Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

μπραβο ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!!!!!μωρε τα μπεμπακια μας κοντευουν να περπατησουν!!!!χαχαχαχαχαααα!!!!ολα καλα λοιπον!!!!!καλη συνεχεια να εχουμε ολες!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια!!!!! :) ΜΑριελα και Σταλιτσα, συγνωμη, εγω τα μπερδεψα!! Θυμώμουν ότι τότε δύο κορίτσια μας είχαν πει ότι είναι να γεννήσουν μαζί με τις κουμπάρες τους αλλά δεν ήταν η Σταλίτσα η δευτερη, ήταν η Christi!! Ξέρετε ποια κοπέλα έχει εξαφανιστεί;;; Η Allesia που ζει στο εξωτερικό.. Έχει καιρό να μας γράψει νέα της! Εγώ έχω στη 1 ραντεβού και είμαι μες στο άγχος..... ΚΑτερινάκι μπράβοοοο, τι μεγάλο ε;;; 9 εκατοστα!!!!

Επεξεργάστηκε από thagia

Καλημέρα!!!!!!Τhagia μου και εγω την Alessia σκέφτομαι μακάρι να μην έχει γίνει τίποτα άσχημο!!μια χαρά θα είναι ο μικρούλης σου,περιμένουμε νεα του!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια!

Διαβασα απτην αρχη το thread και σκεφτομαι τι καλα θα ηταν να σας ειχα βρει απτην 6η εβδομαδα που τρελαινομουν μονη ενω σκεφτομουν τα ιδια με εσας... :-)

Ημερομηνια εχω 11/5/14 αλλα μια και ειναι το πρωτο μου μωρακι,ολοι μου λενε "καλα,καλα,μετα τις 20,θα δεις".

Αυριο εχω υπερηχο,θα δω τη μπεμπα μου! (Μαλλον μπεμπα)

Kryst δεν εχω τι συμβουλη να σου δωσω,νομιζω απλα θαθελα να της δωσω το κατσαριδοκτονο να το φαει.... Βεβαια... ισως ναναι και τα αυξημενα μου νευρα τελευταια... (λογω ορμονων;;;; )

Καλως σας βρηκα και καλη εγκυμοσυνη σε ολες!

Επεξεργάστηκε από aurora

Καλώς ήρθες aurora!!! Με το καλό το μωράκι σου!!! kryst η τύπισσα δεν πρέπει να λειτουργεί φυσιολογικά!!!! Δεν μπορεί να σε διώξει ότι κ να κάνεις!!!! Συνέχισε να παραπονιέσαι!!! Δεν είναι καλό για την υγεία του μωρού σου μα κ για εσένα φυσικά!!!!

aurora καλως ηρθες!!!!!!αργησα και γω να βρω τις κοπελες αλλα τωρα τα λεμε εδω και μια χαρα.kryst απλα οπως ειπε και η stalitsa δεν ειναι νορμαλ η γυναικα!!!!!και οχι μονο να παραπονιεσαι για οτι σε ενοχλει γιατι οντως δε μπορει να σε διωξει,αλλα να κανεις και ακριβως οτι μπορεις και τιποτα παραπανω.εκεινη μπορει να γεννησε το σουπερμαν και να ηταν ανθεκτικο μωρο σε ολα.εμεις προσεχουμε μανταμ!!αντε μην της τραβηξεις καμια αναρρωτικη που θα πληρωνεσαι απο το ικα (και με κανονικες σχεδον αποδοχες καιγω αυτο κανω απο την αρχη) και τραβαει τις τριχες της!!!!!!!

Κryst μην ασχολείσαι μαζί της απο το ενα αυτί να μπαίνουν και απο το άλλο να βγαίνουν αυτά που σου λέει!!!και να κάνεις αυτό που πιστευεις οτι είναι το καλύτερο για το μωρό σου!!!!!!!!!ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός!!aurora καλώς ήρθες!με το καλό το μωράκι σου,να χεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!Θα περιμένουμε τα νεα της μπέμπας σου!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε? ΤΗAGIA περιμένουμε νέα απ'τον μπέμπη! KRYST σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί στο παρελθόν είχα συνεργαστεί με τέτοιου είδους ανθρώπους! Απλά μάθε να λες όχι σε ότι πιστεύεις ότι θα βλάψει την εγκυμοσύνη σου και από εκεί και πέρα άστη να λέει!

ΝΙΚΗ μου είδες μεγάλωσε μωρέ το τσατσόμοιρο!!! AURORA καλωσήρθες!!! Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!! ΣΤΑΛΙΤΣΑ και ΟΝΕΙΡΑΚΙ ευχαριστώ!!!! Περιμένω δικά σας νέα!!!!

Καλησπερα κοριτσια...

