Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγω δεν ειχα καθολου αγχος ουτε με το β που ταν το πρωτο μου μωρο ημουν πολυ ηρεμεη κ ολα μου βγαιναν πολυ ευκολα πιστευω στο δευτερο θα ναι ακομα ποιο ευκολα..

Ο μικρος μου ερωτας ξυπνησε κ μου κανει μασαζ κ λεει μαμακα εισαι η πιο τελεια του κοσμου..εχει παρει χρωμα απο τον ηλιο κ ειναι κουκλακι τονιζονται οι ματουκλες του του ξανθοψειρα μου χαχα ψωνομαμα εγινα..

Σε λιγο θα παμε στην αδερφουλα καφε βολτα κ ψησιματα στο νεο της σπιτι ανακαινησε το πατρικο του αντρα της.ανυπομονω τρελα

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βασουλα μου αδεια 15-31 ξαναεχω θα παμε κερκυρα τηνο κ ισως ναυπλιο γενικα απο προτασεις εχουμε μπολικες

Το σπιτι εχει καναπεδες καρεκλες ο γιος μου εκει κολητσιδα τωρα ξαπλωσε στο μπουτι μου αν μπορουσε να ναι κ στο κεφαλι πανω μου θα το κανε!!!!

Χτες περπαταγε πισω μου γυρησα τον πηρα σβαρνα που δεν τον ειδα του ανοιξα τη μυτη ευτυχως οταν εκανα το σεμιναριο μου χαν δειξει σημειο που βαζεις κρυο νερο στον αυχενα κ σταματα αμεσως γιατι ετρεχε παρα πολυ αιμα τα ρουχα μας γιναν χαλια κ απο τους δυο μιλαμε ο αντρας μου αταραχος μαγκυ αφου το χεις.. Δεν αγχωνομαι... Γκρρρ κ εγω εκανα αεροπλανικα βα τον εχω αγκαλια κ να βαζω κ κρυο νερο ουφφφφ αντρες!!!!!

Δεν αντεχει τα αιματα χαχαχα

Δημοσίευση

Καγκουρακι μου ξεχασα να σου ζησει η αδελφουλα με το καλο να ρθουν κ ανιψακια ευχομαι

Ανθουλι μου ευχαριστω για τα καλα λογια

Σπανια να με δει λυπημενη καποιος μονο σε θεματα υγειας κ θανατο πεφτω ψυχολογικα ολα τα αλλα δε με νοιαζουν καθολου

ολα διορθωνονται κ οσα οχι δε θα σκασω αφου δε μπορω να τα διορθωσω...

Ο κολλητος του αντρα μου με φωναζει τρελη χαρα..επισης σπανια να ανοιχτω πολυ σε καποιον τα τραβαω απο μεσα μου τα προβληματα..εχω πολλους κ πιστους φιλους αλλα προτιμω να μαι ακροατρια.

Μονο στην αδερφη μου ανοιγομαι εντελως..

Κ στη μαμα ως το σημειο που αυτα που θα τους πω δεν τους στεναχωρουν..

Δημοσίευση

Κατερινα αφου δεν της εχεις πει καμια κουβεντα της κουνιαδας σε θαυμαζω το να αποχαιρετας κ να σεβεσαι ενα νεκρο αν το βλεπει αυτη οτι ειναι για θειτσες τι να πω...

Τρεχεις με τα αντρακια ε;;εγω δυο κ δεν τους κανω καλα χαχα!!!

Δημοσίευση

Γιουπι ανελαβε χορευτικο ο συζηξ για γκαμυ μπεαρ χαχαχα

Εχουν τρελη πλακα ειναι πολυ χαζομπαμπας ο αντρας μου οσο δε παει αλλα κ ο μικρος λατρεια του χει

Ο ενας τραγουδα με το κονταρι της ηλεκτρικης σκουπας κ ο αλλος με το καλαμακι του φραπε χαχαχα

Σας αφηνω παμε στην ινα μου!!!

...!

Δημοσίευση

Ανθη φτασατε κιολας Ροδο, καλα να περασετε και ελπιζω να συνελθει η πεθερα να εχεις και βοηθεια.

Το ειδυλλιο με τον χαρη θα συνεχιστει μετα απο μια βδομαδα για κανα δυο μερες, γιατι εφυγε ο πιτσιρικος για διακοπες και θα ξαναρθουν το αλλο σαββατο και μεις μετα απο 2-3 θα φυγουμε για κερκυρα. Παντως πραγματικα τα παιδια χαιρονται τις διακοπες, ανεμελια τι αλλο!

Μαγδα εσυ περνας σουπερ και σε αδεια και στη δουλεια. Τηνο τελικα θα πατε μετα ωραια, δεν εχω παει βεβαια και θελω καποια στιγμη. Σε λατρευει ο βασιλακος ολο γλυκολογα και τρυφεροτητα ειναι.

Ευχαριστω και για τις ευχες για την αδερφη μου ολες σας!

Εμεις μια απο τα ιδια θαλασσα, ξεκουραση το μεσημερι και το απογευμα ειχαμε παει στα πεθερικα της αδερφης μου, εχουν και αυτοι τα εγγονια τους απο τον αλλο γιο, οποτε επαιξαν παλι τα μικρα. Ο Γιωργακης εχει ξεπεταχτει αρκετα, καταρχην πλεον τρωει καλα και τα τρια γευματα δηλαδη και φρουτα, και κρεατοχορτοσουπα και κρεμα το απογευμα, ειναι κινητικοτατος και εχει αρχισει απο εκει που ειναι ξαπλωμενος να γυρναει στο πλαι και να σηκωνει το κορμι του σχεδον μεχρι καθιστιστος.

