Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Στην αυχενική μου διαφάνεια δε βρέθηκε το ρινικό οστό, παρόλο που ξαναπήγα μετά από μια εβδομάδα για να δω μήπως απλώς άργησε.

Τα ποσοστά της αυχενικής γενικά είναι καλούτσικα και δεν έχω σκοπό να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Νομίζω ότι και μισό% πιθανότητα αποβολής για την ηλικία μου θα είναι οριστικό. Αλλά παρόλα αυτά ανησυχώ.

Σκέφτομαι και αυτό το τεστ που γίνεται στην με αιματολογικές στην Αμερική αλλά και αυτό είναι screening λέει και επιπλέον είναι και κάπως ακριβό και δεν ξέρω αν με παίρνει και με τα άλλα έξοδα που θα χρειαστούν. Έχει ή είχε καμία αντίστοιχο πρόβλημα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όταν το dfi δεν είναι καλό μπορεί να προκαλέσει αποβολές  θέλει να πας σε εξειδικευμένο κέντρο να κάνεις σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια τα απλά μικροβιολογικά δεν κάνουν για αυτήν την δουλειά δεν μπορούν να σου δώσουν τόσο αξιόπιστο αποτέλεσμα  εμάς είχαν βρει το μυκοπλασμα στο σπερμα 
    • Μακάρι ρε κορίτσια! Γιατί πιάνω παιδί κ έχω αποβολες κ είναι κρίμα.... Έκανε κ περυσι καλλιέργεια σπέρματος κ δεν υπήρχε το μικροβιο εκτός κι αν υπάρχει η απλή καλλιέργεια σπέρματος κ η συνθέτη! Δεν ξέρω...τώρα έγραφε αεροβια μικρόβια κ έγραψε αυτό το μικρόβιο.. μακάρι να γίνει κάτι γιατί είμαι 36 και τα χρόνια περνάνε!!!!
    • Εφόσον βρήκατε μικρόβιο εννοείται επηρεάζει και την ποιότητα του σπέρματος.    Η θεραπεία είναι σημαντική εφόσον υπάρχει παθολογία.    Θα λυθεί το θέμα με το μικρόβιο κ όλα θα είναι πολύ καλύτερα! 🙏🏻✌🏻     
    • Μπράβο σας!!! Με το καλο εύχομαι! Άρα υπάρχει ελπίδα γιατί έχω απογοητευτεί!
    • @το χοντρό μπιζέλι τι να σου πω ρε κορίτσι! Δεν ξέρω τη φάση αυτοί οι γιατροί.. αν και με είχε προειδοποιήσει η γυναικολόγος μου για το τι μέλη γενέσθαι ο συγκεκριμένος πάλι δεν είναι το ίδιο.. όσο προετοιμασμένος και να είσαι όταν ακούς διάφορα δεν παύουν να σε επηρεάζουν.!!! Και εγώ σήμερα κλείνω αισίως την 37η εβδομάδα και η μικρούλα μας είναι μια χαρά.! Ελπίζω κι εγώ να κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα γιατί θέλω να γεννηθεί αφού βγει και ο Φεβρουάριος.. να είναι ανοιξιάτικο μωρό.. και εννοείται να πάρει όλες τις εβδομάδες της. Βέβαια με αυτό το γιατρό που έχουμε θα δίξει πως θα πορευθούμε.. ελπίζω να μας διαψεύσει όλους η μπουμπού και να κρατήσει μέχρι το τέλος και να ρθει τόσο φυσικά και ανόδυνα που θέλω έτσι να του μπω στο μάτι.. 😅 Εννοείται να είμαι οκ εγώ και να μην έχω κάποιο θέμα με την πίεση, οπότε οι αριθμοί της αυχενικής και μόνο να αποδειχθούν μια μπούρδα για την προεκλαμψία.  Και εγώ έχω αρχίσει να βαραίνω αρκετά πλέον.. δεν κάνω απολύτως τπτ όλη τη μέρα και παρ' όλα αυτά είναι σαν να έσκαβα 10 στρέμματα βαμβάκι. Ξυπνάω το πρωί και είμαι πιο κουρασμένη από ποτέ.. φαντάσου να είχα και ένα ακόμη μωρό στο σπίτι που θα έπρεπε να φροντίσω.. δεν ξέρω πως θα την πάλευα, αλήθεια. Όσο σκέφτομαι ότι έχω άλλα τόσα εμβρυάκια στην κατάψυξη που με περιμένουν και έχω σκοπό κάποια στιγμή στο μέλλον να τα αξιοποιήσω με πιάνει τρόμος.. 🤣 Λέω εδώ τώρα χωρίς παιδί στο σπίτι και με πλήρη φροντίδα της μάνας μου πως είμαι.. όχι να έχω και ένα μωρό ακόμη... αλλά έχει ο Θεός! Ας έρθει η μικρή με το καλό, να αρχίσουμε σιγά σιγά να βρίσκουμε τα πατήματα μας, να κάνουμε και την μετακόμιση μας με την ησυχία μας και όλα θα ρθουν. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...