Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ2013-ΓΕΝΑΡΗ-ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Recommended Posts

Γεια σας κουκλες!!!!! Πως πανε οι ετοιμαςιες για την αλλαγη του χρονου που θα μας φερει πιο κοντα στα θαυματακια μας? Τι θα κανετε αυτες τις μερες? Εμεις παραμονη θα αλλαξουμε τον χρονο στην νονα του Νικολα και θα ειναι και οι γονεις μου και η αδερφη μου και η νονα της Αγγελικης που εχουν ερθει απο Αμερικη για τις γιορτες. Ανημερα θα φαμε εδω σπιτι μας πιο ησυχα, θα ερθει η μαμα μου να μαγειρεψουμε μαζι γιατι δεν ειμαι και για πολλα πολλα.

Εγω τα ιδια χαλια, σημερα μιλησα και με τον γιατρο και του λεω οτι μια βδομαδα βελτιωση δεν βλεπω ουτε με την αλοιφη την voltaren ουτε με την θερμοφορα και deppon δεν θελω να παιρνω και πολλα. Τελοσπαντων μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι λογω της εγκυμοσυνης σε συνδυασμο με τα αλλα δυο παιδια που ειμαι αρκετες ωρες μονη στο σπιτι και που δεν ξεκουραζομαι καθολου, deppon να παιρνω αφοβα για να μην ποναω, την voltaren ας την σταματησω και αν δω οτι δεν αντεχω αμα κλεισω και τις 37 βδομαδες που θα ειναι και το μωρακι πιο ωριμο μηπως παω να γεννησω. Θα δουμε ελπιζω να αντεξω και εγω και αυτο μεχρι το επομενο ραντεβου στις 8/1 και να τα συζητησουμε ολα αυτα απο κοντα.

Ο Νικολας μου ειναι ολο εκπληξεις τελευταια....ευχαριστες αρχισε να λεει περισσοτερες λεξεις και σημερα ειπε πολλες φορες ΜΑΜΑ και αλλες που με προβληματιζουν.... βγαινει μονος του πια απο παρκοκρεβατο και κουνια, ο ταρζαν και δεν εχω που να τον αφησω εστω δυο λεπτα να παω τουαλετα. Αχ το βλεπω να σκαρφαλωνει σε κανα portbebe σε λιγο καιρο με το που θα ερθει το μωρο. Τουλαχιστον τοτε θα τον προλαβαινω γιατι τωρα με τον πονο που εχω σε μεση και γοφο δεν μπορω να περπατησω καθολου γρηγορα μεσα στο σπιτι.

Stavroulinia με το καλο η κορουλα σου, ολα καλα θα πανε ειπαμε μοντελακια ολα τα κοριτσακια της παρεας. Με γεια ολα τα πραγματα που εχεις παρει και με το καλο και τα υπολοιπα. Ειχαμε φτιαξει μια λιστα με τα πραγματα της βαλιτσας αλλα τωρα με την αλλαγη στο φορουμ ισως πρεπει να την ξαναβαλουμε.

Γιωργια και οι υπολοιπες πρωτομανουλες φυσικα καλα κανετε και απολαμβανετε τις φροντιδες των αντρων σας, ετσι παντα γινεται την πρωτη φορα, μετα βρε παιδι μου ενα πραγμα τα θεωρουν ολα δεδομενα κι οτι σαν μανουλες πια μπορουμε να τα κανουμε ολα και με ενα ή περισσοτερα παιδακια και με την κοιλια τουρλα. Ετσι και εγω στην λρωτη ουτε τις σακουλες απο το σουπερ μαρκετ δεν σηκωνα τωρα σηκωνω αυτες μαζι με τον μικρο αγκαλια. Τουλαχιστον δεν εχω παραπονο μου το αναγνωριζει και λεει οτι ειμαι ο ηρωας του! Για την sudocream που εγραψες να ξερεις οτι ειναι πιο φαρμακευτικη απο τις υπολοιπες που κυκλοφορουν εγω την χρησιμοποιω μονο οταν βλεπω πιο ερεθισμενη την περιοχη της πανας και οχι σε καθε αλλαγμα, να δεις τι θα σου πει και ο παιδιατρος φυσικα. Τελειο το καλαθακι σας!!!!

Χριστινα εγω αυριο πρωι λεω να την φτιαξω την βασιλοπιτα, θα εχω και δυο βοηθους σουπερ θα περασουμε....Αν τα καταφερεις βαλε παλι την λιστα με τα της βαλιτσας. Γαλα θα δεις στο μαιευτηριο ο παιδιατρος που θα σε ενημερωσει για το μωρακι θα σου προτεινει και καποιο. Αμα θελεις να θηλασεις αποκλειστικα δεν ειναι οτι καλυτερο να εχεις στο σπιτι γαλα ή εχετο για παν ενδεχομενο αλλα θα δεις και απο τις μερες στο μαιευτηριο αν τα καταφερνεις με την μπουμπου δεν θα εχεις προβλημα στο σπιτι μετα. Εγω στο πρωτο που ειχα ακριβως τις ιδιες αγωνιες δεν ειχα αγορασει, αλλα ενας απο τους παιδιατρους που ειχα δει μου ειχε δωσει ενα κουτι και ενας απο τους λογους που τον απεριψα ηταν και αυτος. Τελος παντων το πρωτο βραδυ στο σπιτι με την μικρη ηταν τραγικο καποια στιγμη να κλαιει το μωρο να μην μπορω να το ηρεμησω να κλαιω και εγω, αποφασιζει ο αντρας μου να σηκωθει να δοκιμασουμε να του δωσουμε γαλα απο μπιμπερο, στο μαιευτηριο εντωμεταξυ μονο την θηλαζα, μεχρι να αποστειρωσει μπιμπερο σε κατσαρολα, να δει τις οδηγιες πως φτιαχνεται το γαλα ειχα καταφερει και ειχε πιασει το στηθος η μικρη και θηλασε και κοιμηθηκε. Το κουτι το γαλα το πεταξαμε μετα απο 4 βδομαδες γιατι δεν το χρησιμοποιησαμε καθολου.

Δωρα παλι καλα που ειπες για τα χαρτια του μαιευτηριου τα ειχα ξεχασει, απο βδομαδα θα βγαλω την ληξιαρχικη πραξη γαμου και φωτοτυπιες τις ταυτοτητες μας να τα εχω ετοιμα. Ψυγειακι μικρο εχουν συνηθως τα δωματια για τα γλυκακια, εγω ειχα σοκολατακια στην κορη μου και αμυγδαλωτα αυτα που ειναι σαν φρουτακια στον γιο, ο συζηγος ειχε επιμεληθει για αυτα.

Επειδη αυριο δεν το βλεπω να προλαβαινω να μπαινω να ευχηθω σε ολες να εχουμε καλη πρωτοχρονια, να φυγει ο παλιος ο χρονος παιρνοντας μαζι του ολα τα ασχημα και τη νεα χρονια να κοιταμε τις ομορφιες της ζωης μεσα απο τα ματια των παιδιων μας. Καλη χρονια υγεια πανω απ ολα, με το καλο να γεννηθουν ενα ενα και τα υπολοιπα μωρακια της παρεας και οτι καλυτερο σας ευχομαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κουκλίτσες μου!  Σας βάζω πάλι τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, με κάποιες αλλαγές που έχω κάνει εγω. Όσες γεννήσουν σε δημόσιο όμως θα χρειαστούνε και άλλα πραγματάκια είχαμε πει. Αν ενδιαφέρει κάποιες ας το ρωτήσουν για να μας πει κάποια κοπέλα που θα γεννήσει σε δημόσιο.

Βαλίτσα μαιευτηρίου 

·          Νυχτικά ή / και Πιτζάμες 

·          Ρόμπα για τις μετακινήσεις στο μαιευτήριο 

·          Σερβιέτες νύχτας

·          Κοχύλια ή επιθέματα στήθους 

·          Εσωρουχα μιας χρησης

·          Κανονικά εσώρουχα 

·          Πετσέτες (κανά δυο και 1 για το στήθος)

·          Παντόφλες

·          Κάλτσες

·          Σαγιονάρες (λαστιχένιες) για το μπάνιο

·           Νεσσεσερ με τα προσωπικα μας ειδη: (οδοντοβουρτσα, οδοντοκρεμα, σαμπουαν, αφρολουτρο, κρέμα μαλλιών, χτενα, λαστιχάκια για τα μαλλια και οτι άλλο χρησιμοποιεί κάθε μια)

·          Σακούλες για άπλυτα

·          2 Σουτιέν θηλασμού

·          Οινοπνευμα ή ανισηπτικο σαπουνι τζελ για τα χερια των επισκεπτων

·           Ρούχα για να φύγουμε

·          Τα έγγραφα που χρειαζόμαστε σε κάθε μαιευτήριο (φωτοτυπίες ταυτότητας, πρόσφατη ληξιαρχική πράξη γάμου, βιβλιάριο, χαρτί ονοματοδοσίας παιδιού –δεν είναι απαραίτητο)

·          Φωτογραφική μηχανή

·          Κινητο και φορτιστή

Για το μωρό:

·          1 εσωρουχακι

·          1 μακρυμανικο εξωτερικο φορμακι

·          Καλτσακια, σκουφακι, γαντακια

·          1 βελουτε ή πετσετε κουβερτουλα

·          1 σεντονακι ή μια πανα αγκαλιας για να τυλιγουμε το μωρο ή να το ακουμπαμε πανω σε οποιον θελει να το πιασει 

Τώρα στα δικά μας....Είμαστε μια χαρούλα και εγώ και η μπεμπίτσα και ετοιζόμαστε για καφεδάκι με τον μπαμπά μας! Τώρα που τον έχουμε σπίτι μην χάσουμε την ευκαιρία!