Καληνυχτα

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Σας διαβάζω, αλλά δε βρίσκω χρόνο να γράψω.

Σήμερα ειδικά, η Γεωργία ήταν όλη μέρα γαντζωμένη πάνω μου... Όλο βυζί ζητάει.

Αφήστε, έχω κάτι τρομερές ημικρανίες, που με πιάνουν καθημερινά... Λέτε να φταίει η ραχιαία αναισθησία; Κάτι είχα διαβάσει για την επισκληρίδιο, δεν ξέρω αν ισχύει και για τη ραχιαία. 

Θα σας γράψω μόλις βρω χρόνο.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Σας διαβαζα το σαβκο αλλσ επειδη λειπαμε δεν βρηκα χρονο να μπω να σχολιασω!

Παρασκευη βραδυ πηγα σε συναυλια στο Δημιτικο Κηποθεατρο! Τραγουδουσε ο αδελφος μου με τον Κρητικο Νικο Ζωιδακη! Ωραια ηταν!

Σαββατο ξυπνησαμε και γυρω στις 11 φυγαμε για Πρωταρα! Μειναμε ενα βραδυ! Πηγαμε με την κουμπαρα μου και βρηκαμε ακιμα ενα ζευγαρι φιλους μας που ηταν ηδη εκει απ την Τεταρτη! Παιξαν οι μικρες ειχε και παιδικη χαεα εκει στο ξενοδοχειο! Το βραδυ πηγαμε ολοι μαζι ταβερνα στο Παραλιμνι! Χτες ξυπνησαμε και πηγαμε για πρωινο και μετα σε παιχνιδοτοπο γιατι ηταν πολλη ζεστη για παραλια! Ηρθε και η αλλη κουμπαρα μου με τη βαφτιστικια μου που μενουν σε αυτες τις περιοχες ! Ο κουμπαρος μου προσεχε τη μαμα του που εχει αλτσχαιμερ και ειναι φυτο πλεον! Ειναι 4 αδελφια και καθε κυριακη που πιανει αδεια η κοπελα που την προσεχει παει ενας αδςλφος και την προσεχει! Το μεσημερι πηγαμε για φαγητο στην Αγια Θεκλα.το φαγητο υπεροχο εφαγα φρεσκο καλαμαρι και ηταν κακαταπληκτικο. Η μικρη δεν εκατσε λεπτο ετρεχε στο γρασιδι επαιζε με την βαφτιστικια μου το απολαυσε! Μετα πηγαμε για παγωτο στο ναπολεα φυσικα χαχα! Εοδαμε και τη μαθητρια σου Αννα Μαρια η οποια ηταν πιο γλυκια και ηρεμη σε συμπεριφορα!επιστρεψαμε γυρω στις 6 αλλα εγω ενιωθα ερειπιο! Κοιμηθηκα απ τις 8μιση!

Δημοσίευση

Αννα μαρια για την επισκληριδιο ξερω και γω οτι φερνει πονοκέφαλο! Τους ειχε και η νυφη μου που γεννησε φυσικα με επισκληριδιο και τις 2 φορες!συλλυπητήρια και για τη θεια σου! Ποσο κριμα και ηταν και μικρη...!

Μαγδουλα αντε και σε λιγες μερες παλι με αδεια θα σαι! Στη δουλεια ειναι πολυ σημαντικο να περνας καλα!

Καγκουρακι ωραια περασατε στο γαμο! Φανταζομαι την Αγγελικουλα κουκλα θα ητσν! Αλλα και τα αγορια σου θα ταν κουκλακια! Ο Γιωργακης μεγαλωσε...! Ξεπεταχτηκε ποιος σας πιανει...χαχα!

Ανθη μου πως περνατε? Ευχομαι να περασει συντομα της πεθερά ς σου μην εχεις να τη φροντιζεις κι αυτη στις διακοπες σας!

Κατερινακι πως ειστε? Αρχισαν οι διακοπες?

Μαρινακι μου πως εισαι? Ο Αντωνακης? Το μπεμπε στην κοιλια?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε;

Εμείς εδώ, βράζουμε στο ζουμί μας! 

Αυτές τις μέρες δεν κάναμε κάτι, την Παρασκευή το απόγευμα πήγα στο θείο μου που έχασε τη γυναίκα του. Γινόταν χαμός στο σπίτι, είχε πάρα πολύ κόσμο, κάθισα περίπου σαράντα λεπτά, και μετά με πήρε ο άντρας μου ότι κλαίει το μωρό, και επιπλέον ότι έπεσε ο αφαλός! Ουφ, ανακουφίστηκα, γιατί φρικάρω πολύ με τον αφαλό, και είχα την ελπίδα να πέσει όταν δε θα ήμουν παρούσα! 

