Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πολύ έμπειρη κοπέλα στην φύλαξη παιδιών-Μουσικοπαιδαγωγός για περιοχές στην Αθήνα

Recommended Posts

Είμαι 30 ετών, Μουσικοπαιδαγωγός, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθήνας/Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Έχω ασχοληθεί με την φύλαξη και την δημιουργική απασχόληση παιδιών όλων των ηλικιών(από πολύ μωράκια-3 μηνών- μέχρι μεγαλύτερα παιδάκια) με μεγάλη υπευθυνότητα και συνέπεια για πολλά χρόνια.

Έχω παρακολουθήσει πολλά παιδαγωγικά σεμινάρια και στόχος μου είναι η ασφάλεια, η χαρά και η διασκέδαση παιδιών κάθε ηλικίας μέσα από προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης (παιχνίδια μουσικά,θεατρικά κλπ)εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε συνεργασία πάντα με τον κάθε γονιό.

Αν χρειαστεί(για μεγαλύτερα παιδάκια)αναλαμβάνω την μελέτη τους για το σχολείο καθώς και την διδασκαλία αγγλικης γλώσσας.

Αγαπάω πολύ την δουλειά μου και τα παιδιά και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα αυτό το επάγγελμα.

Σύστάσεις διαθέσιμες για όποια κυρία/κύριο το επιθυμεί.

Γνώσεις πρώτων βοηθειών.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Ελπίδα.

Τόπος διαμονής: Αθήνα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

2012-2013 Φύλαξη μωρού έξι μηνών ως εξωτερική baby sitter

2010-2012 Φύλαξη παιδιού 2 ετών ως εξωτερική baby sitter

2007-2010 Φύλαξη δυο παιδιών 2 και 4 ετών ως εξωτερική baby sitter

2006-2007 Φύλαξη μωρού τριών μηνών ως εξωτερική baby sitter

Επιπλέον γνώσεις και εμπειρία:

Σπουδές στο τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Αθήνας

Βασικές παιδαγωγικές γνώσεις

Γνώσεις γενικής ψυχολογίας/ παιδοψυχολογίας .

Εκπαιδευτικά παιχνίδια/ Μουσικοκινητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Παρακολούθηση Παιδαγωγικών σεμιναρίων(μουσικοκινητικής,μουσικού και

θεατρικού παιχνιδιού,ψυχολογίας,μαθησιακών δυσκολιών κλπ)

Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών.

Σπουδές κλασικής κιθάρας,πιάνου και ανώτερων θεωρητικών

Μουσικής(απoφοίτηση από το ωδείο Athenaeum).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ψηλός θα γίνει σαν τον μπαμπά του!! Α τρία μαζί;!! Χαμός!  Κι εγώ το bexsero της είπα πιο μετά 
    • @Rena92 να την χαίρεσαι την κούκλα σου!!! Να έχει υγεία, ευημερία, τύχη, ευτυχία και να είναι ευλογημένη!!! Όλα τα καλά!!!!🥳🥳🥳
    • Ο μπαμπάς μας είναι σχεδόν 2μ όπως και το περισσότερο από του οπότε μάλλον κάνανε δουλίτσα τα γονίδια...Πολύ λίγα δέκατα μου έκανε,χτες είχε γκρίνια αλλά σήμερα είναι κύριος...
    • Κοριτσια σας ευχαριστω πολύ, μίλησα και με την μαία και με ηρέμησε,από το μεσημερι καθ μετά άρχισα να το νιώθω πάλι ευτυχώς.  @Elenaki12Εγώ αυτή τη φορά θέλω καροτσι για βολτούλα,ευτυχώς για το σπίτι έχω και ριλαξ και πάρκοκρεβατο οπότε δεν χρειάζομαι καλαθουνα.  @Diwni είμαι σίγουρη πως τα αποτελεσματα θα ειναι τελεια και πως αυριο επιτελους θα ηρεμησεις. Εγώ αύριο έχω να πάω τον γιο μου οδοντίατρο και είναι στο ίδιο κτίριο με τον γυναικολογο μου και ειπα να παω να κάνουμε έναν υπερηχο για καλό και για κακό να έρθει και ο γιος μου που έχει λυσσάξει να δει αν θα δούμε τι είναι. Κάθε μέρα μιλάει στην κοιλια μου και λέει μωρο κάτσε να δούμε τι είσαι. Επίσης έρχεται κάθε μέρα και διαβάζει παραμύθια ή κάνει την ανάγνωση του σχολείου στο μωρό και αυτό το καταλαβαίνει και αρχίζει και κουνιέται. Είναι τρελαμένος με την ιδέα του μωρού.  
    • Μάλιστα.. κατάλαβα.. άρα δηλαδή θα κάνεις μετρήσεις τώρα στο σπίτι μετά τα γεύματα για να δεις πόσο και αν ανεβαίνει για να ενημερώσεις το γιατρό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...