Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:( με λυπη μου ,οφειλω να παραδεχτω πως επινα αυτο το απαισιο αναψυκτικο,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ....πινω σχεδον 1 ποτηρι την ημερα και τωρα τελευταια εχω τυψεις...ομως οταν μου ερθει η ωρα να πιω ,τα ξεχναω ολα!εν τω μεταξυ ,δεν πινω καθολου αλκοολ,ειμαι πολυ σταθερη σε αυτο.αλλα στην κοκακολα ,εχω εθιστει ρε γαμωτο....περιμενω να γεννησω ,να ηρεμησουν οι ορμονες για να ξεκινησω προσπαθειες να την κοψω...:( :( :( :(

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΘΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΓΗΤΟ 'Η ΡΟΦΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ????Ή ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ????:(

Δημοσίευση

μου χτυπησες πολυ ευαισθητη χορδη.επειδη και εγω δεν πινω αλκοολ η κοκα κολα ειναι απαραιτητη.στην εγκυμοσυνη την εκοψα ομως γιατι μου ειπε ο γιατρος μου οτι προκαλει κωφωση στο μπεμπε.με το που γεννησα ξαναειπια.:P :P

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ..... ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΘΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ:( ΠΙΝΩ ΕΓΩ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.ΠΑΙΡΝΩ ΧΥΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΩ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

Δημοσίευση

Και εγω πινω coca cola cristin μου...και δυστυχως ουτε οταν ημουν εγκυος μπορεσα να την κοψω..Ισα ισα που την ζηταγα κιολας..:blush:

Πινω καθε μερα σχεδον..αλλα σε καμια περιπτωση την ποσοτητα που επινα παλια..τωρα πινουμε ενα κουτακι μισο μισο με τον αντρα μου...

..Παλι καλα...........:dry:

Δημοσίευση

Ένας καλός τρόπος να αποφεύγεις ό,τι δεν κάνει καλό να φας είναι να μην έχεις προμήθειες στο σπίτι. Αν έχεις εύκαιρο ένα μπουκάλι/κουτάκι coca-cola στο ντουλάπι ή στο ψυγείο είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό. Ενώ αν δεν έχεις μπορεί και να βαρεθείς να πας να πάρεις. Εμενα μου αρέσουν πολύ τα γλυκά και πάντα μου άρεσαν, γι' αυτό και προσπαθώ να μην έχω καθόλου στο σπίτι. Έχω προσέξει στον εαυτό μου ότι όταν φάω ένα γλυκό, την άλλη μέρα το αναζητώ, ενώ αν κάνω αποχή πολλές μέρες το ξεχνάω και μου είναι πιο εύκολο να το αποφύγω.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΠΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ CACA COLA ΖΕRO.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ EMAIL ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΣ, ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-"ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ SOS SOS"

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!!

Δημοσίευση

Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να πίνεις κοκα κόλα κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά αυτό περί κώφωσης του εμβρύου είναι από τα μεγαλύτερα hocus pocus έχω ακούσει. Υπάρχει κάποια σοβαρή αναφορά σε αυτό??

Δημοσίευση

Καλημέρα εμένα δεν μου αρέσει η κόκα κόλα αν τύχει και αγοράσουμε θα πιω μόνο δύο γουλιές και αυτό ήταν. Ο άντρας μου ήταν εθισμένος στην κόκα κόλα αλλά αποφάσισε να κόψει την καφεϊνη. Εξαιτίας της καφεϊνης είχε πόνο στις αρθρώσεις!!!

Εγώ κατά τη διάρκεια των κυήσεων όταν βγαίναμε έξω έπινα ανθρακούχο νερό ή χυμό. Το μόνο που καμμιά φορά λαχταρούσα ήταν τα πατατάκια έτσι αγόραζα ένα σακουλάκι, έτρωγα δύο ή τρία και μετά το πετούσα!!! Αυτό το έκανα μόνο 2 φορές στο σύνολο της κύησης.:)

Δημοσίευση

Χριστίνα μου σε καταλαβαίνω απολύτως!Ο εθισμός είναι πολύ δυσκολο πράγμα και δυσκολα αποβάλλεται..Εγω δυστηχώς δεν κατάφερα να κόψω τελείως το τσιγάρο...κάνω 2-3 τσιγάρα την μέρα και μετα με ζώνουν οι τύψεις και οι ενοχές!Αλκοολ-καφέ-energy drinks ούτε γουλιά..αλλά τι να το κάνεις μου μεινε το χειρότερο πιστεύω..