Το Σαββάτο πήγε ο άντρας μου στην κηδεία, και μετά πήγα εγώ στο σπίτι, με τον Αντρέα. Ήταν και οι κόρες του ξάδελφού μου εκεί, και παίξανε αρκετή ώρα. Ο θείος μου ήταν σα χαμένος, δεν περίμενε ποτέ ότι η γυναίκα του θα έφευγε πρώτη. Αυτός είναι 75 χρονών, κι αυτή ήταν 68, και ποτέ του δε φαντάστηκε ότι θα έμενε χήρος. Τώρα μένει η ξαδέλφη μου μαζί του, που είναι ανύπαντρη, αλλά σε λίγες μέρες θα φύγει, κι αυτός θα μείνει μόνος του σε ένα τεράστιο σπίτι... Η μάνα μου πηγαίνουν κάθε βράδι και του κάνουν παρέα, πηγαίνουν και τα παιδιά του, βέβαια, και οι συμπέθεροί του, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα μείνει μόνος του... Ελπίζω να μην πάρει κι αυτός την κάτω βόλτα τώρα.

Χτες το μεσημέρι πήγαμε στους γονείς μου, και το απόγευμα πήγε ο άντρας μου τον Αντρέα σε παιδότοπο, γιατί φυσούσε υπερβολικά για εξωτερικό χώρο. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, για μπάνιο ακόμα δεν έχουν πάει... Μπήκε ο Αύγουστος και το μωρό δεν έχει μπει ακόμα στη θάλασσα... Βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου ήταν άρρωστος, μία με βήχα και μία με την κοιλιά του, αλλά τώρα πρέπει κάποια στιγμή να πάνε οπωσδήποτε.

Σήμερα χάλασε το αυτοκίνητο και δεν ξεκινούσε. Από το Σαββάτο έδειχνε να έχει πρόβλημα, και σήμερα θα το πήγαινε στο μηχανικό, αλλά δεν μπορούσε να ξεκινήσει. Τελικά ήταν η μπαταρία, ήρθε η οδική βοήθεια και τη φόρτισαν, αλλά όταν μπήκε πάλι στο αμάξι να το πάει στον ηλεκτρολόγο για να αλλάξει την μπαταρία, πάλι δεν ξεκινούσε. Τελικά πήγε με τα πόδια μέχρι τον ηλεκτρολόγο, που ευτυχώς είναι εδώ κοντά, ήρθε και τη φόρτισε, πήγαν μέχρι το συνεργείο και την άλλαξε. 

Το απόγευμα έχουν ραντεβού στον οδοντίατρο, να δούμε τι θα πει για τον Αντρέα.

Καγκουράκι, ένα μήνα χωρίς πλυντήριο, απαπαπα!!! 

Η Γεωργία μεγαλώνει μέρα με τη μέρα! Δεν είχα ποτέ μου άγχος αν έχω γάλα κι αν βάζει βάρος το μωρό. Ούτε στον Αντρέα, ούτε τώρα! Όντως φαίνονται όλα πιο απλά στο δεύτερο μωρό! Θυμάμαι στον Αντρέα, ακόμα και το μπάνιο μας φαινόταν βουνό!

Κι εγώ οδηγούσα με τον Αντρέα βρέφος, αλλά δεν είχα πάρει ποτέ καθρεφτάκι. Δεν αγχωνόμουν καθόλου, αλλά όταν κάναμε μεγάλες διαδρομές, καθόμουν πίσω μαζί του, γιατί συχνά έκλαιγε, ήθελε κάποιον να τον απασχολεί, κ.λπ. 

Με γεια το κούρεμα! 

Ανθή εφιαλτική η πρώτη μέρα στη Ρόδο! Ελπίζω να βρήκατε τους ρυθμούς σας μέχρι τώρα! 

Αναγκαστικά μαγειρεύω κάθε μέρα. Απ' τη μέρα που γυρίσαμε απ' την κλινική, μόνο τρεις φορές φάγαμε στους γονείς μου, και οι δύο ήταν Κυριακή, και μία φορά πήραμε φαγητό απ' έξω. Η μάνα μου ούτε μου πρότεινε να μου μαγειρεύει, ούτε και θέλω να της πω. Κι αυτή όπως η πεθερά σου, όλο κλαίγεται ότι κάτι έχει, άσ'το καλύτερα! Άσε που τώρα όλο στον αδελφό της είναι, οπότε δεν τίθεται θέμα. Εδώ όταν της πηγαίνουμε τον Αντρέα, γίνεται ολόκληρο θέμα τι θα τον ταΐσει, γιατί δεν έχει φαγητό, γιατί αυτοί θα φάνε το προχτεσινό, κ.λπ.

Μάγδα μες στην τρελή χαρά βλέπω είστε! Χαχα, γέλασα πολύ με το παριζάκι! 

Ο άντρας μου από πολύ μικρό έπαιρνε τον Αντρέα στην αγκαλιά του, τραγουδούσε το ρυθμό ενός βαλς και υποτίθεται χόρευαν μαζί. Προχτές το έκανε πάλι, και μετά πήγαινε ο Αντρέας και του έλεγε "μπαμπά, θέλω πάλι το τιριτιτι". 

Βάσω μια χαρά περάσατε το σαββατοκύριακο! Είδα και τις φωτογραφίες σας! 

Είδες η μαθήτριά μου; Την είχατε παρεξηγήσει! :P

Ουφ, εμένα συνεχίζονται οι ημικρανίες. Νομίζω είναι αυχενικό, γιατί όταν κάνω μασάζ στον αυχένα μου, περνάει. Το πάθαινα και παλιότερα, αλλά όχι συνέχεια. 

