Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε; Μαρία εμενα η γιατρος στις 40 μερες μου εκανε υπέρηχο να δει οτι ολα ειναι καλα κ μου επέτρεψε τις επαφές.ειναι πραγματικά δωρο ο θηλασμος αλλα ρωγμές δεν ξερω αν αντέχω αλλο! Την τελευταια εβδομαδα με εχει τρελάνει. Ουτε να φαω με αφήνει ουτε μπανιο δεν συζητάμε να βγω εξω... Νομιζω οτι εχω απελπιστει κ αντι για συμπλήρωμα μονο θα τον κόψω τελειως. Πλεον

Πονάνε τοσο πολυ οι θηλές απο την χρήση ειναι κ η κούραση στη μεση και καθε φορα που την βάζω στο στήθος κλαίω...

Aurora dirty thirty.. Αν αποφασίσεις πάντως για ριλαξ παρε με δόνηση γιατι εγω εχω απλό κ την αλλη φορα η καημένη η μανα μου 2,5 ωρες κουνούσε με το πόδι! Πολυ γυμναστική...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερες!

Fun σε σκεφτομουν,αν ηρεμησατε καθολου.Να μην το γρουσουζεψω εμεις ειμαστε λιγο καλυτερα.Δεν τσιριζει ολη μερα,ειναι πιο ησυχη αν και γκρινια εχει και το βραδυ δυο μερες σερι κοιμηθηκε 5ωρο!!!!

Ποσο σε καταλαβαινω δεν ξερεις!Ειναι λιγο δυσκολο να πεις με σιγουρια αλλα γαλα εχεις αρκετο;Χορταινει;Ξερεις;Επισης ρευεται καλα;Η σταση θηλασμου τη βολευει;Καθεται ησυχα;Εγω παιδευτηκα και παιδευομαι με αυτα,οσο απλα κι αν φαινονται!Πιανει τουλαχιστον και γυρω απτη θηλη οταν θηλαζει;Τα καταφερες τοσο καλα και ειναι κριμα να διακοψεις αλλα αν δεν αλλαξει σε λιγο καιρο ακομα...τι να πω!

Παω για παπ σημερα,τελος και η περιοδος... Επανηλθα 100% γρηγορα αν και θηλαζω,εξαιρεση ειπε ο γιατρος.

Πολλη ζεστη,εχουμε λιωσει και ονειρευομαι θαλασσα..... Εχω σκασει και μεσα σπιτι,εχει ο αντρας μου το αμαξι και βγαινουμε πολυ λιγο καθε εβδομαδα.

Παρηγγειλα ριλαξ με δονηση και μουσικη,μακαρι να της αρεσει!Ολη μερα αγκαλια δε γινεται!

Καλημέρα κορίτσια!! Fun κ εμένα ο μπέμπης έχει τώρα 4 μέρες που θέλει όλο στήθος με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω ούτε να φάω...περιμένω κάθε μέρα να πάει η ώρα 3 να έρθει ο άντρας μου από τη δουλειά για να απάσχολήσει λίγο τον μπέμπη κ να φάω..εγώ θα σου έλεγα να μην τα παρατήσεις με το θηλασμό!! Όσο κ αν κουράζεσαι!!! Εγώ σκέφτομαι κ λέω ότι αφού θα καθίσω από τη δουλειά κάποιους μήνες τότε η μόνη ασχολία μου θα είναι ο μπέμπης κ ο θηλασμός! Γνώμη μου!! Εσύ κάνε ότι πιστεύεις!! Α..κ σκέψου δεν έχω βοήθεια στο σπίτι....

Την φόρτωσα aurora στο αμαξι και βγήκαμε.. Δεν ήθελε καρότσι την έβαζα στο Mei tai να θηλάζει κιολας. Ηρθε σημερα κ Το ting sling για πιο δροσερό να δούνε αν θα μπορεσω να το βαλω! Γενικα πρεπει να εχω γαλα γιατι τρέχει το στήθος απο μονο του! Και στάσεις γενικα αλλαζουμε! Τωρα θα ξεκινήσω άντληση με θηλαστρο να δω ποσο τρωει! Μα δεν το θελει για φαι, τρωει κ μετα το κανει πιπιλα!! Επισης σημερα πηρα ακομα ενα ριλαξ με δόνηση κ ήχους μπας κ την ξεγελάμε εκει μεσα..

