Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σας. Λεγομαι ελενη ειμαι 29 χρονων και στις 15/12 εκανα αποξυση λογω παλυνδρομου κυησης. Ημουν εντεκα εβδομαδων αλλα το εμβρυο ηταν οκτω εβδομαδων.Παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας, σχετικα με αυτο...Ευχαριστω

Δημοσίευση

λυπαμαι γλυκεια μου.μην το βαζεις κατω.τα καλυτερα θα ερθουν.οσον αφορα για την διαφορα στις εβδομαδες,οι γιατροι μετρανε με βαση την τελευταια περιοδο ενω η ηλικια του εμβριου υπιολογιζεται με την συλληψη.φιλακια

Δημοσίευση

Το άρθρο είναι πολύ ενδιαφέρον

αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάς πίσω σου!!!

Λυπάμαι για αυτό που σου συνέβει και ο Θεός θα σε βοηθήσει

να το ξεπεράσεις σύντομα... Να έχεις πίστη!!!

Θα πάνε όλα καλά από εδώ και εμπρός,,, θα το δεις . . .

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΜΑΡ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΖΕΙΣ.ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΚΥΗΣΗ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ!!!

• Προσθήκη...