Ακούστε ατάκες ο Αντρέας: προχτές όπως μαγείρευα, έρχεται και βλέπει το κουζινομάχαιρο. Μου λέει "γιατί πή-ες αυτό το μεγάλο μαχαί-ι;". Του λέω "επειδή είμαι μεγάλη, δικαιούμαι, ενώ εσύ είσαι μικρούλης και δε δικαιούσαι να παίρνεις μαχαίρια". Οπότε μου πετάει την ατάκα: "όταν μεγαλώσω... και γίνω μαμά... θα παί-νω όσο πε-ισσότε-α μαχαίγια θα μπο-ώ"!

Μετά, όταν έπεσε ο αφαλός της Γεωργίας, τον έβαλε ο άντρας μου σ' ένα βαζάκι για ενθύμιο (μπλιάχ!), και δείχνει στον Αντρέα το βαζάκι με το δικό του αφαλό. Οπότε ο Αντρέας ενθουσιάζεται: "γιούχου!! Έχω αφαλό! Έλα, φέ-ε μου τον αφαλό μου για να παίτσω". Όταν του είπε ο άντρας μου ότι δε γίνεται, του λέει "μα γιατί; Αφού είναι δικός μου"! 

Αφήστε η Γεωργία. Τις προάλλες όπως την είχα στον ώμο μου, πήγα να πάρω τα μαλλιά μου στην άλλη πλευρά για να μην τα φάει, και μου φεύγει προς τα έξω, οπότε απλώνει το χέρι της κι αρπάζεται απ' τα γυαλιά μου!!!!!

Ουφ, σήμερα ο Αντρέας έχει αποβλακωθεί. Βλέπει ΟΛΗ μέρα παιδικά... Του τα έκλεισα κι έκλαιγε... Τα νεύρα μου... 

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι! 

Πήγαν στον οδοντίατρο και ΕΥΤΥΧΩΣ είπε ότι το δοντάκι του Αντρέα δεν έχει τίποτα. Είναι λίγο πιο άσπρο από πάνω, επειδή είναι έτσι η κατασκευή του! Ουφ, μου έφυγε ένα βάρος!

Εσείς πού χαθήκατε; 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια μου μη βάλετε απουσία αλλά όλο κ γυρνοβολαω κ δε πρόλαβα να μπω αλλά σας διαβάζω ανελλιπώς

Σάββατο πήγαμε σε κάτι γενέθλια κ μετά στο νέο σπίτι της ίνας είναι μικρούλι αλλά δικό τους πολύ βασικό κ πολύ γούστοζικο

Περάσαμε κλασικά υπέροχα ψήσιμο κους κους ξεσάλωσαν κ τα μικρά

ξημέρωμα ξεκουβαλησαμε αρμενική βίζιτα Χάχα

Κυριακή ο συζήξ δούλευε κ το πρωί είπα θα κανά δουλειές Αμ δε!!! Ήρθε η ΒΑΝΑ συνηφαδα μου κ μας απήγαγε για μπάνιο εγώ τράβατε με κ ας κλαίω πήγα άλλο που δεν ηθελααααα

Μετά φάγαμε όλοι στο πεθερονι μου ψησανε πάλι.κοιμηθηκαμε ως της 8 για μεσημέρι βράδυ ξυπνήσαμε κ βγήκαμε πάλι με ΒΑΝΑ σε ταβέρνα πάνω στο κύμα σκασαμε κυριολεκτικά μετά για Βαφλα κ μετά για ποτάκι γύρηςα κ παραπαταγα

Τα ζουζούνια ακμαιότατα παίζανε στη παραλία κ οι άντρες πλάκωσαν τα ουζακια

Σήμερα δουλειά κ άπειρες δουλειές σπίτι τώρα είμαι τόσο κομμάτια που θέλω κάποιος να με κάνει μπάνιο δεν έχω αντοχή ούτε γιαυτο

Δημοσίευση

Άννα Μαρία μπράβο για το δόντακι μακάρι να χεί τη δική σου πάστα ο Γιοκας σου καλά με τις ατάκες λιώνω αλήθεια σου λέω

Εμένα ο δικός μου τώρα πέταξε τα μαξιλάρια του καναπέ κάτω κ φωνάζει έλα μαμάκα σου κανά χώρο να ξαπλώσεις αγκαλίτσα μου χαχαχα

Κ εγώ έχω κρατήσει τον άφαλο σε ένα βιβλίο εμένα του πέσε τη δεύτερη μέρα που ρθαμε σπίτι πολύ γρήγορα κ τον ξανά βάζα στη θέση του Χάχα γιατί φοβήθηκα ότι ήταν νωρίς Χάχα πήρα το γιατρό κ είπε οκ κ το ν φύλαξα στο βιβλίο του που χω φτιάξει

Είναι Μπλιαχ όντως πάντως

Τι κρίμα ο θείος σου έμεινε μοναχουλης...

Καγκουρακι μου γλυκό ξεπεταχτηκε κ το μπόμπιρα κι σου Τήνο έχω παει άλλες δυο φορές όμορφα είναι αρκεί να μην έχει αέρα αλλά εγώ προτιμώ τα πράσινα νησιά Ζάκυνθο κεφαλλονια Κέρκυρα σε τέτοιο στυλ κ μετά τα ξερά..

Βασουλα ξεσκάσατε τι όμορφα κ σε συναυλία ο αδερφόυλης σούπερ!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια βλεπω σαββατοκυριακο περασατε καλα οι περισσοτερες.

Βασω ωραια εκδρομουλα και οπως λες το απολαυσε και η μικρη σας.

