Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

CHRISTI μου μπραβοοοοοοο!!!!!!!!!!!!ολα τελεια λοιπον!!!!!περιμενουμε το ΟΝΕΙΡΑΚΙ μας τωρα να μας πει οτι ολα ηταν ονειρεμενα!!!!!!!!!

[smilie=binkybaby.g:[smilie=binkybaby.g:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!! Τι κάνετε? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ CHRISTI!!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!!! Και σε μένα μάλλον κοριτσάκι είπαν αλλά μην το δέσεις γιατί είναι λιγάκι νωρίς!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και εμας ολα τέλεια ευτυχως,τα αποτελέσματα για το αίμα θα τα παρουμε την δευτέρα :-D το δικό μας μωρακι είναι 7.04cm και μας είπε κ εμάς μάλλον κοριτσάκι :-D :-D Ουφ πέρασε και αυτό :-D Α επίσεις μας ξεκίνησε και το ασβέστιο ο γιατρός να γίνουμε μεγάλα και γερά παιδιά :-D :-D :-D Μπράβο christi μου για την καλη αυχενική αχ παντα χάρες να παίρνουμε όλες με τα νινακια μας :-D :-D

Επεξεργάστηκε από oneiraki89

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!ΟΝΕΙΡΑΚΙ μπραβο ολα τελεια λοιπον για ολες μας!!!!!μακαρι να συνεχισουμε ετσι!!!!!εγω εχω ραντεβου στις 25 να παω για υπερηχο να δω τα μωρακια .... και ανυπομονω να περασουν οι μερες και να ειναι ολα καλα!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΝΕΙΡΑΚΙ ΚΑΙ CHRISTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε τώρα πάμε για β επιπέδου! Και γω ΝΙΚΗ την τετάρτη θα πάω για υπερηχογράφημα στο γιατρό και ανυπομονώ!!! Κορίτσια έχετε facebook?

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΝΜ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

ονειρακι μου μπραβο για την αυχενικη σας... προχωραμε λοιποοοοον!!

Κοριτσα κ γω εχω φβ:D:D αντε να ''γνωριστουμε''

Πως θα σας βρω;

γεια σας κοριτσια ειμαι νεα στο φορουμ, εχω πητ 29/5/2014.δεν ξερω αν ειμαι σε σωστο τοπικ,ειμαι απο σερρες κ θαθελα να ρωτησω εσεις τι επιλεγετε νοσοκομειο η κλινικη?ο δικος μου γιατρος ξεγενναει στο γενεσις θεσ/νικης αλλα εμαθα αν συμβει κατι σε μεταφερουν νοσοκομειο.

γεια σας κοριτσια ειμαι νεα στο φορουμ, εχω πητ 29/5/2014.δεν ξερω αν ειμαι σε σωστο τοπικ,ειμαι απο σερρες κ θαθελα να ρωτησω εσεις τι επιλεγετε νοσοκομειο η κλινικη?ο δικος μου γιατρος ξεγενναει στο γενεσις θεσ/νικης αλλα εμαθα αν συμβει κατι σε μεταφερουν νοσοκομειο.

Καλωσηλθες!!

Με το καλο το μωρο σου!

Φυσικα και εισαι στο σωστο τοπικ.

Πρεπει να ζυγισεις τα υπερ και τα κατα της καθε επιλογης, ειτε νοσοκομειο ειτε κλινικη. Ο γιατρος σου ειναι και στα 2; ή μονο κλινικη;

Αν τον εμπιστευεσαι τοσο ακολουθησε τον..

Να εισαι αισιοδοξη και θα πανε ολα καλα!!

Γεια σας κοριτσάκια,τώρα υπομονή μέχρι την β επίπεδου,εγώ δεν ξέρω ποτε θα ξαναδω το μικρακι μου μιας κ ο γιατρός μου δεν έχει μηχάνημα υπερήχου στο γιατρειο του και δεν είναι και υπέρ των πολλών υπέρηχων.Και εγώ έχω facebbok :-D

ΚΡΥΣΤ καλως ηρθες και απο μενα!!!!η δικη μου αποψη ειναι πως πρεπει για οτιδηποτε συμβει να ειμαστε σε περιβαλλον που χτυπα ξυλο μπορει να αντιμετωπισει οτι τυχει.αν εμπιστευεσαι το γιατρο σου συζητησε το και μαζι του.ΟΝΕΙΡΑΚΙ τωρα που μου εμαθε η ΚΑΤΕΡΙΝΑ τα προσωπικα μηνυματα θα σου στειλω το fb μου!!!!!!ΜΑΡΙΕΛΑ και σε΄σενα!!!!

