Μετάβαση σε περιεχόμενο

stavroulinia

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

stavroulinia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Kalhspera pali metamesonyxtia , vlepeis kanvo ego thn vardia ayth gia na koimithei o antroulis moy.Evi nicolas ekana kaisarikh giati exw kanei kai mia palaioterh epembash anoikths inomyomatektomis kai o giatros moy , den hthele na zorisei thn mhtra moy, kai gia pio eykola.ontvs den exv kanena provlhma authn thn stigmh.Oi eisexoyses thiles einai ligo thema kai eidika otan exeis ena mvraki mikroyli , dokimasame na thn valoyme sto stithos sto maieythrio alla den eixe dynamh na vgalei thn thili , poso mallon na travhksei , authn thn doyleia moy thn kanei to thilastro kathe 3 vres kai den eida katholou na kovei thn paragvgh , isa isa auksanetai. H mpempa thelei kathe dyo vres taisma ,apo 30 ml peripoy opote ftanei to gala moy kai den tis dinw kseno pros to paron. Eyxomai kala genhtoyria se oles Shmeivsh : oi eisexoyses thiles , mpainoun ligo pros ta mesa , einai klhronomiko kai kanoun pio dyskolo to thilasmo.
  2. <script pagespeed_no_defer="">//=a.offsetWidth&&0>=a.offsetHeight)return!1;a=this.j(a);var c=a.top.toString()+y+a.left.toString();if(this.b.hasOwnProperty©)return!1;this.b[c]=!0;return a.top<=this.c[p]&&a.left<=this.c[m]};O[r].l=function(){for(var a=[F,G],c=[],d={},b=0;b{d=y+e(c);if(131072=a[q]+d[q]&&(a+=d),b=!0);N.criticalImagesBeaconData=a;if( {var c=this.d,b=this.f,l;if(f.XMLHttpRequest)l=new XMLHttpRequest;else if(f.ActiveXObject)try{l=new ActiveXObject©}catch(P){try{l=new ActiveXObject( }catch(Q){}}l&&(l.open(D,c+(-1==c.indexOf(z)?z:t)+L+e( ),l.setRequestHeader(A,E),l.send(a))}};O[r].h=function(){for(var a={},c=h.getElementsByTagName(F),d=0;d=a[b.src].n&&b[p]>=a[b.src].m)a[g]={renderedWidth:b[m],renderedHeight:b[p],originalWidth:b.naturalWidth,originalHeight:b.naturalHeight}}return a};N.k=function(a,c,d,b,g){var k=new O(a,c,d,b,g);M(f,H,function(){f.setTimeout(function(){k.l()},0)})};N.criticalImagesBeaconInit=N.k;})();pagespeed.criticalImagesBeaconInit('/mod_pagespeed_beacon','http://mammyland.com/index.php?s=9487bec8cdc8e51ae3786457c1fbcfcd&app=forums&module=ajax§ion=topics&do=quote&t=21632&p=929600&md5check=d53d6047b6f0a007cd2604f2e63ade11&isRte=1,WyQ3C4mRrQ,false,JRB0t2ofL30'); //]]></script>[q];++d){var>[q]+d[q])break;a+=d}b=!0}this.e&&(d=x+e(json.stringify(this.h())),131072>[q];++b)for(var>
  3. Κοριτσια καλησπερα! Σας κανω μεταμεσονυχτια επισκεψη τωρα πλεον.Γεννησα και γω την ομορφη μπεμπουλα μου εντελως ξαφνικα την κυριακη το πρωι τα ξημερωματα.Σπασανε τα νερα μου και φυγαμε επειγοντως με τον ανδρα μου και την μητερα μου για το μαιευτηριο, στις 3 η ωρα την νυχτα το βραδυ, φτασαμε ιασω και ο γιατρος μου ηρθε στισ 5 και καναμε καισαρικη και γεννηθηκε η ομορφη μπεμπουλα μου.Ακομα καλα καλα δεν ειχε βγαλει το σωμα της απο μεσα μου και αρχισε να κλαιει με δυνατο κλαμα , ο συζυγος μου ηταν παρων, μετα απο αυτο την εφεραν στην αγκαλια μου.Τελικα ηταν βαρος 2470 , την ειχαν υποεκτιμισει στον υπερηχο και μας ειχαν τρομαξει , μοιαζει περισσοτερο στον συζυγο αλλα ειναι μελαχρινουλα και γλυκουλα.Εγω συνηλθα πολυ γρηγορα απο την καισαρικη και δεν ποναγα καθολου.Την πρωτη μερα προσπαθησα να την βαλω στο στηθος αλλα δεν γινοτανε με τιποτα και λογω της εισολκης θηλων, οποτε αναγκαστικα εφαγε ξενο γαλα.