Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερχεται Η Καταραμενη

βενια

Recommended Posts

Εκανα εμβρυομεταφορα 3 εμβρυακια των 8 κυτταρων την παρασκευη 13 ιουνιου και περιμενω να κανω χοριακη(αν προλαβω) την τριτη 24 /6.Μεχρι σημερα εχω πονακια περιοδου και το στηθος μου ηταν πρησμενο.Απο σημερα ξεφουσκωσε το στηθος κι εβγαλα 2 σπυρακια στο πηγουνι.Παει πεταξε το ονειρο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα, μη βασίζεσαι και πολύ στα συμπτώματα. Εγώ σε όλες μου τις εγκυμοσύνες είχα πολύ έντονα συμπτώματα περιόδου στην αρχή. 

Δε θέλω να σου δώσω ψεύτικες ελπίδες, αλλά μην τρελαίνεσαι, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρεις. 

Εύχομαι να μην έρθει η καταραμένη τελικά! 

Ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις,αλλα οταν θελεις κατι παρα πολυ απογοητευεσαι ευκολα.Πιστευω πως καθε γυναικα ξερει το σωμα της και μπορει να "γνωριζει"αν αλλαζει κατι στον καθε της κυκλο.Υπαρχουν αλλα κοριτσια που περιμενουν χοριακη αυτες τις μερες?

Καλά, μην το λες, εγώ κάθε φορά η εγκυμοσύνη ήταν το πρώτο που απέκλεια! Όπως είπα, όμως, και πριν, δε θέλω να σου δίνω ελπίδες, γιατί καλύτερα είναι να περιμένεις το χειρότερο, κι αν συμβεί το καλύτερο θα το χαρείς πολύ περισσότερο! 

Μπορείς να μπεις στο ποστ "Εξωσωματική. Ποιες ξεκινήσαμε παρεούλα" ή κάπως έτσι!

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά! Συμφωνώ με τη ΘΝΓΜ πάντως! κάνε λίγο κουράγιο και άντε αύριο για χοριακή. Κ για να σου πω κάτι για το σώμα μας: στην 1η εγκυμοσύνη τα σημάδια ήταν ολόιδια με αυτά της περιόδου... πράγματι, δεν διέκρινες κάτι άλλο. Εκ των υστέρων, φορές με φουσκωμένο στήθος κατέληξαν σε περίοδο κανονικότατα, ενώ το πλέον κουφό είναι ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα όοοοοολα τα συμπτώματα περιόδου κ φυσικά είδα και την περίοδο για λίγο, ενώ ήμουν έγκυος.... Εντάξει, πώς να διαβάσω σε αυτή την περίπτωση το σωμα μου;;; Έχε πίστη και σίγουρα θα έρθει το μωράκι ή τα μωράκια σας!

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...