Εδω σημερα δρόσισε. Aurora δεν θα το άντεχα να ημουν Κέρκυρα κ οχι θάλασσα ! Αχ μια ροβινια ζητάω οχι πολλα πολλα...

Αχ σταλιτσα μου κι εγω αυτα σκεφτομαι.. Κ η μανα μου ειναι για λιγο εδω. Και καθε μερα της δίνω ακομα μια ευκαιρία...απλα το κακο ειναι οτι δεν εχω πολυ υπομονη η τελος πάντων ειδικά τα βραδιά νομιζω οτι δεν εχω καθολου..

Καλησπέρα κορίτσια,χθες πήγα στον γυναικολόγο όλα καλά μας είπε,η μήτρα έχει επανέλθει κ παπ όταν αδιαθετησω.Ο μπεμπης κύριος στον γιατρό!!!Fun μου κάνε λίγο υπομονή,θα ηρεμήσει η μικρη.Aurora χαρηκα πολυ που ηρέμησε η μικρή και ξεκουράζεται κ εσυ λίγο.Stalitsa κ εγώ για να φάω ή στον άντρα μου τον δίνω ή τον θηλαζω,δλδ τρώμε οικογενειακος :-p :-P Μαρια καλυτερα να πας πρωτα στον γιατρό και μετα να έχεις επαφες.

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ είμαι πολύ κουρασμένη. Η μπέμπα είναι συνεχώς πάνω μου αλλιώς κλαίει! Τις τελευταίες νύχτες κοιμάται ελάχιστα και έτσι είμαστε και μεις κομμάτια. Δεν θέλει το κρεβάτι της παρά μόνο αγκαλιά. Καμιά συμβουλή; Ναταλία εμείς πήραμε ρηλάξ αλλά κλαίει μόλις την βάζω! Δεν της αρέσει ακόμα. Μαρία εμείς κρατήσαμε τις 40 μέρες και ξεκινήσαμε επαφές μετά το γιατρό! Τώρα τις ξανακόψαμε γιατί σερνόναστε απτην κούραση κ την αυπνία.

Fun σε καταλαβαίνω γιατί και μεις κάπως έτσι είμαστε! Για τον πόνο στις θηλές βάλε πουρελάν της μεντέλα και άστες στον αέρα για λίγο. Εμένα δεν πονούν μόνο τις πρώτες μέρες πονούσαν. Aurora ελπίζω να κάθεται στο ρηλαξ η μικρή σου γιατι η δικιά μου με τίποτα. Ονειράκι και γω έτσι τρώω! Σταλίτσα εμένα έρχεται η μάνα μου το πρωί και πάλι κουράζομαι φαντάσου εσύ που είσαι μόνη! Κορίτσια έχεται κανένα κόλπο για να μάθει την πιπίλα; Σε πιο μήνα θα στρώσουν λίγο τα μωρά;

Τελικα τα κοριτσια μας βγηκαν πιο τζαναμπετικα... εγω σημερα ξεκινησατην επιχειρηση αντληση μπιμπερο. Πρωτη προσπαθεια σχετικα αποτυχημενη.. δεν της αρεσε το μπιμπερο.

κατερινα κουραγιο κοπελα μου. Αν βρεις τροπο για την πιπιλα σε παρακαλω πες μας κι εμας.. το προσπαθω εβδομαδες αλλα τζιφος...

εμενα μαλλον θελει 40 χρονια οχι μερες για να στρωσει..

Τελικά fun πόσο γάλα έβγαλες απτο κάθε στήθος; Σήμερα όποτε την παίρνει ο ύπνος την βάζω στο κρεβάτι κ αν ξυπνήσει πάλι απτην αρχή για να το μάθει. Δεν γίνεται να την έχω αγκαλιά συνέχεια! Και εγώ πονάω και η μικρή δεν ξεκουράζεται κανονικά γιατι δεν απλπωνεται το σωματάκι. Ελπίζω να τα καταφέρω σιγά σιγά. Την πιπίλα της την βάζω κ την κρατάω αλλά πολλές φορες τσαντίζεται.

Κατερινακι γιατί δεν την βάζεις στο κρεβάτι σας,να ξαπλωσεις κ εσυ διπλα της κ να κοιμηθητε και οι δύο να ξεκουραστειται?

