Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ορμονικο Σπιραλ????

Recommended Posts

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα που με βοήθησε πολύ πολυ στις εγκυμοσύνες μου!!! Τώρα θέλω πληροφορίες για μια φίλη μου που λόγω τεράστιου προβλήματος αιματοκριτη και φεριττινης, (εξαιτίας μεγάλης αιμορραγίας στη περίοδο) ο γιατρός της, της πρότεινε να βάλει "ορμονικό" σπιράλ το οποίο δρα και σαν αντισύλληψη αλλά βασικά ομαλοποιεί την ποσότητα του αίματος. Θα ήθελα πληροφορίες από όσες κοπέλες το έχουν βάλει ή έχουν γνώσεις επί του θέματος και για το πόσο μειώνει το αίμα αλλά και για τις παρενέργειες που μπορεί να έχει...Γενικά και εγώ και η φίλη μου είμαστε λίγο αγχωμένες με την ιδέα του ξένου σώματος και θέλουμε την βοήθεια σας!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έπαιρνα αντισυλληπτικά για μεγάλο διάστημα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που την εμποδίζει να πάρει αντισυλληπτικά; Π.χ. εγώ ανακάλυψα εκ των υστέρων ότι έχω θρομβοφιλία, που είναι απαγορευτική για αντισυλληπτικά. Απ' όσο γνωρίζω, πάντως, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, η αγωγή που ακολουθείται είναι αυτή των αντισυλληπτικών.

Τα αντισυλληπτικα δεν μπορει να τα παρει γιατι καπνιζει και ειναι βασικο απαγορευτικο το τσιγαρο με τα αντισυλληπτικα! Συν οτι εχει και θυροειδη και δεν κανει να τα παιρνει! Οποτε αναγκαστικα μενει μονο η λυση του ορμονικου σπιραλ...Ευχαριστω παντως!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...