Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια εγω πηγαινα στις αρχες καθε δυο εβδομαδες για υπερηχο και μετα την αυχενικη καθε τρεις.κανονικα πητ εχω 2/5/14 αλλα πρωτα ο θεος να φτασω 32 εβδομαδων να παρουμε μια ανασα και ελπιζω εγω προσωπικα να μπω 35η.αυτο σημαινει οτι αρχες μαρτη ειμαστε οριακα αλλα τελος μαρτιου θα ειμαι ευτυχισμενη!!!!μακαρι βρε κοριτσια να μη μπουμε μοναδες και να ειναι καλα τα μικρακια μου!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες! Τι κάνετε? Και γω τα ίδια ΝΙΚΟΥΛΑ θα περιμένω τις εκπτώσεις για να ψωνίσω τον άλλο μήνα!!! Christi εμένα μου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Φοβερές αυπνίες!!! Thagia σου εύχομαι μία καταπληκτική β επιπέδου!!! ΟΝΕΙΡΑΚΙ η ώρα η καλή σου εύχομαι!!! Ελπίζω το μπεμπέ να μην κλωτσάει την ώρα του μυστηρίου και σε πιάσει κανένα νευρικό γέλιο!!!χαχαχα! Όσο για τα τακούνια δεν είναι και απαραίτητα! Μπορείς να βάλεις όμορφες μπαλαρίνες ή ένα 5ποντο τακουνάκι που είναι πιο βολικό! ΝΙΚΟΥΛΑ δεν πειράζει ας γεννηθούν τα μικράκια και μετά κάνεις ότι γάμο θέλεις!!! ΜΑΡΙΕΛΑ αυτό σκέφτηκα και γω να τα πάρω νωρίτερα για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή! 

Δημοσίευση

Christi μην αγχώνεσαι για τη β επιπέδου δεν υπάρχει λόγος! Εγώ που την έκανα είναι σαν υπερηχογράφημα μόνο που κρατάει αρκετή ώρα γιατί ο εξειδικευμένος γιατρός που θα στην κάνει ψάχνει πολύ καλά να δει και το παραμικρό!!! Εγώ κορίτσια έχω κάνει καμιά δεκαριά υπερηχογραφήματα (μαζί με την αυχενική και τη β) δύο μου φαίνονται λίγοι αλλά ο γιατρός σου θα ξέρει καλύτερα ονειράκι!!!

Δημοσίευση

καλως το ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!!!καλα εισαι κοριτσι?ναι δεν το παιρνω πολυ κατακαρδα ας γεννησω και μετα του δινουμε και καταλαβαινει!!!χαχαχαχα!!!!αλλα θα ηθελα να ειμαι στα ψωνια των μωρων...

Δημοσίευση

8ποντο είναι το τακουνι.Το μωρακι μ ακόμα δεν με εχει κλωτσήσει όταν είμαι όρθια,μονο όταν κάθομαι η ξαπλωνω,αχ αυτές τις μέρες το νιώθω συνέχεια :-D :-D τι ευτυχία!!:-D :-D Σας ευχαριστω πολυ όλες για τις ευχές σας :-D :-D Εγώ φοβάμαι να ψωνισω τόσο νωρίς :-(

Δημοσίευση

αληθεια κοριτσια τα νιωθετε συνεχεια και καθε μερα τα μωρακια?εγω καθε μερα αλλα συγκεκριμενες ωρες της ημερας οχι συνεχεια.βεβαια καπου διαβασα οτι τωρα ειναι σαν νεογνα που σημαινει κοιμουνται κιολας αρα γιαυτο μπορει.η΄δεν εχουν πολυ χωρο επειδη ειναι δυο?παντως οταν τρωω και ειδικα γλυκα,γινεται πανηγυρι!!!

Δημοσίευση

.Κολαν πηρα απο ebay και επιπλακια μαλλον Θεσ/κη απο eshop.

Θυμασαι απο που τα παραγγειλες; εχεις κανενα λινκ να μας βαλεις;

Θελω και εγωωωω..

ολες τα ιδια κανουμε.εγω να δειτε τι καθομαι και διαβαζω ειδικα μετα το χειρουργειο!!!!μαλλον ολες εχουμε τα ιδια αγχη και σκεφτομαστε τα χειροτερα.ομως κοριτσια εγω πιστευω οτι για ολες μας θα πανε ολα καλα!!!αααα και να ρωτησω κατι?οπως ηρθαν τα πραγματα σιγουρα θα γεννησω πιο πριν απο ολες.και σκεφτομουν σημερα βρε λες να μου πουνε ουστ απο την ομαδα πηγαινε στο μαρτη????ε?ε?ε?