Καλησπερα κοριτσια.τι κανετε?κουρασμενες ε?fun,stalitsa,aurora υπομονη οσο μπορειτε.μαλλον ειναι αρκετα δυσκολο ε?την πιπιλα ουτε εμανα την κραταει μονο οταν πειναει την παιρνει για λιγο κ την βγαζει οταν καταλαβαινει οτι δεν ειναι γαλα:-).οσο για την κουνια εγω ξερω οτι αν θες κρατα την αγκαλια αλλα πριν κοιμηθει βαρια να την βαζεις στην κουνια για να καταλαβαινει την διαφορα.κοριτσια εμενα η μπεμπα απ'το πρωι που θα φαει γυρω στις 9 κοιμαται σχεδον συνεχεια μεχρι το μεσημερι.ξυπναει μονο για γαλα κ αυτο κοιμισμενη.το απογευμα που ερχεται ο μπαμπας απ'την δουλεια ξυπναει κ μετα ξανακοιμαται.το βραδυ μου ξυπναει κανονικα στο 3ωρο,τρωει κ ξανακοιμαται.ισως ξυπνησει κ γκρινιαξει για λιγο στο ενδιαμεσο αλλα γενικα ειναι ηρεμη.ειναι φυσιολογικο αυτο?βεβαια ειναι κ το φαρμακακι που παιρνουμε κ μπορει να φερνει λιγο υπνηλια.εγω εχω περιοδο εδω κ τρεις μερες αλλα για πολυ αιμα.μολις τελειωσει θα παω στον γιατρο αλλα δεν θελω να παω στον γυναικολογο μου.εχασα την εμπιστοσυνη μου με ολα αυτα κ φοβαμαι οτι ισως μπορει να εχει καποια ευθυνη αν ολο το θεμα ξεκινησε περιγεννητικα.θα μπορω λετε να παω κανονικα για ελεγχο μητρας σε καποιον αλλον?

Ονειράκι το έχω δοκιμάσει και δεν της αρέσει! Κάθεται λίγο και μετά κλαίει. Μαρία μπορεί να έχει υπνηλία απτο φάρμακο αλλά μπορεί να είναι έτσι κ από μόνη της.

τι κανετε κοριτσια?!σαραντησαμε κ μεις σημ!πηραμε ευχη ευτυχως ηταν ησυχη η μπεμπα.αλλα μολις γυρισαμε κ φαγαμε καναμε εμετο ετσι για να μην ξεχνιομαστε!πηγαμε κ στο παιδιατρο σημ ολα καλα  4750 εφτασε. κ σαν να το καταλαβε το χερι μου που πιανετε απο την αγκαλια.αυτα που κανει λεει στο φαι ειναι θεμα χαρακτηρα πολυ πεισματαρα κ να μην αγφωνομαι γιατι δεν θα χαρω τη περιοδο αυτη πουναι μωρακι.τωρα εχουμε ραντεβου οταν γινει 2μηνων οποτε θα παμε κ για το 1ο εμβολιο το οποιο ειναι λεει 5απλο!ειναι οντως τοσο πολυ ξερει καμια?fun κ γω που την δινω μπουκαλι μη νομιζεις εχω περισσοτερο χρονο μακαρι να μπορουσα να θηλαζω κ γω αποκλειστικα.δεν ταντεχω το πλυσιμο μπιμπερο βρασιμο νερο αποστειρωση κ παλι απο την αρχη!τι μπιμπερο δοκιμασες ?εχει ενα της μεντελα που λεει η θηλη ειναι σαν τη φυσικη.εγω μαλλον θα το κοψω στο 3μηνο αν φυσικα εχω μεχρι τοτε γαλα.αποτι ρωτησα καλα ειναι μεχρι τοτε σαν ελαχιστο χρονικο διαστημα.πιπιλα ουτε μενα κραταει αλλα δεν επιμενω γιατι ο γιατρος μου πε τραβαει αερα ετσι  κ να την δινω ενα δυο λεπτα μονο οποτε δεν ξαναδοκιμασα.ρηλαξ θα της δοκιμασω κ γω απο αυριο εχω δανεικο οπως κ μαρσιπο της κικο. εγω παλι πιστευα σολα τα μωρακια αρεσει το ρηλαξ!.katerina εμενα κοιμηθηκε στο πορτ  μπεμπε απο μονη της καν 2φορες ενω ημουν διπλα της κ της χαιδευα την πλατουλα κ την κοιλιτσα κ τραγουδωντας το νανι νανι πολυ της αρεσει :) κ απο βδομ λεω να την βαλω στο κρεβατακι της μου φαινεται θελει περισσοτερη απλα να δουμε εκει πως θα το παρει να κοιμαται. maria εμενα μουπε οτι κ μεχρι 8 ωρες να κοιμαται δεν πειραζει αλλα για βραδυ.τωρα βεβ κ αυτα δεν καταλαβαινουν μερα η νυχτα αλλα οπως λες μπορει να φταιει κ το φαρμακο.κ μενα τη μια μερα μπορει να κοιμαται συνεχεια την αλλη παλι με το ζορι.