Κατερίνα μου εμείς γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου οικογενειακά. Μαζευόμαστε από τις 9 το βράδυ και τρώμε, παίζουμε χαρτιά και μετά την αλλαγή τρώμε βασιλόπιτα κλπ. Παλιά μετά είχε και συνέχεια με φίλους σε κάποιο σπίτι και πιο παλιά βγαίναμε έξω. Για έξω δεν το βλέπω με τίποτα, τώρα αν κανονιστεί κάτι με φίλους θα είναι της τελευταίας στιγμής. Καλή επιτυχία με τη βασιλόπιτα!! Θα περάσετε σούπερ! Εμείς τη φτιάξαμε, έβαλα και γλάσο σοκολάτας απέξω και άσπρο για να γράψω το έτος και είμαστε κομπλε. Δεν φούσκωσε καθόλου αλλά βγήκε πεντανόστιμη, Για αυτά που λες για το θηλασμό έχεις δίκιο. Αποφάσισα και εγώ να μην πάρω αν δεν υπάρξει απόλυτη ανάγκη. Πάντως έχω καταλάβει πως θέλει πολύ επιμονή και υπομονή ο θηλασμός και ειλικρινά ελπίζω να πάνε όλα καλά! Μακάρι να σου πέρναγε και η μεσούλα σου ρε γμτ. Πάντως μιας και το μωράκι σου είναι μεγάλο, θα μπορούσες λογικά να γεννήσεις εκεί κοντά στις 38 βδομάδες ε; Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Συζητήστε τα για να αποφασίσετε το καλύτερο. Όλα θα πάνε μια χαρά σίγουρα!

Γεωργία μου εγώ για γλυκάκια δεν το έχω ψάξει αλλά και εμείς σίγουρα κάτι θα πάρουμε. Πάντως όπως λες αυτά που διατηρούνται καλά σε ζέστη είναι συγκεκριμένα. Εξάλλου για το καλό είναι!

Δωράκι μου εσένα η οργάνωση σου είναι τρομερή! Μπράβο όλα τα σκέφτεσαι!Ακόμα και τα φαγητά για μετά! Και εγώ όταν το παίρνω απόφαση είμαι πολύ οργανωτική και τα κάνω τσακ μπαμ. Το θέμα είναι να ξεκινήσω γιατί τα αφήνω όλα για παραπίσω. Πάντως μέχρι τώρα έγιναν όλα όπως τα υπολογισα. Δηλαδή μέσα στον 8ο είναι όλα έτοιμα για το μωρό και σχεδόν όλα ψωνισμένα για τη βαλίτσα. Μετά το ραντεβού στο γιατρούλη θα ετοιμαστεί και αυτή και θα είμαστε κομπλε!

Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, να περάσετε πανέμορφά οτι και και αν κάνετε και να μας έρθουν στην αγκαλιά μας τα αγγελούδια μας με το καλό. Να χαιρόμαστε και να μας χαίρονται όλες οι οικογένειες μας! Πολλά φιλιά!!

Καλησπερα εγκυουλες!!!

καναμε το ντομπλερ χθες και ηταν ολα καλα αν και στην αρχη μας τρομαξε ο γιατρος...η πρωτη μετρηση που εκανε εβγαλε την μπεμπα μικρουλα και μας ειπε οτι μπορει να γεννησω πιο νωρις αν δεν αναπτυσσεται σωστα...μετα την ξαναμετρησε πολλες φορες και ευτυχως ειπε ολα καλα δεν εχει τιποτα,δεν ειναι απο τα μεγαλα μωρα αλλα ειναι φυσιολογικη!εχει παει 1672 γρ.εχει λιγο μαλλακι και το προφιλ ειναι του μπαμπα μας ειπε,εχει παρει το σχημα της μυτης του...ο αντρας μου οταν το ακουσε λεει δεν θελω να μοιαζει σε μενα το παιδι αλλα στην γυναικα μου χαχαχαχ μεσα του βεβαια τρελαθηκε απο την χαρα του που του μοιαζει....δεν καταφεραμε να την δουμε σε 3D γιατι ειχε χωθει στον πλακουντα και δεν φαινοταν αλλα δεν με νοιαζει αρκει που ειναι καλα!!!!!!τωρα στον γιατρο ξαναπαω μεσα του Γεναρη...

Kangaroo καλη επιτυχια με την βασιλοπιτα?δεν εχω ιδεα ποτε μπαινει το φλουρι δεν εχω φτιαξει ποτε και δεν ξερω...οσο για τα κιλα και εγω παρηγοριεμαι λεγοντας οτι φταιει η κατακρατηση,το μωρο,ο σακος,ο πλακουντας και ολα αυτα χιχιχιιχιιχιχ τι να κανω να μην τρωω τα γλυκα μου δεν μπορω οποτε ας παρω τι να κανω ελπιζω να τα χασω...

stavroulinia καλως ηρθες και με το καλο το κοριτσακι σου...ειμαστε πολυ κοντα εμεις και εμενα 25/2 μου εχει δωσει ΠΗΤ και ειναι και μενα κοριτσακι!εκανες και το ντομπλερ σημερα?ευχομαι να ειναι ολα τελειααααα!!!μεγεια τα πραγματακια που πηρατε και με το καλο να ερθει το μωρακι σας να τα χαρει!

Jokots ωραιο το καλαθακι σας και η σκεψη σας..εγω για κερασμα θα στειλω καποιον να παει σε ενα Ζαχαροπλαστειο να παρει εκεινη την ωρα δηλαδη και μεσα στο κουτι που τα βαζουν......γλυκα που να αντεχουν εξω ειναι τα σοκολατακια πιο πολυ γενικα οτι ειναι ψυγειου δεν κρατανε πολυ εξω εκτος αν υπαρχει κανα ψυγειακι στα νοσοκομεια αλλα χαζομαρες λεω σιγα μην εχουν...η μετα κανα μακαρον η οτιδηποτε σε λευκη σοκολατα γιατι η σοκολατα θα λιωσει και δεν θα μπορει ο αλλος να την φαει...μια καλη λυση τωρα που το σκεφτομαι θα ηταν ενα φορητο ψυγειακι να εχουμε μαζι μας!

αστα ετσι κοπαναει και μενα η μικρη εχει τα ποδια της δεξια στα πλευρα μου και με ποναει αρκετα αλλα χαλαλι της οπως λες και εσυ...γερα να ειναι και ας μας κοπανανε!!!!

Δωρακι εσυ την εβαλες πρωτη αρα εσυ δικαιουσε να την εχεις :P οπως βλεπεις βρηκα ενα αλλο χριστουγενιατικο τρελλομωρο χιχιχιχ καλα εσυ εισαι πιο τρελοκομειο στην οργανωση και απο μενα χαχαχαχα μπραβο σου ομως ετσι οπως κανεις και ειναι ολα ετοιμα και δεν αγχωνεσαι τελευταια στιγμη!για πειτε και σε εμας που δεν ξερουμε τι χαρτια χρειαζονται στο μαιευτηριο να τα μαζεψω και εγω σιγα σιγα!

expecting angel ευχαριστουμε που ξαναεβαλες την λιστα να την θυμηθουμε αν και την εχω και στο e-mail που μου εστειλες ;) απο τον καινουργιο χρονο θα παρω και εγω οτι χρειαζομαι για το μαιευτηριο και καποια αλλα πραγματα που θελω για το μωρο να ειναι ετοιμα!

Κοριτσια να ευχηθω Καλη πρωτοχρονια σε ολες σας με υγεια και με το καλο να ερθουν τα μωρουλια μας!!!καλα να περασετε οπου και αν πατε οτι και αν κανετε....

2014 ευχες απο εμενα και την μπεμπουλα μου για ενα γερο και ευτυχισμενο ετος!!!!! :x[smilie=icon_bigsmu:[smilie=icon_santa.:

Κοριτσια καλησπερα χρονια πολλα με το καλο ο καινουργιος χρονος να σας βρει!! Με το καλο τα μωρακια σας!! Εγω χθες πηγα για την doppler ολα καλα η μπεμπουλα μου πηγε 2130 (πο πο πο πολλα νομιζω αν κ ο γιατρος μας ειπε οτι αυτα πρεπει να εινα τα κιλα μας! Δυστοιχως δεν την ειδαμε καθολου γιατι αργισε ο γιατρος κ βιαζοτανε κ μας ξεπεταξε!!!

Φιλεναδες χρόνια πολλά. φτάνουμε στο τέλος εεεεε??ο θεός και η Παναγία να μας εχουν καλα τα μικρά μας!

Φιλιαααααα

Καλη χρονιαααααααααααα!!

Κοριτσάκια όμορφα χρόνια πολλά σε όλες και καλή χρονιά!!!

Με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας και μακάρι αυτός ο χρόνος να είναι καλύτερος για όλους μας και πολύ τυχερός για τα μωρά μας!!

Εμείς περάσαμε χτές πολύ όμορφα!Μαζευτήκαμε οικεγενειακά και φάγαμε πολύυυυυ,τραγουδήσαμε,γελάσαμε,έπεξε και ο μπαμπάς μπουζούκι και χόρευε η μικρή στην κοιλιά.....Βέβαια μπορεί να έφταιγε και η τουρτίσα που τσάκισα....

Σήμερα θα βγούμε έξω να φάμε,ευτυχώς γιατί δεν αντέχω άλλο μαγείρεμα και πλύσιμο...!!

Αύριο μπαίνω στο μήνα μου και περιμένω πως και πως να έρθει η 8 του μήνα να πάω να δω την μπέμπα,για να μου πει και ο γιατρός σε τι δρόμο βρισκόμαστε και πότε θα δω επιτέλους το ζουζούνι μου από κοντά!!

