Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια μου τα φωτα σας!!!


Recommended Posts

καλησπερα σε ολη τη παρεα,εχοντας αγνοια με τα forum κτλ αποφασισα σημερα να εγγραφω για μοιραστω μαζι σας καποιες ανησυχιες μου .την προηγουμενη εβδομαδα διαπιστωσα οτι ειμαι εγκυος κατι που το θελαμε με τον συζυγο μου πολυ και αν τα εχω υπολογισει σωστα απο 25 ιουλιου που ηταν η τελευταια περιοδος μου πρεπει να ειμαι 4 εβδομαδων και κατι ημερων .δεδομενου οτι το ραντεβου μου ειναι στις αρχες σεπτεμβρη ηθελα να ρωτησω:

νιωθω εδω και μια εβδομαδα πονακια μια αριστερα μια δεξια αλλα πιο πολυ δεξια .

επειδη ειναι η πρωτη φορα ομως που μενω εγκυος δεν ξερω αν ειναι οντως πονακια ...τραβηγματα ? σφιξιμο? σαν να εχει πιαστει ενα νευρο μου και να ποναει!!!δεν θελω να αγχωθω ωσοτου παω στο γιατρο αλλα αν μπορουσατε να με βοηθησετε ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα! Με το καλο να σας ερθει το μπεμπακι! Μην ανησυχεις, συχνα η εγκυμοσυνη εχει παρομοια συμπτωματα με την περιοδο, πονακια κλπ. Ο γιατρος σου βεβαια ειναι ο πιο αρμοδιος, οποτε αν νιωθεις ανασφαλεια παρτον τηλεφωνο.

Γενικα, να εισαι χαλαρη και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου οσο περισσοτερο μπορεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα ALEXI , μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι με ενα γερο μωρακι. Αυτα που αναφερεις τα ειχα κι εγω ειδικα στη δευτερη εγκυμοσυνη μου , ενιωθα περισσοτερο σαν να πιανεται καποιος μυς και με πονουσε αρκετα κατω χαμηλα. Εγω φροντιζα να ξαπλωνω και να ξεκουραζομαι πολυ το πρωτο τριμηνο, δεν εκανα σχεδον τιποτε, απο οτι μου ειχε πει ο γιατρος μου , ηταν φυσιολογικα αυτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑLEXI με το καλό το μωράκι σου! Και εμένα μου φαίνονται φυσιολογικά αυτά που νιώθεις. Τα είχα και στις δυο εγκυμοσύνες. Μακάρι να ξέραμε ακριβώς τί διεργασίες γίνονται στο σώμα μας μέσα όταν συλλαμβάνουμε ένα μωράκι. Και λίγα είναι αυτά που νιώθουμε... :)) όλα θα πάνε καλά, κοίτα να ξεκουράζεσαι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...