γεια σας κοριτσάκια μου!!!εδω είμαι και εγω σας έλειψα???!Εμεις είχαμε περιπέτειες για αυτό χαθήκαμε!!!Στις 26/5 πρωι έβαλα υπόθετο για να ξεκινήσουν οι πόνοι,οι πόνοι ξεκίνησα μετά απο κανα μισάωρο ανα 2 λεπτα το απογευμα πήγα στο νοσοκομείο γιατί πονούσα πολύ δεν είχα διαστολή όμως ετσι πήγα μέχρι την άλλη μερα το πρωί που μου έβαλαν τον ορο και μετα απο 4 ώρες γέννησα με φυσιολογικο τοκετό τράβηξαν το μωρό με βεντούζα γιατί είχα ταλαιπωρηθει πολύ γιατί η επισκληρίδιος έγινε μια ώρα πριν γεννησω γιατι δεν έκανα διαστολή!!Και δεν τελειώσαμε εκει η μπέμπα είχε κάνει κακα της στην κοιλιά και για αυτό το λόγο(ευτυχώς) η παιδιάτρος για προλήπτικους λόγους της έκανε καλλιέργεια αίματος η οποία έδειξε μικρόβιο στρεπτόκοκου το οποιο το πηρε απο εμενα την ώρα της γέννας παροτι είχα κανει καλλιέργεια κολπικού και είχε βγει καθαρή!την ξεκίνησαν αντιβίωση ενδοφλέβεια και τη δευτερη μέρα αποφασισαν να την στείλουν στο παίδων για καλύτερα!!Ετσι τη δευερη μέρα την πήραμε με θερμοκιτίδα και τη φέραμε με αεροπλάνο στην αθήνα!!!έμεινε σε μονάδα 15 μέρες για να πάρει την αντιβίωση της!!!Εχθες γυρίσαμε στη Μυτιλήνη!!!Είναι μια χαρά τώρα!!Το βράδυ ξυπνάει 1 φορά για να φαει τη μέρα θέλει πολύ αγκαλιά γιατί την πονάει η κοιλίτσα της!!Δεν θηλάζουμε γιατί μάθαμε το μπιμπερό στο νοσοκομείο και τη πιπίλα την πιάσαμε απο την πρώτη μέρα και μας έχει γίνει μόνιμο αξεσουαρ!!!Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νεα σας αλλά ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα πεμπάκια σας!!!

Christi μου να σου ζησει το μωρακι σου.τελος καλο ολα καλα.γερη κ δυνατη να ειναι.σε ποιο Παιδων πηγατε?εμεις ειμασταν στο Αγ.Σοφια στην μοναδα Πανεπιστημιακης.

Christ να σου ζησει,γερη και τυχερη!Περιπετειες κι εσεις... Ολα ναναι περαστικα και να μην ξαναρχονται.Τωρα ειστε μια χαρα σπιτακι σας!

Η δικια μου λατρευει την πιπιλα!Τοσο που πιπιλαει το μπιμπερο οταν δεν της τη δινω.Σταματαει να τρωει και την παιρνει ο υπνος με το μπιμπερο στο στομα.Προσπαθω να μην την εχει πολλη ωρα καθε μερα,δεν ειναι καλο για ουλα και δοντια για μετα και με την παραγωγη σαλιου της κανει εξτρα πεινα.

Περιμενω το ριλαξ να δουμε!

Επισης δεν καθεται πλεον πανω απο 5' στο στηθος οποτε με το θηλαστρο αντλω και της το δινω.Κι εκεινη τρωει λιγο λιγο και ολη μερα.Μια φορα τη μερα κατεβαζει 90-100 και τις αλλες 30-60 και μετα απο λιγο ξαναπειναει.

