Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ειμαι δυστυχισμενη..

Recommended Posts

Νεφέλη μου καταρχήν ψυχραιμία και σου βροντοφωνάζω οτι η ζωή σου ΔΕΝ τελείωσε!!!!

Ο άντρας που έχεις δίπλα σου, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον έρωτα σου, αλλά έτσι όπως διάβασα αξίζει να κερδίσει τον θαυμασμό και την αγάπη σου!!!

Καλό μου κορίτσι ο έρωτας όσο δυνατός και αν είναι περνάει και χάνετε και αυτό που μένει και ενώνει τα ζεύγάρια είναι η αγάπη, ο σεβασμός και ο θαυμασμός.

Νομίζω ότι ένας ειδικός θα σε βοηθούσε πολύ να ξεμπλέξεις το κουβάρι μέσα σου!

Και να σου πω κάτι; Δεν νομίζω οτι το πρόβλημα εμφανίστηκε λόγω του συγκεκριμένου συντρόφου σου.... διάβασα κάτι που μου έκανε κλικ : Οτι δεν έχεις υποστήριξη από τους γονείς σου.... Νομίζω ότι από εκεί ξεκινάνε όλα και καταλήγουν στο να μην μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση έτσι όπως την θες. Στο λέω εκ πείρας γιατί το έχω περάσει και με βοήθεια κατάφερα να τα αλλάξω όλα!!!

Μην ματαιώνεις τον άντρα σου! Προσπάθησε λίγο να τον πλησιάσεις, κάνε λίγο υπομονή να γεννηθεί το μπουμπουκι σας και ξεκίνα να δουλεύεις λίγο με τον εαυτό σου. Θα δείς πως τα πράγματα θα λύθουν και θά πάρουν τον δρόμο τους. Το εφόδια τα έχεις και αυτό είναι σημαντικότατο!!!

Εμείς φτιάχνουμε την ζωή μας Νεφέλη μου και αν καποιά στιγμή κολλήσουμε και χρειαστούμε βοήθεια... δεν πείράζει... έτσι είναι η ζωή!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EGO 8A SOU EFXI8O NA KSEPERASIS POLI GRIGORA TO PROVLIMA POU EXEIS ME TIN YGEIA SOU K EPISIS 8A SOU PO XORIS POLLA POLLA OTI PROTA PREPEI NA EDOPIZOUME TA DIKA MAS LA8I ETSI OSTE NA MPORESOUME NA TA DIOR8OSOUME K META NA DOUME AN FTAINE K OI ALLOI POU EINAI DIPLA MAS . AFTO POU LEO PADA OSON AFORA FISIKA TIN PROSOPIKI MAS ZOI I TIN EPEGGELMATIKI MAS OTI O KA8ENAS MAS EIMASTE AKSIOI TIS MOIRAS MAS ... ME LIGA LOGIA SOU LEO POLI APLA OTI EINAI STO XERI SOU NA GINEIS EFTIXISMENH ME TON AN8ROPO POU EINAI DIPLA SOU K PRAGMATIKA APO TA LEGOMENA SOU AKSIZEI K EPISIS EINAI STO XERI SOU NA GINEIS DISTIXISMENI . K KATI TELEFTEO DISTIXISMENOS EINAI O AN8ROPOS POU DEN EXEI KODA TOU AN8ROPOUS NA TON AGAPOUN K NA TON KATALAVENOUN... SOU EFXOMAI LOIPON I NEA XRONIA NA SE KSIPNISI I NA SE TARAKOUNISI OPOS 8ELEIS PESTO K NA DEIS OPOS EIPE K MIA FILI STIN APADISI TIS K NA DEIS OTI TIN EFTIXIA TIN EXEIS MESA STA XERIA SOU K ESI APLA PROSPA8EIS NA TIN PETAKSEIS .

SIGNOMI AN EIMAI SKLIRI ALLA AN SKEFTO AN8ROPOUS POU DEN EXOUN KANENA NA TOUS AGAPA K EXOUN XASEI TA PADA NOMIZO OTI DEN MPORO NA EIMAI PIO MALAKH APENADI SE KAPOIOUS POU DEN MPOROUN NA EKTIMISOUN AFTA POU TOUS PROSFERODE APLOXERA. KALI SOU MERA K KALA XRISTOUGENNA EFXOMAI ME TI NEA XRONIA NA EISAI POLI POLI EFTIXISMENH GIATI PISTEVO OTI TO AKSIZEIS APLA EISAI POLI MPERDMENH K DEN MPOREIS NA TO DEIS .

Γεια σου Νεφελη :) ,αργησα λιγακι να απαντησω αλλα πραγματικα ειναι δυσκολο να συμβουλευεις σε καταστασεις οπως η δικια σου γιατι εξω απο τον χωρο ολοι πολλα μπορουμε να πουμε...μου θυμιζεις πολυ εναν δικο μου ανθρωπο και γι αυτο με αγγιξαν πολυ ολα αυτα που ειπες...

