Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

yolanda

Recommended Posts

ειμαι ακριβως ιδια περιπτωση. Πριν τον θυροειδη ελεγα διαιτα? μπα τι ειναι αυτο? ημουν σαν ξυλαγκουρο και μου ελεγανολοι να φαω. Μετα αρχισα να παχαινω αποτομα κ δεν ηξερα οτι ειχα θυροειδη. Καποια στιγμη που ειχε φτασει στο απροχωρητο εκανα την εξεταση κ ημουν φουλ. Πριν μεινω εγκυος ειχα φτασει 104 κιλα. Τωρα ειμαι 90. Ενταξει ειμαι καμια30αρια κιλα παραπανω. Τι να κανω να το ραψω τελειως? δεν μπορω. Πιεση δεν ανεβασα καθολου ουτε ειχα καμια αλλη ενοχληση και μαλιστα οπως ειπα κ πριν ειχε ρυθμιστει ο θυροειδης. Δεν καταλαβαινω γιατι το προτυπο της αδυνατης μας κατατρωει. Ενταξει δηλαδη κ οποιες εχουμε παραπανω κιλα να πεσουμε να πεθανουμε? απ εξω οποια ειναι αδυνατη κ δεν εχει προβλημα κιλων ωραια τα λεει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ,

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ,ΛΕΣ Κ ΔΕΝ

ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ....

ΟΜΩΣ....

ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ

ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΕΝΤΑΞΕΙ Κ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΣΚΑΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ Κ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ 13 ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ

ΓΟΝΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ,ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΔΕΝ

ΚΑΠΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ???

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΧΩ

ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ).

ΟΚ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΜΩΣ

ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ

ΤΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!

ειναι κ θεμα να αισθανεσαι εσυ ανετα με τον εαυτο σου κ εγω πολλες φορες στενοχωριεμαι αλλα ενταξει τουλαχιστον το βαρος μου ειναι ομοιομορφο κ ευτυχως ειμαι ψηλη κ δεν ειναι κατι το δυσαναλογο. Εγω προσωπικα δεν επικροτώ το αντιθετο δηλ το να εισαι εκτος ελενχου αλλα απο κει και περα αν καποιος δεν εχει δυνατο χαρακτηρα για να τα χασει η εχει κακο μεταβολισμο η καποια παθηση και το παλευει μια χαρα ειναι. Τωρα για το θεμα εγκυμοσυνης εμενα ο γιατρος μου μου ειπε να μην παρω κιλα. Οπως εγραψα πηρα 6,5 κ δεν το πιστευε ουτε ο ιδιος. Ουτε καμπυλη ζαχαρου δεν χρειαστικε να κανω γιατι ολες μου οι εξετασεις ηταν αψογες.

Kάρμεν συγνώμη στην φωτογραφία είσαι 9 μήνων έγκυος? Καλα μια χάρα ειναι η κοιλιτσα σου στρογγυλούλα ομοιόμορφη και μπορώ να πω αξιοζήλευτη.

Αχ!!!!! Ζηλέψα!!!! Θέλω και εγω τετοια κοιλίτσα!!! Τετοια σαν την δική σου όμως οχι με πεσμένο αφαλό χιχιχιχι !!! :kiss:

ηταν 2 εβδομαδες πριν γεννησω. Δεν μου επεσε ο ομφαλος και μαλιστα δεν μου πεταχτηκε κ εξω. Εμενα τοτε μου φαινοταν μεγαλη αλλα τελικα σε σχεση με πολλες που εχω δει ηταν οκ. Απλα το βυζι ηταν και παραμενει παραφουσκωμεενοοοοοοοοοο μην πλησιαζετε με βελονια

Καρμεν μια χαρά είσαι. Γελάσα με αυτο που εγραψες να μην πλησιαζουμε με βελόνα χαχαχαχα!!! Παντως ειλικρινά μια χαρα είσαι κοριτσάκι μου φτου να μην σε ματιασω. Φιλακιααα!!

Κάρμεν έτσι κι εγώ.. Ήμουν στις μέρες μου και δεν έδειχνα ούτε 6 μηνών. Περισσότερο πήρα στους γλουτούς παρά στην κοιλιά. Ίσως είχε να κάνει και με το μέγεθος της κόρης μου που ήταν τοσοδούλα. 2670 γρ. και 47 εκ.

