Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου. Εμεις σήμερα είμαστε οι δύο μας καινοι άντρες έχουν πάει εκδρομή! Μπορώ να πω πως είναι ήρεμη καθώς έκανε κακά γιατί από χθες δυσκολευοταν και το βραδυ δεν περασαμε πολυ καλά. Έχει ωραία μερα σήμερα και καθόμασταν στο μπαλκόνι! Ελπίζω να κοιμηθεί για να κοιμηθώ και εγώ λίγο!
    • Καλημέρα! Ρε συ.. κάτι τέτοια μου κάνει και προχθές μάζεψε τα πόδια της στηρίχτηκε στα γόνατα της και άρχισε να σέρνεται μπροστά ενώ στηριζόταν στους αγκώνες των χεριών (στη πάπια των χεριών) και έχω μείνει μλκας!! Έκανε 2-3 τέτοια και μετά άνοιξαν πάλι τα πόδια της στο πλάι..! Σα ψάρι έξω από το νερό έκανε!! Το ξανακάνει και πάλι χθες.. ενώ έχει πάρει τον αέρα πλέον και γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα σε δευτερόλεπτα και γελάει κιόλας!! Φέρνει και τα χέρια της μπροστά και τώρα πάει να φύγει.. έχω τρελαθεί!! Δε ξέρω τι να κάνω με αυτό το παιδί!! Από τη μια την χαίρομαι από την άλλη δεν τη προλαβαίνω.. γίνεται αγώνας πλέον να της βάλω τη πάνα/ντύσω.. αλήθεια σας μιλάω, δεν ξέρω τι να τη κάνω δεν τη προλαβαίνω και είμαι πτώμα..!! Τέτοια ενέργεια.. Καλά στα δύο πόδια στέκεται ήδη καιρό τώρα, ενώ στηρίζεται στα χέρια φυσικά, και εννοείτε όχι για πολύ μετά από λίγο λυγίζει τα πόδια της και πέφτει.. και το να κάθεται στο ποπό της το κάνει εδώ και ένα μήνα.. 17/4 ήταν μάλιστα όταν το έκανε πρώτη φορά, σηκώθηκε μόνη της από ξαπλωτη θέση ανάσκελα βάζοντας δύναμη στους κοιλιακούς της και ανασηκώθηκε στο ποπό της.. και 19/4 μας έπιασε το άλμα ανάπτυξης.. από τότε αν την έχουμε ξαπλωμένη νευριάζει και γκρινιάζει.. της πήρα ήδη από temu ένα καρεκλακι φουσκωτό που στηρίζει το κεφαλάκι της μη χτυπήσει κιόλας, ώστε να κάθεται που θέλει.. δεν έχει έρθει ακόμα να σας πω εντυπώσεις.. Κάπως έτσι είμαστε.. απλά δεν στηρίζεται στα χέρια της ακόμα πολύ καλά.. Και το καρεκλακι από το temu:    
    • Χαχαχαχ αυτό με το σκύλο το κάνει και εμένα και για κάποιο λόγο αποφασίζει να το κάνει στον ύπνο της 😂  Πέρα από αυτό βαρελάκια όταν έχει όρεξη και σέρνεται σαν το φίδι  Επίσης όταν κάθεται στο ριλαξ θέλει συνέχεια να σηκώνεται Καθιστή, έχω μια υποψία πως τη βοηθάει να κάνει τα κακά της κιολας η Καθιστή στάση.  Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να τη δένω  Τρελό που προσπαθεί ο δικός σου να σηκωθεί στα πόδια 😅 δεν κρατιέται 
    • Καλημέρα!! Συνήθως εκεί στον 6ο και μετά, που έχουν δύναμη πλέον στα χέρια για να στηρίξουν τον κορμό τους.  Εμάς απλά στηρίζεται και σέρνεται κάπως προς τα πίσω, κάπως κάνει διάφορα προσπαθώντας να φτάσει τα παιχνίδια του, αλλά δεν το λες και μπουσουλημα. 😆 Κάτι άλλο που προσπαθεί είναι να σηκωθεί στα πόδια του, αλλά καταφέρνει απλά να κάνει τη στάση του σκύλου της γιόγκα και μετά πέφτει στο πλάι 😆 Εσάς τι καταφέρνει να κάνει;; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...