Μπραβο που μεγαλωνουν οπως πρεπει τα μωρα μας..

Νικη με ποια δικαιολογια παιρνεις αδεια;

Ειχες τιποτα παρατραγουδα με τις επιτροπες;

Και εγω ειμαι σε αδεια, και να σας πω την αληθεια δε θελω να ξαναγυρισω..

Μιλησα εχτες με την υπευθυνη μου και μου λεει κατσε κοριτσι μου σπιτακι σου γτ εχει πααααααρα πολυ δουλεια.

aurora καλωσηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη μεχρι το τελος!

christi σου στελνω κ γω μνμ για φβ

αχ κοριτσια ευχαριστω για την υποστηριξη κ τη δυναμη που με δινεται αυτο λεω να κανω,να βαλω προτεραιοτητα το μωρο μου!aurora καλωσηρθεσ με το καλο το μωρακι σου!!να σουπω κ γω κατι τετοιο σκεφτηκα εκεινη την ωρα!niki-didymakia αυτο με την αναρρωτικη πολυ καλο μου ακουγεται πρεπει να κανεις κατι συγκεκριμενο? αν κ η δουλεια μου ειναι κυριως καθιστικη αλλα το αγχος δεν λειπει!!

μα καλα οι περισσοτερες ηδη ξερετε φυλο??

ΜΑΡΙΕΛΑ μου επειδη η δουλεια μου δεν παλευεται με τιποτα σε περιοδο εγκυμοσυνης παιρνω απο την αρχη αναρρωτικες με το δικαιολογητικο της επαπειλουμενης αποβολης (φτου φτου μακρια).περναω επιτροπη καθε μηνα (η μανουλα μου δηλαδη παει)και καθομαι.απο οσα επαιρνα παιρνω περιπου 150 ευρω κατω.οποτε χαλαλι του ξεκουραζομαι και ηρεμησα.ΚΡΥΣΤ δεν κανεις τιποτα ιδιαιτερο.αν ο γιατρος σου ειναι στο ικα σου γραφει εκεινος αναρρωτικη.αν οχι πας σε ικα και βρισκεις γυναικολογο με παραπεμπτικο του γιατρου σου οτι εχεις προβλημα (φτου φτου μακρια παλι).εχει βεβαια μια διαδικασια περα δωθε στο ικα αλλα αμα δε δουλευεις ολα ειναι ευκολοτερα.επισης καιγω δεν ξερω φυλο και για τα δυο οποτε παρηγορησου!!!!!χαχαχχα!!!ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ μονο μεγαλωσε???θηριακη ολοκληρο!!!!!!

Γεια σας κορίτσιαααα!!!! Όλα καλά στον γιατρό, το μωράκι μεγάλωσε κ κουνούσε χεράκια!! :) Σήμερα μου ξεκίνησε κ σίδηρο, δύο την ημέρα..

Aurora καλωσήρθες!!!!!!!!!! Μαζί γεννάμε, εμένα στις 10 μου είπαν στην αυχενική!

Kryst το μωράκι θα κοιτάς κ αυτή άστην να φάει τα λυσσακά της... Αμάν πια με τις στριμμένες! Κι αν μπορείς να πάρεις αναρρωτική να το κάνεις!!

Στην πραγματικοτητα ουτε κι εγω ξερω σιγουρα το φυλο.Στα τελευταια τρια υπερηχογραφηματα(το τριτο ηταν η αυχενικη),μας ειπε ο γιατρος μαλλον κοριτσι.

Ε,μαλλον κοριτσι καθε τοσο ο γιατρος,η μπεμπα μας και η μπεμπα μας ο αντρουλης μου απτην πρωτη στιγμη,μου εμεινε κι εμενα... :-)

Ελπιζω αυριο να μας το δειξει!

Thagia οντως μαζι,ιδιες μερες :-) Χαιρομαι που ειδες το μωρακι σου!Τι πλακα εχει οταν κουνανε χερια ποδια!Ουφ,10 ωρες ακομα για το ραντεβου...

Καληνυχτες!

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε? Εγώ πέρασα ένα απαίσιο βράδυ! Είχα ένα τρομερό πονοκέφαλο που δεν μπορώ να σας το περιγράψω! Δεν έχω νιώσει ξανά τόσο χάλια! Επίσης έκανα εμετούς και δεν κατάφερα να κοιμηθώ απ'τον πόνο. Τώρα το πρωί είμαι λιγάκι καλύτερα αλλά δεν έχει περάσει και εντελώς! ΜΑΡΙΕΛΑ αν καταφέρεις να πάρεις άδεια εννοείται να το κάνεις!!! KRYST εγώ δεν ξέρω σίγουρα φύλλο απλά μου είπαν στην αυχενική μπορεί να είναι κοριτσάκι! Θα δούμε!!! ΝΙΚΟΥΛΑ μου και συ καλά έκανες και πήρες την άδεια!!! Το σημαντικό είναι να τσουλήσει σωστά η εγκυμοσύνη σου!!!! THAGIA μου και γω στις 10 Μαιου!!! Τι καλά που το μωράκι σου είναι καλά!!!! ΑURORA και γω τα ίδια σχετικά με το φύλλο!!!! Περιμένουμε νέα σου αύριο!!! Κορίτσια μία ερώτηση. Μου είπε ο γιατρός να πάρω depon για τον πονοκέφαλο και πήρα. Λέτε να βλάψει το μωρό?