Για το θέμα μας έχω να συμφωνήσω με το yiotaki. Προσπαθούμε για το ιδανικό σωματικό βάρος πάνω από όλα γιατί είναι σύμμαχος καλής υγείας. Τα παραπανίσια κιλά ενοχοποιούνται για πολλά προβλήματα υγείας. Και κάποιος που τα κουβαλάει από νεαρή ηλικία και δεν έχει προβλήματα να μην επαναπαύεται.. με μαθηματική ακρίβεια θα τα αποκτήσει σε μεγαλύτερη ηλικία.

Πιστεύω όμως ότι τα περιττά κιλά δεν αποτελούν τροχοπέδη για μια εγκυμοσύνη. Καλό είναι να ξεκινάμε με όσο το δυνατόν λιγότερα κιλά, όχι όμως να κάνουμε αυστηρές και εξαντλητικές δίαιτες πριν ξεκινήσουμε. Μπορεί να αλλάξει ο μεταβολισμός προς το χειρότερο, μπορεί να τρελλαθούν οι ορμόνες και να έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα. Απλά κοπέλες που ξεκινούν την εγκυμοσύνη με περιττά κιλά (ναι, κι εγώ είμαι μία από αυτές) καλό είναι να προσέχουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τη διατροφή τους. Το να πάρουν 6-8 κιλά (είναι απόλυτα εφικτό) είναι το ιδανικό. Εξάλλου τέτοιες αυξομειώσεις βάρους της τάξης των 8 κιλών για μια κοπέλα υπέρβαρη συμβαίνει πολύ συχνά. Και μιλάω εκ πείρας. Έπαιρνα κι έχανα 8 κιλά σε χρόνο dt. Οπότε τα 8 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη δεν μου δημιούργησαν προβλήματα. Ίσα ίσα αισθανόμουν καλύτερα από ποτέ! Καμία δυσφορία, καμία κούραση. Ήμουν συνηθισμένη στα κιλά αυτά.

Και κάτι ακόμη.. Δε σημαίνει ότι οι αδύνατες κοπέλες έχουν το "δικαίωμα" να πάρουν παραπάνω από 10 κιλά. Αν ο σκελετός μιας κοπέλας είναι συνηθισμένος να σηκώνει π.χ. 55 κιλά, αν ξαφνικά πρέπει να σηκώσει 75 ή 80 θα γονατίσει κυριολεκτικά. Η κολλητή μου που είναι γεματούλα πήρε 10 κιλά, έφτασε 90 και ήταν μια χαρά. Η αδερφή της ξεκίνησε με 65, πήρε 25 κιλά, 90 κι αυτή δηλαδή και από τον 8ο έπιασε κρεβάτι.

Σόρι για το κατεβατό :blink: :blink:

να σαι καλά. Γι αυτο σας λεω απλα μην ανχωνεστε. Φροντιστε την υγεια σας για να ειστε εσεις καλά. Το βαρος αν δεν σας δημιουργει προβληματα υγειας ειναι κατι που δεν ειναι το α και το ω στην ζωή μας(εκτος αν ειμαστε τοπ μοντελς). linaki οτι θες εδω ειμαστε και αποριες ειναι φυσιολογικο να εχεις

συμφωνω απολυτα μαζι σου yiotaki.

και εγω τα χω βρει με τον εαυτο μου και τα 20 παραπανισια κιλα μου.

αυτο ομως που με ενοχλει ειναι η μεση μου.οταν κουραζομαι παθαινω "λουμπακο" ή οπως αλλιως το λενε.αυτος ειναι ο λογος που θελω να τα χασω παση θυσια αφου γεννησω.B)

dev221pr___.png

Κακά τα ψέματα τα παραπάνω κιλά είναι πρόβλήμα αλλα όμως δεν κατάλαβα εμείς δηλαδη δεν έχουμε το δικαίωμα να γινούμε μητέρες??? Είδα στο youtube μια κόπελα που δεν ήξερε οτι ήτανε έγκυος εως ότου γέννησε και σας πληροφορώ οτι θα ζύγιζε πάνω απο 200 κιλά. Εγω δηλαδή που έχω μερικά κιλάκια παραπάνω απο το κανονικό να με κάψουν στην πυρα?? Ε............οχι δα!!! :)

Αμα το βρώ το videaki απο το youtube θα σας το βάλω να το δέιτε.

