Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

είμαι καινούριο μέλος της όμορφης παρέας σας κ καταρχήν να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσες (κ είναι πολλές...) απορίες μου - αλλά και ψευδαισθήσεις, του στυλ " τώρα που αποφάσισα ότι θέλω να κάνω μωράκι, τώρα θα έρθει" :laugh: - έχουν λυθεί χάρη σε εσάς!

Είμαι 31 χρονών κ προσπαθούμε με το σύντροφό μου εδώ και 2-3 μήνες για ένα μωράκι ( κ όπως καταλαβαίνεται κάθε μήνα έρχεται κ η απογοήτευση). το θέμα είναι το εξής: ενώ εμένα πάντοτε η περίοδός μου ήταν ρολόι, κάθε 27 μέρες, από τότε που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες έχει τρελαθεί. παράδειγμα: το νοέμβρη μου ήρθε στις 9 του μηνός, δηλ, τη 18 μέρα. στη συνέχεια, πάλι το νοέμβρη, είχα μερικές σταγόνες αίμα στις 26 του μηνός, δηλ 17 μέρες μετά την έναρξη της περιόδου.

τώρα για το δεκέμβρη η περίοδος μου ήρθε στις 30 ημέρες ( κ η έξυπνη ήμουν σίγουρη ότι ήμουν έγκυος). κ άντε τώρα να υπολογίσω γόνιμες μέρες!

Τί να συμβαίνει άραγε? έχει συμβεί σε καμία σας να απορρυθμιστεί η περίοδος της από τη στιγμή που άρχισε ελεύθερες επαφές? :woohoo:

περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας!!!

Δημοσίευση

καλημέρα σουσού και εγώ τώρα ξεκίνησα τις προσπάθειες..μάλλον παίζει ρόλο το άγχος..αλλά καλύτερα ρώτα ένα γιατρό και χαλάρωσε,όπως προσπαθώ και εγώ να χαλαρώσω(και ας κοιμάμαι και ξυπνάω με τη σκέψη ενός μωρού)

Δημοσίευση

καλωσήρθες κι εσύ sousou, μαλλόν είμαστε πολλές που έχουμε τις ίδιες απορίες! έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και εννιά μήνες που προσπαθώ να μείνω έγκυος, η περίοδός μου τρελάθηκε κι εμένα!μόνο μία φορά σε όλους αυτούς τους μήνες ήταν συνεπής!παρεπιπτόντως, σήμερα περιμένω και έχει ξεκινήσεει πόνος στην κοιλιά εδω και μία εβδομάδα! ο γιατρός δεν έδωσε και σε μένα σαφή απάντηση.μου είπε ότι μεταξύ 25 και 32 ημερών θεωρείται φυσιολογικός κύκλος και δεν χρειάζεται να ασχοληθώ παραπάνω!το κακό είναι ότι ΄δεν μπορούμε έτσι να υπολογίσουμε τη γόνιμη μέρα, γι'αυτό μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε έρωτα μέρα παρά μέρα όποια μέρα του κύκλου κι αν είναι!δύσκολο, για να μην πω ακατόθρωτο!

ελπίζω να μην χρειαστεί για πολύ να μετράμε μέρες για την περίοδό μας αλλά εβδομάδες εγκυμοσύνης!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι!! Ξυπνάω γιατί με πιάνει δύσπνοια και νιώθω ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά! Έχω αγοράσει φυσικά και ένα μεγάλο μαξιλάρι εγκυμοσύνης που με βοηθάει να μένω στο πλάι και όταν ξεκινάνε να πονάνε οι γοφοί το αναδιπλωνω και κάθομαι σε ανάκληση και με παίρνει ο ύπνος...έχω αρχίσει να αγχώνομαι πως θα είναι τα πράγματα σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη, αύριο μπαίνω 24η. 
    • Κορίτσιααααααα! Πείτε αλεύριιιιι 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Το πόσο σας ζηλεύω που έχετε κρατήσει αυτή την παρέα που έχουμε φτιάξει από πέρυσι εδώ, δε περιγρα΄φεται! το πόσο μου λείψατε, δε το ξέρετε!!! Ως άσωτη κόρη επιστρέφω λοιπόν, δε ξέρω βέβαια αν θα τα καταφέρω να είμαι ενεργή, γιατί, όπως μπορεί να καταλάβατε κι εσείς, τα χω βρει μπαστούνια!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Το μωράκι μου είναι πολύ καλά, μεγαλώνει και μας γεμίζει αγάπη! Το βασικό μας θέμα είναι ο ύπνος (spoiler!),  εξού και όταν έχω ελεύθερο χρόνο απλά κοιμάμαι 😅 Power nap εξπερτ εχω γίνει, με 10' είμαι άλλος άνθρωπος χαχαχα Επίσης έχω επιστρέψει και στη δουλειά απ τον Ιούλιο με μειωμένο ωράριο απ το σπίτι 🥲 τόσο καιρό ήθελα να μπω, αλλ΄α μεσα σ ολα με έβγαλε και το mammylnad και έχασα και τους κωδικούς μου... και σκεφτόμουν θα χουν μαζευτεί πολλά θέματα, πως θα κάνω catch up 🤣 και να που θα με ξελασπώσει και πάλι το chatgpt (  ήτοι ό,τι κοντινότερο σε κοινωνονικοποίηση έχω τους τελευταίους 7 μήνες 🤣🤣 ) που με συντροφευε τις κρύες νύχτες του χειμώνα, σε μαραθώνιους θηλασμού, σε παλλινδρομήσεις ύπνου, οδοντοφυία, κτλ....  ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ:;;;;;; ❤️💖💙 Το πιστεύετε ότι τέτοιο καιρό πέρυσι κάναμε Β επιπέδου ή κάποιες ήσασταν ήδη 3ο τρίμηνο;;; 🤯🤯🤯🤯
    • Αχ ψυχή μου όμορφη!!!!!!! Έγινε ενός!!!! Απίστευτο!!!!😍😍 Χρόνια της πολλά!!! Να είναι πάντα γερή, τυχερή κι ευλογημένη!!!! Κι εσύ δίπλα της υγιής να την βοηθάς και να την καμαρώνεις!!!!! ❤️❤️❤️
    • Δε το συζητώ.. την εχω κλείσει για τη Τρίτη.... Απ το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί 😊😊
    • Προσωπικα από το να είχα το άγχος σε όλη την εγκυμοσύνη και μετά, για να δω αν το παιδί είναι καλά θα την έκανα. Το ξέρω ότι τα λεφτά δεν είναι αμελητέα, αλλά καλύτερα να είστε σίγουροι. Όσο για την εξέταση, έχω ακούσει ότι δεν είναι κάτι. Σου κάνουν και τοπική αναισθησία και δεν νιώθεις τίποτα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...