φιλια πολλα στις μελλουσες μανουλες και τα σπορακια μας!!!!

[smilie=blob7.gif]

Καλημέρα σε όλες! Καλή εβδομάδα!!!! ΜΑΡΙΕΛΑ και ΟΝΕΡΙΑΚΙ θα σας στείλω το ονοματεπώνυμό μου στα προσωπικά μνμ για να με βρείτε στο fb. Καλώς ήρθες Kryst!! Στο θέμα της γέννας πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει ο γιατρός και όχι τόσο το νοσοκομείο αλλά έτσι και αλλιώς εκείνος θα σε συμβουλέψει κατάλληλα για εκείνη την ημέρα!!! Πάντως μην αγχώνεσαι και κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!! Να μας λες ότι θέλεις και ότι σε προβληματίζει!! Έκανες την αυχενική? ΝΙΚΟΥΛΑ είχες καλή δασκάλα χαχαχα!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!! Τι κάνετε;;;; Εγώ είμαι πολύ καλά, σήμερα θα πάρω τον γιατρό μου τηλ γιατί είναι να με δει μέσα στη βδομάδα!! :) Ανυπομονω να δω τον μπέμπη!! :)

Kryst καλωσήρθες και καλη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!! Είμαι κι εγώ μίση από Σέρρες, είναι η μαμά μου από κει κ έρχομαι συχνά στους συγγενείς μου! Εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο γιατί δεν έχουμε κλινική εδώ που μένω..

Κορίτσια συγχαρητήρια για τις αυχενικές, με το καλό να συνεχίσουμε!!!! Κορίτσια έχω και γω facebook! ΜΑριελα, ονειράκι, κατερινα και νικη θα σας στείλω το όνομα μου σε πμ!!

Καλημέρα thagia δεν κατάφερα να σε βρω και σου έστειλα το όνομα μου σε προσωπικό μνμ για να με βρεις εσύ!!!! Να δώσεις χαιρετίσματα στον άντρακλα σήμερα που θα τον δεις!!!![smilie=blob10.gif]

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες μας!!!!!!ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ η δασκαλα σουπερ!!!ΘΑΓΙΑ μου με το καλο να δεις το μπεμπακο!!!ΜΑΡΙΕΛΑ υπομονη θα περασει ο μηνας.εμενα μια βδομαδα εμεινε και δεν περναει με τιποτα!!!!!!!

Άντε thagia με το καλό να δεις το μικρακι σου :-D Ωραία κορίτσια σε λίγο θα κάτσω στο pc να δω τα μηνύματα και να σας βρω στο fb :-D

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!! Μην με ξεχασετε...θελω κ εγω να μου στείλετε τα ονοματα σας να σας κανω προσθηκη στο facebook.... niki κ εγω σε μια εβδομαδα θα παω στη γιατρό...

ΣΤΑΛΙΤΣΑ μου φυσικα και δε σε ξεχναμε!!!!!θα σου στειλω το φεις μου σε μηνυμα!!!!σε μια βδομαδα και συ ε?αντε να εχουμε καλα νεα!!!ΟΝΕΙΡΑΚΙ μπραβοοοοοοοο!!!!!!τελειο το φασολακι!!!!!!καιγω μεχρι να το βαλω ειδα και επαθα!!!!!!

ασχετο αν και μιλησα με το γιατρο μου και με καθησυχασε,να ρωτησω?τσιμπιματακια - τραβηγματακια εχετε βρε κοριτσια?εγω εχω μονο απο αριστερη μερια.ο γιατρος λεει πως ειναι εντερο η΄η μητρα που μεγαλωνει.παρ΄ολα αυτα μου ειπε ακομα πιο πολλη ξεκουραση(ποσο ακομα?)μεχρι να παω τη δευτερα.και μου ειπε επισης πως ανησυχουμε μονο οταν δουμε αιματακι...τι λετε?

mariela ευχαριστω, μονο στο γενεσις ειναι ο γιατρος μου τν εμπιστευομαι βεβαια αλλα απλα επειδη ειναι μονο μαιευτικη αναρωτιεμαι,niki-didymakia κ γω εχω πονακια αρκετα συχνα κ σαν περιοδου.thagia που μενεις αν επιτρπεται?εγω μεσα απο σερρεσ.katerina- prokopis ευχαριστω, με αυχενικη σχετικα νωρις μου την εκανε την 11βδομ αλλα για φυλο δεν μουπε.. ελπιζω τωρα σε 2 βδομ πουχω ραντεβου να μαθω κ δεν περναν οι μερες!![smilie=blob7.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...