Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ειμαι καινουρια στην ιστοσελιδα.να κανω μια ερωτηση θελω.εχω ενα παιδακι 20 μηνων αγορακι.επειδη ειναι ζωηρο ειπα να παει 2 και μετα να προσπαθησω για δευτερο.ειχα πολυκυστικες και δυσκολευτηκα να μεινω εγκυος.προσπαθησα σχεδον 1 χρονο.μολις γεννησα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θα εχω το ιδιο προβλημα και οτι θα μεινω πιο ευκολα.τον σεπτεμβριο ειχα μια καθυστερηση,πηγα στο γιατρο οπου μου βρηκε μια κυστη ανευ σημασιας η οποια θα απορροφιονταν απο τη περιοδο.τελευταια περιοδο ειχα 21οκτωβριου.κατα λαθος εγινε ελευθερη επαφη 3 φορες .δεν μετρησα μερες γιατι δεν τρελαινομουν για δευτερο.με μια μερα καυθστερηση εκανα ενα τεστ απο περιεργεια αλλα περισσοτερο απο ανυπομονησια επειδη εκανε η αδερφη μου που προσπαθει για μωρο.δεν ειχα ομως ουρα,μια σταγονα και εδειξε αρνητικο.το αφησα ετσι το θεμα περιμενοντας περιοδο.αυτη οχι μονο δεν ηρθε αλλα αρχισαν να μου μουδιαζουν τα χερια ,συμπτωμα της πρωτης μου εγκυμοσυνης.τι λετε να κανω να πιστεψω το τεστ η να κανω μια χοριακη μα ειμαι σιγουρη.ειναι αξιοπιστα τα τεστ//αυτα σας ζαλισα.

Δημοσίευση

Aρετη δεν το συζητω η χοριακη ειναι οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει;) Παντως αν εισαι εγκυος ευχομαι τα καλυτερα και με το καλο ο μικρουλης σου να υποδεχτει το αδρρφακι του!Αν παλι δεν εισαι να ερθει οποτε το επιθυμειτε!

Δημοσίευση

Αρετη μου τα τεστ αν βγαλουν θετικο αποτελεσμα δεν ειναι δυνατο να κανουν λαθος γιατι σημαινει οτι ανιχνευτηκε χοριακη γοναδοτροπινη.Εαν ομως βγει αρνητικο υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι λαθος γιατι μπορει να το εκανες πολυ νωρις και τα επιπεδα της χοριακης να μην ηταν αρκετα ψηλα ωστε να τα ανιχνευσει το τεστ.Εμενα ας πουμε οταν εκανα το τεστ,παρολο που ειχα 15 μερες σχεδον καθηστερηση,ισα ισα που φανηκε λιγο αχνο ροζ κι αυτο διπλα στο παραθυρο που ειχε πολυ φως.αφου στην αρχη νομιζα οτι ηταν αρνητικο..Απλως η συληψη εγινε 10 μερες αργοτερα απο οτι υπολογιζα κι ετσι τα επιπεδα της χοριακης ηταν ακομη πολυ χαμηλα...Για να μη ξαναδινεις λοιπον αδικα χρηματα δε πας να κανεις μια χοριακη;

Δημοσίευση

ΑΡΕΤΗ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΑΠ΄ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΩΝΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.

ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΕΛΑΤΕ ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΤΩΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ 24 ΜΗΝΩΝ; ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;

ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΓΚΥΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!:P

ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΙΣΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΤΟ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ 2ο,ΗΡΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟ.

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...

ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ, ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο(ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ 17 ΜΗΝΩΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ), ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΜΟΝΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ(ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ),ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ...:(

Δημοσίευση

ΑΡΕΤΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

Δημοσίευση

ΑΡΕΤΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...