Κατερίνα μου,άμα είναι να υποφέρεις να παίρνεις και κανένα depon γιατί είναι κρίμα να μην μπορείς ούτε να κουνηθείς και να έχεις 2 μικρά να τρέχεις και ένα στην κοιλιά!Κάνε τουλάχιστον υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα να μιλήσεις με το γιατρός σου,μήπως μπορέσεις και γεννήσεις,όπως λες,νωρίτερα και ηρεμήσεις τουλάχιστον από αυτό....γιατί μετά αρχίζουν άλλα τρεξίματα με τον μικρό ταρζάν σου...

Σχετικά με τα γλυκά για το νοσοκομείο,επειδή δεν ξέρω αν θα έχουν ψυγείο στο δημόσιο,θα αφήσω και εγώ τον μπαμπά να επιμεληθεί του θέματος,όταν έρθει η ώρα.

Joanna εσένα πήρε απότομα βάρος η μικρούλα σου!Μπράβο,μια χαρούλα είναι!

Χριστίνα μου,όπως έχω πει,λατρεύω την οργάνωση!Όπως είπε και η Rose είμαι τρελοκομείο με την οργάνωση!!!!Φαντάσου τι θα γίνει όταν θα έρθει το μωρό....χιχι!!

Rose τα χαρτιά για το μαιευτήριο,είναι αυτά που έγραψε η Χριστίνα στη λίστα!Απλά να προσθέσω ότι την ληξιαρχική πράξη γάμου μπορείς να την πάρεις από τα ΚΕΠ και μπορείς να την πάρεις από τώρα για να την έχεις.Θέλουν να είναι του τελευταίου εξαμήνου και αν πας σε ΚΕΠ,πίστεψέ με αργούν....Εμάς κάνανε μια βδομάδα να την βγάλουν και έλεγα στον άντρα μου ''Δηλαδή άμα ήμουν στο νοσοκομείο,θα έμενα εκεί μια βδομάδα,μέχρι να φιλοτιμηθούν αυτή να βγάλουν την άδεια;;;;; :-o ''

Αυτά από μας!Φιλιά πολλά σε όλες σας και χρόνια πολλά και πάλι.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Κοριτσια , χρονια πολλα σε ολες και καλη χρονια! Ελπιζω να κρατατε ολες τα μωρακια σας στην αγκαλια σας το 2014.Χτες πηγα για το doppler, η γιατρος βρηκε την  μπεμπα στα 1440 kg ,  και εγω ειμαι στις 32 εβδομαδες και μια μερα.Αναπτυσεται βεβαια φυσιολογικα συμφωνα με την καμπυλη , αλλα δεν ειναι και απο τα πιο μεγαλα μωρακια.Μας ειπε να το τραβηξουμε οσο γινεται, δηλαδη προς την πιθανη ημερομηνια τοκετου 25/02/2014.Πρεπει σιγουρα να κοψω την περιδεση την 36η εβδομαδα , για να μην ξεκινησει κανενας τοκετος και κανω καμμια ρηξη τραχηλου σε συννενοηση με τον γυναικολογο.Αγχωθηκα λιγο και πρεπει να επισπευσω την προετοιμασια των υπολοιπων πραγματων του μωρου.Ο τραχηλος εν τω μεταξυ ειναι στα 17cm παρολη την περιδεση γιατι προφανως μεγαλωνει το παιδι και σπρωχνει.Ειδομεν!Ολα τα υπολοιπα ειναι οκ!

Ευχομαι καλη πρωτοχρονια και θα τα πουμε και λιγο αργοτερα !

Βλεπω οτι εδω οι υπολοιπες ειστε σουπερ ετοιμες και θα επισπευσω κι εγω τις ενεργειες μου, γιατι φοβαμαι μην ερθει νωριτερα και δεν ειμαι προετοιμασμενη πληρως... Στον γιατρο μου θα παω την επομενη εβδομαδα , γιατι αυτην εδω λειπει διακοπες , οποτε θα μου πει τι πιστευει οτι ειναι καλυτερο να κανουμε. Σημερα εχω αρχισει να εχω ψιλοκαουρες, και οφειλονται στην πιεση του διαφραγματος, απο το μωρο.Στα κιλα μου ειμαι  οκ, ευτυχως μετα τις γιορτες , δεν υποκειμαι στις συνεπειες των καταχρησεων.Μακαρι να τα προλαβω ολα , να πανε ολα καλα , να ερθουν ολα τα μωρακια με υγεια και να καταφερουμε να τα ξεπεταξουμε τον πρωτο καιρο με τον θηλασμο που θα ειναι ευθραυστα ,ειδικα τα μικρα , και να τα χαρουμε στην συνεχεια οπως θελουμε.

Το καλο ειναι οτι στο σπιτι των γονιων μου το φλουρι επεσε σε μενα , αρα και στην μπεμπουλα και στο δικο μου σπιτι που κοψαμε με τον συζυγο, ετυχε σε εκεινον.Αρα , πιστευω να εχω λιγη τυχη για το 2014.

Ευχομαι ολα κατ ευχην να πανε σε ολες τις μελλουσες μαμαδες και ειδικα αυτες που μπαινουν εντος ολιγον στο μηνα τους! Καλη λευτερια ,με το καλο  και με εναν πονο ( η και κανεναν [smilie=thebirdman.: )

Καλη χρονια!

Καλη Χρονια !!!!!!!!!

Σας ευχομαι υγεια και ευτυχια, με το καλο να παρουμε αγκαλια τα μωρακια που περιμενουμε να ειμαστε δυνατες και αισιοδοξες οτι ολα θα πηγαινουν προς το καλυτερο!!!

Χρονια πολλα αν ειχατε καποιον να γιορταζει!!!!

Στην βασιλοπιτα που κοψαμε χθες στο βραδυ στο σπιτι της νονας του Νικολα το φλουρι επεσε στο μωρακι που περιμενω, μου κοψανε διπλο κομματι για μενα και το μωρο και ηταν στο δευτερο κομματι. Σημερα στην βασιλοπιτα που κοψαμε εδω στο σπιτι δεν βρεθηκε στα κομματια που βγαλαμε οποτε ειναι στην υπολοιπη αρα σε καποιον απο μας θα πεσει παλι.

Χριστινα καλα εκανες και ξαναεβαλες την λιστα, την χρειαζομαστε ολες τωρα που κοντευουμε. Εγω εχω ενα πληντυριο ακομα με τα ρουχαλακια τα βρεφικα να βαλω, εχω τα χαρτια εκκρεμοτητα που θα παω στο ΚΕΠ τωρα την Παρασκευη ή την Τριτη και θελω να παρω και τα εσωρουχα μιας χρησης, νομιζα με τα υπολοιπα ειμαι κομπλε. Να δω τι θα μου πει και ο γιατρος την αλλη βδομαδα και αν δεν ερθει πιο νωρις απο μονο του, και δεν αντεχω και εγω κι αλλο λεω εκει μετα τις 38 βδομαδες να το επισπευσουμε.

Rose τελεια τα νεα σας λοιπον ειδατε και μαλλακια και προφιλ, υπομονη και σε λιγο καιρο θα την εχετε και αγκαλιτσα. Για τα γλυκα ασε αυτες οι γιορτες μας εχουν καταστρεψει, εμενα μου δωσανε και χθες το βραδυ εφερε και σημερα η μαμα μου καποια που ειχε φτιαξει, και ο πεθερος μου κωκακια απο το ζαχαροπλαςτειο, συν την βασιλοπιτα που εχει μεινει καταλαβαινεις τι γινεται σπιτι.

Joanna ολα καλα και η δικια σου μπεμπουλα μια χαρα απο βαρος!!

Δωρα χορευταρου θα σου βγει η μπουμπου λιγο η μουσικη λιγο το γλυκο δεν θελει πολλα για να αρχισει τις κλωτσιες. Αντε σε μια βδομαδα θα δουμε και οι δυο τα μωρακια μας!

Stavroulinia μην σε ααγχωνει το βαρος εχεις σχεδον δυο μηνες μπροστα σου και θα παρει βαρος, για τον τραχηλο οτι σου πουν οι γιατροι αυτοι ξερουν το καλυτερο για το μωρο και για σενα.

Τελικα ειναι πιο πολλα τα κοριτσακια ή τα αγορακια της παρεας μας, Γιωργια μπορεις να βαλεις χρωματακια στην λιστα ή δεν τα παιρνει.?

Κοριτσακια μου καλη χρονια και παλι, ο νεος χρονος να φερνει μονο χαρες και να παρει μακρυα οτι μας στεναχωρησε την χρονια που εφυγε!

Καλημέρα κουκλίτσες μου, τι κάνετε;; Εμείς είμαστε μια χαρά και σήμερα κάναμε αρκετές δουλίτσες. Πήγαμε στο δήμο και πήραμε ληξιαρχική πράξη γάμου, μιας και εκεί βγαίνει άμεσα. Άρα μπορώ να ετοιμάσω και τα χαρτιά για το μαιευτήριο. Επίσης πήγαμε μια βόλτα στο ΓΑΙΑ όπου ρωτήσαμε για τις τιμές. Θα ενδιαφέρει τη Γεωργία αυτό, μιας και θα γεννήσει και αυτή εκεί. Φυσιολογικός τοκετός είναι στα 1250 και καισαρική στα 1400 με ασφάλιση ΕΟΠΠΥ. Ακρίβυναν μου φαίνεται σε σχέση με παλαιότερα αλλά λογικό είναι. Εντωμεταξύ οι γιατροί του ΕΟΠΠΥ έχουν ακόμα απεργία και δεν έχω βρει ευκαιρία να πάω να καταθέσω χαρτιά για τα επιδόματα κύησης και λοχεία που δικαιούμαι. Απο αρχές Δεκέμβρη το προσπαθώ αλλά τίποτα! Τι να πω.....