Μετα αρχισα να δουλευω το θηλαστρο και της εδινα , μια μητρικο , μια ξενο.Στο μαιευτηριο ειναι ευκολα τα πραγματα, εχεις τισ μαιες ολα τα κονφορ.Την δευτερη μερα μου εδωσαν πολλα αντιφλεγμονωδη παρολο που δεν ειχα πονο και μου σακατεπσαν το στομαχι , εβλεπα τα φαγητα και δεν ηθελα τιποτα.Ευτυχως περασε, και σημερα αισιως βγηκαμε απο το μαιευτηριο για να αρχισει το ξενυχτι.Η μπεμπουλα μου , αν και μικρη δεν ειχε κανενα προβλημα , το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι λιγο λαιμαργη στο φαγητο και καθε φορα πρεπει να τρωει λιγες ρουφηξιες και να την βαζω να ρευεται , πραγμα που δεν εινια καθολου ευκολο.Κανει και κακα ταυτοχρονα αλλα γενικα ειναι ηρεμη, η πιο ηρεμη στον θαλαμο.Απλα το ταισμα με μπιμπερο με το μητρικο μου παιρνει πανω απο μιση ωρα για να φαει περιπου 25-30 μλ.και ενω στο μαιευτηριο ητανε ρυθμισμενη ρολοι, τωρα εδω σπιτι μαυρα χαλια, κοροιδευε τισ γιαγιαδες και δεν ετρωγε.και επισεις δεν κοιμοτανε μετα το φαγητο , αλλα κατα την διαρκεια του φαγητου Αυριο περιμενω παιδιατρο να δουμε τι θα γινει!
  4. Να σου ζησει το κοριτσακι σου! Καλα μαντεψαμε εδω οι υπολοιπες οτι μαλλον θα εχεις γεννησει! Γερο και δυνατο ευχομαι , και μην ανησυχεις οπως εγω που ειναι μικρουλια , θα την φροντισεις και θα παρει τα πανω της. Εγω καλα προς το παρων , ελπιζω τελικα να με βαλει να γεννησω 12 φεβρουαριου δηλαδη την 38+ 2 μερες και οχι νωριτερα , εκτος απροοπτου.Θα ετοιμασω καλου κακου καμμια βαλιτσουλα μαιευτηριου, την τριτη θα παω να δω το γιατρο μου , να δουμε τι θα μου πει. Φιλακια σε ολες και καληνυχτα!
  5. Καλησπερα κοριτσια , χτες πηγα στο γιατρο μου και μας τρομαξε εμενα και τον συζυγο μου πολυ.Αρχικα μου εκλεισε ραντεβου για προγραμματισμενη καισαρικη στις 12 Φεβρουαριου στο Ιασω.Στην συνεχεια παμε να κανουμε υπερηχο και βλεπει τα ντοπλερ ολα καλα και το βαρος της μπεμπας το βγαζει το ιδιο με την αλλη φορα.Λεει , βρισκω οτι δεν πηρε σε μια εβδομαδα και μηπως εχει αρχισει να γερναει ο πλακουντας.Πηγαινετε και στην Κα Σουκα Αθηνα , την εμβρυομητρικο, μου λεει να σε δει και να δουμε μηπως σε βαλω αυτην την βδομαδα να γεννησεις.Πηρε ο αντρας μου τρελη τρομαρα,εγω πιο ψυχραιμη.Παμε στην Κα Σουκα η οποια μου κανει κι εκεινη υπερηχο και μου λεει οτι τα ντοπλερ ειναι οκ, απο αμνιακο καλα , οι ομφαλικες αρτηριες πλακουντας οκ και βρισκει την μπεμπα 2200,αλλα η καμπυλη αναπτυξης της ειναι σταθερη , απο τοτε που την ειχε μετρησει απο την παραμονη πρωτοχρονιας.Μου ειπε επισεις οτι , οι μετρησεις υπερηχογραφικες καθε εβδομαδα εμπεριεχουν λαθη και οτι ειναι μικρο μωρο , και καλο θα ηταν να περιμενουμε δυο βδομαδες , να παμε δηλαδη 12 φεβρουαριου.Τον παιρνω τηλ και του τα λεω και μου λεει ελα την τριτη να σε δω και βλεπουμε , του λεω εχω το ραντεβου για τις 12 , καλα αστο μου λεει αυτο και βλεπουμε.Αντε να δουμε κοριτσια , γιατι θελουν να τα παρουν νωριτερα τα μωρακια? Ευτυχως ερχονται τα επιπλα αυριο και τελειωνει το δωματιο και τα εχουμε ολα πλεον , μενει η χαρτουρα, που μου ειπατε ληξιαρχικη πραξη και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης, ετσι δεν ειναι? εχω μια ληξιαρχικη πραξη , αλλα ειναι αντιγραφο της αρχικης.Τους κανει η θελουν καινουργια? Με το καλο σε ολες τα μωρακια και πανω απο ολα να ειναι υγειη!