Κοριτσακια καλησπερα!!!τι κανετε?εμεις σημερα ζεσταινομαστε!!!!ολη μερα στο αιρκοντισιον τη βγαλαμε!!!ηρθε και η παιδιατρος και καναμε την τριτη δοση του 5απλου.τα μικρακια μου ειναι μια χαρα βαρος υψος αντανακλαστικα και γενικα ολα τελεια!τωρα παιρνουμε αδεια απο τα εμβολια και το σεπτεμβρη πια!!!(η κορη ηταν πιο δυνατη απο το γιο μου αλλα σσσσσ....μην ακουσει το αντρακι μου!!!!χαχαχαααα)κλαψιαρηδες μωρε οι αντρες!!!θα ξεκινησουμε και να τα βαζουμε κατω σιγα σιγα πηγαμε και πηραμε τα απαραιτητα απο τζαμπο,για να γυρισουν τα εβλεπα κι εγω οτι θελουν και μου το ειπε και η παιδιατρος αλλα στο στρωμα δε μπορουν ευκολα γιατι ειναι σχετικα μαλακο.ετσι πηραμε πολλαααααα παιδικα παζλ πατωματος για παιδια κ επισης πολλααααααα παιχνιδακια και απο αυριο αρχιζουμε παιχνιδια στο πατωμα!!παντως σημερα που απλα τους τα δειξαμε γελαγανε και τα δυο με τα φαφουτοχαμογελα που σε τρελαινουν!!!ανοιγουν ολο το στομα πολυ και φαινονται τα ουλα κ η γλωσσα και πολυ γελαμε!οταν κανουν και ηχους ολα τα λεφτα!αρχισαμε και μιλαμε ολη μερα πια παει το αγκου συννεφο!!!!πω πω πω οοοοοολα διπλα και η κουραση και οι χαρες!!αλλα κραταω μονο τις χαρες!ο αντρας μου παντως το δηλωσε μαζι μου για ψωνια δεν ξαναρχεται.πηγαμε για τα παζλ και παιχνιδακια και καταληξαμε με 100 ευρω λογαριασμο!!!και μετα ηθελα και παγωτο να με κερασει η κυρια και μου λεει (για πλακα βεβαια) βρε σπαταλη γυναικα με ξηλωσες καλα καλα στα τζαμπο εεεεεε παγωτο δεν κερναω!!!αλλα τελικα κερασε και μαλιστα παραλιακα και τρεις μπαλιτσες παρακαλω!!!!!αν ηθελε ας εκανε αλλιως!!!!χχαχααχαχααααα!!!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?aurora καθε 3ωρο θελει γαλατακι?ποιο της δινεις?εμεις εχουμε το nativa που της εδιναν στο Παιδων κ ειπαμε να μην το αλλαξουμε.καλο ειναι?niki ακριβως τον ιδιο λογαριασμο εκανα κ εγω χθες στα jumbo.πηγαμε για φακελους αρχειοθετησης κ μπιμπερο κ φυγαμε με τρεις μεγαλες σακουλες:-).δεν πειραζει ομως το ευχαριστηθηκα.κοριτσια εμεις εχουμε κανει κυριολεκτικα την νυχτα μερα.χθες κ προχθες το βραδυ δεν κοιμοταν καθολου.ειδικα χθες το βραδυ ξυπνησε στις 12 με 1 που την εβαλα στην κουνια κ μεχρι τις 7 ξυπνια κ να θελει γαλατακι καθε 2-2.5 ωρες.τωρα κοιμηθηκε κατα τις 6.30 με 7 κ την ξυπνησα εγω 10.30 για γαλα κ τα φαρμακακια μας.δεν ξερω τι να κανω.πως θα συνηθισει να κοιμαται το βραδυ ετσι κ οχι ολη μερα?

μαρακι σου ειπε ο παιδιατρος να την ξυπνας?γιατι καλο ειναι να μην τα ξυπναμε για φαγητο.οταν πεινασουν ξυπνανε αυτα.εμεις ετσι το καναμε και τωρα τρωνε τελευταια φορα κατα τις 10 και ξυπνανε γυρω στις 8 το πρωι.χθες ξαναρωτησα την παιδιατρο αν πειραζει που μενουν τοσες ωρες νηστικα και μου ειπε οχι.καλυτερα να κοιμουνται χωρις διακοπες γιατι μετα τσαντιζονται και χαλανε τις ωρες υπνου.μηπως μπορουσες να επινε λιγο περισσοτερο καθε φορα που τρωει μεσα στη μερα ετσι ωστε το βραδυ να κοιμαται χωρις περικοπες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...