Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια. Ειμαι η ελενη, καινουρια στην παρεα σας. Εχω ενα κοριτσακι δυο χρονων και εχω παρατηρησει οτι οταν ειναι στην αναρωση απο μια απλη γριπουλα βγαζει στο ματακι της(και κυριως στο βλεφαρο)ενα πολυ μικρο σπυρακι.Στην αρχη οταν το ειδα δεν εδωσα σημασια γιατι φανταστηκα οτι ηταν ενα απλο σπυρακι σαν αυτα που βγαζουμε ολοι μας.Ομως οταν την πηγα στη δερματολογο μας μου ειπε οτι ειναι ιος που λεγεται μολυσματικη τερμινθος και θεραπευεται μονο με καυτηριασμο της περιοχης.Εχει καμια μανουλα απο εσας αναλογη εμπειρια απο κατι τετοιο?

Δημοσίευση

Ωχχχχχχχ!!!

Εχουμε κι εμεις την ιδια μολυνση δυστυχως!

Εμενα η μικρη μου αρχικα παρουσιασε το σπυρακι στο πιπακι της, κι εγω νομιζα οτι ηταν ενα απλο σπυρακι.Η δερματολογος μου ειπε οτι ειναι κολλητικο, οποτε βλεπω τετοια σπυρακια τα βγαζουμε.Ενω μου ειχε πει και μενα για καυτηριασμο, τελικα βαζουμε μια αλοιφη (EM-LA )για να αναισθητοποιηθει τοπικα το δερμα και τα τσιμπαει στη μυτούλα με ενα τσιμπιδακι.Μεχρι τωρα εχουμε παει 2 φορες σε διαστημα σχεδον 1 χρονου.Εβγαλε και ενα στο χερι της.Τωρα εχει 2 εβδ. που ειδα ενα σπυρακι στην κοιλια της. Πρεπει να ξαναπαμε...

Δε θελω να σε τρομαξω ομως η δερματολογος μολις ειδε τα σπυρακια στο πιπι της αμεσως κοιταξε τα ματια της γιατι μου ανεφερε οτι αν παει στα ματια ειναι ζορικα τα πραγματα, με ελαχιστες πιθανοτητες βεβαια,μπορει να επηρεασει την οραση.Sorry στο λεω για να το ψαξεις και οχι για να σε τρομαξω.

Κι εμενα στην ιδια ηλικια με τη δικια σου το παρουσιασε.Η γιατρος με πληροφορησε οτι μεγαλωνοντας τα παιδια αναπτυσσουν αντισωματα σε αυτο το και δεν θα υπαρχει προβλημα.

Οτι αλλο θες εδω ειμαι.

Ενημερωσε με αν θελεις για τα νεα σας.

Δημοσίευση

Ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησες γλυκα.Η αληθεια ειναι οτι μας εδωσε και εμας αλοιφες τις οποιες τις εβαζα με πολυ προσοχη στο ματακι της αλλα χωρις αποτελεσμα και ετσι αναγκαστηκαμε να το καυτηριασουμε γιατι ειχε αρχισει να βγαζει και σε αλλο σημειο του ματιου της.Η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου... Θα ηθελα να μαθω αν σου ειπε η γιατρος οτι μπορει να προκαλεσει και τυφλωση? Εμενα μου ειπε οτι εινα ιος που οταν βλεπει εξασθενιμενο οργανισμο εμφανιζεται! Και παλι σ'ευχαριστω πολυ που με βοηθησες...

Δημοσίευση

Bibibo

σε καταλαβαινω απολυτα που ειπες πως ηταν η χειροτρη εμπειρια της ζωης σου.:unsure:

Η δερματολογος μου ανεφερε τη λεξη τυφλωση οταν μου εξηγουσε τι γινεται εαν παει στα ματια, αλλα μου ειπε οτι στατιστικα ειναι πολυ μικρες οι πιθανοτητες.

ξερεις κι εγω το ανεβαλα τοσο καιρο να την παω στο γιατρο γιατι ειναι δυσκολη η φαση του τσιμπηματος, αλλα τωρα που το εφερες στην επιφανεια υα παρω να κλεισω ραντεβου...:dry:

Θα κανω μια μικρη ερευνα στο ιντερνετ για το θεμα μας και αν βρω κατι ενδιαφερον θα σε ενημερωσω.Αν εχεις κατι καινουριο κι εσυ αν μπορεις πες μου.

Σ' ευχαριστώ.:)

Δημοσίευση

Μολυσματική Τέρμινθος

Τι είναι:

Ένας ιός που εμφανίζεται στο εξωτερικό μέρος των γεννητικών οργάνων, τα χέρια και τους μηρούς. Μπορεί να μεταδοθεί από βρόμικο νερό, ακόμα και από σάουνες ή τζακούζι που δεν έχουν καθαριστεί καλά.

Πώς θα το καταλάβεις:

Είναι μικρά ροζ σπυράκια που το κεφαλάκι τους έχουν μαζέψει πολύ υγρό.

Πώς θα σου περάσει:

Όταν «κάνει τον κύκλο του», που διαρκεί 6 με 8 μήνες. Το πρόβλημα είναι πως όσο τα αφήνεις, τόσο αυτά πολλαπλασιάζονται. Η μόνη ασφαλής και γρήγορη λύση είναι ο καυτηριασμός.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...