Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστερηση

stamatina_k

Recommended Posts

• Απαντήσεις 73
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαχα, καλέ πρήζε μας, γι' αυτό είμαστε εδώ, γουστάρουμε πρήξιμο! 

Νεότατη είσαι για να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Απόλαυσέ το! Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (πράγμα που απεύχομαι φυσικά!) δε θα λυθεί με το άγχος! Οπότε χαλαρά, και όλα θα γίνουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαι 27 κ έχω ένα παιδακι.εισαι πολυ νέα μην βάζεις τέτοια άγχη στο κεφάλι σου. Εύχομαι να σου έρθουν όπως τα θες

καλησπέρα κορίτσια εύχομαι μέσα από την καρδιά μ να είστε εγκυουλες.... λοιπόν θέλω την βοήθεια σας.... τον προηγούμενο μίνα ήρθα σε επαφή με τον αραβονιαστικο μ λίγες ήμερες πριν αδιαθετησω...  κάναμε ελεύθερα.... κ μετά μου ήρθαν κανονικα.... μετά από εκεί κ πέρα είχα κ έχω πολλά υγρά ακόμα κ βλενες ( συγνώμη που τα λέω έτσι αλλά δεν βρίσκω άλλο τρόπο για να το εκφράσω) κ τώρα στις 7 του μηνός ήταν να αδιαθετησω αλλά δν μου έχουν έρθει.... αλλά εξακολουθώ να έχω πόνους περιόδου.... λέτε να έχουμε κανένα καλό νέο??? αχχχ σας παρακαλώ δεν θέλω να απογοητευτώ.... γιατί προσπαθουσαμε σχεδόν 1 χρόνο αλλά δεν τα καταφέρναμε.... κ γιαυτό δεν παίρνω τεστ... πείτε μ την γνώμη σας!!!!

Μίνι λίγο μπερδεμένη η κατάστασή σου. Αφού η ελεύθερη επαφή ήταν μόλις πριν αδιαθετήσεις, λογικά δεν υπήρχε ωορρηξία για να γίνει και σύλληψη. Και μάλιστα, σου ήρθε και η περίοδος. Τώρα, η καθυστέρηση που έχεις δεν είναι και τόσο μεγάλη. Μια μέρα πάνω-μια μέρα κάτω, δεν είναι και κάτι που θα πρέπει να σε βάλει σε υποψίες. 

Αλλά, βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις! Γνωρίζω περιπτώσεις που τους ερχόταν κανονικά η περίοδος για τρεις μήνες και βάλε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. 

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα όπως θέλεις!

se euxaristw para polu gia thn apantish s.... k euxomai to idio k gia emena alla k se oses kopeles epithimoun ena paidaki.... pera apo auta exw kapoies zalades k polla neura.... vevea dn kserw an paizei rolo.... makari na eimai...
den thelw epidi to laxtaraw toso polu na eimai kata fantasia egkuos... dn thelw na apogoiteutw... gt exw ena provlima sthn ugeia m ( oxi gunaikologiko ) alla fovamai mipos auto epireazei thn gonimopioish!!!!

Μίνι, αν είχες ωορρηξία, τότε μπορεί να είσαι έγκυος, αλλά το ότι σου ήρθε η περίοδος μπερδεύει τα πράγματα αρκετά. 

Γιατί δε ρωτάς το γιατρό σου για το πρόβλημα υγείας που λες, αφού ήδη προσπαθείτε για ένα χρόνο;

prwta tha perimenw merikes meres akoma gt einai nwris gia na vgalw kapoio sumperasma k meta tha kanw ena test k tha paw k ston giatro m... oti apotelesma k an vgalei to test. se euxaristw polu gia thn upomonh sou....!!!! alla gunete na yparxoun symptomata toso norhs?

Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης εμφανίζονται λίγο αργότερα. Σ' αυτή τη φάση υπάρχουν συμπτώματα περιόδου, τα οποία μας μπερδεύουν.

Κι εγώ πέρσι τέτοια μέρα έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο!

Εύχομαι σε όλες ένα θετικό τεστάκι, και σε εννιά μήνες, ένα νινάκι στην αγκαλίτσα!

"Θέλω να γίνω μαμα" και "Θανάσης μου" ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας... :) Αύριο βρίσκομαι αισίως στην 32 μέρα του κύκλου μου και άφαντη η "ΚΥΡΙΑ" :)!!! (υπενθυμίζω ότι ο κύκλος μου είναι 28-33 μέρες) ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! <3

Skorpiaki είδα τώρα σε μια άλλη δημοσίευση ότι είσαι στην 31η εβδομάδα, οπότε εγώ λάθος ευχήθηκα.. Αλλά τι εννοούσες όταν απάντησες "κι εμένα κάπως έτσι είναι?"

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...