  6. Καλησπερα και παλι κοριτσια, εγω ολα καλα, σημερα το πρωι εμεινα σπιτι δεν ειχα και δουλεια στο ιατρειο.Εχω λιγο τωρα το απογευμα.Επιτελους ειχα νεα απο την εταιρεια με τα επιπλα θα τα φερουν επιτελους την επομενη πεμπτη για να τα τακτοποιησουμε επιτελους.Σημερα επλυνα και τα δικα μου νυχτικα του μαιευτηριου , το θεωρουσα αρχικα περιττο αλλα δεν πειραζει.Εχω δυο τελευταια πραγματακια να παρω, παραγγειλα και τα βρεφικα καλλυντικα του μωρου απο το pharmakeionline.gr .Πηρα ενα αφρολουτρο και σαμπουαν 500ml της fissan,δυο ενυδατικες , την μια της frezyderm και την αλλη της fissan για να δοκιμασω κι εγω και κατι αλλα ψιλολοιδια( αποφρακτηρες κτλπ).Το συγκεκριμενο φαρμακειο εχει τα καλλυντικα της frezyderm με 30% εκπτωση που εινια και τα πιο ακριβα γενικα.Οσον αφορα το γαλα η πεθερα μου τεως παιδιατρος εκανε μια μικρη ερευνα αγορας και βρηκε καλο το βιολογικο της frezylac και ενα ακομα , αλλα θα δουμε αργοτερα γι αυτο , ελπιζω να μην χρειαστει καθολου. Σημερα ειχα αρκετα πετρωματα αλλα ολα οκ δειχνουν, το σκ θα παραγγειλω και τα τελευταια και την αλλη εβδομαδα πληρη ξεκουραση να περασουν οι μερες μεχρι την εβδομαδα της 10 φεβρουαριου.Ευχομαι καθε ευτυχια σε αυτες που ηδη απεκτησαν τα μωρακια τους, κουραγιο και υπομονη.Στο γιατρο μας θα παω παλι την αλλη τριτη.Δεν μου εχει πει τιποτα για NST ,μηπως επειδη θα παω για προγραμματισμενη καισαρικη? Δεν ξερω. Ευχομαι οτι καλυτερο , υγεια για ολες, να περπατατε κανει καλο!Και τα ξαναλεμε!
