Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστερηση

stamatina_k

Recommended Posts

• Απαντήσεις 73
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσια.Σταυρουλα ευχομαι να εισαι εγκυος.σκορπιακι ςγω ειχα πονους στον 8 κ πολλες συσπασεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην 37 εβδομαδα με το που μπηκα 9 γεννησα αλλα οκο τον 8 νομιζα θα γεννησω στην 36 που ειχα παει γιατρι ειχα 2 διαστολη κ δεν μου το ειπε συνεχιζα κ εκανα ρα παντα στο σπιτι.μου το ειπε οταν γεννησα

Από κιλά πως πηγές? Εγώ στην 31 εβδομαδα τώρα μετράω ήδη 10 κιλά. Χωρίς να φαίνονται πουθενά όμως. Είναι πολλά?

Εγω πηρα 5 εκανα διατροφη γιατι μου εκανε διαβητη κυησης.δεν ειναι πολλα σε φυσιολογικα πλαισια.Αν ειχες ξεφυγει θα σου το ελεγε ο γιατρος σουτ

Κορίτσια Εγώ έχω βάλει μέχρι τώρα 32 κιλά... Μην γελάτε με τα χάλια μου... ξεκίνησα την εγκυμοσύνη αυτή Από τα 50 κιλά κ τώρα είμαι 82 αλλά είμαι κ ψηλή οπότε δεν φαίνεται τπτ... Στο γιατρό οπότε λέω πόσα έχω βάλει δεν το πιστεύει... Να πω βέβαια ότι είμαι στην 39εβδ κ είμαι έτοιμη να εκραγεί...

Βρε κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση ? Όταν δεν έχουμε πολύ σταθερό κύκλο, από πότε ξεκινάμε να μετραμε την καθυστέρηση? Από τον πιο μεγάλο κύκλο και μετά, ή από τον μέσο όρο? Εγώ όπως σας έχω ήδη γράψει έχω κύκλο 28-30 μέρες, και μόνο μια φορά πριν 2 μήνες είχα 33 μέρες κυκλο!! Σήμερα είμαι αισίως στην 34η μέρα! Έχω ήδη δεν έχω καθυστέρηση ???

Κι εγώ είχα άστατο και μεγάλο κύκλο, και μετρούσα την καθυστέρηση από τις 28 μέρες. Απλά, δεν έκανα τεστ στις 30 μέρες, περίμενα λίγο περισσότερο. 

"Θέλω να γίνω μαμα" εσένα ο κύκλος σου στις πόσες μέρες κυμαίνονταν? Θέλω να πω, οι 28 μέρες που ξεκινούσες να μετράς καθυστέρηση ήταν ο πιο μεγάλος σου κύκλος ή ό μέσος όρος?

Ήταν ο μέσος όρος. Μου είχε τύχει να έχω και μια βδομάδα καθυστέρηση και να έρθει η περίοδος μετά, μου είχε τύχει να έρθει και νωρίτερα.

Εμένα ο μέσος όρος μου είναι 29 ημέρες με εξαίρεση λοιπόν την μια φορά που ήταν 33! Τώρα είμαι στην 34η και τίποτα! Να περιμένω κι άλλο λες???

Κορίτσια καλησπέρα!! Τελικά το πρωί ήρθε η "καταραμένη"... :( Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει μεγαλώσει ο κύκλος μου τόσο πολύ τους τελευταίους 3 μήνες... Εντάξει, ποτέ δεν ήταν πολύ σταθερός, αλλά όχι και τόσο μεγάλος!!! Τι να πω? Δεν πειράζει... Θα ξαναπροσπαθησουμε!!! :)

Κρίμα που σου ήρθε η ακατανόμαστη...

Δεν πειράζει, όμως, είναι πάαααααααααααρα πολύ νωρίς!

Μη στενοχωριέσαι, και κυρίως, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!

Ναι ναι!! Δεν αγχώνομαι!! Θα προσπαθησουμε πάλι αυτό το μήνα και βλέπουμε!! Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως έχω καμία κύστη ή κάτι άλλο και για αυτό μεγάλωσε έτσι ο κύκλος μου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...