Κατά τα άλλα νομίζω και εγώ πως δεν έχω καμία εκκρεμότητα πλέον για το μωρό. Το μόνο που λείπει είναι το φτιάξιμο της βαλίτσας που θα το κάνω μετά το ραντεβού στο γιατρό μάλλον, όπου θα έχω μπει και στον 9ο.  Όσο για τη μπεμπίτσα μου μια χαρά μου φαίνεται και αυτή. Ανυπομονώ να την δω αλλά έχω ακόμα αρκετές μέρες. Αυτά απο εμάς!

Στα κοριτσάκια μας που έκαναν το doppler να πω μπράβο για τα αποτελέσματα! Όλα μια χαρούλα απο οτι βλέπω, απλά κάποια απο τα μωράκια μας είναι μικρούλια.Με παρακολούθηση όλες θα πάμε μια χαρά.  

Θα ξανάρθω με ησυχία γιατί είναι ώρα για την προετοιμασία του φαγητού. Σας φιλώ όλες!

Καλησπερα, καλησπερα! Καλη χρονια με υγεια και τυχη να εχουμε ολες και με το καλο οσες μενουμε να υποδεχθουμε τα μωρακια μας υγιη και γερα! Περασαμε πολυ ωραια, παλι πολυυυυυ φαγητο και απειρα γλυκα (αχ, αυτες οι σοκολατοπιτες!!!) αλλα κουραστηκα λιγοτερο απο τα Χριστουγεννα αφου και παραμονη και ανημερα φαγαμε κατω στους γονεις μου και δεν ειχα τις ετοιμασιες τουλαχιστον παρα μονο καποια φαγητα και τη βασιλοπιτα. expecting angel

ωραα που ξαναεβαλες τη λιστα, να κανουμε ολες ενα τσεκαρισμα οταν φτιαξουμε τη βαλιτσουλα μας. Για τις τιμες του Γαια που εγραψες αυτες οι τιμες ειναι για 4 διανυκτερευσεις. Για 3 για φ.τ. ειναι 1130 και για κ.τ. 1300 με ΕΟΠΥΥ. Εξτρα ειναι γυρω στα 400 Ευρω οι εξετασεις του μωρου οι προαιρετικες (αυτακια, ματακια κλπ.) οποτε βγαινει γυρω στα 1500. Δυστυχως εχουν ανεβει αλλα τι να κανουμε αφου εκει ειναι οι γιατροι μας... Ας πανε ολα καλα και χαλαλι... Ο γιατρος σου ποσα σου ειπε αληθεια?rose25 μια χαρα η μπεμπουλα σου, σας λαχταρησε λιγο αλλα ολα καλα! Ε, ετσι ειναι, παντα να μας αγχωνουν..... Οσο για την αντιδραση του αντρα σου, ασε, ολοι ετσι κ καλα λενε οτι δεν θελουν αλλα αν τους μοιαζει το μωρο πετανε απο την χαρα τους!!!Joanna90 μια χαρα κ το δικο σου μωρακι!! Φυσιολογικα μου φαινονται κ εμενα τα κιλακια του μωρου σου, ο δικος μας ηταν πριν 2,5 εβδομαδες 1850 οποτε λογικα καπου εκει θα ειμαστε κ εμεις τωρα.DORAKI.K μπηκες στο μηνα σου!!!!! Με το καλο!!!!! Τωρα σε ετοιμοτητα καθε μερα! Κ εμεις με τη Χριστινα σε 10 μερουλες θα μπουμε!!!!! Πωπω, πως αισθανεσαι που μερα με την ημερα την περιμενεις???stavroulinia μια χαρα κ η δικη σου μπεμπουλα, μην αγχωνεσαι για τα πραγματακια, ολα θα τα προλαβεις, οργανωση και ορεξη θελει!! Κ να μην τα εχεις ολα ετοιμα οταν γεννηθει δεν εγινε και τιποτα, θα στα ετοιμασουν οσο θα εισαι στο μαιευτηριο! (τα λεω εγω, η επιτομη του αγχους...)kangaroo τι ωραια που επεσε το φλουρι στο μωρακι.. Εμας ετυχε στο σπιτι! Εφοσον ειναι ετοιμο το μωρακι και μπορεις να το επισπευσεις γιατι να μην το κανεις? Αληθεια, αυτο γινεται με προκληση,ε ? Και εχει παντα γρηγορα αποτελεσματα η μπορει και να παιδευτεις για ωρες?

Εμεις μια χαρουλα, κατα διαστηματα βλεπουμε κατι εξογκωματα πολυ αστεια στην κοιλια μου, τα χαιρομαι απιστευτα και μαντευω τι να ειναι! Χθες μου εκανε μια γερω κλωτσια το βραδυ και απο τον πονο πεταχτηκα και τρομαξε ο αντρας μου... Αλλα μετα ηρεμησε. Πωπω τα μωρακια μας, δεν μπορω να το πιστεψω οτι εχει μεγαλωσει και σε λιγο καιρο θα το φερω στον κοσμο και θα το αντικρυσω!!!!! Πιστευω οτι στιγμες σαν αυτη, οπως ειπε κ η Διαμαντουλα δεν υπαρχουν........

Αυριο παμε για υπερηχο αναπτυξης στο Γαια να δουμε ποσο ζυγιζει πια ο μικρος και τι κανει εκει μεσα.

Να σας ρωτησω, οι αντρες σας θα ειναι μεσα στη γεννα? Εγω το θελω και το θελει κ ο αντρας μου, συμφωνησε κ ο γιατρος και μας ειπε οτι καλως εχοντων των πραγματων θα μπορει να ειναι μεσα (εννοειται σε περιπτωση φ.τ.). Εσεις το σκεφτεστε? Μηπως καποια απο εσας που εχετε παιδακια το εχετε κανει?

Γεωργία μου δεν ήξερα οτι αυτές οι τιμές είναι για 4 μέρες. Εννοείται πως αν δεν υπάρχει θέμα θα κάτσω και εγώ 3. Όσο πιο γρήγορα στο σπιτάκι μας τόσο το καλύτερο!Οι υποχρεωτικές εξετάσεις του μωρού μου είπαν οτι είναι γύρω στα 80€. Τις προαιρετικές πρέπει να τις κάνουμε ή είναι ίσα ίσα για να μας παίρνουν παραπάνω λεφτά. Αφού ούτως ή άλλως δεν θα το δει ο παιδίατρός μας; Ο γιατρός μου δεν μου είχε πει για χρήματα...μου έχει πει πως "θα τα βρούμε" γιατί γνωριζόμαστε πολλά χρόνια (με παρακολουθεί και με έχει βοηθήσει σε κάποια προβλήματα που είχα) επομένως υπάρχει άλλη σχέση. Πάντως ξέρω οτι παίρνει γύρω στα 1100, άρα εκεί τον υπολογίζω και εγώ. Είσαι τυχερούλα που θα δεις τον κούκλο σου πάλι. Εγω πρέπει να περιμένω  κάποιες μερούλες ακόμα αλλά εντάξει κάνω υπομονή. Αφου χτυπιέται η μπουμπούκα όλα καλα! Όσο για το αν θα είναι μέσα ο αντρούλης μου.....βλέποντας και κάνοντας! Θα είναι συνέχεια μαζί μου αλλά εκείνη τη στιγμή ας κάνει όπως νιώσει. Δεν θέλω να το κανονίσουμε απο τώρα, ας το αποφασίσει ο ίδιος όταν έρθει ο ώρα. Άντε με το καλό να μπούμε και εμείς στο μήνα μας!!! :ymapplause:  :ymapplause:  

Κοριτσαρες μου γεια σας!!!!!!!!!!Χρονια πολλα κ καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απ'ολα ο Θεουλης να φιλαει τα παιδακια μας!!!!!Με το καλο να ερθουν κ τα υπολοιπα παιδακια της παρεουλας μας!!!!!

Εμεις ειμαστε μια χαρα θηλαζουμε κανονικοτατα αν κ οι θηλες μου πληγωθηκαν πολυ κ ανοιξαν με αποτελεσμα να ποναω πολυ σε καθε θηλασμο αλλα χαλαλι της!!!!Κοριτσια καταλαβα οτι το αγχος οχι απλα δεν σταματησε αλλα εφτασε στα υψη κ πιστευω πως δεν θα σταματησει ποτε πια!Κατα τα αλλα καλα βρεχουμε πολλες πανες την ημερα κ ειμαστε χαρουμενες!!!Μεθαυριο εχουμε κ παιδιατρο για ζυγισμα επειδη θηλαζουμε αποκλειστικα κ ευχομαι να μεγαλωνουμε σωστα!!!!Φιλακια απο εμας....Θα μπω καποια στιγμη να σχολιασω κ τα δικα σας!!!

καλησπερα κοριτσακια και μωρακιαααααααα ! 

Καλη χρονια να εχουμε ! Ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος που ξεκιναει με τις καλυτερες προυποθεσεις αφου θα μας φερει τα μωρακια μας! Η παναγια μαζι μας να υποδεχτουμε τα θαυματακια μας! 

ROSE αχ μου φαινεται η ζυγαρια εχει παρει ανηφορα +1 ο απολογισμος των γιορτων ε τι στο καλο πια! Μου φαινεται δεν θα ξαναανεβω χαχαχα. Τι ωραια που η μπεμπουλα σου ειναι μια χαρα! Τι γλυκουλης ο αντρουλης σου που θελει να σου μοιαζει η μπεμπουλα θα βγει κουκλιτσα οπωσδηποτε! Με τοσους χαζομπαμπαδες εδω μεσα σιγουρα θα παρουμε και πανες ενηλικων για τα αντρακια μας!χεχε

KANGAROO  να χαιρεσαι την κορουλα σου! Να ειναι γερη και ευτυχισμενη και να την δεις οπως επιθυμεις! Ουτε εμενα με ζυγιζει ο γιατρουλης μου και νιωθω ομορφα που με εμπιστευεται αφου του λεω αληθεια καθε μερα κανω επισκεψη στη ζυγαριτσα να ξερω που κυμαινομαι οχι σαν τον προηγουμενο που με ζυγιζε και με υφος κιολας! Τυχερο το μωρακι που περιμενεις κερδισε και το φλουρι με το καλο να το υποδεχτειτε το πουλακι μου και πιο νωρις αν ειναι ετοιμο και δεν υπαρχει προβλημα.

