
    • Καλημέρα κορίτσια μου!  6.200γρ και 65εκ ύψος εμείς χθες! Ευτυχώς γλιτώσαμε το πόσιμο εμβόλιο που φοβόμουν, θα το κάνουμε όμως τον επόμενο μήνα.. 🥴 συζητήσαμε και τη μπανάνα που της έδωσα..🤭 μου είπε μπορούμε να δίνουμε έτσι ότι θέλουμε, με προσοχή μόνο.. περισσότερο για να αρχίσει να "παίζει" εφόσον κάθεται κανονικά στο ποπό της και πιάνει γερά με τα χέρια της.. Μας είπε ακόμα που τη ρώτησα, δεν έχει σημασία αν θα ξεκινήσουμε με φρούτα ή λαχανικά, είναι μύθος ότι αν ξεκινήσει με φρούτα θα θέλει μόνο γλυκές γεύσεις μετά και πως ούτως ή άλλως το γάλα που πίνουν είναι γλυκό.. μου έδωσε και εμένα κάτι φυλλάδια για τη διατροφή (ακόμα δεν τα έχω δει) αλλά ήταν πολύ free σε φάση ότι το φυλλάδιο που μας δίνει είναι ένας γενικότερος μπουσουλας όχι αυστηρή σύσταση.. μόνο λάδι και αλάτι/μπαχαρια να μην έχουν από εκεί και πέρα ότι θέλουμε κάνουμε.. επίσης συνεχίζει να πέφτει στις καμπύλες αλλά ευτυχώς δεν ανησυχεί, μας εξήγησε πάλι ότι στο δεύτερο τρίμηνο είναι αναμενόμενο στα αποκλειστικά θηλάζοντα βρέφη.. ενώ μας επιβεβαίωσε ότι έχουμε γοπ αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρά να περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο.. μας είπε ότι υπήρχε ένα πόσιμο σκεύασμα το οποίο βοηθούσε σε γοπ αλλά σταμάτησαν να το εισάγουν στην Ελλάδα και ότι άλλο υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν είναι εγκεκριμένο για χρήση σε τόσο μωρά και για αυτό η ίδια αποφεύγει να δίνει κάτι.. αυτά!  P.S πάντως μας βρήκε υπερκινητικότητες!! 🥴😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...