  7. Καλησπερα κοριτσακια! Ελπιζω ολες να ειστε καλα και καλα γεννητουρια.Σε αυτες που γεννησανε , να τα χαιρονται τα μωρακια τους.Η λιστα καλα κρατει ακομα και απο οτι βλεπω ολες γεννανε πριν την ΠΗΤ.Κι εγω σημερα πηγα στο γιατρο μου, ειμαι στις 35 εβδομαδες και 1 μερα και η μπεμπουλα ειναι οκ, 2.300, και εχει παρει θεση και το κεφαλακι της αρκετα χαμηλα.Βιαζεται να βγει μου φαινεται.Παμε καθε εβδομαδα στο γιατρο και υπολογιζει να με βαλει να γεννησω προγραμματισμενα με καισαρικη την εβδομαδα της 10ης Φεβρουαριου και περα, δηλαδη την 38η εβδομαδα, πριν απο τις 25/02 δηλαδη.Οποτε ολα ειναι μια χαρα.Οντως με εχει πιασει και μενα μια αγωνια για τον θηλασμο και πως θα ειμαι μετα την καισαρικη για να τα καταφερω καλυτερα με το μωρακι.Οι γιαγιαδες σιδερωσαν τα ρουχαλακια και τα επιπλα τα περιμενω την επομενη εβδομαδα,επιτελους για να ολοκληρωθει και το δωματιο να τακτοποιησουμε και τις τελευταιες λεπτομερειες.Τα πραγματα για την βαλιτσα τα εχω παρει , αλλα δεν την εχω φτιαξει ακομα.Ετσι για την πλακα , να το βαλω το ραντεβου για την καισαρικη , καθημερινη η ΠΣΚ, δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.Ακουω γνωμες.Συσπασεις εχω κι εγω , χωρις πονο και η κοιλια μου πετρωνει αλλα ειναι απολυτα φυσιολογικο.Απο κιλα 10+, οτι τρωω φαινεται το παιρνει η μικρη χιχι!Παραγγελνω και τα βρεφικα καλλυντικα σιγα σιγα μεσω ιντερνετ απο ενα φαρμακειο και κατι τελευταια πραγματακια.Γαλα δεν εχω προβλεψει , θα δουμε τι θα μου πουν απο το μαιευτηριο. Φιλια πολλα σε ολες και καλο κουραγιο!
  8. Καλησπερα κοριτσια! Ευχομαι να σας ζησουν τα μωρακια που γεννηθηκαν και στις μανουλες τους να τα καμαρωσουν οπως ποθουν , με υγεια! Εγω σημερα πηγα στο γιατρο μου , τα βρηκε ολα οκ και η μπεμπουλα πηρε τα πανω της , ειναι 2 κιλα και με το κεφαλι παντα κατω.Ο γιατρος μου λεει να το παμε οσο μπορουμε εκτος απροοπτου , αν σπασουν τα νερα η δω τιποτα περιεργο , συσπασεις , πονους , τοτε θα παω κατευθειαν ΙΑΣΩ και θα μπω επειγοντως για καισαρικη , κοψιμο της περιδεσης κτλπ. Πολυ χαρηκα για ολες μας , που διαβασα οτι οι εγκυμοσυνες πανε καλα.Εγω εχω βαλει συνολο 10 κιλα και αντε να βαλω αλλο ενα , το χρειαζεται ουτως η αλλως το μωρακι.Το καροτσι το πηρα απο το ηλεκτρονικο καταστημα του fatsules ( θεσσαλονικη) και ειναι 3 σε 1 το inglessina trilogy, σε πολυ καλη τιμη μαζι με την βαση ισοφιξ.Τοτε που το παραγγειλα το ΛΗΤΩ ,κτλπ το ειχαν στα 1000 ευρω, ομως τωρα εχουν βαλει εκπτωσεις και στα χρωματα της καινουργιας κολλεξιον και συμφερει πολυ.Θα ερθει αυτην την εβδομαδα, και συμφωνω κι εγω δεν θα εβαζα μεσα στο αυτοκινητο το καθισματακι , απο φοβο μην το σπασουν και το κλεψουν.Τα επιπλακια απο την FLEXA θα αργησουν , και θα ερθουν 29/01 αλλα δεν πειραζει.Αρχισα να πλενω ηδη καποια μωρουδιακα , και ευτυχως που εχω στεγνωτηριο και τα εβαλα , γιατι εξω μονο πρωι μπορεις να απλωσεις προς αποφυγην αιθαλομιχλης,μυριζει ακομα το βραδακι.Πηρα τα βασικα , ελαχιστα πραγματα μου λειπουν οπως η ενδοεπικοινωνια πχ που ειπαν θα μου την κανουν δωρο , αμα εχετε να μου προτεινετε καποια δοκιμασμενη και καλη , μου λετε. Βαλιτσα του μαιευτηριου δεν εχω κανει ακομα , θα παω αυριο να παρω κατι ψιλα και τελευταιο το σουτιεν εγκυμοσυνης για να ειναι κοντα στην 36 εβδομαδα. Ειδα οτι θελει και ληξιαρχικη πραξη γαμου, και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης, την πρωτη την εχω απο τοτε που παντρευτηκαμε αλλα θελει καινουργια προφανως! Ελπιζω να ειστε ολες καλα και , καλο κουραγιο!