STAVROULINIA Καλως ηρθες κοριτσακι στην ομαδιτσα μας! Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου, ολα καλα θα πανε η παναγια ειναι μαζι μας και μαζι με τα μωρακια μας!

JOKOTS Ευχαριστουμε πολυ κοριτσακι μου.Το καλαθακι σας ειναι πολυ ωραιο και πολυ ωραια η ιδεα να το χρησιμοποιησεις μετα για καλαθακι καλλυντικων του μικρουλη! Οσο για το αν θα ηθελα να ειναι ειναι στη γεννα ο αντρουλης μου δεν το εχουμε συζυτησει, αλλα πιστευω οτι ο ιδιος θα θελει να ειναι γιατι ειναι τοσο δοτικος γενικως που ακομα και αν δεν του ειναι ευκολο θα το κανει προκειμενου να με στηριξει. Εγω στην αρχη ελεγα οχι γιατι δεν θελω να με δει ετσι στις ωδινες αλλα μετα απο την αμνιο που ηταν παρων και μου εδωσε τοσο πολυ κουραγιο ψυχολογικα τοτε νομιζω πως θα μου δωσει δυναμη και στην γεννα. Θα αποφασισουμε καλυτερα εκεινη την ωρα.

EXPECTING ANGEL για το γαλατακι που λες και εγω λεω να το αφησω και αν χρειαστει να παρουμε απο καποιο φαρμακειο. Μπιμπερο εγω πηρα 3 για περιπτωση που χρειαστει να τον ταισει καποιος ενω θα λειπω (μια φιλη που θηλαζει με συμβουλεψε) 250 ml που μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και αργοτερα που θα ειναι μεγαλυτερο το νινακι.

IOANNA  μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σου!Με το καλο να την υποδεχτεις! Ποσων εβδομαδων εισαι?

DORAKI και εγω αυτης της αποψης ειμαι! Ας λενε οτι θελουν οι συγγενεις αφου απο σοι ποτε δεν ακους και τιποτε καλο η οικογενεια μου να ειναι καλα και οι αλλοι να πανε να κουρευτουν! Πραγματικα ποσο μα ποσο οργανωτικη εισαι? Τα εχεις σκεφτει ολα πια μπραβο σου! Τι ζωδιο εισαι αληθεια? Να σε ρωτησω εσυ που θα γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο ακολουθησες τη λιστα που εχουμε εδω στην ομαδιτσα? Γιατι μια φιλη που γεννησε σε δημοσιο νοσοκομειο μου εδωσε μια λιστα που της ειχαν δωσει εκει και ειχε πολλα πραγματακια και μου ειπε οτι της χρειαστηκαν ολα. Ποσες κοπελες θα γεννησουν απο εδω σε δημοσιο νοσοκομειο? Να την ανεβασω να την δουμε?Η αν παρω τηλ στο αττικο θα μου πουν εκει τι χρειαζεται?

NTOULA να την χαιρεσαι την κορουλα σου... Καθε ποση ωρα θηλαζει η μικρη? Δυσκολος ο θηλασμος αλλα αξιζει λενε.. ειδωμεν... φιλακια πολλα στο νινακι!

Εμεις κοριτσακια ειμαστε μια χαρα... ο μπεμπουλης κανει βολτουλες κλωτσαει πολλες φορες μεσα στη μερα εχει και καποιες στανταρ ωρες μαλλον φτιαχνει το προγραμμα του! Επλυνα και σιδερωσα τα ρουχαλακια που αγορασαμε και μοσχομυρισε ολο το σπιτι αρωμα ταλκ! Αχ κοριτσια δεν το πιστευω οτι πλησιαζει ο καιρος να δουμε τα μωρακια μας! Ανυπομονω τοοοοοοοοσοοοοοοοο πολυυυυ <3 

Φιλακια πολλα στις κοιλιτσεςςςςςς! 

Ναι, με το καλο να μπουμε στο μηνα μας Χριστινα!!!! Οι υποχρεωτικες οντως ειναι 80 Ευρω και οι προαιρετικες ειναι 320 νομιζω. Η μαια μου μού ειπε οτι δεν ειναι ολες αναγκαιες, ειναι ομως καποιες απο τις προαιρετικες που πρεπει να γινουν. Και μου ειπε οτι αν κανεις μονο τις αναγκαιες δεν σε συμφερει γιατι σου δινουν πακετο προσφορας στα 400 περιπου που εχει μεσα και τις υποχρεωτικες και τις προαιρετικες ολες. Ενω αν τις κανεις επιλεκτικα βγαινει ιδια τιμη με λιγοτερες εξετασεις. Δεν ξερω εαν στα εξηγησα καλα. Διαμαντουλα μπραβο σου που θηλαζεις παρα τις αντιξοοτητες!! Εγω δεν ξερω αν θα αντεχα πολυ πονο στις θηλες... Μια χαρα το παιδακι σου, εννοειται οτι το αγχος δεν σταματαει ισα ισα μεγαλωνει αλλα ειναι διαφορετικο αγχος τωρα! Με την πρωτη ευκαιρια αλλαξε κ το τικερακι σου να βλεπουμε ποσο μεγαλωνει το μωρακι σου και να παιρνουμε κουραγιο!!!! Αναστασια κ εγω πως κ πως περιμενω το σ/κ που θα πλυνω του μπεμπη τα ρουχαλακια για να μυρισει τι σπιτι!!! Τα απλωσες εξω? Εγω ρε γαμωτο με την αιθαλομιχλη φοβαμαι μηπως παρουν και τα ρουχαλακια μυρωδια... Αν και το βραδυ που η αιθαλομιχλη αυξανεται τα ρουχαλακια η θα μαζευτουν η θα μπουν μεσα. Εμας ο μικρος αν και ειχε προγραμμα μεχρι πριν λιγο καιρο, τωρα ολη μερα γυροφερνει και επειδη εχει μεγαλωσει αρκετα και λιγο να κουνηθει τον καταλαβαινω και πολυ χαιρομαι!!! Αχ, ουτε εγω το πιστευω πως πλησιαζει ο καιρος!!!!!

Καλησπερα Κοριτισα μου! Καλη χρονια με υγεια και με το καλο ο νεοσ χρονοσ να μασ φερει τα μπεμπακια μας, που θα ειναι το καλυτερο μασ δωρο!

Βλεπω οτι ολες ειμαστε καλα και πολυ χαιρομαι που προχωραμε ολεσ ετσι! Σταυρουλινια μην αγχεσαι με το βαροσ του πωρου, ουτωσ η αλλωσ ξαφνικα τα περνουν τα γραμμαρια και μετα λεμε ωπ τι εγινε, πωσ μεγαλωσε ετσι. Μιλησε και με το γιατρο σου για την περιδεση που να αυτος ειναι ο καταλληλοτεροσ για να σε ξεαγχωσει!

Κοριτσια εμενα παντωσ ο αντρασ μου μου το δηλωσε απο την αρχη, δε μπαινει με τπτ μεσα. Δε το αντεχει με τπτ και αμα φωναζω λεει θα παει καπου να μη με ακουει γιατι θα παθει εμφραγμα. Φανταστειτε να μην ηταν και γιατρος.....Τι να πω, φοβιτσιαρησ μεχρι το κοκαλο! Τωρα να πω την αληθεια αν και θα τον ηθελα εκει εχω συμβιβαστει με την ιδεα οποτε το εχω ξεπερασει!

Καταταλλα κανενα νεο απο μενα...συνεχιζουμε την αντιβιωση, στο γιατρο ουτε που ξερω ποτε θα παω γιατι μου ειπε να τον παρω αμα περασουν οι γιορτεσ και εφοσον ειμαι καλα. οποτε υπομονη.Αυριο ξεκινανε παλι τα μαθηματα, οποτε εχω νωρισ εγερτηριο και εχω και ΙΚΑ που θα ειναι ο γιατροσ για να μου υπογραψει την αδεια των 56 ημερων πριν. Το φλουρι, ασχετο, δε μου ετυχε οπωσ δε μου εχει τυχει και ποτε αχχαχαχα!

σας φιλω ολες!!!

Κοριτσια καλησπερα... Ουφφφφ σιγα σιγα ολες μπαινουμε στον μηνα μας!!! Ειδα κ εγω τα αποτελεσμετα των εορτων +1κιλο αλλα ακριβως 1 κιλο πηρε κ η μπεμπουλα εγω ευτηχως η δυστηχως ζυγιζομαι καθε βδομαδα στην γιατρο λογο διαβητη κυησης!!!! ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ειμαι 33 βδομ.και 5 ημερες με ΗΠΤ 16/02

JOKOTS για φτ ξερω οτι αφηνουνε τους αντρες μας αλλα ειναι διπλα απο το κεφαλι μας δεν βλεπουν τιποτα! στις 14 του μηνα που θα παω στον γιατρο μου κ θα το συζητησουμε κ θα σ πω!

KANGAROO

Γεια σας γλυκες μελλουσες μανουλες, τι κανετε?