Δημοσίευση

και εγώ κορίτσια με το που έμαθα οτι είμαι έγκυος, τα έκοψα όλα τα αναψυκτικά...βέβαια μέχρι να κάνω το τεστ είχα πιει κάμποσα και γενικά δεν πολυπρόσεχα τη διατροφή μου, καθότι και διακοπές τότε βλέπετε...παντως ο γιατρός μου ήταν κατηγορηματικός όσο αφορά όλα τα αναψυκτικά τύπου κόλα..και πολλές άδειες θερμίδες και πολλήηηη ζάχαρη και συν τοις άλλοις, καταστρέφει ο,τι θρεπτικά συστατικά έχεις πάρει κατά τη διάρκεια της ημέρας...οπότε εγώ κορίτσια μαχαίρι...όταν πίνει καμιά φορά το βράδυ ο αντρούλης μου, μια φορά είχα τραβήξει και εγώ μια τζούρα-γουλιά..και μετά με πέθανε το στομάχι μου απο τις καούρες..βεβαια εγώ έχω και ιστορικό γαστροοισοφαγικής παλλιννδρόμησης, δεν σημαινει οτι αυτό συμβαίνει σε όλες.

εγω το μόνο που δεν μπορώ να κόψω μαχαιρι ειναι η σοκολάτα βρε κορίτσια...τουλάχιστον προσπαθώ να είναι μαύρη και τρώω ίσα ίσα μια μπουκίτσα μετά το μεσημεριανό γεύμα...τότε την τραβάει πιο πολύ ο οργανισμός μου...ακου κει..!! Πάντως το ζάχαρο μου με αντάμειψε, έκανα εξεταση προχθές και ειναι 78...ουφ ουφ ουφ...θα φάμε κανα κουραμπιέ τα Χριστούγεννα...

καλή μας συνέχεια και καλο κουράγιο...

φιλιά πολλά σε όλες

Δημοσίευση

εγω ειμαι μαλλον απο τις τυχερες που δεν ηθελε και δεν θελει καθολου αναψυκτικα!!!

κοριτσια αμα μπορειτε κοψτε τις κοκα-κολες!δεν ειναι οτι κανει κακο μονο στο μωρο αλλα βαζετε και παραπανω κιλα ;) ;)

υπομονη μεχρι να παρετε το μωρακι σας αγγαλιτσα και μετα βουρρρρρ

Δημοσίευση

Δεν είχα ποτέ μου ιδίαιτερη αγάπη στα αναψυκτικά, οπότε δεν με πείράζει καθόλου. Κανά δυο φορές μόνο τώρα στην εγκυμοσύνη εχω πιει πορτοκαλάδα μπλε (χωρις ανθρακικό). Αδυναμία εχω ομως πολύ στα γλυκά. Προσπαθω όμως να τρωω ενα δυο την βδομάδα μόνο.

Δημοσίευση

kalimera k apo mena..i coca cola einai oti xeirotero k polloi einai oi ethismenoi..

ego sto spiti mou poli spania perno eos k katholou gia mi painoume sto peirasmo..k thermides tzampa k xalaei ta dontia,ase pou tin bazeis tin koitaritida ...

ego exo akousei gia tin egkimosini oti i coca cola otan tin pineis sto moro akougetai to anthrakiko san ekriksi