Μαγδα μου αρεσει που λες οτι σας απηγαγε για θαλασσα, αλλο που δεν θελεις εσυ ειδικα.

Αννα Μαρια ευτυχως μια χαρα με το δοντακι, για τι θαλασσα μαλλον πρεπει να τους οργανωσεις εσυ για να πανε, ειναι κοντα σας? χαχαχα και εγω εχω κρατησει αφαλους σε γαζουλα

Εμεις τα ιδια σημερα πηγαμε απογευμα θαλασσα αλλα δεν τον εβαλα τον γιωργακη γιατι ειχε κυμα και φυσαγε λιγο. Α δεν θυμαμαι αν σας το ειχα πει, οταν ειμασταν αθηνα ακομα κατι ειχε παθει το νυχακι στο μεσαιο δακτυλο του χεριου του Γιωργου. στην αρχη ηταν σαν να ειχε σκασει διπλα το δερματακι αλλα πρηστηκε μετα και ηταν κοκκινο. Οταν ειχαμε παει παιδιατρο πριν φυγουμε το ειχε δει και μου ειπε οτι δεν φαινεται να εχει καποια μολυνση και να του βαζω λιγο κρεμουλα επουλωτικη. Το δαχτυλακι ομως γυρω απο το νυχακι παρεμενε πρησμενο και φοβομουνα για το νυχακι του. Τελικα εβλεπα μια μικρη βελτιωση υποχωρουσε το πρηξιμο, τωρα βοηθησε η θαλασσα, η fucidine που του εβαλα, αλλα το νυχακι ηταν χαλια και σημερα του βγηκε τελειως. Φανταζομαι θα βγει παλι νυχακι, δεν δειχνει να τον ποναει αλλα δεν ξερω και τι πρεπει να του βαλω, θα κανω αυριο ενα τηλ στην παιδιατρο να δω τι θα μου πει.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε; Εγώ καλά περνάω, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν χαλαρώνω και πολύ. Η πεθερά σήμερα ήταν όλη μέρα στο κρεβάτι. Τουλάχιστον έφτιαξε φαγητό. Βοήθεια με τα παιδιά, ούτε λόγος. Σήμερα το πρωί ήταν ο Πάνος και η Αλεξάνδρα στο μπάνιο. Ο Πάνος έκανε κακά και η Αλεξάνδρα του έκανε παρέα. Σε κάποια φάση την πείραξε ο Πάνος και η μικρή άρχισε να κλαίει. Εγώ ατάραχη γιατί συνέχεια γίνεται αυτό. Δεν πήγα στο μπάνιο. Η πεθερά λοιπόν τρέχει στο μπάνιο και όταν πέρασε από μπροστά μου, μου έριξε ένα βλέμμα δολοφονικό. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα λέει για μένα όταν λείπω αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Προσπαθώ να πάρω και λίγο χρωματάκι για να φύγει η γαλατίλα!

Άννα Μαρία, πολύ γελάω με τις ατάκες του Αντρίκου σου! Γέλασα και με τη Γεωργία που πιάστηκε από τα γυαλιά σου! Χαχαχαχαχα.

Η μόνη λύση τελικά για να κάνει ο Αντρέας κανένα μπανάκι είναι να πας κι εσύ με τη Γεωργία μαζί και να καθίσετε σε καμιά καφετέρια..

Πώς τα πας με τους πονοκεφάλους;

Μαγδούλα, του δώσατε και κατάλαβε! Η ζωή θέλει καλοπέραση! Έχω μια απορία όμως. Πόσο τρως βρε παιδί μου;;; Αν δεν σε είχα δει σε φωτό θα ήμουν σίγουρη ότι είσαι καμιά τεραστίων διαστάσεων. Ζηλεύω τον μεταβολισμό σου!

Βασούλα κι εσύ μέσα στη βόλτα ήσουν το ΣΚ. Το καλοκαίρι θέλει βόλτες! Πολλές βόλτες!

Κατερινάκι, θα ξαναβγεί το νύχι του Γιωργάκη σου. Καλά θα κάνεις βέβαια που θα ρωτήσεις τον παιδίατρο τι πρέπει να κάνεις. Τα παιδιά τα πηγαίνεις μόνη σου στη θάλασσα;;

Κατερινάκι, τι κάνεις;;; Σε τρέχουν οι άντρες σου;; Πότε φεύγετε για διακοπούλες;;

Χριστίνα, σε χάσαμε! Τέρμα η δουλίτσα ε;; Περιμένουμε τα νέα σου!

Μαρίνα, πώς τα πας με τη μέση σου;;

Αυτά και για σήμερα φιλενάδες μου! Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Καληνερα κοπελιες!

Αννα μαρια ευτυχως ολα καλα με το δοντι του Αντρικου:) μακαρι να πηρε απ την καλη κατασταση των δοντιων σας! Εγω δεν την πηρα για εξεταση δοντιων! Να δω ποτε θα το κανονισω:)

Μαγδουλα οντως και γω ζηλευω το μεταβολισμο σου...εισαι λεπτη και τρως οτι τραβα η ψυχη σου χωρις να βαζεις κιλα! Το ονειρο καθε γυναικας! Χαχα! Παλι θαλασσιτσα, θα πηρατε χρωμα τελειο εσυ και ο Βασιλακος! Σε θελει αγκαλιτσα...τελειος γιοκας!

Καγκουρακι περαστικα στο Γιωργακη με το νυχακι του! Ευτυχως που δεν ποναει το καημενουλι! Θα βγει αλλο νυχακι ομως!