Εγω αν και μικρη ταπεινα και δειλα εχω να σου πω την γνωμη μου.Αρχικα ζεις ενα θαυμα που καποιοι ισως να θεωρουν δεδομενο αλλα δεν ειναι...θα φερεις μια ζωη στον κοσμο!ενα κομματι σου,απολαυσε το γιατι οπως λες δεν θα σου ξανασυμβει γι αυτο μην αφηνεις τιποτα να στο χαλασει ουτε τον ιδιο σου τον εαυτο!!!μην κλαις σε παρακαλω δειξε δυναμη ξερω οτι εχεις ολοι εχουμε αφησε την να βγει να σε βοηθησει σφιξε τα δοντια...ξερω περασες δυσκολα λογω του πρωην και περνας ακομα, μα πιστεψε με εκεινος σε εκανε και θα σε εκανε ακομα πιο δυστυχισμενη αν ησουν ακομα μαζι του,δεν αξιζε,δεν σε ηθελε μπορει να συμβει σε ολους μας δωσε αγαπη οπου σου δινουν μην την σπαταλας ειναι πολυτιμη καλη μου Νεφελη αυτο να σκεφτεσαι και θα τον βγαλεις απο το μυαλο σου!!!περασες και ισως να περνας ακομα μια μορφη καταθλιψης και αυτο σιγουρα σε κανει να τα βλεπεις ολα μαυρα γι αυτο και αισθανεσαι και χαλια εμφανισιακα, αν ομως αυτος ηταν λογος να μην σε θελει ο συντροφος σου δεν θα σε ηθελε απο την αρχη και δεν θα εκανε υπομονη για ΤΙΠΟΤΑ...ασε που σε στηριξε σε ολα, δεχτηκε ακομα και να κοιμαστε χωρια και πολλα αλλα!!!!δυσκολα θα τα εκανε καποιος....τον εκτιμας και ειναι καλο,μαθε καλη μου να κρατας και να κοιτας τα καλα των ανθρωπων και ποτε δεν ξερεις...απ την αλλη εφοσον εισαι απολυτη στο οτι δεν τον θες τον συντροφο σου,τουλαχιστον ερωτικα και δεν το βλεπεις να αλλαζει και επειδη εισαι αρκετα απελπισμενη θα σου ελεγα να ηρεμησεις οσο μπορεις, να μην σκεφτεσαι τιποτα παρα μοναχα το μωρακι που περιμενεις και που σιγουρα θα σου φωτισει την ζωη οσο δεν φανταζεσαι και υστερα δες τι μπορεις να κανεις για την ζωη σου...να ξαναξεκινησεις απο την αρχη με καποια δουλεια που ειναι πολυ σημαντικη στις αποφασεις που θα παρεις στην συνεχεια για σενα και το μωρο σου...σιγουρα ειναι δυσκολα γιατι τον παντρευτηκες και εκανες και παιδι, το επελεξες κατω απο δυσκολες συνθηκες ομως και το καταλαβαινω γι αυτο αν μπορεις απολαυσε οσο μπορεις τα πραγματα ως εχουν και βλεπεις αργοτερα, ξερεις εχεις κι αλλο καλο το οτι ο συντροφος σου ξερει πως εχουν τα πραγματα κι αυτο ειναι καλο υπαρχει γνωση της καταστασης οποτε θα δεχτει σιγουρα καλυτερα την οποιανδηποτε αργοτερα αποφαση σου.

Η ζωη ειναι τοσο μικρη και περναει τοσο γρηγορα προστατευσε την Νεφελη και βοηθησε την να ξανασηκωθει και να παρει την ζωη στα χερια της...για το καλο της και του παιδιου....ΛΥΣΕΙΣ υπαρχουν μα οταν ειμαστε σε δυσκολη θεση δεν τις βλεπουμε...προσπαθησε :) συγνωμη αν σε κουρασα ή ειπα κατι που δεν επρεπε...ευχομαι ολα να πανε καλα καλη ΔΥΝΑΜΗ με το καλο να ερθει το αγγελουδι σου ,ευχομαι να σε κανει να αναπνευσεις ξανα...Καλη πρωτοχρονια!

Νεφέλη μου, εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτε πέρα από αυτά που ήδη έχουν πει τα κορίτσια.

Μια απορία έχω. Γιατί δεν μπορείς να αγαπήσεις τον άντρα σου? Τί σε ενοχλεί σε αυτόν? Είναι θέμα εμφάνισης, θέμα χαρακτήρα? Τί σε εμποδίζει να τον δεις ερωτικά και να μην θες να του δώσεις μια ευκαιρία και να βρεθείς ερωτικά μαζί του?