  9. Καλησπερα κοριτσια !Σημερα εκανα και λιγα ακομα ψωνια, και εχω τωρα τα θεματα του θηλασμου.Αυριο θα παω και σε ενα σεμιναριο της prenatal για περισσοτερα. Απανταω στην κοπελα που με ρωτησε γιατι δεν παω να γεννησω φυσιολογικα.Η αληθεια ειναι οτι πριν 7 χρονια εχω κανει μια ανοικτη ινομυοματεκτωμη , και γι αυτο το λογο ο γιατρος μου δεν θελει να με βαλει να σπρωξω , γιατι υποστηριζει οτι μια ουλη ειναι παντα μια ουλη και υπαρχει 1%πιθανοτητα για ρηξη μητρασ που ειναι κατι πολυ κακο.Οποτε δεν παιρνει τετοιο ρισκο. Σασ χαιρετω και να ειστε ολες καλα! Υπομονη κανω και γω να περασουν οι μερες με ηρεμια, να πανε ολα οκ, μην τυχει τιποτα επειγον, να παρει η μπεμπα τα κιλα της και να ερθει η ωρα της να βγει με το καλο υγειης , να γλιτωσουμε την θερμοκοιτιδα και να την εχουμε κοντα μας συνεχεια και να αφοσιωθουμε στην φροντιδα της.
  10. Κοριτσια , σας γραφω αργα , αλλα δεν πειραζει. Ευχομαι οτι καλυτερο για ολες σας.Πηγα στο γιατρο μου σημερα, δεν εδωσε καμμια σημασια στις 3 σταγονες αιμα, οθτε μπορει να καταλαβει απο που προηλθε.Το καλο ειναι οτι δεν υπηρξε συνεχεια.Η μπεμπα μου ειναι 1700 στισ 33 και 1 μερες και εχει βαλθει για τα καλα με την κεφαλα κατω , πιο κατω απο οτι αλλα ισως μωρα.Θελει να ερθει γρηγορα φαινεται! Εχει φτασει το ραμμα τησ περιδεσης, γι αυτο και ο τραχηλος απο 3,3 που τον μετραγαμε εχει παει στα 2 εκατοστα .Ο Γιατρος λεει οτι ειναι καλος για την εβδομαδα που ειμαι αρκει να διατηρηθει ετσι.Αρα πρεπει να προσεχω , να μην επιβαρυνω.Αν τυχον με πιασουν συσπασεις τοκετου , τοτε ειναι επικινδυνο και και πρεπει να μπω κατευθειαν μεσα , για τοκετο , καισαρικη και κοψιμο του ραμματος.Πρεπει να καταφερω να παω μεχρι τισ 36-38 εβδομαδες ιδανικα για να εχει και η μπεμπα καλο βαροσ.Εκει γυρω μου ειπε να προγραμματισουμε ραντεβου να κανω καισαρικη και να κοψω ταυτοχρονα και το ραμμα. Οποτε δεν πρεπει να επιβαρυνω μεχρι τοτε για να φτασω.Αρα σιγουρα θα γεννησω πριν τις 25 φεβρουαριου, 1-10 φεβρουαριου. Πηγα σημερα mothercare πηρα με την μητερα μου κατι πραγματακια ,δεν ειχαν εκπτωσεις φυσικα στα μωρουδιακα, ποτε δεν βαζουν.Αυτην την εβδομαδα θα κανω και τα υπολοιπα. Φιλια πολλα και να ειστε ολες καλα! Συγγνωμη που δεν απαντω σε καθεμια ξεχωριστα , αλλα σας παρακολουθω ολες , απλα θεωρω τον εαυτο μου την πιο πρωταρα!
  11. Κοριτσια sos! Χτες το βραδυ , ειδα δυο σταγονες αραιωμενο αιμα στο εσωρουχο και τρομαξα πολυ.Πηρα το γιατρο μου κατευθειαν , αλλα μου ειπε οτι αφου δεν ποναω και ακουω και το μωρο , οτι δεν ειναι τιποτα.Ευτυχως σημερα εχω προγραμματισμενο ραντεβου μαζι του.Ειμαι στην 33 εβδομαδα για να δουμε! Χρονια πολλα στους εορταζοντες και εορταζουσες, περαστικα σε ολες και με το καλο ευχομαι να πανε ολα καλα, υπομονη , τον φαγαμε τον γαιδαρο.!