Φιλουμπίνια!!

:kiss:

Λινακι,

ειδα το βιντεο που λες.εκεινη η κοπελα εχει σοβαρο προβλημα με τα κιλα της.πρεπει να ζητησει ιατρικη βοηθεια.δεν πιστευω να συγκρινεις τον εαυτο σου με αυτην.φανταζομαι εσυ εχεις λιγα παραπανισια κιλα και τσαμπα στεναχωριεσαι.θα εισαι μια κουκλα!!προσπαθησε να αποβαλεις το αγχος σου για να απολαυσεις την εγκυμοσυνη που θα ερθει:)

dev212pr___.png:)

Peggy μου εγω μπροστά της ειμαι Kate Moss σκελετός χαχαχαχα!!

Παντως είδες αν και αυτή η γυναίκα έχει σοβαρότατο πρόβλημα με τα κιλά της κατάφερε να φέρει στον κόσμο ενα παιδί πανεύκολα.Κυριολεκτικά χωρίς καν να το καταλάβει.

Οπότε................... βουρ για μωρακι!!!! Απο τον άλλο μηνα όμως γιατι θέλω να πάω στον οδοντίατρο τωρα πρίν μείνω εγκυος ασε κάτι άκουσα οτι στην διάρκεια της εγκυμοσύνης επειδή το μωρο αντλεί ασβέστιο απο την μαμά φοβαμαι μην μου πέσουν τα δοντια και μείνω φαφούτα αληθεια ισχύει κάτι τετοιο?

:kiss:

Όχι δεν ισχύει. Ίσως να παρουσιάσεις λίγη περισσότερη τερηδόνα, να χρειαστείς κάποιο σφράγισμα παραπάνω. Οι παλιές έλεγαν κάθε παιδί κι ένα δόντι (χαμένο). Όμως δεν έπαιρναν συμπληρώματα... Μην ανησυχείς.

Linaki_1980 μια επισκεψη χρειαζεται,παιρνεισ συμπληρωμα ασβεστιου στην εγκυμοσυνη.και εγω επαιρνα αλλα ενα δοντι που το ειχα σφραγισει πριν απο χρονια και επρεπε να το ξανακοιταξω το αφησα ,ε στην εγκυμοσυνη βγηκε το σφραγισμα και μεχρι να γεννησω εκανα μια κουφαλα να:woohoo: με τα συγχωρησεωσ!!!μαλλον σε μενα ισχυε αυτο που ειπε η yolanda:silly:

Α.............οκ τότε!! Αφού δεν υπάρχει θέμα να μείνω φαφούτα λέω να ξεκινήσω σιγα-σιγα ;) ξέρετε εσεις.

Το τριήμερο της Κ. Δευτέρας που θα φύγω με τον άνδρα μου εκτός Αθηνών λέω να ξεκίνησω όχι τίποτα αλλο είμαι και 28 χρόνων και θέλω να πρόλάβω να κάνω 2 παιδάκια τουλάχιστον αν μου κάτσει και τρίτο βεβαία δεν θα πω οχι. Τα παιδιά ειναι κυριολεκτικά δώρο Θεου.

Πολλα φιλακια!!!

εμένα το μονο κακό ειναι οτι στην εγκυμοσύνη μου χάλασαν 3 δόντια. Τα 2 εσπασαν και στο αλλο κουφωσε απο το σφραγισμα που εφυγε. Ετσι τωρα παρολο που θηλαζω ρωτησα τον γυναικολογο μου και εχω ξεκινησει και τα φτιαχνω ολα μιας και σκεφτομαι μολις χρονισει η μπουρμπουληθρα μου να βαλω σιγα σιγα μπρος για το δευτερο μιας και μεχρι να το πιασω θα περασει και λιγος καιρος. Ετσι τωρα εχω ξεκινησει εργασιες ανοικοδομησης. Προσοχη στα μπαζα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...