Μετάβαση σε περιεχόμενο

6 Μερες Καθυστερηση Αρνητικο Τεστ

katerina25778

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!ειμαι πολυ καινουργια εδω αλλα οχι στις προσπαθειες [smilie=sad7.gif] !τον ιανουαριο εκανα σαλπιγγογραφια,αφαιρεσα 2 πολυποδες που βρεθηκαν κ μετα αδιαθετησα 2 μερες νωριτερα (32 ημερων κυκλο σχεδον παντα).Αυτο τον μηνα λοιπον περιμενα στις 7 αντε το πολυ στις 9.δεν εχει ερθει ακομα,εκανα πριν απο 2 ωρες τεστ(αυτα απο το ιντερνετ της home που ερχονται δωρο μαζι με τα τεστ ωορηξιας)κ βγηκε αρνητικο.δεν εχω τα συμπτωματα της περιοδοθ που εχω παντα,δηλαδη πρηξιμο στο στηθος κομμαρες στα ποδια.το μονο που εχω ειναι μεσα στην μερα αοσμα υγρα  σαν ζελε(οχι πολλα)κ ενοχλησεις στην κοιλια σαν αυτους του  εντερου!συχνοουρια δε ξερω αν εχω γιατι ετσι κ αλλιως πηγαινω καθε μιση ωρα στην τουαλετα γιατι νομιζω οτι αδιαθετω [smilie=sad1.gif] !εχει τυχει σε καμια αλλη βρε κοριτσια?τι να κανω?ελεγα οτι μεχρι την δευτερα να μην κανω τεστ κ να πηγαινα κατευθειαν για χοριακη αλλα δε κρατηθηκα κ τωρα μ αυτο το αρνητικο τεστ μου κοπηκανε τα φτερα! :ympray:  :ympray:  :ympray:  :ympray:  :ympray:

ααααα κ σημερα εχω φαγουρα στις ρωγες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα!!Νομιζω ότι εισαι εγκυος!!Αυτά τα τεστακια απ'οσο γνωριζω δεν είναι και πολύ αξιοπιστα,μη τα εμπιστεύεσαι....Μια φιλη μου,εκανε τετοια τεστ με 10μερες καθυστερηση και δεν εδειχναν.....πηγε εκανε χοριακη και ηταν θετικη.Μολις το εμαθε εκανε παλι τεστ και ηταν αρνητικο.....Εξ'αλλου απ'οσο γνωριζω ο κυκλος μετα τη σαλπιγγογραφια είναι ο πιο γονιμος!!Οσο και τα συμπτώματα που λες όλα αυτά είναι τα πρωτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης!!!

Εγω θα σου προτεινα να παρεις ένα τεστ φαρμακειου ή να κανεις μια χοριακη!!Σου ευχομαι να εισαι εγκυος και όλα να πανε καλα!

καλησπερα!!!!Μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!σημερα εκανα κ αλλο ενα ιδιο τεστ κ ατυτο αρνητικο!την δευτερα θα παω για χοριακη κ ελπιζω να ειναι θετικοτατη!!!!!!ναι,ετσι λενε,οτι η σαλπιγγογραφια ειναι μια πολυ καλη περιοδος γιατι ειναι ολα ξεβουλωμενα κ αφου εφυγαν κ οι πολυποδες ελπιζω οτι κατι καλο θα γινει!σημερα συνεχιζει ο πονος χαμηλα,μοιαζει με αυτον της ωορηξιας κ τα υγρα,λιγα,αλλα σταθερα!!!εσυ εχεις παιδακι???

όχι δεν εχω ακομα........και εγω θα κανω σαλπιγγογραφια την ερχομενη εβδομαδα να δουμε τι γινεται........1χρονο προσπαθουμε και δεν εχω μεινει εγκυος.Καναμε σπερμοδιαγραμμα,εγω ορμονικο ελεγχο,όλα καλα και τη Τριτη θα κανω σαλπιγγογραφια,ηταν να κανω χθες,αλλα μου ειπε ο γιατρος πως τη τριτη είναι η ιδανικη μερα!.Εχω αρκετο αγχος.