  12. Κοριτσια καλημερα και παλι , ευχομαι να ειστε ολες καλα , και να εχετε συνελθει απο τα πεσιματα.Διαβαζα τις ιστοριες σας και τρομαξα , τελικα θελει προσοχη στο τελος και οι περισσοτερες εχουμε βαλθει να τα κανουμε ολα τελεια, τι να πω και γι αυτες που εχουν και εχουν και πρωτο παιδακι και καμμια βοηθεια.Σας παρακαλω ομως να προσεχετε , για χαρη του μωρου που κουβαλατε , ειναι πολυ κριμα να παθει τιποτε τελευταια στιγμη.Δεν ειναι αναγκη να ειναι ολα στην εν τελεια, οπως ελεγαν και σε ενα site , και το ελεγαν μπαμπαδες φυσικα, δεν θα βγει ποτε ο μπεμπης η η μπεμπα να σας πει, αααα δεν μου αρεσει ετσι οπως το εκανες , παω σε αλλο ξενοδοχειο!! Ειμαι πολυ χαρουμενη που καποιες πλησιαζουν στη γεννα , οποτε ευχομαι με το καλο! Εγω αυτες τις μερες ειχα τις καουρες μου, η κοιλια μου για να γυρισω στο κρεβατι , ειναι θεμα, χτες εβαλα και ενα μικρο μαξιλαρακι, σημερα οκ.Την Τριτη θα παω στο γιατρο μου που εχει επιστρεψει απο διακοπες, να του δειξω τις εξετασεις και το doppler για να ακουσω τι γνωμη του , τι κανω με την περιδεση , τον τραχηλο κτλπ.Φοβαμαι μην μου πει να κατσω στο κρεβατι, απο τωρα,οπως ειπε και η rose νομιζω κι εγω οτι θα γεννησω νωριτερα απο τις 25/02 /2014 ,ειναι και μικρουλα η μπεμπα μου, ελπιζω τουλαχιστον να παρει οσο γινεται μεχρι τοτε, απλα επειδη με φοβιζουν οι θερμοκοιτιδες κτλπ.Ειδομεν τι θα πει ο doctor. Ευχομαι απο καρδιας να ειστε ολες καλα, με το καλο τα μωρακια και οι γεννες σε αυτες που πλησιαζουν.Η φυση μας εχει προικισει γι αυτο! Καλη Κυριακη, να εχουμε , εγω απο δευτερα λιγη δουλιτσα , και την Τριτη παω μαγαζια για τα μωρουδιακα , μαλλον mothercare και prenatal.Δεν ξερω αν εχουν πουθενα αλλου καλυτερα πραγματα , εκπτωσεις η κατι τετοιο, αν ξερετε κατι, με πληροφορειτε!Επισεις, θα κοιταξω αν εχει το prenatal κανενα τελευταιο σεμιναριο με μαια! Καλη σας μερα , και να προσεχετε!
  13. Κοριτσια , χρονια πολλα σε ολες και καλη χρονια! Ελπιζω να κρατατε ολες τα μωρακια σας στην αγκαλια σας το 2014.Χτες πηγα για το doppler, η γιατρος βρηκε την μπεμπα στα 1440 kg , και εγω ειμαι στις 32 εβδομαδες και μια μερα.Αναπτυσεται βεβαια φυσιολογικα συμφωνα με την καμπυλη , αλλα δεν ειναι και απο τα πιο μεγαλα μωρακια.Μας ειπε να το τραβηξουμε οσο γινεται, δηλαδη προς την πιθανη ημερομηνια τοκετου 25/02/2014.Πρεπει σιγουρα να κοψω την περιδεση την 36η εβδομαδα , για να μην ξεκινησει κανενας τοκετος και κανω καμμια ρηξη τραχηλου σε συννενοηση με τον γυναικολογο.Αγχωθηκα λιγο και πρεπει να επισπευσω την προετοιμασια των υπολοιπων πραγματων του μωρου.Ο τραχηλος εν τω μεταξυ ειναι στα 17cm παρολη την περιδεση γιατι προφανως μεγαλωνει το παιδι και σπρωχνει.Ειδομεν!