Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!αχ ονειράκι περαστικά σου,θα πρέπει να τρόμαξες!!!!!Πολύ χαίρομαι για τα καλά νεα που είχατε απο τις αυχενικές σας.ελπίζω και εμεις οι 3 που μείναμε να έχουμε τα ίδια καλά νεα!!!!!Αντε mariela η σειρά σου την δευτέρα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για το ενδιαφερον σας,ευτυχώς είμαι καλυτερα,τωρα έχω το άγχος για την αυχενική,μια εβδομαδα έμεινε.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κάνετε κορίτσια;;;;; Μεγαλώνουν καθόλου οι κοιλίτσες σας;;;;; Σε μένα σήμερα μου είπε ο άντρας μου ότι κάτι αρχίζει να ξεπετάγεται! <3 Θα τρελαθώ!! Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σε κανένα δεκαήμερο θα ξαναπάω στον γιατρό μου! ΜΑριέλα καλή αυχενική για σήμερα, να πάνε όλα καλά!!!! Ονειράκι ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα,να προσέχεις και να ξακουράζεσαι!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια!!

Πηγαν ολα καλα με την αυχενικη..

Ειναι ολα φυσιολογικα, τελεια δηλαδη!!!!

Με το καλο στα υπολοιπα κοριτσακια που εμειναν...και προπαντος χωρις αγχος!!

Καλησπέρα απτην βροχερή Αθήνα!!! Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Μαριέλα μου μπράβο!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!! Έμαθες και φύλλο? Άντε με το καλό και οι υπόλοιπες για αυχενική!!!! Εγώ κορίτσια μου αρχίζω να είμαι καλύτερα σε σχέση με τις αναγούλες!!! Κατά τα άλλα όπως τα ξέρετε περιμένω να πάω στο γιατρό μου στις 20 του μήνα!!! Σας φιλώ γλυκά!!!

κοριτσια γεια σας και απο μενα!!!!τερ ειχα 26/7/13 και πρωτα ο θεος περιμενω τα διδυμακια μεχρι 2/5/14.ελπιζω να παω οσο περισσοτερες εβδομαδες γινεται και να μην ειναι ελλιποβαρη τα μωρακια.

φυλλο εχετε δει?εμενα δε φαινονται ακομα,στις 25 θα ξαναπαμε και θα δουμε.ειναι ολιγον αφρατουλα η μαμα γιαυτο!!!χχαχαχαχαχα!!!!!!

το ενα ειπε ο γιατρος μαλλον αγορακι και βλεπουμε!

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Συγχαρητήρια για την αυχενική Mariela!!!!!!!! Καλώς ήρθες niki!!! Εγώ γεννάω 6-5....κοντά είμαστε!!!! :-) Έκανα εξετάσεις αίματος κ έπεσε κ άλλο ο αιματοκρίτης κ η αιμοσφαιρίνη...η γυναικολόγος μου είπε να ξεκινήσω σίδηρο... τι να κάνουμε.... Σας φιλώ!!!!

Mαριέλα συγχαρητήρια για την καλή αυχενική, όλο καλά νέα να μας έχεις!!!!

Νίκη καλωσήρθες!!!!!!!! Με το καλό τα διδυμάκια σου!!! Τι γλυκο που είναι δύο, πάντα θαύμαζα τα διδυμάκια!!!! :) Εμένα είναι αγοράκι και μου το είπε ο γιατρός από την 11η εβδομάδα, πριν την αυχενική ακόμη και με το καλό γεννάω 10-5!!

Καλωσηλθες Νικη!

Με το καλο τα μωρακια σου..Ευχομαι να προχωρησει η εγκυμοσυνη σου οσο πιο πολυ γινεται!

Εμεις φυλο δε μαθαμε, θα μας ελεγε ενα ποσοστο η γιατρος οποτε επιλεξαμε να μη μας πει καθολου.

Αρα σε ενα μηνα που θα παμε στο γιατρο ισως φανει κατι στα σιγουρα πια!!

κοριτσια μου ευχαριστω πολυ για το καλως ορισμα!!!!ειναι πολυ ωραιο να εχω καπου να μιλαω που να ειμαστε στην ιδια φαση!!!!!!μακαρι να εχουμε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!!!σε δυο βδομαδες παω παλι για υπερηχο στο γιατρο και μετα φανταζομαι σε κανενα μηνα περιπου η β΄επιπεδου.καλη συνεχεια σε ολες μας!!!!!! [smilie=love4.gif]

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!Μariela συγχαρητήρια για την αυχενική σου!!!!!Νικη καλως ήρθες με το καλό τα μωράκια σου,σου ευχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!!!Ονειράκι εμείς μείναμε για την αυχενική...αντε να δούμε....έχω πολύ άγχος πάλι!!!!!!!!!!μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!!ξανακάνατε εξετάσεις αίματος εκτος απο την πρώτη φορά?να ρωτησω στην αυχενική που μετά παίρνουν το αίμα πρέπει να είμαστε νηστικοί??

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Christi στην αυχενική δεν χρειάζεται να είσαι νηστική...φάε κανονικά!! Όσο για τις εξετάσεις αίματος εγώ ξαναέκανα κ όπως έγραψα κ χθες λόγω χαμηλού αιματοκρίτη κ αιμοσφαιρίνης άρχισα να πίνω σίδηρο...Niki από που είσαι??