εμενα ουτε σαν υποψια μου ειπε τι μπορει ναναι οποτε ακομα περιμενω λογικα σε 10μερες που θα παω να μου πει.katerina- prokopis περαστικα σου!κ ο δικος μου ο γιατρος μου ειπε οτι μονο ντεπον μπορω να παιρνω κ μεχρι 3 την ημερα οποτε δεν βλαπτει.εμενα το στομαχι με ταλαιπωρει συνεχεια!!σε σημειο που δεν μπορω να φαω κ εχω χασε απο την αρχη 3 κιλα.

Καλημέρα κορίτσια μου!! Katerina το depon επιτρέπεται.... κ εγω εχω παρει οταν με πονούσε ανυποφορα το κεφαλι μου!!!! Thagia μαλλον θα σε χαιρετουσε το μωρακι σου!!!!! :-) ποιο σιδηρο θα πάρεις;;;

Καλησπερα!

Εχει ανοιξει η ορεξη μου επικινδυνα:-?:-?:-?:-?

Κανω δουλειες στι σπιτι μιας πλησιαζουν τα γενεθλια της κορης μου!!!!!

Νικη καλα κανεις με την αδεια, ειδικα που εχεις δυο μωρα δεν ειναι αστειο..

Και σου προτεινε ο γιατρος να παρεις αδεια λογω δουλειας ή του ειπες εσυ;

κοριτσακια μου καλημερα και απομενα εστω και μεσημερι!!!χιχιχιχχι!!!ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου περαστικα σου κοριτσι,υπομονη το μπεμπε κανει αισθητη την παρουσια του!!!!το ντεπον ειναι το μονο που επιτρεπεται το απλο ομως μου ειπε εμενα ο δικος μου οχι τα αναβραζοντα.THAGIA μου μπραβο το μπεμπακι σου μεγαλωνει!!!!!πλησιαζει και μενα η δευτερα που θα παω να τα δω γιατι εχω φαει τα λυσακα μου η μανα!!!!!!!χαχαχαααα!!!!!!πιθανολογω οτι η επομενη επισκεψη σε τρεις εβδομαδες δηλαδη θα ειναι για το β΄επιπεδου.για να δουμε.φιλακια σε οοοοοοολες!!!

Καλησπερα και απο μενα!Η δεσποινιδουλα μου ειχε σταυρωμενα τα ποδια και μας παιδεψε αρκετα για να δουμε,αλλα τοσο σκουντημα που εφαγε απτο γιατρο με τον υπερηχο,τελικα γυρισε τουμπα και δεν εξεχει τιποτα αναμεσα στα μπουτακια!Σιγουρα κοριτσι ειπε ο doctor.Την ενοχλουσε για να γυρισει και ελεγε "καλε φυγε απο κει να δουμε".Γελασα τοσο πολυ!

Για πονοκεφαλο μονο παρακεταμολη επιτρεπεται,δλδ depon και panadol τα απλα μονο.

Και δυο των 500mg να παρεις μαζι δεν πειραζει,αρκει να μην υπερβεις τα 3gr σε μια μερα.

Αχ κοριτσια μακαρι να μαθετε φυλο κι εσεις συντομα για τα μπεμπακια σας!

Εγω ειδα δαχτυλακια χεριου και πατουσακια σημερα!

Καλησπέρα κορίτσια!!! KRYST ευχαριστώ πολύ! Πήρα δύο ντεπόν και μου πέρασε ο πονοκέφαλος ευτυχώς! Εσύ απ'τη μία υποφέρεις αλλά απ΄την άλλη δεν έχεις πάρει βάρος! ΜΑΡΙΕΛΑ καλές ετοιμασίες για τα γενέθλια!!! ΝΙΚΟΥΛΑ φτάνει η μέρα άντε το σκ έμεινε μόνο!!!! AURORA τι ωραία μπράβο με το καλό η κοριτσάρα! ΣΤΑΛΙΤΣΑ και γω παίρνω σίδηρο νομίζω (γιατί δεν έχω μαζί μου το κουτί) ότι λέγεται ταρντιφερόν. Είναι κάτι φούξια χαπάκια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...