Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Γλυκια μου παρεουλα ο μικρουλης μου (5 1/2 μηνων) εχει το σχοινακι που εχουμε κατω απο την γλωσσα μεχρι μπροστα μπροστα και στην ουσια του τραβαει την γλωσσιτσα κατω. Καθε φορα που προσπαθει να βγαλει φωνουλες, η οταν κλαιει το βλεπω οτι σιγουρα τον ενοχλει. Ο παιδιατρος μου ειπε οτι καλο ειναι να το κοψουμε και ετσι ρωτησε η ξαδερφη μου , που δουλευει στο Νοσοκομειο Παπαγεωργιου Θεσσαλονικης, και αυτα τα αναλαμβανει λεει παιδοχειρουργος και οτι κανονικα επρεπε ηδη να εχει κοπει και κανονισαμε ραντεβου για την Πεμπτη 12 του μηνος.

Εαν εχει καποια μανουλα παρομοια εμπειρια θελω να μου πειτε εαν πονεσε πολυ το μωρακι , σε τι ηλικια το κανατε και βασικα πως ειναι δυνατον ενα μωρακι να μπορεσει να κατσει ακινητο για να το κοψουν.

Εχω αγχωθει παρα πολυ....βοηθηστε με παρακαλω....

Επεξεργάστηκε από stasa_mich
Δημοσίευση

Κοριτσι μου δεν γνωρίζω κάποιο περιστατικό απλα ηθελα να σας ευχηθω να πανε ολα καλα! Το κάνουν χωρις μεθη αυτό? ? Θα καταλαβαινει δλδ το παιδι? Ευχομαι να αποκτησεις δυναμεις για να τις μεταφερεις στο μωρό σου! Καλη σας επιτυχία!

Δημοσίευση

Απο οτι μου ειπαν θα ψεκασουν απλα τοπικα για να μην πονεσει αλλα θα ειναι ξυπνιο οποτε εκει ειναι και το αγχος μου. Πως ειναι δυνατον να κατσει ακινητος. Παντως ευχαριστω για τις ευχες σας! Οσο πλησιαζουν οι μερες αγχωνομαι....δεν θελω να πονεσει η ψυχουλα μου!!!

  • 1 year later...
Δημοσίευση

καλησπέρα ο καλύτερος γιατρος γι αυτα ειναι ο κος Κουδουμνακης που ειναι ΩΡΛ. εμας ο μικρός μας ειχε γεννηθει με μια μικρή σχισμη πισω στην σταφυλη κοινώς σχιστία. με 2-3 ραμματα που του εκανε εγινε τελειο!! δεν καταλαβαμε ουτε εγχειρηση ουτε τιποτα! σε καταλαβαινω απολυτα εγω μεχρι να κανουμε την επεμβαση που εγινε περυσι οταν ηταν ο μικρός μου 3 ειχα να κοιμηθώ καλα 3 χρονια!!μην στεναχωριεσαι !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...