Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα.εκανα αυχενθκη διαφανεια και μου βγηκε 3,5. Ο γιατρος μου λεει να κανω μοριακο καριοτυπο και οχι αμνιοπαρακεντηση.ειμαι 37 χρονων.δεν ξερω τι να κανω.εχει καποια την ιδια περιπτωση;

Δημοσίευση

καλησπερα και με το καλο το μωρακι σου!!μπαινουμε βρε αρκετα αλλα μπορει να μην υπαρχει η ιδια περιπτωση.εγω παντως θα εκανα και τα δυο για να ειμαι σιγουρη.αν και καμια φορα οι γιατροι συνιστουν μια επαναληπτικη αυχενικη γιατι καμια φορα οι μετρησεις ειναι κ λιγο στο περιπου.τι λες να εκανες μια δευτερη?συζητα το με το γιατρο σου.το φυσιολογικο μεχρι ποσο ειναι?

επισης να σου πω οτι μπαινοντας ως καινουρια σε ενα φορουμ καλο ειναι να μην προτρεχουμε και λεμε δε μπαινει ανθρωπος και πρωτη φορα το βλεπω κλπ κλπ.οπως ξανα ειπα μπορει να μην εχει καποια την ιδια περιπτωση.φιλικα παντα

Δημοσίευση

Δεν εχω η αλήθεια είναι.15 χρόνια δουλεύω σε μαιευτήριο...απλα δε θυμόμουν μια τιμη.όπως βλεπω κι εσύ δεν έχεις ιδεα απο ευγενια.πάντως πολλες αυχενικές πέφτουν εξω κ το έγραψα για να σου δωσω κουραγιο.το μονο που λυπάμαι είναι που δε μπορω να σβησω το σχολιο μου.

Δημοσίευση

Και τα δυο που θα εκανες εσυ κοστιζουν 1400€ μαλλον δεν εχεις αναγκγ.οσο για το θεμα ευγενιας ειμουν πολυ ευγενικη.δεν θελεις να μαθεις πως μιλαω οταν δεν ειμαι.κατι τετπια ακουω το ποιες δουλευουν σε μαιευτηριο και τρομαζω.

Δημοσίευση

να σου θυμισω μπηκες σε ενα φορουμ να ζητησεις καποια γνωμη και θα επρεπε και εντελως μα@@@κια να σου πει καποιος να σεβαστεις το οτι ασχοληθηκε και οχι αμεσως να κανεις κριτικη ποιος ξερει και τι.επισης το αν εχω αναγκη η΄οχι δεν το ξερεις ουτε εγω για σενα βεβαια.τη γνωμη μου ειπα γιατι τη ΖΗΤΗΣΕΣ.οσο για το αν θελω να μαθω πως μιλας η΄οχι ας μην το συζητησουμε εδω γιατι δεν εχω σκοπο να ξεκατινιαστω.ειμαι πολυ καιρο μελος και δεν εχω δει απο κανεναν αλλο τετοια αναγωγη συμπεριφορα.εν κατακλειδι να σου πω αν τρομαζεις γεννα σπιτι σου να εισαι σιγουρη.οσο για το μαιευτηριο που δουλευω αν δεν ηταν εποχες που ερχεται καθε καρυδιας καρυδι ουτε απ΄εξω δε θα περναγες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...