Ακου λεει να σου πουμε ουστ.....

Εδω να μεινεις!!!

εσεις ποτε εχετε β΄?????

Εγω εχω τη Δευτερα στο Λητω και δε βλεπω την ωρα να παμεεεεε!

Christi μην αγχώνεσαι για τη β επιπέδου δεν υπάρχει λόγος! Εγώ που την έκανα είναι σαν υπερηχογράφημα μόνο που κρατάει αρκετή ώρα γιατί ο εξειδικευμένος γιατρός που θα στην κάνει ψάχνει πολύ καλά να δει και το παραμικρό!!! Εγώ κορίτσια έχω κάνει καμιά δεκαριά υπερηχογραφήματα (μαζί με την αυχενική και τη β) δύο μου φαίνονται λίγοι αλλά ο γιατρός σου θα ξέρει καλύτερα ονειράκι!!!

Κατερινα θυμαμαι ειχες πεις οτι την εκανες στο Λητω ή θυμαμαι λαθος;

Με ποιο γιατρο την εκανες;;

Δημοσίευση

χαχαχαχα τι ωραία που είναι :-) Θα μου λείψει αυτό το αισθημα όταν με το καλό γεννησω.

Θυμαμαι αφου ειχα γεννησει, επιανα τη κοιλια μου απο συνηθεια και περιμενα να αισθανθω το μωρο..οπου φυσικα κοιμοταν διπλα μου χαχαχχα

Μετα αλλο σοκ ειναι οταν στις 40 μερες πηγα στο γυναικολογο για να με δει και στον υπερηχο ειδα τη μητρα μου αδεια....ε ρεεεε ξενερωμαααα

χαχα

Δημοσίευση

Κοριτσακια εγω β εκανα 10 λεπτα,αντε 15 κι αυτο γιατι σκουντουσε τη μπεμπα να γυρισει για να δει το "σταυρο'' που σχηματιζεται στην καρδια.Πολυ γρηγορα!Αφου ηθελα κι αλλο.

Η μικρη κουνιεται ολη μερα και ηρεμει οταν κι εγω.Ειναι περιεργο,διαβαζα συνηθως το αντιθετο γινεται.Νικουλα επισης στη β μου ειπαν τα μωρακια μεταβολιζουν γλυκοζη και χορευουνμε τα γλυκα.Το δικο μου σκατουλι κλοτσαει οτι και να φαω πλεον.Προχθες εκανε παρτυ με καρμποναρα!Κορη της μαμας τι να πεις...

Δημοσίευση

Γεια κορίτσιαααα!!!!!

Σας έρχομαι με νέα! Η εξέταση κράτησε 40 λεπτά περίπου και έλεγξε τα πάντα η γιατρός. Ο τράχηλος είναι 4,1 και με εξέτασε και κολπικά για τον τράχηλο να είναι σίγουρη. Μάλλον τότε έφταιγε η πολλή κούραση για τα 3,2 εκ... Ο μπεμπούλης είναι 520 γρ και 22 εκατοστά, κουνιόταν όλη την ώρα και δεν τη άφηνε την γυναίκα να κάνει τη δουλειά της... Η μόνη παρατήρηση που μου έκανε ήταν όταν ο πλακούντας σε κάποιο σημείο δεν αιματώνεται τόσο σωστά πραγμα που μπορεί να μου φέρει υψηλή πίεση ή να γεννηθεί  το μωρό με μικρότερο βάρος. Μου είπε να προσέξω παρα πολύ τη διατροφή μου και να κόψω το αλάτι τελείως και να ασκούμαι ελαφρώς. Ουφ πάει κι αυτό......!!

Καλέ έχουμε γάμους;;;;;;; Με το καλό Νικούλα κι Ονειράκι!!!!! ΝΑ μη βάλεις ψηλάς παπούτσια, θα σε ταλαιπωρήσουν, εγώ σε όλο τον γάμο -που ήμουν 3 μηνων- σκεφτόμουν τα ποδαράκια και τη μέση που πονούσε, έκανα πολύ λάθος επιλογή παπουτσιών. Στις φώτο ήμουν ξυπόλιτη να φανταστείς γιατί δεν άντεχα άλλο...