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε???? Καλώς ήρθες Νίκη!!! Καλή εγκυμοσύνη και σε σένα!!!! Christi δεν χρειάζεται να είσαι νηστική για την αυχενική. Σταλίτσα και γω παίρνω σίδηρο!!! Εγώ δεν έχω ξανακάνει εξετάσεις αίματος ίσως στο επόμενο ραντεβού να μου πει ο γιατρός να κάνω πάλι. Φιλιά σε όλες!!!!!

εξετασεις και γω μονο τις πολλες του πρωτου τριμηνου και θα παω σε καμια βδομαδα παλι για γενικη αιματος και το anti-xa γιατι κανω ενεσεις ηπαρινης καθε μερα.και γενικα ο γιατρος μου δεν τρελαινεται με εξετασεις.βγηκαν οι πρωτες οκ και καθε μηνα απλα κανω την επαναληπτικη για την ηπαρινη και που και που κανεναν αιματοκριτη.ισως βεβαια δε με βαζει καθε μηνα γιατι ξεκινησα με 44 και κατι.σταλιτσα μου απο αθηνα ειμαι.

Καλημέρα κοριτσάκια,νίκη με το καλό τα διδυμακια σου :-D Συγχαρητηρια κοριτσια για τις τελειες αυχενικες :-D :-D Ναι christi μονο εμείς μείνανε κ αυτές οι τελευταίες μέρες δεν περνάνε με τίποτα.

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε?? Oneiraki και Christi μείνατε τελευταίες κ καλύτερες!!! :-) Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά!!!!!! Katerina ποιο σίδηρο παίρνεις εσύ? Niki σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις??

θα γεννησω στο ιασω κοριτσακι μου.εσυ?εχεις σκεφτει τιποτα?ονειρακι κατερινα και ολα τα υπολοιπα κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!!!να συμπληρωσω οτι στις εξετασεις που εχω κανει εννοειται και η αυχενικη που ηταν τελεια οπως μας ειπε ο γιατρος και για τα δυο μωρακια!!!!

εχω αλλο θεμα ομως.καθε φορα που πηγαινω στο γιατρο ολα οκ φευγω τρελαμενη απο τη χαρα μου και ησυχη.μολις ομως περασουν οι μερες και μεχρι τον επομενο υπερηχο με πιανει αγχος αν ειναι ολα καλα.το εχετε και αλλες αυτο η΄ειμαι η μονη παρανοικη????????

Επεξεργάστηκε από niki-didymakia

Η γυναικολόγος μου είναι στο ΛΗΤΩ..οπότε εκεί λέω...έχουν γεννήσει κ πολλοί γνωστοί μου κ έχω ακούσει καλά σχόλια...κ για το ΙΑΣΩ ξέρω πολύ καλά σχόλια....

και για το ληρω ξερω οτι ειναι πολυ καλο.δυο τρεις πολυ γνωστες κοπελες εχουν γεννησει εκει και εχω ακουσει τα καλυτερα!αλλωστε οπου ειναι οι γιατροι μας θα παμε το μαιευτηριο 3-4 μερες ειναι.ο γιατρος μετραει.

:-bd

δυστυχως οχι,μενω καλλιθεα αλλα αν ολα πανε καλα θα μπω προγραμματισμενα καισαρικη οποτε θα ειμαστε οκ για τη μεταβαση!!ελπιζω βεβαια απο το αγχος τους να μη με ξεχασουν στο σπιτι και φυγουν οι υπολοιποι με τη βαλιτσα!!!!!χαχαχαχαχααα

\\:D/

εν τω μεταξυ σταλιτσα απο οτι βλεπω ειμαστε ακριβως σχεδον στις ιδιες μερες.αν γεννουσαμε στο ιδιο μαιευτηριο θα βρισκομασταν κιολας εκει!!!!!

Εμένα η καταγωγή μου είναι από επαρχία κ οι γονείς μου όσο κ τα πεθερικά μου μένουν εκεί...εγώ κ ο άντρας μου μένουμε Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων...σκέψου ότι απο τώρα οι γονείς μας κανονίζουν για εκείνη την ημέρα...ποια θα πάρει τη βαλίτσα ποια θα ειδοποιήσει τους συγγενείς..άστα να πάνε...όταν τους ακούω κάθομαι κ γελάω...όσο για το μαιευτήριο ναι..μαζί θα είμασταν...εγώ μένω 5 λεπτά με τα πόδια από το Λητώ...νέο ψυχικο

α ναι εμενα η μαμα μου με τον αντρα μου απο τωρα κανονιζουν για τα γλυκα πως θα τα φερουν την ιδια μερα,συννενοουνται οταν ο ενας ειναι για καφε να παραφυλαει ο αλλος μη φωναξουν οτι γεννησα....αστα να πανε οπως τα λες!!!ευχαριστα ειναι αυτα μεσα σε ολη τη μαυριλα των εποχων που ειμαστε.εσυ εχεις δει τι παιδακι ειναι γιατι δε θυμαμαι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...