Συγγνώμη που γίνομαι αδιάκριτη αλλά μου έκανε εντύπωση πως ενώ αυτός σου στάθηκε κύριος εσύ ούτε ερωτικά δεν τον θες... Γιατί?

Nefeli geia sou ,den ksero ti sou apantisan ta upoloipa koritsia pantos ego tha sou proteina na zitiseis voitheia apo enan psuxologo,sto steno mou perivalon exo atomo me paraplisio provlima kai eilikrina vrike polu megali stiriksi meso tis sizitisis me eidiko,pantos pistevo oti sumbaloun ligo kai oi ormones tis egkumosinis,kai ean to valeis se sundiasmo me tin katathlipsi pou eixes pathei ,eisai ligo pio evaloti,oles mas to perasame to stadio auto den eisai moni ,pantos tha deis oti molis gennithei to moro sou tha dosei allo noima sti zoi sou ,mia iliaxtida pou tha se fotisei,na prosexeis kai na min stenaxoriesai kouklitsa..:)

Νεφελακι καλημερα και ευχές για μια όμορφη νεα χρονιά...

Δε σου κρύβω ότι με στεναχωρησε η ιστορία σου και η κατασταση των συναισθηματων σου.Ειναι αμαρτία και αδικό ενω κουβαλας ενα πανεμορφο και μονάκριβο δώρο να μην μπορεπις να το χαρείς αλλα να βυθιζεσαι μαζι με αυτό στην απόλυτη δυστυχία..και λεω ότι ειναι κριμα εννοω για σενα για μια νέα και χαρισματική κοπέλα που κατακτλυζεται από αξία και για αυτό η ζωή της χαρίζει για δευτερη φορά μια νέα ζωή.

Δε μπορω να σου πω συμβουλες και να σου πω ότι αυτες ςιναι και οι σωστες. Αυτό που θα σου πω είναι οτι Σηκω!!!Ανοιξε τη καρδιά σου και δες τι φωναζει...προσεξε τη ..ειναι η φωνούλα του παιδιού που σου λεει ότι μανούλα ειμαι εδω για σένα..Πραγματικα δεν είσαι μόνη..Εχειες καταρχάς το μικρούλι σου το μωρόυλι σου.

Και μετα χαμογελα και πιάσε τα πραγματα ενα ενα , αφηνωντας το παρελθόν στην ακρη-θα το παλεψεις για να το σβησεις μετα-τώρα προέχουν αλλα, πιασε λοιπόν το παρόν και τη κάθε στιγμή της ζωής σου και χαμογελώντας δες μονο τα θετικά..Καντο!Για μία μόνο μέρα πες καλημερα στη ζωή σου.Χαμογελα στο καθρεφτη και δες μεσα του τη πιο όμορφη και στοργική μανούλα του κόσμου.Πες καλημερα και αγκαλιασε τον αντρα σου σαν να είναι για σένα Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!Νιώσε ότι είσαι αγαπητη και αξια και δωσε και στους αλλους την ευκαιριά να τον δουν και να στο αναγνωρίσουν.Για μια μονο μερα δες τα ολα θετικα και μονο χαμογελωντας

Ασε τη θλιψη στη ακρη και αν ξανερθει παρετην απο το χέρι και πατε μαζι για την απαλοιψεις..που?Εδώ !?Διπλα δου ?Γυρω σου?Σεκαποιον που εμπισετυεαι.Το οτι δεν εισαι ερωτευμήνη με τον αντρα σου πιασε το πιο μετα..Γιατι δεν πιστευω οτι δεν τον αγαπάς.Δες τον και δωσε του την ευκαιρια να σε ξαναδεί και αυτός..Και οταν πια ακταφερεις με οποιου τη βοηθεια θελεις εσύ, να βλάλεις τα πραγματα σε μία σειρά..τοτεσιγα σιγα θα στιριχτέις στα ποδια σου και ότι δεν σε γεμιζει θα το αφαιρέσεις, ότι σου λειπει θα το ξαναβρείς , οτι σου αξιζει θα σε αγκαλιασεί...Μονο με υπομονή και ηρεμία ...πιστη σε σενα και οσα αξιζεις..

Εμεις και εγώ με τη σειρα μου ειμαστε εδω ΓΙΑ ΣΕΝΑ ...

Αγαπητή Νεφέλη καλησπέρα και καλή χρονιά.

Είμαι έγκυος κι εγώ στην 9η εβδομάδα και διάβασα την ιστορία σου και πραγματικά με συγκλόνισες.