Νικούλα δε σε διώχνουμε με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Christi μην αγχώνεσαι είναι λεπτομερής εξέταση και είναι καλό που ελέγχονται όλα! ΚΑι αν δει το παραμικρό σου δίνει και συμβουλές, εγώ τώρα πως θα ήξερα για να κόψω το αλάτι;;;

Μαριέλα και Κατερινάκι συμφωνώ ότι με τις εκπτώσεις είναι καλή ευκαιρία για τις πρώτες αγορές...

Σήμερα πήρα μια πιπίλα και μερικές σαλιάρες, δεν άντεξα!!!!!!  [smilie=sunny.gif]

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες!!!

Δεν μπαινω πολύ συχνα πλέον γιατι εχω μετακομισει προσφατα και δεν εχουμε ακομη τηλεφωνο-internet...(αποκοπη απο τον πολιτισμο)

Thagia καλη επιτυχια στη β' επιπέδου! Μην ανησυχεις! Όλα θα πάνε καλά!Η δική μου β' επιπέδου αργεί λίγο...πρωτες μερες φεβρουαριου...

Oneiraki σου ευχομαι η ωρα η καλή και να χαρεις τη μερα του γαμου σου με ή χωρις τακούνια!!! Εγώ πάντως φόρεσα 12ποντο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς....!!! Ευτυχώς ήταν τραπέζι και την περισσοτερη ώρα καθόμουν....

Niki εύχομαι τα καλύτερα και για το δικό σου γάμο...Σπίτι ακούγεται ακόμη καλύτερο...πιο πρωτότυπο...πιο πριβέ κατάσταση!!!