Ολα τα υπολοιπα ειναι οκ! Ευχομαι καλη πρωτοχρονια και θα τα πουμε και λιγο αργοτερα ! Βλεπω οτι εδω οι υπολοιπες ειστε σουπερ ετοιμες και θα επισπευσω κι εγω τις ενεργειες μου, γιατι φοβαμαι μην ερθει νωριτερα και δεν ειμαι προετοιμασμενη πληρως... Στον γιατρο μου θα παω την επομενη εβδομαδα , γιατι αυτην εδω λειπει διακοπες , οποτε θα μου πει τι πιστευει οτι ειναι καλυτερο να κανουμε. Σημερα εχω αρχισει να εχω ψιλοκαουρες, και οφειλονται στην πιεση του διαφραγματος, απο το μωρο.Στα κιλα μου ειμαι οκ, ευτυχως μετα τις γιορτες , δεν υποκειμαι στις συνεπειες των καταχρησεων.Μακαρι να τα προλαβω ολα , να πανε ολα καλα , να ερθουν ολα τα μωρακια με υγεια και να καταφερουμε να τα ξεπεταξουμε τον πρωτο καιρο με τον θηλασμο που θα ειναι ευθραυστα ,ειδικα τα μικρα , και να τα χαρουμε στην συνεχεια οπως θελουμε. Το καλο ειναι οτι στο σπιτι των γονιων μου το φλουρι επεσε σε μενα , αρα και στην μπεμπουλα και στο δικο μου σπιτι που κοψαμε με τον συζυγο, ετυχε σε εκεινον.Αρα , πιστευω να εχω λιγη τυχη για το 2014. Ευχομαι ολα κατ ευχην να πανε σε ολες τις μελλουσες μαμαδες και ειδικα αυτες που μπαινουν εντος ολιγον στο μηνα τους! Καλη λευτερια ,με το καλο και με εναν πονο ( η και κανεναν ) Καλη χρονια!
  14. Γεια σας, ειμαι καινουργια στο φορουμ, πρωτομανουλα κι εγω και αυριο ειμαι στην 32 εβδομαδα εγκυμοσυνης με ΠΗΤ 24/02/2014.Περιμενουμε με τον συζυγο μου με πολλλη ανυπονησια την μικρουλα μας.Μεχρι τωρα εχουν παει ολα καλα , ειχα μια καλη εγκυμοσυνη χωρις εμετους , πηγα και διακοπες το καλοκαιρι, ολα οκ. Το μονο που εχω κανει ειναι μια περιδεση τραχηλου προληπτικα στον 4 1/2 μηνα γιατι βρηκαν στον υπερηχο οτι ειχα χοανοειδη τραχηλο και μαλακο εκ γενετης και φοβηθηκε για προωρο τοκετο ο γιατρος μου.Εγω βεβαια , δεν ειχα κανενα συμπτωμα , αλλα μεχρι τωρα ειμαι κανονικα στην δουλεια μου , χωρις κανενα προβλημα.Η μικρουλα μας παει καλα αναπτυσεται , λιγο στο βαρος ειναι μικροτερη , αλλα ο γιατρος δεν ανησυχει.Θα παμε για doppler την τριτη 31/12/2013 , και ελπιζω να εχει παρει βαρος κι αλλο και ολα να ειναι καλα.Εγω στο συνολο εχω παρει 9,5 κιλα με κανονικη διατροφη.Η πλακα ειναι οτι πηρε και ο αντρουλης μου χαχαχα! Εχω παραγγειλει καροτσι , κουνια , αλλαξιερα , στρωματακι σεντονια , μια κουνουπιερα απο το ικεα και μια πολυθρονιτσα απο εκει επισεις, εχω ηδη στο δωματιο και ενα κομοδινο , ενα μπαουλακι με δυο αρκουδια.Σκεφτομαι στους τοιχους να βαλω αυτοκολλητα δεντρακι και αστερακια στο ταβανι, πηρα και μια κουρτινα απο την λαικη , και ενα χαλακι .Τα μωρουδιακα ακομα εχω αφησει τελευταια και την βαλιτσα του μαιευτηριου,ειμαι λιγο πελαγωμενη σε αυτα.Οπως επισεις και τα ειδη θηλασμου , το μπανακι το εχω παρει.Θα ηθελα πολυ να την θηλασω την μικρη μου, θεωρω οτι ειναι φοβερο το δεσιμο. Δεν ξερω ακομα αν θα γεννησω με καισαρικη η φυσιολογικα , εξαιτιας της περιδεσης , και μιας παλιας ινομυοματεκτωμης που εχω κανει πριν 7 χρονια. Ειδομεν! Τελος κλεινω με αυτο , καλη πρωτοχρονια να εχουμε και ευχομαι οτι καλυτερο για ολες τις μελλουσες μαμαδες και τα μωρακια τους!
×
×
  • Προσθήκη...