Πιστεύω ότι πρωτίστως πρέπει χωρίς αναβολές να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ανθρώπου ειδικού. Δηλαδή εκτός από το γυναικολόγο σου θα πρέπει να αρχίσεις να επισκέπτεσαι και έναν ψυχολόγο, ο οποίος θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μιά τάξη όλα αυτά που έχεις μέσα σου. Για να μιλήσω ειλικρινά θα έπρεπε ήδη να το κάνεις προτού κάνεις μιά νέα σχέση και φυσικά πριν μείνεις έγκυος. Να βρείς απαντήσεις γιατί έκανες μια λάθος επιλογή συντρόφου έτσι ώστε να μην ξανακάνεις αυτό το λάθος και να εξυγειάνεις τον εαυτό σου προκειμένου να κάνεις μιά νέα αρχή.

Σου τα λέω αυτα γιατί η ψυχολογία της εγκύου και ειδικά της λεχώνας είναι πολύ δύσκολη. Χρειάζεται γερά νεύρα και ψυχραιμία και όχι καταθλλιπτικές καταστάσεις στις οποίες βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Υπαρχουν ένα σωρό παραδείγματα κοριτσιών που ήταν μιά χαρά πριν την εγκυμοσύνη ενώ μετά είναι μεσα στα νεύρα και την πεσμένη διάθεση που αλλάζει το σώμα μας, που αλλάζουν οι συνήθειές μας, που αισθανόμαστε άσχημα με τους εμετούς και τις ναυτίες κτλ.

Πρώτα λοιπόν πρέπει να απευθυνθείς σε έναν ειδικό που θα σε βοηθήσει τρομερά να λύσεις διάφορα θέματα μέσα σου, να σε δυναμωσει ψυχολογικά και ηθικά και μετά να αντιμετωπίσεις τη σχέση σου με το νέο σου σύντροφο που φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για σένα και έπειτα να μοιραστείς τα όποια συναισθήματά σου με οικογενειακό και φιλικό σο περιβάλλον. Ένα μωρό που θα έρθει στον κοσμο και δεν φταίει τίποτα για τα παθήματα και τα λάθη τα δικά μας, πρέπει εμείς που το επιλέξαμε να γεννηθεί να φροντίσουμε να ζει σε ένα υγειές και χαρούμενο περιβάλλον.

Αν δεν θέλεις να το κάνεις για σένα, κάντο για το παιδί σου και πιστεύω ότι θα βρείς την πραγματική ευτυχία και αισιοδοξία να αντιμετωπίσεις τα πράγματα στη ζωή σου.

Ελπίζω να σε βοήθησαν τα λόγια μου

:)

Νεφέλη μου καλημέρα!

Εγώ δε θα γράψω κάτι διαφορετικό,για να μην σε κουράζω..συμφωνώ με αρκετές από τις απόψεις των κοριτσιών.

Απόλυτα σύμφωνη με βρίσκει η τοποθέτηση του Μαρακίου μας κ στο παραθέτω ξανά γιατί πολλές φορές ξαναδιαβάζοντας κάτι,βρίσκουμε κ λέξεις κλειδιά που δεν τα είδαμε με την πρώτη!

Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

''Νεφέλη μου καταρχήν ψυχραιμία και σου βροντοφωνάζω οτι η ζωή σου ΔΕΝ τελείωσε!!!!

Ο άντρας που έχεις δίπλα σου, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον έρωτα σου, αλλά έτσι όπως διάβασα αξίζει να κερδίσει τον θαυμασμό και την αγάπη σου!!!

Καλό μου κορίτσι ο έρωτας όσο δυνατός και αν είναι περνάει και χάνετε και αυτό που μένει και ενώνει τα ζεύγάρια είναι η αγάπη, ο σεβασμός και ο θαυμασμός.

Νομίζω ότι ένας ειδικός θα σε βοηθούσε πολύ να ξεμπλέξεις το κουβάρι μέσα σου!

Και να σου πω κάτι; Δεν νομίζω οτι το πρόβλημα εμφανίστηκε λόγω του συγκεκριμένου συντρόφου σου.... διάβασα κάτι που μου έκανε κλικ : Οτι δεν έχεις υποστήριξη από τους γονείς σου.... Νομίζω ότι από εκεί ξεκινάνε όλα και καταλήγουν στο να μην μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση έτσι όπως την θες. Στο λέω εκ πείρας γιατί το έχω περάσει και με βοήθεια κατάφερα να τα αλλάξω όλα!!!

Μην ματαιώνεις τον άντρα σου! Προσπάθησε λίγο να τον πλησιάσεις, κάνε λίγο υπομονή να γεννηθεί το μπουμπουκι σας και ξεκίνα να δουλεύεις λίγο με τον εαυτό σου. Θα δείς πως τα πράγματα θα λύθουν και θά πάρουν τον δρόμο τους. Το εφόδια τα έχεις και αυτό είναι σημαντικότατο!!!

Εμείς φτιάχνουμε την ζωή μας Νεφέλη μου και αν καποιά στιγμή κολλήσουμε και χρειαστούμε βοήθεια... δεν πείράζει... έτσι είναι η ζωή!!!''

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...