Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κορίτσια!!! Μαράκι δυσυχώς δεν έχω καμιά ιδέα γιαυτά τα θέματα. Ξέρω μόνο ότι επαναγαλακτισμός γίνεται. Ελπίζω η σύμβουλος που βρήκες να σε βοηθήσει! Ακόμα κ αν δεν βοηθήσει ο θηλασμός στο θέμα των σπασμών έχει πολλές άλλες ευεργετικές ιδιότητες. Καλό θα ήταν να θηλάσεις έστω και λίγο. Νάνσυ δεν είμαστε εγκυμονούσες! Σταλίτσα να σας ζήσει και πάλι ο Αριστοτέλης!!! Μπράβο που το αγόρι μας δεν έκανε πυρετό! Κορίτσια σκέφτομαι να αγοράσω υπνόσακο για τη μπέμπα. Να πάρω αυτόν που είναι σαν φορμάκι ή αυτόν που είναι σαν σλίπινγκ μπάνγκ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?σταλιτσα μου σε ευχαριστω πολυ.απογοητευτηκα ομως.καναμε το εμβολιο σημερα κ ρωτησα κ την γνωμη της παιδιατρου που ασχολειταικ με τον θηλασμο κ μου ειπε οτι αυτα τα χαπια δημιουργουν προβληματα στην καρδια κ να μην ρισκαρω σε καμια περιπτωση κ μονο με αντλησεις ειναι σχεδον ακατορθωτο μετα απο τοσο καιρο να ξαναεχω γαλα.κατερινακι εμενα μου εφεραν αυτον που ειναι σαν φορμακι.βεβαια ειναι το ενα νουμερο κ ειναι λιγο πολυ μεγαλουτσικο.

Καλημέρα κορίτσια! Καλό μήνα να έχουμε!!! Μαράκι δεν πειράζει! Έτσι κ αλλιώς δεν πιστεύω ότι βοηθάει ο θηλασμός στους σπασμούς... Πιστεύεις ότι βολεύει ή να προτιμήσω τον άλλο που μοιάζει με σλίπινγκ μπανκ;

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Μαράκι μίλησε με τους συμβούλους θηλασμού που είναι οι αρμόδιοι γι' αυτό το θέμα!! Μακάρι να γίνεται!!!

Κατερινάκι εμείς κοιμόμαστε ήδη με υπνόσακο γιατί έχουμε κρύο εδώ πάνω!! Έχω αυτόν που είναι σαν sleeping bag χωρίς μανίκια και κοιμάται πολύ καλά εκεί μέσα! Από τα ικεα τον πήρα! φαινεται το λινκ??

http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/moro/leyka-eidi-gia-moro/upnosakoi/sakkos-ypnoy-51376/76506/

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις ειχαμε θεματακια.μας ανεβασε λιγο πυρετουλη το εμβολιο κ ετσι εκανε κ ενα επεισοδιο.ειναι αρκετα υπνηλικη.κατερινακι δεν της το εχω δοκιμασει ακομα αλλα το φοβαμαι λιγο αυτο που ειναι σαν σλιπ μην χαθει εκει μεσα ενω σαν φορμακι στεκεται πιο καλα.βεβαια στην πραξη θα το δουμε.thagia μπορεις να κανεις κ παραγγελια απο ιντερνετ στα ικεα?δεν το ξερα.

Κοριτσια μου εχουμε γκρινια και κλαματα συνεχεια τελευταια και γιαυτο χαθηκα.Θα απαντησω αναλυτικα σε ολες αλλη στιγμη.Ηθελα μονο να πω στη Μαρια οντως να αποφυγει αυτο το φαρμακο αλλα επαναγαλακτισμος γινεται ακομα και τωρα.Θελει ομωςπολυ χρονο και υπομονη.Αντλησεις καθε διωρο και τη νυχτα μια δυο φορες.Μια πολυ καλη συμβουλος θα σε καθοδηγησει.Παρε κανα δυο τηλεφωνα απτη λιστα και δες αν καποια ακουγεται καλη!Θεσ/κη υπαρχει κορυφαιος γιατρος και συμβουλος ισως ξερει καποιον Αθηνα.Στελιος Παπαβεντσης λεγεται.

καλησπερα κοριτσια και μωρακια!!!εδω κι εγω μετα απο αρκετες μερες αλλα ειχαμε κατι τρεξιματακια.ειχαμε παιδιατρο σημερα καναμε εμβολιακι.μας βρηκε μια χαρα και απο αυριο ξεκιναμε κρεατακι και γιαουρτακι.και σε λιγες μερες κοτοπουλο και ελευθερα λαχανικα και φρουτα.

