Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μιλησα με τον γιατρό μου,είναι ευχαριστημένος με τις εξετασεις μου είπε να πινω νερά και πολυ σχολαστικό πλύσιμο για τους λίγους μικροοργανισμούς και οτι δεν είναι ουρολοιμωξη.Εμείς πήραμε στρώμα γύρω στα 20€ και βαση γύρω στα 15€ για το πορτ μπεμπε απο το motherbaby.

Εχετε καμια ιδεα,οι βασεις κανουν για ολα τα port bebe;;Ρωταω γιατι η original απαυτο που θα παρω εχει 70ευρω.Αν παραγγειλω απο ιντερνετ μια απλη θα κανει αραγε;

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!

ολα καλα τα νεα σας διαβαζω!!

Dorothy ευχομαι να σου σπασουν τα νερα ΤΩΡΑ!!!

αχ κι εγω τις τελευταιες μερες πειναω συνεχεια. Ετσι θα μας παει μεχρι τελους??? ποσες θα γινουμε πια???

εγω κοριτσια πηρα καλαθουνα , μου φαινοταν πιο σταθερη.. και στρωμα κοκοφοινικα και μια βαση με ροδακια για να την βολταρω την κυρια στο σπιτι οταν κοιμαται!

Δημοσίευση

Δεν καταλαβαίνω τι έννοιες να γλιστράει,αλλά δεν νομιζω να εχεις γενικά καποιο πρόβλημα εγώ εκεί που τα είδα ειχαν πορτ μπεμπε διαφορα πανω σε βάσεις και ηταν μια χαρά,επίσεις υπάρχουν και ξύλινες βασεις.

Δημοσίευση

aurora το craco δεν πηρες?το καροτσι κατεβαινε εως κατω για νεογεννητα γιατι θελω να παρω το duo χωρις πορτ μπεμπε 

Υπαρχει μονο σε γκρι και περιμενω σαν χαζη απτο Γεναρη.Αρα δεν ξερω να σου πω...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Δεν τον πήρα χαμπάρι το σεισμό! Για τη βάση εγώ δεν θα πάρω γιατί θα κοιμίζω τη μπέμπα στην κούνια εξαρχής, αλλά νομίζω ότι η βάση κάνει για όλα! Το στρωματάκι και γω 20 το πήρα για το πορτ μπεμπέ! AURORA αφού σου είπαν ότι θα έρθει το καρότσι λογικά θα έρθει αλλιώς μετά το Πάσχα ψάξε για άλλο! THAGIA πάνω κάτω τα ίδια έχω πάρει αλλά δεν νομίζω ότι είναι πολλά σε σχέση με ότι έχω ακούσει από άλλες γυναίκες! ΟΝΕΙΡΑΚΙ πάλι καλά που δεν έχεις ουρολοίμωξη τσούζει και γενικά αν δεν μπορείς να πάρεις και φάρμακα δεν είναι ότι καλύτερο!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα! Μαράκη μου από τα λίγα που έχω καταλάβει για τους γιατρούς, ένα βασικό πράγμα είναι ότι κάνουν την τρίχα τριχιά, εγώ προσωπικά δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό. Βλέπουν την χειρότερη τροπή των πραγμάτων έτσι ώστε να είσαι και εσύ προετοιμασμένη, βέβαια τις περισσότερες φορές όλα πηγαίνουν καλά. Είναι λογικό να αγχώνεσαι αλλά να θυμάσαι ότι σε αυτή την φάση που βρίσκεσαι με παρακολούθηση και σωστές κινήσεις από τον γιατρό σου όλα αντιμετωπίζονται. Αυτή είναι η γνώμη μου χωρίς να είμαι γιατρός. Περιμένουμε τα νέα σου! Thagia μου κατατοπιστικότατο το link, μια χαρά είναι τα μπεμπάκια μας!!! Kryst μια χαρά είναι η μπέμπα σου! Το ίδιο βάρος έχει ο μπέμπης μου και μπαίνουμε στην 33η εβδομάδα, όντως είναι μικρούλης αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα! Κορίτσια νόμιζα ότι το πορτ μπεμπε είναι για μια επίσκεψη, μια βόλτα για λίγο χρονικό διάστημα, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σας με ένα καλό στρωματάκι μπορεί να είναι το κρεβατάκι του για αρχή? Σωστά κατάλαβα? Aurora και εγώ το Graco Evo θα πάρω σε μπεζ λογικά, ακόμα δεν το έχω παραγγείλει και με αυτά που ακούω αγχώνομαι λιγάκι...Όντως κουνηθήκαμε χθές!

Δημοσίευση

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας όσο αναφορά το πορτ μπεμπε. Η απορία μου είναι η εξής έχω λίκνο για τον ύπνο τους πρώτους έξι μήνες, ρηλάξ για την διάρκεια της μέρας και κάθισμα συτοκινήτου, το πορτ μπεμπε θα μου χρησιμεύσει κάπου?

Δημοσίευση

Το πορτ μπεμπέ που κουμπώνει στο καρότσι το χρησιμοποιούμαι το πρώτο εξάμηνο! Είναι πιο βολικό για το μωράκι και μπορεί να κοιμάται ενώ εμείς είμαστε βόλτα. Είναι πιο ξεκούραστο απτο καρότσι για το μωράκι και έτσι δεν θα βιάζεσαι να γυρίσεις σπίτι. Δεν είναι απαραίτητο με την έννοια του υποχρεωτικού αλλά για μένα που είμαι της βόλτας είναι.

Δημοσίευση

Τους πρώτους 3-4 μήνες μπορείς να το κοιμίζεις στο πορτ μπεμπέ αν θέλεις αλλά εμείς μιας και έχουμε χώρο στην κρεβατοκάμαρα μας θα την βάλουμε κατευθείαν στην κούνια για το βράδυ. Τώρα αν παίρνει τον υπνάκο της και εκεί που και που μια χαρά!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια!! Ούτε εγω κατάλαβα τον σεισμο!!! Καλυτερα γιατι φοβάμαι τους σεισμους..... Να ρωτήσω κατι.. εσεις που πηρατε στρώμα για την καλαθουνα απο που το πηρατε;; εγω σημερα θα παω να κανω τις τελευταίες εξετάσεις. Καλλιέργεια κολπικου υγρού και αιματολογικες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...