Ανθη μου προς τι το δολοφονικο βλεμμα της πεθερας? Επειδη δεν ετρεξες αμεσως οταν εκλαψε η μικρη? Τι να πεις...παλι καλα που μαγειρευει και δεν το χεις και αυτο στις διακοπες!

Εγω χτες πηγα για τζελ νυχιων χεριων και ποδιων και σποτριχωση! 4 ωρες εκανα εκει και κουραστηκα...ποσες ωρες σε μια καρεκλα? Ειμαι και εγκυος δεν βολευομουν με τιποτα. . .!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε;

Εγώ δεν κοιμήθηκα καλά και νυστάζωωω... Η Γεωργία ξύπνησε στις 3.30 περίπου και ξανακοιμήθηκε γύρω στις 5. Μετά ξύπνησε πάλι στις 7.20 περίπου. Είχε αέρια και ζοριζόταν. Της έκανα μασάζ στην κοιλίτσα και αεριζόταν, αλλά ξύπνησε, οπότε άλλαγμα, τάισμα, και μετά δεν ξανακοιμήθηκε. Την πήρε ο άντρας μου κατά τις οκτώμιση, αλλά δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ, γκρρρρρρρ... 

Εν τω μεταξύ, όποτε τη βάζω στον ώμο μου για να ρευτεί, και γενικώς, επειδή της αρέσει αυτή η στάση, δεν κάθεται στιγμή. Προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω μου, κουνιέται δεξιά κι αριστερά, υπερκινητική σαν τον Αντρέα θα μας βγει κι αυτή.

Μάγδα μια χαρούλα περνάτε και από φαγητό βλέπω, του δίνεις και καταλαβαίνει!!! Κι εγώ τρώω πολύ, π.χ. τώρα έφαγα το τοστ μου και το τοστ του Αντρέα, μερίδες φαγητού τεράστιες, κι ό,τι αφήσει ο Αντρέας το καταβροχθίζω, κι όλο γλυκά θέλω. Αλλά θηλάζω, οπότε όχι μόνο δε βάζω, αλλά χάνω κιόλας, χιχι!

Καλά, πολύ γέλασα με τον αφαλό που τον ξανάβαζες στη θέση του! Ο αφαλός του Αντρέα είχε πέσει μια βδομάδα μετά την έξοδό μας από την κλινική, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στον παιδίατρο, οπότε το ανέλαβε αυτός, τον καθάρισε, κ.λπ. Της Γεωργίας τον έβλεπα που είχε μαυρίσει, που ήταν μια αηδία, και φρίκαρα, κι έλεγα ότι θα πέσει κι ο δικός της στο γιατρό, αλλά δε μας έκανε τη χάρη. Ευτυχώς δεν τον είδα να πέφτει, μπρρρ...

Καγκουράκι η θάλασσα είναι δέκα λεπτά από εδώ, αλλά ο άντρας μου δεννν... Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες φυσούσε απίστευτα, είχε 6 μποφόρ, και δεν ήταν για μπάνιο. Ελπίζω αύριο να τον πάει, γιατί σήμερα θα πάνε στον τζάμπα παιδότοπο, μια που είναι Τρίτη.

Άσε που αν το οργανώσω εγώ, θα μου πει "θα μου πεις εσύ τι θα κάνω; Θα μου το επιβάλεις;". Δε βγάζεις άκρη...

Για το νυχάκι δεν ξέρω καθόλου να σου πω, αλλά αφού δε δείχνει να έχει μόλυνση, ούτε και πονάει, λογικά δεν είναι τίποτα και θα ξαναβγεί. 

Καλά, θυμάμαι όταν ήταν βρέφος ο Αντρέας πήγαμε να του κόψουμε μια φορά τα νύχια των ποδιών, και πληγώθηκε ελάχιστα το μεγάλο του δάχτυλο, κι εγώ αγχωνόμουν ότι θα πάθει γάγγραινα, χαχα!

Ανθή κι η πεθερά μου κάπως έτσι είναι, και η μάνα μου το ίδιο. Όλο επικρίσεις... 

Αυτό για την καφετέρια το σκέφτηκα. Το ίδιο έκαναν κι ο ξάδελφός μου όταν ήταν βρέφος το δεύτερο παιδί τους. Μάλλον αυτό θα κάνουμε, γιατί αλλιώς δεν τον βλέπω τον Αντρέα να πηγαίνει για μπάνιο.

Οι πονοκέφαλοι συνεχίζονται, νομίζω χτες ήταν κάπως μειωμένοι. Σήμερα δε με έπιασε ακόμα, για να δούμε...

Βάσω κι εμείς αν δεν βλέπαμε αυτήν την ανωμαλία στο δοντάκι δε θα τον είχαμε πάρει οδοντίατρο. Εν τω μεταξύ, ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμος, μη σου πω κι ενθουσιασμένος που πήγε στον οδοντίατο, γιατί πηγαίνουν και η Πέππα με τον Τζορτζ, και ήθελε να πάρει μαζί του και τον "κύ-ιο δεινόσαβο", που είναι το αγαπημένο παιχνίδι του Τζορτζ, κι όταν πήγαν στον οδοντίατρο, τον είχε πάρει μαζί του, και ο οδοντίατρος του καθάρισε τα δόντια! Του λέω "μα αφού εσύ δεν έχεις κύριο Δεινόσαυρο" και μου απαντά "να πάμε να αγο-άσουμε. Είναι στο μαγαζί των κύ-ιων Δεινόσαβων"!!!

