Μετάβαση σε περιεχόμενο
  • Απαντήσεις

• Εγωω κορίτσια άλλαξα τις pamper premium care επειδή άλλαξε η ποιότητα τους νομίζω σε ένα πακέτο που πήρα ήταν διαφορετικές μέσα καοως πιο πλαστικές και επειδή το συγκαματακι μας πάει και έρχεται δεν ήθελα να το νιώθει το ποπουδακι της
    • Αχ και γω σου γράφω από το κομμωτήριο, ήρθα κι εγώ για μια αλλαγή,  μαζί πάμε εμείς 🤗🫢❤️
    • Κορίτσια σας παρακολουθώ καιρό και προσπαθώ να συγχρονιστω με όλες σας και να μάθω την ιστορία σας . Εύχομαι σε όσες εγκυουλες να έχουν μια εύκολη τελειομηνη εγκυμοσύνη και σε όσες προσπαθούν γρήγορα να φουσκώσουν οι κοιλιτσες τους 
    • @Sia A Είπα στην πεθερά μου που μένει Ξάνθη να ρωτήσει εκεί, και αν βρει να μου πάρει εννοείται..  Ρε συ το πιστεύεις ότι ένας φαρμακοποιός μου είπε ότι είναι σε έλλειψη και στην Ανδριανούπολη και έρχονται οι Τούρκοι και τα παίρνουν από Ορρεστιάδα. Δεν φτάνει δεν έχουμε για μας, δίνουμε και παρά έξω.. πφ! @evaa__ Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς..!!! Του χρόνου τέτοια εποχή μακάρι να έχεις ένα ουράνιο τόξο στην αγκαλιά σου..!!! 🙏
    • Εμείς είμαστε ολίγον τι χοντρούλες… 5 μηνών πια, σχεδόν 8 κιλά (7850) και 70 ποντους. Μου φεύγει η μέση κορίτσια. Συνεχίζουμε να θηλάζουμε φουλ… ανά 1,5 ώρα και μετά τη φρουτοκρεμα!! Σήμερα θα ξεκινήσουμε και τα λαχανικά. Ευτυχώς κοιμόμαστε λίγο καλύτερα. Ξυπναμε βέβαια 3 φορές περίπου το βράδυ για τάισμα, αλλά το έχουμε βρει και κοιμάμαι κι εγώ καλά.    Μου είπε η παιδίατρος να την ξεκινήσω και νεράκι σιγά σιγά … να δουμε πως θα πάει κι αυτό!  Σε 10 μέρες ξεκινάμε και διακοπές… στα μέρη σου @_piripiri_ και το έχω λίγο άγχος.    Κατά τα άλλα ρε κορίτσια, για πείτε μου… τα κιλά της εγκυμοσύνης τα χάσατε όλα; Αν και θυμάμαι ότι μόνο εγώ πήρα πολλά από το θέμα μας 😝. Έχω χάσει κι εγώ αρκετά από όσα πήρα, αλλά δυσκολεύομαι τόσο πολύ!!! Δεν ξέρω αν φταίει ο θηλασμός, αλλά μιλάμε πεινααααααω. Προσωπικά το καλοκαίρι δεν έτρωγα ποτέ λόγω ζέστης. Τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα… 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...