Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, θα ηθελα την γνώμη σας αν έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία.Εχω ενα μωράκι αγόρι 7,1/2 μηνών και μέχρι και πριν ενα μήνα θηλαζε κάθε 2 1/2 με 3 ώρες τωρα πλέον το βραδυ θελει να θηλαζει κάθε μια ώρα και τυχαίνει και στην μισή ώρα με αποτέλεσμα να έχω εξουθενωθει τόσο πολυ απο την αϋπνία που έχω απίστευτα νεύρα και καμια αντοχή τόσο για το μωρο οσο και για την μεγάλη μου κόρη 2 1/2 ετών που την έχω κι εκείνη σπίτι ( και όχι σε παιδικό σταθμό) .ο μπεμπης ειναι στην φάση οδοντοφυιας εχει βγάλει 2 δοντακια και παει για τα επόμενα.

2 μέρες τον έχω πάρει στο κρεβάτι μου και θηλαζει ξαπλωμένος μαζί με εμένα που ειμαι κι εγω ξαπλωμένη, οταν λέμε θηλαζει απλά για 1-2 λεπτά και κοιμάται αν τον βάλω στο κρεβάτι του ουρλιαζει η αν του δώσω πιπιλα (ποτε δεν την ήθελε) με αποτέλεσμα με το που τον ακούω να κουνιέται γιαρνα ξυπνήσει τον σηκώνω κατευθείαν ώστε να μην καλεί γιατι ξυπνάει και την μικρή μου και την επόμενη μέρα για ολη την ημέρα περνάω μια κόλαση απο την αϋπνία της μικρής μου.

Λετε να ειναι φάση πως να το χειριστώ έχω κατα κουραστεί.

Δοκιμασα και του έδωσα ξένο 2 βραδυ και ήπιε μόνο 60ml και μετα θηλασε και πάλι μεσα σε 3 ώρες ξανά σηκώθηκε και τις επόμενες φορές κάθε μια ώρα σχεδόν.

Δημοσίευση

Νομίζω ότι ο μικρός σου δεν πεινάει, αλλά θέλει να πιπιλίζει γιατί τον ενοχλούν τα ούλα του. Σ' αυτή τη φάση, ο θηλασμός είναι το καλύτερο φάρμακο για το μωρό! Δε νομίζω να κρατήσει πολύ.

Δημοσίευση

Και εγω φαση νομιζω οτι ειναι μαλλον απο τα δοντακια, γιατι δεν τον αφηνεις να κοιμηθει μαζι σας κανα δυο μερες, μετα θα δεις θα φτιαξει ο υπνος του και δεν θα εχεις θεμα να μην θελει την κουνια

Δημοσίευση
Και εγω φαση νομιζω οτι ειναι μαλλον απο τα δοντακια, γιατι δεν τον αφηνεις να κοιμηθει μαζι σας κανα δυο μερες, μετα θα δεις θα φτιαξει ο υπνος του και δεν θα εχεις θεμα να μην θελει την κουνια

Αυτο ακριβώς φοβάμαι οτι μετα θα θελει να κοιμάται μόνιμα μαζί μας

Δημοσίευση

καλημέρα κι από μένα.όταν ξυπνάει πίνει γάλα ή απλά πιπιλάει;αν πεινάει, προσπάθησε να του αυξήσεις τις ημερίσιες θερμίδες.αν πιπιλάει μόνο... τότε δεν ξέρω τι να σε συμβουλέυσω...ο μεγάλος μου θήλαζε ως 13 μηνών.ξυπνούσε αρκετές φορές μέσα στη νύχτα.αποθήλασε μόνος του.την ίδια μέρα που αποθήλασε, από το ίδιο βράδυ, άρχισε να κοιμάται σερί...αφού αγχωνόμασταν και σηκωνόμασταν να δούμε αν είναι καλά... χαχαχα!ο μικρός ήταν στην ίδια φάση με τον δικό σου.η παιδίατρος είπε να αυξήσουμε τις ημερίσιες θερμίδες και τώρα ξυπνάει μόνο τρεις φορές... χαχαχα!

