Μετάβαση σε περιεχόμενο

Kαι Μεις Στην Προσπάθεια Είμαστε...

georgia84

Recommended Posts

Ανταντα μου καλησπερα.. το πριξιμο δεν ειναι μονο συμπτωμα εγκυμοσυνης ειναι και περιοδου.. εγω θυμαμαι οταν εκανα εξωσωματικη ο γιατρος με ρωτουσε αν νιωθω κουρασμενη η αν νυσταζω.. αρα αυτα τα δυο ειναι τα πρωτα σημαδια εγκυμοσυνης καθως και οι κραμπες. Σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυος και να εγινε το θαυματακι σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ!!!!ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ(ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΜΕ ΤΕΣΤΑΚΙΑ).ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ 10Η ΜΕΡΑ, ΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!

• 2 months later...

Κορίτσια κουραγιο και υπομονη!! εχω ενα γιο 7 χρ και προσπαθω εδω και 6 χρ για 2ο παιδι,χωρις κανενα προβλημα υγειας,αλλα η ψυχολογια στα πατωματα καθε φορα που εχω περιοδο.Αν ειχε βρεθεί αυτο το μαγικό ραβδάκι να το βγαλουμε απο το μυαλό μας,θα ειμασταν ολες ευτυχισμένες με μωράκια στην αγκαλιά μας!!!!

• 3 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΙΝΙ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 32 ΗΜΕΡΩΝ.ΣΠΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΤΑ 2-5 ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ 14Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ ΜΕ ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΕ ZINADOL ΚΑΙ ULTRA LEVURE. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 2/09 ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΚΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ? ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...