Μ' αρέσει που πήγες για μποτέ και κουράστηκες! Κι εγώ θέλω αποτρίχωση, ουφφφ... Αλλά πού χρόνος; Ευτυχώς δεν έχω γίνει ακόμα αρκούδα.

Σας φιλώ και τα ξαναλέμε.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσαρες κ εγω απορω που βαζω τοσο φαι σημερα πχ εκανε η πεθερα ενα ρολο κοτοπουλο τοσο τελειο που εφαγα δυο μεριδες κ μετα κ γλυκο πλακακια που φτιαξε τωρα δε μπορω να κοιμηθω μιας κ κοιμαμαι μονο μπρουμυτα κ δεν αντεχω να λιωσει η κοιλια μου απο το πολυ φαι χαχαχα

Ανθουλι δολοφονικο ξεδολοφονικο απολαυσε εσυ οσο μπορεις κ αστην την παραξενη

Εμενα αμα μου τη λενε αδιαφορω χαχαχα συνηθως ο πεθερουλης δλδ με μαλωνει αλλα τον γραφω χαχαχα!!!!

Κ εγω εκανα παρεα στην ινα μου οταν εκανε κακουνια χαχα τι μου θυμισες καθομουν κατω στο χαλακι του μπανιου... Ακομα κ αυτο το αναπολλω με γλυκια νοσταλγια...

Καγκουρακι μου κ της αδερφης μου το μεσαιο νυχι της το χα κλεισει μωρο στο ψυγειο εφυγε ολο κ φυτρωσε νεο ευτυχως ακομα μου τη λεει αμα το θυμηθει..

Βασουλα εγω παλι ιταν κανω νυχια ειναι ο μοναδικος συνεχομενος χρονος που ειμαι καθιστη σε φαση απραξιας το λατρευω αυτο το 3ωρο οσο τιποτα μιλαμε...

Αννα μαρια οντως αν παρεις κ το λεχουδι θα το παρει αποφαση για θαλασσα λες;;

Κριμα να στε τοσο κοντα κ να μη πηγαινετε..

Εμεις εχουμε κανει παρα πολλα κ σταματαμε τελος σεπτεμβρη συνηθως..

Εγω πλεον δεν ειμαι γαλατενια εχω μονο γαλατενια βυζακια κ κωλι οπου ειναι το μαγιο δλδ χαχαχα

Παω να κοιμησω ζουζουνες

Φιλια...!

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες, λοιπον η παιδιατρος μου ειπε οτι θα βγει και πολυ συντομα νυχακι, μιας και σε αυτη την ηλικια η αναπτυξη ειναι πολυ γρηγορη και αφου δεν τον ποναει δεν εχει πυον και δεν προερχεται απο τραυματισμο, λογικα θα ειναι ολα καλα. Αν θελω μου ειπε να το δει χειρουργος ή ορθοπεδικος και ισως τον παω αυριο στο νοσοκομειο να τον δουν για να μου φυγει και μενα η αγωνια.

Κατα τ αλλα ειμαστε καλα. Ο Γιωργακης ευχαριστηθηκε μπανιο στη θαλασσα σημερα, τον ειχα αρκετη ωρα μεσα. Ο Νικολας πλεον κανει κανονικα ποδηλατο οχι μισοπεταλια, ορθοπεταλια κανονικη. Σε αυτα και στις σκανταλιες πρωτοι απο λεξεις τιποτα ακομα. Η μονη καινουρια ειναι "παπα" τον ρωταμε ποιος σου δινει κρασακι στην εκκλησια και λεει "παπα", τον παππου παλι εξακολουθει να τον φωναζει "που" οσο και να του λεμε "παππου".

Το πρωι θυμωσα και με την μαμα μου γιατι μονιμως με ακυρωνει μπροστα στην αγγελικη οτι της αρνηθω αμεσως η γιαγια της το κανει, και το αποτελεσμα ειναι η Αγγελικη να κανει σαν τρελη για την γιαγια σε σημειο υστεριας. Προχθες το βραδυ ειμασταν στην πλατεια και κατα τις 10 πηρα τα παιδια με τον μπαμπα μου και ανεβηκαμε σπιτι ενω η μαμα μου καθησε με μια θεια μου και μια φιλη τους. Ηθελε και η αγγελικη αλλα δεν την αφησα γιατι θα νυσταζε θα ηθελε να φυγει. Ε στο δρομο προς το σπιτι να ουρλιαζει να με χτυπαει και να φωναζει "γιαγια γιαγια θελω να παω στην γιαγια". Τι να της εξηγουμε και εγω και ο μπαμπας μου οτι οι φιλες της γιαγιας καλεσαν μονο την γιαγια ουτε τον παπου ουτε εμενα ουτε την ιδια, τιποτα χαμος μεχρι το σπιτι μεχρι και ο νικολας αρχισε να κλαιει ετσι που την εβλεπε. Πως την καταφερα και την ηρεμησα ουτε που θυμαμαι.

Ανθη παλι καλα που μαγειρευει η πεθερα για να μην το εχεις και αυτο. Αντε να χαλαρωσεις λιγακι, η θαλασσα φανταζομαι ειναι διπλα ετσι? θαλασσα εχω παει μονη μου την Αγγελικη και τον Νικολα μια φορα, ολες τια αλλες φορες εχουμε και τον Γιωργακη και ετσι ερχεται και η μαμα μου μαζι.