Και εγω που ρωτησα στο Ιασω τα ιδια πανω κατω μου ειπαν με τον ΕΟΠΥΥ 1240 ο φυσιολογικος για 3 βραδια και 1410 η καισαρικη για 4. Θα παρω ομως παλι να ρωτησω τι ακριβως συμπεριλαμβανει μου ειπαν οτι οι τιμες αυτες ειναι με το ΦΠΑ αλλα να ρωτησω αν ειναι μεσα οι εξετασεις της μητερας και του μωρου και η επισκληριδιος.

Γιωργια καταρχην θα περιμενουμε νεα σου αυριο απο τον μπομπιρακο σου. Αν παω πιο νωρις απο μονη μου με προκληση θα ειναι, η οποια συνηθως πετυχαινει αν προυπαρχουν καποιες προυποθεσεις, δηλαδη να εισαι οσο πιο κοντα στην ΠΗΤ ή να εχεις ηδη καποια διαστολη και ας μην εχουν ερθει ακομα οι πονοι. Οποτε το θεμα δεν ειναι οι πολλες ή λιγες ωρες το θεμα ειναι να εξελιχθει φυσιολογικα η διαδικασια και να γεννησεις φυσιολογικα μην δηλαδη περασεις ολους τους πονους και αν δεν προχωραει σου πουν για καισαρικη. απο οσα εχω διαβασει και ακουσει εδω μεσα ειναι και λιγο θεμα γιατρου τι εμπειρια εχει και ποσο διατεθειμενος ειναι να περιμενει. Εγω με προκληση πηγα στην κορη μου ημουν ομως κλεισμενες 40 βδομαδες ακριβως και χωρις αμνιακο υγρο, το ειχα χασει χωρις να το καταλαβω και ολα εξελιχθησαν ομαλα γεννησα μετα απο 8-9 ωρες. Ακριβως ιδια περιπτωση με μενα ηταν μια κοπελα στο ιδιο δωματιο οταν γεννησα τον Νικολα σε εκεινη ο γιατρος μολις ειδε τα λιγα αμνιακα υγρα της εβαλε κατευθειαν καισαρικη.

Ο αντρας μου ηταν μεσα και στους δυο τοκετους και μαλιστα οχι μονο στις ωδινες αλλα και στις εξωθησεις. Την πρωτη φορα οταν ηταν να αρχισουν οι εξωθησεις του ειπαν οι μαιες οτι μεχρι εκει μπορει να ηταν μεσα αλλα ειπε ο γιατρος οτι ο ιδιος δεν εχει προβλημα και να μεινει μεσα. Την πρωτη φορα ηταν στο πλαι μου την δευτερη φορα τον φωναξε ο γιατρος και ειδε και το κεφαλι να βγαινει. Ετσι εζησε ολη την διαδικασια, ειναι απο τις ωραιοτερες στιγμες που εχει ζησει ειδε και τα δυο μας παιδια να βγαινουν και δεν ειχαμε ποτε κανενα προβλημα σαν αυτα που λενε οτι και καλα αν δουν ετσι την γυναικα τους δεν μπορουν να την δουν ερωτικα και τετοια. Παντως καλο ειναι την αποφαση να την παρουν οι αντρες σας χωρις να τους πιεσετε αυτοι ξερουν τις αντοχες τους, και το τπως θελουν να ζησουν αυτη την εμπειρια. Μιληστε και με τους γιατρους σας, ξερω οτι στα ιδιωτικα το επιτρεπουν σιγουρα στα δημοσια δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι θεμα νοσοκομειου ή γιατρου.

Διαμαντουλα οι αγωνιες δεν σταματουν απο την στιγμη που γινεσαι γονιος. Για τις πληγωμενες θηλες να βαζεις την purelan της medela ειναι η καλυτερη επουλωνει πολυ γρηγορα τις θηλες. Αυτο συμβαινει μεχρι να μαθει το μωρο να πιανει καλα το στηθος. Μπραβο που τα καταφερνεις με τον θηλασμο θελει πολυ επιμονη τον πρωτο καιρο αλλα αφου βρεχετε πολλες πανες θα εχει παρει και καλο βαρος και αν εχεις και παιδιατρο υποστηρηκτη του μητρικου θηλασμου δεν θα εχεις κανενα θεμα. Να σε ενημερωσω κιολλας οτι οι καμπυλες αναπτυξης που εχουν μεσα τα παιδικα βιβλιαρια δεν ειναι για βρεφακια που τρεφονται αποκλειστικα με μητρικο γαλα οποτε μπορει καποιοι παιδιατροι να σε αγχωσουν χωρις λογο, βρες τις αντιστοιχες καμπυλες απο τον ΠΟΥ.

Αναστασια για την λιστα καλυτερα να κανεις ενα τηλεφωνο για να σε ενημερωσουν τι ακριβως θα χρειαστεις.

Εβαλα και εγω πληντυριο τωρα πριν λιγο τα ρουχαλακια, εχω ηδη πλυνει πανες σεντονακια και κουβερτακια, και σιγουρα εχω αλλο ενα για να βαλω μερικα ρουχαλακια ακομα την φορμα εξοδου και τους μαρσιπους. Α και το σκ θα κατεβασουμε το portbebe να πλυνω και τα δικα του υφασματα μαζι με αυτα απο το καρεκλακι του αυτοκινητου.

Γιωργια εγω τα απλωνω το πρωι, γιατι τα πλενω νυχτα με το νυχτερινο, και μεχρι το απογευμα τα μαζευω γιατι ετσι που ειναι η ατμοσφαιρα δεν θελω να μυριζουν καπνα αντι για το ωραιο απορρυπαντικο.

Ρενα τι σημασια εχει για το φλουρι, αφου εχεις το μπεμπουλη μεσα σου, τι καλυτερη τυχη απο αυτο το δωρο.

Αυτα κουκλες, εμεις τα ιδια το μωρακι δινει γερες κλωτσιες που φυσικα τις χαιρομαι, εχω που και που συσπασεις, περπαταω με δυσκολια και παιρνω δυο ντεπον το πρωι για να βγαλω την μερα γιατι τωρα δεν εχει και η μικρη παιδικο το πρωι, ευτυχως που ηρθε σημερα και θα ερθει και αυριο η μαμα μου. Αυριο θελω να κανω και εξωτερικες δουλειες και να δω πως θα πηγαινω στον δρομο.

Καλη χρονια κοριτσια με υγεια και με το καλο να ερθουν τα νινακια μας να ομορφυνει η ζωη μας!!!!νυχτερινη σημερα γιατι την μερα ολο τρεχω για κατι η βολταρω οποτε ειπα να σας γραψω τωρα γιατι δεν σας προλαβαινω κιολας χιχιχιχι

Εμενα δεν μου μπηκε πολυ καλα ο χρονος γιατι την πρωτοχρονια ο αντρας μου δεν ενιωθε πολυ καλα λογω κρυωματος και σημερα γλυστρισα και επεσα...τρομαξα μην εχει παθει κατι η μικρη αλλα ευτυχως κλωτσαει και ειμαι ηρεμη...ρωτησα και την μαια μου ειπε οτι εφοσον την καταλαβαινω δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα και οτι ειναι καλα προστατευμενη στον σακο...απλα να προσεχω μην σηκωσω βαρος και κουραστω εγω ομως τωρα που εχει περασει ωρα απο το πεσιμο ποναω παντου λογω του τρανταγματος και εχω γδαρει το γονατο μου επειδη εβαλα δυναμη εκει μην χτυπησω στην κοιλια μου!το γονατο με ετσουζε πολυ εκεινη την ωρα αλλα τωρα ειμαι οκ απο αυτο αλλα νιωθω στο τελειωμα της κοιλιας χαμηλα πονο οχι εσωτερικα ομως αλλα μυικα...ας ειναι αυτος ο πονος δεν με νοιαζει θα περασει αρκει το παιδακι μου να ειναι καλα!!!!

επισης επιμενω οτι πρεπει να εχω μικροβιο γιατι εχω συχνοουρια αλλα δεν ειναι μονο αυτο νιωθω μετα την ουρηση σαν βαρος χαμηλα που αυτο το νιωθω συνηθως οταν εχω μικροβιο...ανυπομονω να ερθει η αλλη βδομαδα να ανοιξει το μικροβιολογικο και να κανω καλλιεργεια να δω τι παιζει!

Δωρακι μπηκες και εσυ στον μηνα σου ε?πω πω κοριτσια σιγα σιγα ολες μας οδευουμε προς το τελος σε πολυ λιγο καιρο θα λεμε πλεον για τα μωρακια μας και τις ανησυχιες μας μετα....απιστευτο πως περναει ο καιρος!θα ξεκινησω και εγω να ετοιμαζω τα παντα αυτες τις μερες να ειμαι ετοιμη γιατι φοβαμαι μην γινει τιποτα πιο νωρις...

stavroulinia σχεδον στα ιδια ειμαστε εμενα ομως μου ειπε στην αρχη που εκανε λαθος μετρησεις οτι μπορει να γεννησω πιο νωρις επειδη ηταν μικρουλα οχι 25/2 που μου εχουν πει και μενα...οποτε αν ειναι μικρουλα ισως γεννησει λιγακι πιο νωρις αλλα μην αγχωνεσαι αυτο θα φανει και πιο μετα το παιδι πλεον θα παιρνει κιλα πιο γρηγορα τωρα...αφου βρηκατε και το φλουρι ολα καλα θα πανε!!!

kangaroo αντε πλησιαζεις και εσυ σιγα σιγα!

