Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!

Σαν σήμερα λοιπόν στις 9 κ μισή το πρωί έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μας!! Η Ιωάννα μας έχει σήμερα τα πρώτα της γενέθλια :woohoo: Γι' αυτό και έχουμε κανονίσει ένα μικρό οικογενειακό παρτάκι για να το γιορτάσουμε:P:lol:

Και να 'μαι φέτος να περιμένω και τη δεύτερη μπουμπού μας το Μάρτιο;)

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΑΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΦΩΣ

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ, ΜΙΑ ΣΟΦΟΣ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!! :cheer::) :laugh:

Δημοσίευση

Να σου ζήσει η κορούλα σου :woohoo: :woohoo: ...Να ειναι τυχερή στην ζωή της κ να την δείς όπως επιθυμείς...Σου ευχομαι να γινει ενα ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ κ όλα τα άλλα γίνονται...;)

Με το καλό κ το δεύτερο παιδάκι σου..:cheer: .. Να ειναι υγιής όλη η οικογένειά σου κ αγαπημένη....

Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...να τα εκατοστήσει...

Δημοσίευση

να χαιρεσαι κ τα δυο κοριτσακια σου κ με το καλό λοιπον να καταφτασει κ η δευτερη μπουμπου σου. Να εχετε μια ομορφη οικογενεια κ να ειναι κ τα κοριτσακια σου γερα κ τυχερά.

Δημοσίευση

Mαρία,να χαιρεσαι την Ιωαννίτσα σου!!!Να την καμαρωνετε γερη και ευτυχισμενη και με το καλο η μικρουλα σας να υποδεχτει το αδερφακι της!Να περασετε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ στο πρωτο σας παρτακι!Φιλακια στην εορταζουσα:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου και να είναι πάντα υγιής κι ευτυχισμένη...Και 'συ να τη χαίρεσαι και να τη δεις όπως επιθυμείς...Με το καλό να έρθει και το δεύτερο μπεμπάκι σας και να σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά..Φιλάκια!

Δημοσίευση

MariaIoanna να την χαίρεσαι την κορούλα σου να τα εκατοστήσει και όπως επιθυμείς να την καμαρώσεις!!Και συ με το καλο το παιδάκι σου το Μάρτιο-και γω Μάρτιο γεννάω-

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η Ιωάννα σας..

Να εχει χρόνια καλά και πολλά!! Να είναι υγιής και τυχερή στη ζωή της και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!

Με το καλό και η δεύτερη κόρη!! Πολλές αφίξεις το Μάρτιο βρε παιδιά...

Με το καλό κι εσύ, κι εγώ και όλες μας...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ..

ΑΧ ΤΥΧΕΡΗ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΚΟΡΕΣ!!!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά !!!!!!!!!να την χαίρεστε την κούκλα !!!!!!!!Χιλιόχρονη.........και με το καλό το νέο μέλος........Μη μου την παραμελήσετε την Ιωάννα!!!!!!!γιατί φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να έχεις τόσο μικρό παιδί και να περιμένεις και δεύτερο....κουράγιο μάνα!!!!!!!!

Αστειεύομαι !!!!!!

φιλιά

Δημοσίευση

Να χαίρεστε την Ιωάννα σας, να τη δείτε όπως ποθείτε και να γίνει ένας πλήρης, ευτυχισμένος και τυχερός άνθρωπος!!! Με το καλό να της χαρίσετε σε λίγους μήνες και το πρώτο της αδερφάκι!!!

1011432dganijl1e6.gif

Δημοσίευση

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:woohoo:

να την χαιρεστε την Ιωαννιτσα σας, να 'ναι γερη, πολυχρονη και πολυ πολυ ευτυχισμενη σε ολη της τη ζωουλα!!!:cheer:

με το καλο να ερθει στο κοσμο και η αδερφουλα της!! θα 'ναι και κοντα στην ηλικια, τι ωραια!!;)

  • Απαντήσεις

    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
    • Αχ και γω πεθαίνω με το παραμικρό κουράζομαι με πονάει η μέση μου και σαν μη φτάνουν αυτά σήμερα νόμιζα όταν θα κατουρηθω πάνω μου σαν κάτι να με παταει 🤦
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Κοίτα όμως κι εσύ να είσαι καλά, και ότι έγινε έγινε.. ας το πίσω και συνέχισε τη ζώη σου..!!! Με πολύ αγάπη..!!! 🫶🏻
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...