Δημοσίευση
καλημέρα κι από μένα.όταν ξυπνάει πίνει γάλα ή απλά πιπιλάει;αν πεινάει, προσπάθησε να του αυξήσεις τις ημερίσιες θερμίδες.αν πιπιλάει μόνο... τότε δεν ξέρω τι να σε συμβουλέυσω...ο μεγάλος μου θήλαζε ως 13 μηνών.ξυπνούσε αρκετές φορές μέσα στη νύχτα.αποθήλασε μόνος του.την ίδια μέρα που αποθήλασε, από το ίδιο βράδυ, άρχισε να κοιμάται σερί...αφού αγχωνόμασταν και σηκωνόμασταν να δούμε αν είναι καλά... χαχαχα!ο μικρός ήταν στην ίδια φάση με τον δικό σου.η παιδίατρος είπε να αυξήσουμε τις ημερίσιες θερμίδες και τώρα ξυπνάει μόνο τρεις φορές... χαχαχα!

Καλησπέρα Νανουκα, δεν πιπιλαει πίνει, απλα για 1-2 λεπτά ίσα ίσα δηλαδή. Τι εννοείς να αυξησω τις ημερήσιες θερμίδες. Το απόγευμα τρώει μισό μπολακι παιδική κρέμα στις 21.00 εδω και 4 ημέρες του δίνω 60ml ξένο γάλα και μετα ξυπνάει μετα απο 2 1/2 ώρες και μετα κάθε μια. Επίσης πλέον θέλει να κοιμάται δίπλα μου και να θηλαζει ξαπλωμένος και να αποκοιμιετα. Λέτε να μην θέλει να ξανα κοιμηθεί στο κρεβάτι του να το συνηθίσει;

Δημοσίευση

το ξενο γαλα δεν ειναι λυση...βρεθηκα πολλεςςς φορες σε κατασταση απελπισιας σαν εσενα....μπορει να βρισκεται σε αλμα αναπτυξης η να του ποναν τα δοντακια και βρισκει παρηγορια εκει....!

εγω θηλασα 16 μηνες και δεν εδωσα ποτε ξενο... αλλωστε δεν πινουν ευκολα ξενο οσα θηλαζουν γιατι δεν τους αρεσει η γευση οποτε το μονο που θα κανεις ειναι να του προκαλεις εκνευρισμο !

οποτε παρτον μαζι σου και κοιμηθειτε μαζι! ειναι το καλυτερο...δοκιμασε και πιπιλα τα βραδια...

και λιγο νερακι στο μπιμπερο..!

θα βρεις το κουμπι του!!!

καλη τυχη!

Δημοσίευση

Δεν μπορω να σου απαντησω τι να κανεις,δεν εχω συμβουλη αξιοπιστη μια και ειμαι εγκυος στο πρωτο μου και δεν εχω εμπειρια.Αναρωτιεμαι κι εγω συχνα τι θα κανω σε περιπτωσεις σαν και αυτη που περιγραφεις.

Γραφω απαντηση μονο για να σου πω τη γνωμη μου... Οτι κι αν κανεις να μην ξεχνας τονεαυτο σου.Κανενα παιδακι,μωρο η οχι,δε θαναι καλα κι ευτυχισμενο αν δεν ειναι πρωτα καλα η μαμα του.Πρεπει να εχεις δυναμεις και αντοχες,οχι να εισαι μονιμα εξουθενωμενη.Και για σενα και για τα αγγελουδια σου,που ειναι και δυο.Αυτο σημαινει οτι και η μικρη σε χρειαζεται,οχι μονο ο μπεμπης.

Ρωτησε τον παιδιατρο σου μηπως βοηθησει περισσοτερο και πιο σωστα.Απλα φροντισε εστω και λιγο να ξεκουραζεσαι.Δε θα παθει κατι το μωρο αν δε θηλαζει καθε μια δυο ωρες.Θελει ομως καπως να αλλαξει η ρουτινα του.Ισως αν τρωει αρκετα σε ποσοτητα πιο νωρις και αν δεν κοιμαται πολλες ωρες μεσα στη μερα,ναναι πιο ηρεμος τη νυχτα.Λεω τη σκεψη μου μονο.Καλη επιτυχια οτι κι αν κανεις!

Δημοσίευση
Και εγω φαση νομιζω οτι ειναι μαλλον απο τα δοντακια, γιατι δεν τον αφηνεις να κοιμηθει μαζι σας κανα δυο μερες, μετα θα δεις θα φτιαξει ο υπνος του και δεν θα εχεις θεμα να μην θελει την κουνια

Ήδη κοιμαται μαζί μας μια βδομάδα και οσο το προσπαθώ για να τον βάλω στην κούνια του δεν θελει με τίποτα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...