Jokots και εμενα ο αντρας μου θελει να ειναι μεσα αλλα δεν ξερει αν θα αντεξει...δεν το εχουμε συζητησει με τον γιατρο μας αλλα θα το αναφερω οταν ξαναπω σε δυο εβδομαδες να δω τι θα μου πει!παντος δεν τον κοβω να πολυ αντεχει και αυτο οχι γιατι θα δει να βγαινει το μωρο αλλα αν ποναω εγω και υποφερω δεν θα αντεξει πιστευω...αναλογως βεβαια ισως να μπει στην αρχη και να βγει αν δεν μπορει!

anastasia εγω δεν ανεβαινω σε ζυγαρια μονο οταν παω στον γιατρο δεν θελω να απογοητευτω απο τωρα χιχιχιχι ναι μωρε ο γλυκος μου θελει να μοιαζει σε μενα αλλα εχει κατουρηθει απο την χαρα του που η κορη του του μοιαζει το λεει σε ολους :P χαζομπαμπας τι περιμενεις!πανες ακρατειας θα τους παρουμε χαχαχαχα

expecting angel τι επιδοματα κυησης και λοχειας εννοεις?τις 56 ημερες πριν και τις 63 μετα λες?αυτα εγω τα κατεθεσα σημερα στο ικα δεν χρειαζεται το εοπυ...εχουν απεργια στο εοπυ αλλα αυτα τα καταθετεις αλλου σε εμας εδω τουλαχιστον ετσι γινεται για ρωτησε το....

αληθεια κοριτσια τωρα δεν χρειαζεται κατι αλλο να κανουμε μεχρι να γεννησουμε και να περασουν οι 63 ημερες ετσι δεν ειναι?

αυτα απο εμενα θα τα πουμε,φιλια!!!

Καλημέρα κορίτσια. Χρονια πολλα και παλι. Πανε τωρα τρεις μερες που ξυπνάει στις 4 το πρωι και δε λέει να με ξαναπάρει ο ύπνος, μας δεν περάσουν 2-3 ώρες. Φυσικά οταν ξσνανυσταξω ο άντρας μου εχει φύγει για δουλεια και ο Νικόλας ειναι έτοιμος για παιχνίδι. Αρα???δεν κοιμάμαι!!!

Μπήκα και εγω στο μήνα μου επιτέλους και ελπίζω να μας εχει ο θεός καλα. Θα γεννησω πρώτα ο θεός στις 23 του μήνα....αμάν βρε κορίτσια με εχει πιάσει το άγχος της γεννας...τεσπα, θα το ζήσουμε κι αυτο.

Οσο για τον άντρα μου, θα μπει μέσα την ώρα του χειρουργειου ( στο Νικόλα δεν είχε μπει) και ζήτησε να του βάλουν και στον ιδιο κουρτίνακι μπροστά του μήπως κει δει αίμα ή κάτι αλλο και πέσει κατω ξερος..χαχαχαχα. Αν αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή θα μπει η μαμά μου μαζί μου,αν και δε θέλει. Φοβαται, λεει, αλλα αν δεν μπει ο αντρασ μου θα την βάλω με το ζόρι.( η μαμα μου ειναι νοσοκόμα κι ήταν για καποια χρόνια μαια). Μια απο τα ίδια με το Δωράκι κι εγω.

Ροζακι κι εγω είχα πέσει οταν ήμουν έγκυος στο Νικόλα στις 30 βδομάδες. Εβγαινα απο τη ντουσιαρα, γλιστρησα κι έπεσα. Είχα χτυπήσει πολυ, αλλα το μωρο ήταν μια χαρα. Μην ανησυχείς, εκει που βρίσκονται τα μικρά μας ειναι πολυ προστατευόμενα.περαστικα και σε σένα και στον άντρα σου.

Καγκουρακι η μέση σου πως τα παει?

Ντουλα μου, ξέχασε όσα ήξερες. Με το που γίνεσαι γονιός, το άγχος ειναι μόνιμο. Θα κοιμασαι και θα ξυπνας με τις εγνοιες. Αν έφαγε, αν ειναι καλα, αν αναπτύσσεται οπως πρεπει, μήπως και χτυπήσει κλπ, κλπ,κλπ.. Αλλα τόση μεγάλη ειναι η χαρα που σου δίνει και θα σου δίνει το μωρο που νικάει το άγχος.

Αναστασία μου γί´ αυτο που με ρωτήσες για το ύψος της κοιλιας, αληθεια δεν εχω ιδέα.

Χριστινα μου οι τιμές που λες ειναι για τρικλινο?

Γεωργία περίμενουμε νέα ε?

Αύριο το απόγευμα θα πάω κι εγω στο γιατρο.θα πηγαίνω κάθε βδομάδα απο τωρα και στο εξής μεχρι τις 23 που θα γεννησω.

Φιλια..

Καλημέρα κορίτσια. Χρονια πολλα και παλι. Πανε τωρα τρεις μερες που ξυπνάω στις 4 το πρωι και δε λέει να με ξαναπάρει ο ύπνος, αν δεν περάσουν 2-3 ώρες. Φυσικά οταν ξανανυσταξω ο άντρας μου εχει φύγει για δουλεια και ο Νικόλας ειναι έτοιμος για παιχνίδι. Αρα???δεν κοιμάμαι!!!

Μπήκα και εγω στο μήνα μου επιτέλους και ελπίζω να μας εχει ο θεός καλα. Θα γεννησω πρώτα ο θεός στις 23 του μήνα....αμάν βρε κορίτσια με εχει πιάσει το άγχος της γεννας...τεσπα, θα το ζήσουμε κι αυτο.

Οσο για τον άντρα μου, θα μπει μέσα την ώρα του χειρουργειου ( στο Νικόλα δεν είχε μπει) και ζήτησε να βάλουν και στον ιδιο κουρτίνακι μπροστά του μήπως και δει αίμα ή κάτι αλλο και πέσει κατω ξερος..χαχαχαχα. Αν αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή θα μπει η μαμά μου μαζί μου,αν και δε θέλει. Φοβαται, λεει, αλλα αν δεν μπει ο αντρασ μου θα την βάλω με το ζόρι.( η μαμα μου ειναι νοσοκόμα κι ήταν για καποια χρόνια μαια). Μια απο τα ίδια με το Δωράκι κι εγω.

Ροζακι κι εγω είχα πέσει οταν ήμουν έγκυος στο Νικόλα στις 30 βδομάδες. Εβγαινα απο τη ντουσιερα, γλιστρησα κι έπεσα. Είχα χτυπήσει πολυ, αλλα το μωρο ήταν μια χαρα. Μην ανησυχείς, εκει που βρίσκονται τα μικρά μας ειναι πολυ προστατευμενα.περαστικα και σε σένα και στον άντρα σου.

Καγκουρακι η μέση σου πως τα παει?

Ντουλα μου, ξέχασε όσα ήξερες. Με το που γίνεσαι γονιός, το άγχος ειναι μόνιμο. Θα κοιμασαι και θα ξυπνας με τις εγνοιες. Αν έφαγε, αν ειναι καλα, αν αναπτύσσεται οπως πρεπει, μήπως και χτυπήσει κλπ, κλπ,κλπ.. Αλλα τόση μεγάλη ειναι η χαρα που σου δίνει και θα σου δίνει το μωρο σου που νικάει το άγχος.

Αναστασία μου γί´ αυτο που με ρωτήσες για το ύψος της κοιλιας, αληθεια δεν εχω ιδέα.

Χριστινα μου οι τιμές που λες ειναι για τρικλινο?

Γεωργία περίμενουμε νέα ε?

Αύριο το απόγευμα θα πάω κι εγω στο γιατρο.θα πηγαίνω κάθε βδομάδα απο τωρα και στο εξής μεχρι τις 23 που θα γεννησω.

Φιλια..

Γιατι το κάνει αυτο?? πήγα να διόρθωσω καποια λαθη στο κειμενο και μου δημοσίευσε δυο φορές το ίδιο μήνυμα. Ε ρε γλέντια!!!

Καλημέρα κούκλες!

Κατερίνα μου πολύ ωραία που έπεσε το φλουρί σε εσένα και το μωράκι σου.Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γεννήσεις ένα πολύ τυχερό μωρό!Να δούμε τελικά και τι είναι..αγοράκι ή κοριτσάκι;Έχεις ταλαιπωρηθεί πάντως από την μέση σου και αν μπορέσεις να γεννήσεις νωρίτερα θα είναι καλά για να μπορέσεις να ησυχάσεις λίγο.

Χριστίνα μου την καλύτερη δουλειά θα κάνεις να πας στο δήμο για την ληξιαρχική πράξη γάμου,γιατί άμα περιμένεις από ΚΕΠ σώθηκες.....!!!!Εγώ σήμερα έδωσα και την ταυτότητά μου στον άντρα μου να την βγάλει φωτοτυπία.

Γεωργία μου,ναι μπήκα στο ΜΗΝΑ ΜΟΥ!!!!Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα.Από τη μία χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους θα δω την μικρούλα που έχω τόσο καιρό στην κοιλίτσα μου και από την άλλη έχω άγχος για ΟΛΑ!!!Αγχώνομαι για τη γέννα,βασικά φοβάμαι γιατί δεν αντέχω και τον πόνο γενικά,σκέφτομαι αν τα έχω όλα έτοιμα ή αν μου λείπει κάτι,μήπως δεν τα καταφέρω να την πλύνω σωστά,να την αλλάξω και πολλά άλλα που τρέχουν στο μυαλό μου.Φαντάζομαι όμως πως έτσι είναι για όλες τις πρωτομανούλες.Ο άντρας μου δεν ξέρω αν επιτρέπεται να είναι μέσα στη γέννα,αλλά ο ίδιος δεν θέλει.Δεν αντέχει να βλέπει να μου παίρνουν αίμα,όχι να γεννάω κιόλας....Προσωπικά δεν με πειράζει και αν και δεν έχω συγκεκριμένο γιατρό,που να τον γνωρίζω,έχω συζητήσει με τους περισσότερους γιατρούς από το νοσοκομείο και είναι όλοι σούπερ!Το ίδιο και οι μαίες,δεν νιώθεις μόνη ή πελαγωμένη!Σου εξηγούν τα πάντα και είναι από πάνω σου σε ότι χρειαστείς.