Μακαρι να εισαι εγκυος,να μεινω και εγω αμεσα να τα λεμε!

καλημερα!!!!μακαρι να μας πανε ολα καλα κ στις δυο μας κ να μοιραζομαστε τις μερες τις βδομαδες κ τους μηνες που θα εχουμε στην κοιλιτσα μας τα μωρακια μας!Για την σαλπιγγογραφια να μην ανησυχεις!Δεν ειναι βεβαια πολυ ευχαριστη διαδικασια,την ωρα που σου βασει το σκιαγραφικο νιωθεις εντονους πονους περιοδου αλλα αντεχεται κ αν βαλεις στο μυαλο σου τον λογο που το κανεις τοτε σιγουρα ειναι πιο ευκολο!καλη επιτυχια!!!ευχομαι να ειναι ολα καλα κ γρηγορα να μεινεις εγκυουλα!!!

αυριο θα παω να με δει ο γιατρος μου!τι ειναι η μονοκερη μητρα?εκανες την σαλπιγγογραφια νωριτερα κ το ειδες?

Ναι η σαλπιγγογραφια τα εδειξε όλα.Την εκανα στο Ιασω,και εδειξε ότι εχω μονοκερη μητρα,δηλαδή μιση μητρα και μονο μια σαλπιγγα.Ετσι γεννηθηκα.....

κοριτσακι μου τι σου ειπε ο γιατρος οτι σημαινει αυτο?ναι μεν ακουγεται καπως αλλα απο την αλλη δε σημαινει απαραιτητα κατι κακο ε?την μια σαλπιγγα που λειπει δε μπορουσε να την εχει δει ο γιατρος?Απο οτι εχω ακουσει η μια σαλπιγγα μπορει να δυσκολευει λιγο αλλα δε σημαινει οτι δε μπορεις να κανεις παιδακι!!!

ριαννα μου μπηκα κ το εψαξα λιγο το θεμα σου κ απο οτι εμαθα,οντως ο μονος τροπος για να το καταλαβεις ειναι η σαλπιγγογραφια κ επισης η μονοκερη μητρα κ μια σαλπιγγα πανε πακετο.δηλαδη εφοσον εχεις μιση μητρα ειναι λογικο να εχεις μια σαλπιγγα.αλλα πολλες κοπελες που το εχουν μειναν εγκυος κ το μονο διαφορετικο ειναι οτι γεννανε για ασφαλεια με καισαρικη κ το πιο πιθανο ειναι νωριτερα.Φανταζομαι θα στα πει κ ο γιατρος σου!διαβασα αρθρα κ απο γιατρους που δε το θεωρουν προβλημα ολο αυτο απλα ισως ειναι απο τις εγκυμοσυνες(οταν ερθει με το καλο)που χρειαζεται λιγο περισσοτερο προσοχη κ ισως ξαπλα πιο πολυ!!!ολα καλα θα πανε!!!περιμενω νεα σου απο τον γιατρο!

Nαι ετσι ακριβως όπως τα διαβασες είναι.Εγω θα κανω τον επομενο μηνα υστεροσκοπηση και βλέπουμε....Εσυ ειχες κανενα νέο;

ολα καλα θα πανε να μην ανησυχεις!μολις τελειωσεις με τις εξετασεις κ με την υστεροσκοπηση να δεις που συντομα θα ερθει κ το μωρακι!εγω δεν ειχα ωορηξια αυτο τον μηνα γιαυτο δεν εχω αδιαθετησει,μου ειπε οτι σε 6 μερες θα αδιαθετησω κ οτι ολα ειναι μια χαρα κατα τα αλλα!συμβαινει αυτο λεει που κ που οταν το ωαριο δεν ειναι ''καλο'' δε το αφηνει ο οργανισμος να κατεβει!Σημασια εχει οτι ειναι ολα καλα κ οι ελπιδες μου πανε στον επομενο μηνα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...