Κορίτσια εγώ ακόμη δεν εχω νιωσει το μωρακι μου...Μέχρι και το κόλπο με το φακό καναμε προχθες, αλλά τίποτα...Το παιδάκι μας έχει γράψει από τώρα...Ούτε ασχολείται μαζί μας...Τη μία γυρίζει την πλάτη του για να δούμε το φύλο, την άλλη δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας για επικοινωνία...Ευτυχώς που υπάρχουν κι αλλα ντροπαλα μωρα στην ομαδα, αλλά νομίζω οτι δεν ειναι καποια άλλη που να μην το εχει καταλαβει ακομη [smilie=sad10.gif] 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έτσι είναι το σώμα μας περνάει από διάφορα σίγουρα και μια είναι το ένα μια το άλλο. Πάντως τα τζιν άρχισαν και μένα να με σφίγγουν 😄  Ουφφ ναι..πάντα σε αυτόν τον υπέρηχο ήταν η απογοήτευση 😥 ανυπομονώ από τη μια κι απ' την άλλη τρέμω! 
    • Χριστός ανέστη κορίτσια μου..!!! Καλημέρα..!!! Και καλή εβδομάδα..!!! Εγώ Πάσχα στο χωριό, οικογενειακά, αλλά μου βγήκε ξινό από την πεθερά μου και δεν το περίμενα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την ίδια, ίσα ίσα υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλλά κάποια πράγματα ρε παιδιά χτυπάνε άσχημα.. ειδικά όταν ξέρεις ότι υπάρχει μια σχέση καλή σαν μάνας-κόρης.. και όχι σαν πεθεράς-νύφης.  Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου έχει μια αδελφή 34 χρονών ανύπαντρη και μέχρι πρότινος ξέραμε και χωρίς σχέση. Είναι δασκάλα οπότε τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται από θάλασσα σε ξηρά. Φέτος λοιπόν κατάφερε και την έφεραν στον τόπο της. Αλλά..... ενώ θα μπορούσε να μείνει στο πατρικό και να μην ψάχνεται να βρει σπίτι να νοικιάσει επειδή δεν παίζει μία, εκείνη και καλά άρχισε να μένει σε σπίτια φιλενάδων της που ήταν ελεύθερες σαν την ίδια, και είχε τη βάση της στο πατρικό. Τώρα όμως τα ζύγια άλλαξαν.. Ξαφνικά στο πατρικό δεν πατάει και μένει κάπου το οποίο είναι μυστικό... εμείς δεν κάνει να το μάθουμε.. εγώ δηλαδή δεν κάνει να το μάθω... ο άντρας μου σίγουρα το ξέρει γιατί του το είπε η μαμάκα του.. εγώ όμως η ξένη γιατί να ξέρω.  Και εχθές το πρωί που λέτε, πίνοντας καφεδάκι με την πεθερά της λέω.. το κορίτσι μας που μένει;; Ήρθε εχθές στην Ανάσταση, καθήσαμε μέχρι το τέλος στην εκκλησία, φάγαμε μετά μαγειρίτσα.. τέσσερις η ώρα που σηκώθηκε και πήγε και δεν έμεινε να κοιμηθεί εδώ στο σπίτι;; Γνωρίζοντας εγώ ότι δεν έχει κάποιο δικό της μόνιμο χόρο... και τι μου λέει ρε κορίτσια.. Τι ρώτησες;; Λέω όχι δεν τη ρώτησα, δεν έτυχε, εσένα ρωτάω.. και τι γυρίζει και μου λέει... η Μαρία (θα πω ένα τυχαίο όνομα) μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη.  Σοβαρά τώρα;;; Δηλαδή εγώ τι είμαι;; Ξένη είμαι;; Που σαν αδερφή μου την ελόγιζα από την αρχή που γνώρισα τον άντρα μου.. δηλαδή ξέρετε όλοι ότι σηζεί με γκόμενο και εγώ δεν θα πρέπει να το ξέρω.. από μένα το κρατάς κρυφό, που σου λέω τα πάντα;; & γυρίζει μετά το μεσημέρι ο πεθερός μου στο τραπέζι και πάνω στο μουχαμπέτι λέει, άντε και του χρόνου να ρθουν και τα άλλα τα συμπεθέρια, έχουμε καρέκλες και κοιτάει την κόρη του.. δηλαδή εμείς τι τρώμε κουτόχορτο;; & το λέω στον άντρα μου, η μάνα σου έτσι κι έτσι μου είπε και τι μου λέει ρε κορίτσια.. εεε εντάξει τώρα κι εσύ, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.. μεγάλη κοπέλα είναι ότι θέλει ας κάνει.. ναι ρε αγόρι μου δεν είπε κανένας το αντίθετο... άλλα γιατί τόση μυστικοπάθεια από μένα, από τη στιγμή που όλοι εσείς το ξέρετε.. άρα εγώ δεν ανήκω σε αυτή την οικογένεια.. δεν είμαι μέλος αυτής της οικογένειας.. μια ξένη είμαι απλά..  εσείς την οικογένεια σας και εγώ τι δική μου. Κορίτσια μου χάλασε όοοολη τη μέρα.. μαχαίρι λες και μου έχωσε στην καρδιά.. σαν να με κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μου ένιωθα... τόσο πολύ.. άκου εκεί δεν θέλει να μιλάω για εκείνη.. δηλαδή τι θα έλεγες τόσο μωρέ που δεν θα έπρεπε να ξέρει το παιδί σου.. γιατί για παιδί ντε με λογίζει κι εμένα και καλά.. αλλά απ' ότι φαίνεται όχι.!
    • Λογικό είναι αγάπη μου, αλλάζουν τα συμπτώματα όσο περνάνε οι βδομάδες. Εμενα το στήθος είχε συνηθίσει κ ήμουν πολύ καλύτερα κ από προχθές το αισθάνομαι λες κ γέμισε γάλα… Πρήστηκε κι άλλο κ είναι πιο σκληρό. Θα το δεις με το καλό το φασολάκι σας την Παρασκευή κ πλέον νομίζω θα ηρεμήσεις λίγο. Αυτό δεν είναι το πρώτο σκαλοπάτι σου;;
    • Καλημέρα, Αληθώς!! Τα γλυκούλια, στο χωριό έχουν άπλα να παίξουν χαχα!! Κι εμείς σήμερα 2ος γύρος θα πάμε χωριό πάλι. Τώρα είμαι στην 8η. Νιώθω ένα βάρος κάπως χαμηλά αλλά όχι αυτούς τους ελαφριους πόνους περιόδου. Αντιθέτως το στήθος μου είναι πολύ βαρύ και πονάει Κ με φαγουριζει! Και η ναυτία έφτιαξε κάπως δλδ άμα μυρίσω κάτι θα μου ρθει αλλά όχι όλη μέρα. 
    • Καλημέρα αγαπημένη μου, χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Εγώ έφαγα σα να μην υπάρχει αύριο🤣🤣🤣 Ακόμα χωριό είμαστε.. Από αύριο διατροφή🤣🤣🤣  Πως περάσατε;; Εμενα τα μικρά έχουν ξεσαλώσει εδώ στο χωριό να δω πως θα τα πάρουμε… Θύμισε μου τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι; Κ γω πλέον δεν έχω τραβήγματα. Μόνο αν κουραστώ που έχω πονάκια.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...