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ZeldaΝαι ναι θα σας ενημερωσω!!Την αλλη Πεμπτη πρωτα ο Θεος ειναι τα ραντεβου!!  180 μινι μικρακι οποτε κ μινι β επιπεδου ε;;;,εχχεχε μα τι καλα! πιπιλαγε το δαχτυλακι θα τρελαθω🤩ευχομαι κ η μεγαλη β να εχει ιδια επιτυχια κ να την πετυχετε σε πολλες ποζες😃Να περασετε τελεια στις διακοπες κ καξη επιστροφη!
    • Να σου πω την αλήθεια, την μικρή την έστειλα πέρυσι αρχές Δεκέμβρη και όλο τον μήνα δεν αρρώστησε καθόλου! Μετά τον Γενάρη γίνεται ο χαμός τα τελευταία χρόνια, από ότι μας είπε η γιατρός.  Εγώ θα την στείλω πάλι από Δευτέρα που ανοίγει και θα δω πως θα αντιδράσει το μωρό. Αν μετά από κάποιες μέρες θέλει να πηγαίνει, θα την συνεχίσω μέχρι και Δεκέμβρη. Αν όμως γκρινιάζει κ δω ότι ταλαιπωρείται, θα την κρατήσω και θα την ξεκινήσω κάποια δραστηριότητα, αφού είμαι σπίτι και είναι ευκαιρία να περνάμε χρόνο μαζί. 
    • Τι ωραίο καλοκαίρι ζούμε βρε κορίτσια που ευχαριστιόμαστε τα μωρά μας και τα καμαρώνουμε ενώ περιμένουμε τα αδερφάκια τους. Όλες οι φωτο είναι στιγμές μοναδικές που δεν ξανάρχονται! Ρένα χαίρομαι πολύ που σου ανοίχτηκε αυτή η προοπτική και μακάρι να τα καταφέρετε! Έλενα πλησιάζει η β σου! Όλα να πάνε καλά εύχομαι, να μας ενημερώσεις! Εμείς γυρίσαμε προχθές αλλά θα ξαναφυγουμε στις 16, θα πάμε μια βδομάδα στην Τήνο! Χθες πήγαμε και κάναμε μια μίνι β επιπέδου και ήταν όλα καλά! 180γρ η μπέμπα και πιπιλουσε το δαχτυλακι της! Η αποκόλληση εκεί ακόμα αλλά μικρούλα!
    • Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!Εμεις εδω,πολυ δουλεια αυτη την περιοδο κ απο μπανια τιποτα γιατι εχει πολυ αερα κ κυμα η θαλασσα!!Δεν πειραζει ομως κ ετσι ομορφα περναμε😊 Ελπιζουμε κ εσεις!!Η φωτο απο την τελευταια μας εξορμηση στη θαλασσα..αφησαμε το σωσιβιο κ πιασαμε τα μπρατσακια😍 @Rena92πολυ χαιρομαι που ταιριαξατε με τον γιατρο,ευχομαι ολα να πανε οπως τα επιθυμεις😍  
    • Εγω όταν γέννησα η μεγάλη ήταν 2 χρονών μέχρι να πάει 2,5 ώστε να μπορέσει να πάει παιδικό είμασταν στο σπίτι εγώ το νεογέννητο και η μεγάλη  οταν πηγε παιδικό ήταν 1 Μαρτίου, 6 μηνών το μωρό, εεε από την πρώτη βδομάδα που πήγαμε η μεγάλη αρρώστησε κόλλησε και το μωρό μέχρι να έρθει ο Ιούλιος όλο και κάτι τσιμπούσε η μεγάλη στο σχολείο και κόλλησε και το μωρό ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό αλλά είχε για 1,5 μηνα πολλές μύξες και φλέγματα έκανε αμάν να περάσουν αυτά  θα μιλήσεις και με παιδίατρο αλλά εμένα η γνώμη μου είναι να μην κρατήσεις όλο το χρόνο το παιδί σπίτι δεν γίνεται είναι κρίμα εμενα η μεγάλη της αρέσει πολύ το σχολείο και θέλει να πηγαίνει   εγω θα έλεγα να σταματήσει κανένα μήνα όπως είπες πριν γεννήσεις να κρατήσεις το παιδί σπίτι μέχρι να γίνει 3 μηνών ώστε να αρχίσει τα εμβόλιο να μπορεί να πιει και λίγο ντεπον σε περίπτωση που κολλήσει κάτι και να πάει το παιδί σχολείο μετά που θα γίνει 3 μηνών το μωρό 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...