Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άδεια κύησης σε εκπαιδευτικούς


Recommended Posts

Καλημέρα!! Αν κάποια γνωρίζει τι γίνεται με τις άδειες εκπαιδευτικών για κύηση ας μου πει παρακαλώ, γιατί σε 11 μέρες τα σχολεία ανοίγουν και δεν έχω σκοπό να πάω στη δουλειά στον 3ο μήνα (ούτε στον 4ο, ούτε στον 5ο,κτλ)[-x . Απλά δεν ξέρω πως γίνεται μ' αυτή την αναρρωτική, και για πόσες μέρες, κ καθε πότε πρέπει να ανανεώνεται. Γιατί για επ' απειλούμενη' δεν γίνεται να πάρω χαρτί- απ' οτι ξέρω χρειάζεται να νοσηλευτεις σε δημόσιο νοσοκομειο! Επίσης, παίζει ρόλο το αν η εγκυμοσύνη είναι υποβοηθούμενη? Μήπως βοηθάει στην άδεια? Αναμένω με αγωνία τις πληροφορίες σας φίλες μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Ζεττα, δε γνωριζω δυστυχως για αυτα που ρωτας! Απο δυο φιλες δασκαλες που εχω, ξερω οτι παιρνανε χαρτια για επ-απειλουμενη αποβολη.Απλως δεν καταλαβααινω, εφοσον εισαι καλα-πρωτα ο Θεος- γιατι δεν σκοπευεις οπως λες να πας καθολου στη δουλεια σου.............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zetta αν είσαι καλά γιατί να μην πας στη δουλειά σου; Έχεις ταξίδι με αυτοκίνητο ή είσαι σε δύσκολο σχολείο; Εγώ έχω και τα δύο, και όταν ήμουν έγκυος πήρα ένα μήνα άδεια στην αρχή για να περάσουν οι ναυτίες, μετά πήγα άλλο ένα μήνα, μετά άρχισαν οι καλοκαιρινές διακοπές, και μέχρι να ξανανοίξουν τα σχολεία πέρασε ο καιρός και πλησίαζε ο μήνας μου.

Στην περίοδο που διανύουμε, όπου πολλοί εκπαιδευτικοί χάνουν τη δουλειά τους ή τίθενται σε διαθεσιμότητα, καλό είναι να μην προκαλούμε με μεγάλες άδειες, αν δεν είναι απαραίτητο.

Εκτός κι αν όντως υπάρχει πρόβλημα, οπότε δε θα έχεις θέμα να πάρεις κάποιο δικαιολογητικό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δίκιο έχετε και σεις, αλλα δεν θελω με τιποτα να ρισκαρω την εγκυμοσυνη μου. Ότι δικαιούμαι απλά θέλω να το πάρω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα μια φιλι μου επερνε χαρτι απο γιατρο-γυναικολογο νοσοκομειου, καθε μηνα (30 ημερες), και δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα. ξερω οτι αν την περνεισ απο ιδιωτη πρεπει να πηγαινεισ στο νοσκομειο να στην επικυρωνει ο διευθυντησ τησ κλινικης....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...