Με το καλό κούκλα μου να μπεις και εσύ και η Χριστίνα στο μήνα σας και μετά να περιμένετε για τον μεγάλο ερχομό....

Περιμένουμε τα αποτελέσματα από τον υπέρηχό σου.Να πάνε όλα τέλεια,εύχομαι!

Αναστασία μου είμαι Σκορπιός στο ζώδιο και έχω Παρθένο ωροσκόπο(μάλλον αυτός φταίει για την τρέλα της οργάνωσης που έχω.... [smilie=tongue3.gif] )Η λίστα που υπάρχει εδώ,σίγουρα είναι ελλιπής για δημόσιο νοσοκομείο,ειδικά σε σχέση με τα πραγματάκια του μωρού!Εγώ έχω φτιάξει μεγαλύτερη λίστα.Άμα θες,να βάλεις αυτή της φίλης σου ή σου γράφω εγώ την δική μου.Απλά να ξέρεις ότι δημόσιο,απο δημόσιο διαφέρει.Για παράδειγμα κάποια κοπέλα(θα με συγχωρέσει αλλά δεν θυμάμαι ποιά)ρώτησε και θα χρειαστεί μαζί της υποσέντονα και νυχτικό για την ώρα του τοκετού,εγώ όμως που ρώτησα την μαία στο Αρεταίειο μου είπε πως έχουν υποσέντονα και δεν χρειάζεται νυχτικό γιατί μας βάζουν εκεί ρομπίτσα!Επίσης μου είπε ότι χρειάζομαι μια αλλαξιά ρούχα(εσωρουχάκι κ φορμάκι)για κάθε μέρα που θα μείνω εκεί.Εγώ πήρα μαζί μου, για καλό και για κακό,6 αλλαξιές για την μπέμπα(πες ότι λερώνεται λίγο παραπάνω μια μέρα).Το καλύτερο λοιπόν είναι να ρωτήσεις το μαιευτήριο που θα γεννήσεις και αν χρειαστείς κάτι άλλο προσθέτουμε και τη λίστα.

Διαμαντούλα,έτσι είναι τώρα που έγινες μανούλα δεν νομίζω το άγχος να φύγει ποτέ....Αλλά δεν πειράζει αξίζει τον κόπο!!!

Ρενάκι,ούτε εμένα μου έχει πέσει ποτέ το φλουρί,αλλά στην πίτα που έκοψε ο πεθερός μου σε φιλικό σπίτι που πήγε,επειδή την κόψανε ανα οικογένειες(δεν γινόταν ανα άτομο γιατί δεν βγαίναν τα κομμάτια),έπεσε στην οικογένειά μου,άρα και στο μωράκι μου!

Joanna μια χαρά είναι το +1 κιλό για γιορτές,εγώ πρέπει να έχω πάρει 2-3(αν και μεταξύ μας δεν έφαγα για τόσο,αλλά τώρα μπαίνουν και πανεύκολα τα άτιμα!!!)

Rose άντε να ετοιμάζεσαι και εσύ σιγά-σιγά!Από βδομάδα θέλω και εγώ να στρώσω το κρεβατάκι της μπέμπας,να βάλω την κουνουπιέρα της κ.τλ γιατί δεν ξέρω πότε θα σκάσει μύτη....χιχι!

Γεωργία εμείς είμαστε,μαζί με την Κατερίνα,πολύ κοντά!Στο έχει πει ο γιατρός σου ότι θα γεννήσεις 23 του μήνα;Θα πας με πρόκληση;Μην συζητάς καθόλου για άγχος γέννας,γιατί σαν πρωτάρα, που είμαι, με πιάνει ο πανικός όταν το σκέφτομαι!!!!Γι'αυτό και αποφεύγω να το σκέφτομαι συχνά......

Εμείς είμαστε μια χαρούλα.Το μόνο θέμα είναι οι συσπάσεις(πετρώματα στην κοιλιά)που έχουν αυξηθεί και καμιά φορά έχω και ψιλοπονάκια χαμηλά.Ευτυχώς όχι τίποτα το ιδιαίτερο.Περιμένω να δω τι θα μου πει και ο γιατρός και να δω επίσης πόσο έφτασε η μπέμπα,από κιλά.

Αυτά από μας!Φιλιά σε όλες σας.

Καλημέρα κορίτσια μου! Γράψατε πολλά και να δω πως θα σας προλάβω!

Διαμαντούλα  μου χαίρομαι που όλα πηγαίνουν καλά! Δεν ξέρεις πως ανυπομονώ να βρεθώ στη θέση σου. Χθες που πήγα στο μαιευτήριο, σκεφτόμουν πως πρώτα ο Θεός την άλλη φορά που θα πάω θα φύγω με το κοριτσάκι μου. Και στη σκέψη τρελένομαι απο χαρά. Υπομονή με το θηλασμό και όλα θα πάνε καλά. Τα λέω εκ του ασφαλούς αλλά σε λίγο θα τα δω και εγώ απο πρώτο χέρι. Όσο για το άγχος....καλά και εγώ τρελαμένη θα είμαι σίγουρα. Φιλιά στην κούκλα σου!!

Αναστασία μια χαρά είναι ο απολογισμός των κιλών σου απο τις γιορτές. Ένα κιλό δεν είναι τίποτα! Πλησιάζει ο καιρός όπως λες για όλες μας και θα τρελαθούμε. Κάθε μέρα πάρτυ θα έχουμε απο το τέλος του μήνα και μετά!!!

Γεωργία μου εγώ για τις εξετάσεις θα ρωτήσω το γιατρό μου, γιατί καμιά φορά πιστεύω πως κάνουν πράγματα που δεν χρειάζονται για να σε χρεώσουν! Με το καλό τα πλυσίματα των ρούχων του μπέμπη. Εγω όταν άπλωνα τα φορμάκια και τα εσώρουχα δεν πίστευω απο μέσα μου οτι αυτά είναι για το δικό μου μωρό!!

Ρενάκι μου καλύτερα να κάνει ο άντρας σου όπως νιώθει. Και μένα ότι θελήσει τότε θα κάνει, δεν θα τον πίεζα ποτέ για κάτι τέτοιο. Και μένα πάντως το φλουρί απο παιδί έχει να μου τύχει. Αλλά αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη μας, άρα τι μας χρειάζεται το φλουρι;;;

Joanna και συ μια χαρά βγήκες απο τις γιορτές. Εγω δεν ανέβηκα ζυγαριά...δεν τολμάω!! Βλέπω το πρόσωπο μου που έχει φουσκώσει και τρέμω να ανέβω. Θα δω τα ευχάριστα κατευθείαν στο γιατρό!χαχααχαχαχ

Κατερίνα μου περπατάς με δυσκολία επειδή έχει εμπεδωθεί, όπως λένε το μωρό;;Άντε να δούμε τι θα σου πει και εσένα ο γιατρουλης. Καλό κουράγιο και με τις δουλίτσες και πρόσεχε τη μέση σου. Μη σε ξαναπιάσει πάλι!

Ροζάκι μου πω πω θα πήρες τρομάρα με το πέσιμο. Και εγώ με φόβο κατεβαίνω σκάλες κλπ. Είναι εύκολο να πέσουμε τώρα με αυτό το κέντρο βάρους. Όμως σίγουρα όλα είναι καλά, μιας και κουνιέται η μπεμπίτσα σου. Μην ανυσηχείς. Και για το μικρόβιο, θα το δεις με την καλλιέργεια. Μέχρι τότε πίνε πολλά νερά! Είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις! Όσο για το ΙΚΑ που τα κατέθεσες εσύ; Εμένα στα γραφεία του ΙΚΑ που είπαν πως χρειάζομαι χαρτί απο το κέντρο Μάνας και παιδιού, που να επιβεβαιώνει την ΠΗΤ μου. Και μιας και έχουν απεργία οι γιατροί, αυτό το χαρτί δεν μπορώ να το πάρω και πρέπει να περιμένω να λήξει η απεργία. Σήμερα πάλι ρώτησα και είναι σίγουρο αυτό που λέω, γιατί μου είπε οτι και άλλες έγκυες είναι στην αναμονή. Τι να πω κάνει το κάθε ΙΚΑ οτι θέλει;;;

Γεωργία μου γλυκιά έκλεισες ημερομηνία!! Τέλεια!!!!Φαντάζομαι πως είναι πολύ αγχωτικό να ξέρεις ακριβώς πότε, όμως πλησιάζει ο καιρός! Εγω θέλω να δω πότε και αν θα με πιάσει το άγχος της γέννας. Τώρα έχω έννοια για το ραντεβού. Μετά αναλογά με το τι θα μου πει βλέπουμε! Ναι οι τιμές που ανέφερα παραπάνω είναι για 3κλινο. Για δίκλινο και μονόκλινο είναι τραγικά ψηλότερες και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να σκάσουμε τόσα λεφτά.

Δωράκι μου εγώ δεν έχω ακόμα συσπάσεις. Αλήθεια εσένα πότε σου ξεκίνησαν;; Άντε να δούμε τι θα σου πει και ο γιατρός. Πότε πας με το καλό;;;

Εμείς κορίτσια είμαστε καλά. Βγήκα όπως είπα παραπάνω και πήγα μέχρι το ΙΚΑ σήμερα αλλά τζίφος πάλι. Τώρα θα μαγειρέψω μακαρόνια με κιμά και θα κάνω καμιά δουλίτσα στο σπίτι. Η μπεμπίτσα μου μια χαρά! Έχω και τον αντρούλη μου παρέα στο σπίτι και περνάνε πιο έυκολα οι μέρες. Περιμένω νέα από όσες θα πάνε σε γιατρούληδες! Φιλιά πολλά σε όλες τις κοιλίτσες, τις μανούλες και τα μωράκια! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...