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?το ψαχνω το θεματακι μου αλλα δυσκολο.νικη καλη αρχη κ στα υπολοιπα.καλες μασες:-)

κοριτσια θελω να παρω μαρσιππο.ποιο βολευει λετε?το ρινγκ η το κανονικο?επισης θελω το παιδι να κοιταει κ μπροστα.

Μαράκι έχω μάρσιπο της chicco κανονικό. Το παιδί κοιτάει κ μπροστά. Τον πήρα στα τζάμπο 30,00 ευρώ και τον έχουμε λιώσει...

Γεια σας κορίτσια μου!! Κι εγώ μάρσιπο ψηφίζω! Εμένα στο ring sling δεν κάθεται καθόλου.. Το έχω μονο για δημόσιους θηλασμούς γιατί βολεύει. Αλλιώς μάρσιπο! Εμένα είναι μιας σουηδικης εταιρίας!

http://oneira.gr/index.php?route=product/product&path=477_603_604&product_id=98

Σταθερός και πολύ βολικός!!

Καλημέρα κορίτσια μου! Stalitsa να σας ζήσει το αντράκι σας, γερό και τυχερό να είναι! Πολύ ωραία ονόματα και τα δυο! Όσο για το μάρσιπο έγω έχω το σλινγκ αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει η αλήθεια είναι. Εγώ κορίτσια ξεκίνησα σιγά σιγά την δουλίτσα, πολύ λίγες ώρες αρχικά μέχρι να μεγαλώσει ο μπεμπάκος και έχω πάρει τα πάνω μου. Είχα ανησυχία στην αρχή για το πως θα είναι όταν θα λείπω, αλλά είναι πολύ καλός δεν γκρινιάζει καθόλου, κάθεται ήσυχος και όλο γελάει!! Έχω χαρεί πολύ που δεν κουράζει τις γιαγιάδες και τον μπαμπά!!! Αααα κορίτσια μου σας ευχαριστώ ξανά για τις ευχές σας στο fb!!! Ότι καλύτερο για όλες μας!!! :-)

Καλημερα κοριτσια, σταλιτσα να σας ζησει ο νεοφωτιστος, κοριτσια προσπαθω να σας διαβασω αλλα δεν τα καταφερνω λογω του μικρου πριγκιψ. Θελω τοσο πολυ να σας διαβαζω για να παιρνω πληροφοριες και να τα λεμε αλλα θα τον βρω τον τροπο που θα μου παει!!

Θελω να σας ρωτησω κατι που με καιει! Ο μικρος μου μαλλον και λεω μαλλον γιατι δεν νιωθω σιγουρη με τιποτα, μαλλον εχει παλινδρομηση η οποια θεωρω οτι ειναι μικρη γιατι βγαζει γουλιτσες μονο σε ενα με δυο γευματα την ημερα και αυτο στο μεσημεριανο. Καναμε υπερηχο και εδειξε οτι ανεβαινει στον λαιμο αλλα δεν βγαινει εξω. Ξεκινησαμε το γαλα AR αλλα δεν το πινει κ του δινω παλι το κανονικο! Εχει καμια σας εμπειρια στο θεμα. Δεν ξερω τι να κανω ειμαι σε απογνωση. Επισης αυτος ο τροπος του υπνου με λιγο σηκωμενο το στρωμα 30μοιρες δεν μ αρεσει. Τι να κανωωωωω!!!!

καλημερα κοριτσακια!! δεν θυμαμαι να απαντησω σε ολες και δεν προλαβαινω να τα ξαναδιαβασω ολα!! η μαιμου με εχει τεντωσει!!! ξανακαναμε αποτυχημενες προσπαθειες να πιει λιγο ξενο γαλατακι η εστω δικο μου απο μπιμπερο. ειναι πολυ πεισματαρα.. θα αρχισω προσπαθειες με εκπαιδευτικο ποτηρακι αλλιως ειπε ο γιατρος απο τον αλλο μηνα ξεκιναμε στερεες μπας και μπει σε λιγοοο προγραμμα...

Ναταλια καλα εκανες και ξεκινησες θα σου κανει πολυ καλο!! Εισαι τυχερη που μπορεις και τον αφηνεις.. εγω τοσους μηνες την εχω αφησει μονο για μια ωρα και αυτην με το ζορι και απο την μια ειναι πολυ ομορφο αυτο απο την αλλη εχω κουραστει παρα πολυ.. Καλος ο θηλασμος αλλα χρειαζεται και η μανουλα καμια ωρα την ημερα την ησυχια της! Το βραδυ ξυπναει καθε μιση η μια ωρα οποτε καταλαβαινετε οτι με εχει κανει κουρελι!

