Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εκανα εμβρυομεταφορα 3 εμβρυακια των 8 κυτταρων την παρασκευη 13 ιουνιου και περιμενω να κανω χοριακη(αν προλαβω) την τριτη 24 /6.Μεχρι σημερα εχω πονακια περιοδου και το στηθος μου ηταν πρησμενο.Απο σημερα ξεφουσκωσε το στηθος κι εβγαλα 2 σπυρακια στο πηγουνι.Παει πεταξε το ονειρο...

 

Δημοσίευση

Κοίτα, μη βασίζεσαι και πολύ στα συμπτώματα. Εγώ σε όλες μου τις εγκυμοσύνες είχα πολύ έντονα συμπτώματα περιόδου στην αρχή. 

Δε θέλω να σου δώσω ψεύτικες ελπίδες, αλλά μην τρελαίνεσαι, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρεις. 

Εύχομαι να μην έρθει η καταραμένη τελικά! 

Δημοσίευση

Ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις,αλλα οταν θελεις κατι παρα πολυ απογοητευεσαι ευκολα.Πιστευω πως καθε γυναικα ξερει το σωμα της και μπορει να "γνωριζει"αν αλλαζει κατι στον καθε της κυκλο.Υπαρχουν αλλα κοριτσια που περιμενουν χοριακη αυτες τις μερες?

Δημοσίευση

Καλά, μην το λες, εγώ κάθε φορά η εγκυμοσύνη ήταν το πρώτο που απέκλεια! Όπως είπα, όμως, και πριν, δε θέλω να σου δίνω ελπίδες, γιατί καλύτερα είναι να περιμένεις το χειρότερο, κι αν συμβεί το καλύτερο θα το χαρείς πολύ περισσότερο! 

Μπορείς να μπεις στο ποστ "Εξωσωματική. Ποιες ξεκινήσαμε παρεούλα" ή κάπως έτσι!

Δημοσίευση

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά! Συμφωνώ με τη ΘΝΓΜ πάντως! κάνε λίγο κουράγιο και άντε αύριο για χοριακή. Κ για να σου πω κάτι για το σώμα μας: στην 1η εγκυμοσύνη τα σημάδια ήταν ολόιδια με αυτά της περιόδου... πράγματι, δεν διέκρινες κάτι άλλο. Εκ των υστέρων, φορές με φουσκωμένο στήθος κατέληξαν σε περίοδο κανονικότατα, ενώ το πλέον κουφό είναι ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα όοοοοολα τα συμπτώματα περιόδου κ φυσικά είδα και την περίοδο για λίγο, ενώ ήμουν έγκυος.... Εντάξει, πώς να διαβάσω σε αυτή την περίπτωση το σωμα μου;;; Έχε πίστη και σίγουρα θα έρθει το μωράκι ή τα μωράκια σας!

  • 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...