Αχ βρε Βασω κουραστηκες με τον καλλωπισμο, αν δεν ειναι ομως και ανετες οι καρεκλες εχεις και την κοιλιτσα, δικαιο εχεις.

Αννα Μ αρια σε ξαγρυπνησε χθες η Γιωργια ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερο το βραδυ σας, ζωηρουλα θα ειναι και αυτη αν κανει ετσι απο τοσο δα μικρουλα. Δεν μας εχεις πει σε ποιον μοιαζει πιο πολυ, σου θυμιζει τον Αντρεα μικρουλη ή εχει αλλα χαρακτηριστικα? μαζι σου και εγω, τρωω αρκετα και απο γλυκα συνεχεια και εχασα ολα τα κιλα συν δυο παραπανω χαχαχα

Μαγδα για πες το νυχακι της βγηκε καλο μετα ή οχι. Γελασα και με τα γαλατενια μερη του σωματος σου χαχαχαχ

Δημοσίευση

Καλημερουδιαααα ρεπαρωωωωωω

Καγκουρακι βγήκε μια χαρά το νύχακι ευτυχώς θα το χα κρίμα στο λαιμό μου

Κ η μαμά μου κάνει το ίδιο με τη μικρή της ίνας σε μένα δε τολμά γιατί εγώ είμαι ικανή να τον πάρω να φύγουμε έτσι κ με αγνοήσουν είτε η μαμά είτε τα πεθερονια

Φεύγω για σέρβις

Φιλία σε όλες ραντεβού μετά

...!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Ουφ, εγώ πάλι νυστάζω. Ξύπνησε η μικρή έξι και είκοσι, αλλά απ' τις έξι παρά την άκουγα που γκρίνιαζε. Μετά ξανακοιμήθηκε γύρω στις οκτώμιση, έπεσα κι εγώ, αλλά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ... Οι άντρες πήγαν εκκλησία, μια που είναι γιορτή σήμερα, ο Αντρέας έμεινε στους γονείς μου, αλλά τον έφερε ο άντρας μου εδώ για να φάει.

Όλη την υπόλοιπη μέρα, με τη Γεωργία κολλημένες, και στα ελάχιστα διαλείμματα, ψευτοδουλειές. Ευτυχώς θα έρθει η γυναίκα αύριο, να μπει μια τάξη εδώ μέσα, γιατί εγώ δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. 

Ουφ, δεν το πιστεύω... Επιτέλους έπεισα τον άντρα μου να πάρει τον Αντρέα για μπάνιο, και χάλασε ο καιρός... Συννέφιασε, φυσάει και μπουμπουνίζει... Αμάν πια, και είπαμε στο μωρό ότι θα πάνε, και είναι ενθουσιασμένος. Τα νεύρα μουυυυ... 

Αφήστε που ο άντρας μου βρήκε χίλιες δικαιολογίες, "και πού ξέρεις πώς θα είναι ο καιρός μετά;" και "θα ξεμεσιαστώ, δεν μπορώ μόνος μου, ας έρθει κι η μάνα σου" κι άλλα τέτοια. Ε, έπιασαν οι ευχές του... Αμάν πια, πότε θα πάει το μωρό για μπάνιο, ούτε μια φορά δεν πήγε φέτος... :( :( :(

Μάγδα κι εγώ αδιαφορώ όταν μου τη λέει η πεθερά. Όταν μου τη λέει η μάνα μου τσακωνόμαστε.

Ο άντρας μου απλά βαριέται να κάνει οτιδήποτε. Προτιμά να τον παίρνει σε παιδότοπο, οπότε αυτός κάθεται και πίνει την μπίρα του και ο Αντρέας παίζει. Στην παραλία ξέρει ότι θα κουραστεί και βαριέται. Γενικώς δεν είναι της θάλασσας, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι το μωρό το έχει ανάγκη. Χτες ήταν καλή ευκαιρία να τον πάει, αλλά προτίμησε παιδότοπο. Και σήμερα του λέει "θέλεις να σε πάω παιδότοπο;", ελπίζοντας ότι ο μικρός θα προτιμούσε τον παιδότοπο,για να πάει αυτός και να κάθεται. Αλλά του λέει ο Αντρέας "όχι, θέλω πα-αλία". Αλλά δεν το βλέπω να πηγαίνουν, έτσι όπως χάλασε ο καιρός. Γκρρρρ... Στα πόδια μας είναι η θάλασσα, και δεν μπορούμε να πάμε... 

Καγκουράκι πολύ σπαστικό αυτό που κάνει η μάνα σου. 

Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει η Γεωργία. Είναι φάσεις που είναι ολόιδια ο Αντρέας, κι άλλες που είναι τελείως διαφορετική. Αυτή έχει σκούρα μπλε μάτια, αλλά θ' αλλάξουν φαντάζομαι. Ο Αντρέας είχε μαύρα πάντως, και τώρα είναι σκούρα καστανά, ενώ τα μαλλιά της είναι ανοιχτά καστανόξανθα και τα φρύδια τελείως ξανθά, ενώ ο Αντρέας τα είχε όλα μαύρα, και τώρα έγιναν καστανόξανθα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μοιάζει με χελώνα.

Σας αφήνω, είμαι μες στα νεύρα, λόγω καιρού. Δεν το πιστεύω, Αύγουστος είναι και μπουμπουνίζει...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...