Μορουλι μην ανησυχεις για την γοπ. λιγο πολυ ολα τα μωρακια την εχουν .. κι εμενα την ειχε αλλα μου ειχε πει ο γιατρος να μην ανησυχω εφοσον δεν το κανει σε καθε γευμα.. τωρα για το γαλατακι δεν ξερω να σε κατατοπισω απλα να ξερεις οτι οσο μεγαλωνει θα βελτιωνεται!!

εγω κοριτσια εχω και mei tai και ring sling και κλασσικο μαρσιπο κικο! το mei tai το χρησιμοποιησα οταν ηταν νεογεννητο το σλινγκ αργοτερα που ηθελε νον στοπ θηλασμο και ειχε ζεστη για mei tai και τωρα βαζω τον κικο γιατι η κουτσομπολα θελει να κοιταει εξω συνεχεια και με το μει ται εχει πολυ υφασμα και ενοχλει τα χοντρα μπουτακια της!!!

καλησπερα μανουλες και μωρακια ευχομαι να ειστε ολοι καλα και ηρεμοι.Σταλιτσα να σας ζησει πραγματικα πολυ ωραια ονοματα.Εμεισ εχουμε σλινγκ και του αρεσει παρα πολυ μολις τον βαλω τον παιρνει κατευθειαν ο υπνος στην αρχη ειχα παρει τον κανονικο της κικο και μολις τον εβαζα ξεκιναγε τα κλαματα και πηγα και τον αλλαξα.μωρουλι εμεις εχουμε παλινδρομηση πινουμε αντιαλλεργικο γαλα και μετα απο καθε γευμα τον κραταω μιση ωρα.οταν ηταν πιο μικρος κοιμοταν στο πορτ μπεμπε που ειχε μια κληση το στρωματακι οποτε βολευε.οσο μεγαλωνει ομως διορθωνεται απο τον τριτο μηνα ειμαστε πολυ καλυτερα.Α πινουμε και epadoren σιροπι για την παλινδρομηση.Απο βδομαδα θα κανουμε και την δευτερη δοση του πνευμονιοκοκκου.

Ευχαριστω πολυ κοριτσια με βοηθησατε αρκετα. Η αληθεια οτι ειχα φαει φρικη απο χθες. Θανασης ποιο αλα του εδινες- δινεις.

Ο μικρουλης μου σημερα με εχει κανει μπαλακι του. Χορευω στον σκοπο του και εχει εκμεταλευτει την κατασταση του που την πηρα τοσο σοβαρα λες και χαθηκε ο κοσμος. Χαλαλι του ομως!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε??? Εγώ επιτέλους ηρέμησα μετά από τη βάπτιση κ κάπως ξεκουράστηκα αφού έχω την μανούλα μου κ τον μπαμπά μου κ απασχολούν τον Αριστοτέλη! Ξεκίνησα κ για δίπλωμα..πρέπει να το πάρω γιατί θα μου χρειάζεται το αυτοκίνητο!! Ειδικά σε λίγους μήνες που θα ξεκινήσω δουλειά!! Διάβασα τα νέα σας κ χαίρομαι που είστε καλά!! Σας ευχαριστώ κ πάλι για τις ευχές σας!!!! Τώρα που κάνει κρύο τι φοράτε στα μωράκια σας????

Κοριτσάκια μου γεια κ απομενα!δεν προλαβαίνω να σχολιάσω σε όλες συγχωρήστε με!μαρσιπο κι εμείς κικο κ μια χαρα βολεψε απλα τωρα που βαρυναν δεν αντέχει η μέση μου οπότε καροτσάδα καλύτερα!βαλαμε κι εμείς τα χειμωνιάτικα μας!φορμακια κβφορμουλες πανω κατω.τρωνε κανονικα πια μεσα στη μερα κ την αλλη εβδομαδα θα φανε κοτόπουλο.με το μοσχαράκι μια χαρα τους αρεσε.και......έχουμε δοντι!!!!ο γιοςβεβγαλε ενα κάτω κ περιμένουμε τη μπουμπου που αρχισε κ ασπριζει!αυτα απο μας φιλακια πολλα!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Έπιασαν τα κρύα και στη μικρή βάζω μακρυμάνικα, κάλτσες, φόρμες κλπ. Το βράδυ την κοιμίζω με ολόσωμο χοντρούτσικο φορμάκι κ φανελάκι από μέσα. Περιμένω τον υπνόσακο να μας έρθει από βδομάδα. Σε λίγες μέρες ξεκινάμε κ φαγάκι!!! Νίκη βγήκε δοντάκι;;; Τέλεια!!! Γερό ναναι!!! Είδες ο γιός ήσυχος αλλά της την πήρε την πρωτιά!!! Χαχαχα! Και μένα με πονάει η μέση κ τώρα βγαίνουμε πιο πολύ με το καρότσι και την βάζω στο μάρσιπο αν τύχει να κλάψει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...